Tp Bebek ve Akupunktur

denizcim inşallah tedavin hayırlıysa başlansın..hepp bunu dile RABBıMDEN..inşalllah hamişler kervanına bizlerde katılacagız..

yok kıss muaallimin sonuncusu oglan olsun 2-2 beraberne güzel olur..ama tabikide en önemlisi saglıklı olmaları.. RABBıM hangisi hayırlıysa onu nasip etsin..

Kızlar çok sağolun.ınşallah denizi, serapı, özgülü , bulutu , bensunazı, pink rose, butterfly, asiyi, çingiş pembişi ve burada sayamadığım pek çok kardeşimizin buradan hamiş haberlerini alacağız.Midemiz bulanıyor , bir şey yiyemiyoruz serzenişlerinizi duyacağız.Bizde sabredin geçiyor diyeceğiz.Sonra bebişlerinizin cinsiyetlerini öğreneceğiz.Bunlar çok yakında olacak, inanın buna...Bana da bu söylenenler hayal gibi gelirdi , ama gerçekleşti sadece vaktini bekliyormuş...Sizin de vaktiniz çok yakında gelecek , umutlu olun.Kendinize inanın.Hamile kalanların sizden bizden hiç farkı yok.Unutmayın bebeğin tutunmaması için hiç bir neden yok.Ne kadar az stresli olursanız tutma oranı o kadar yüksek oluyor...Bu arada bizim topiğimiz uğurludur.Sizede inşallah uğur getirecek...
El muallimcim bebişim çok utangaç çıktı , göstermiyor şeyini.Çok uslu bir bebekmiş dr. dediğine göre..Bebeğim sağlıklı olsunda önemli olan bu...Bu arada benim TSH düşük çıktı , gülen ve el muallim sizinde düşüktü değil mi bu değeriniz?Dr. size ilaç mı verdi?

toprak canım seni ALLLAHMI SÖYLETTı AMııııııııNNNN CANIM ıNŞALLLAHH ...kıslar akudan sonra hepimiz teker teker hamiş olacagız inşallllaahhh RABBıMMM dualrımızı müminin mümüne duasını kabul eyler..hep dualarım sizlerle..:teselli: toprak canım senin tekil di dimi..şimdi ne kadarlık oldu..RABBıM sıkıntısız hamilelelikler nasip etsin topragım..

toprak Allah razı olsun......ne güzel moral verdin anlatamam.......bana da hayal gibi geliyor....ınşallah hayallerim gerçek olur....hayallerimiz gerçek olur.....

inşallah canım inşş allah mı söyletti ? ağzından bal damlıyor valla opuyorumnanaktanhamile kalayım da her sıkıntıya razıyım ben

canım ben RABBİM nasip ederse kasım gibi düşünüyorum..zaten ondan önce akuya başlayacam...nasip.. RABBİM inşalllah isteyen herkezin karnını doldurur..hayırlı salih evlatlar nasip eder..

inşallah canım. ben bu tedavimde hamile kalırım ve sen de peşimden glirsin hayırlısıyla :Saruboceq:

Canlarım benim nazlı bebişlerimiz sırayla gelecek inşallah...Sadece biraz zamanı var, o zamanı bekliyorlar...Bensunaz ben 13+2 oldum bugün artık , benim 1 tanecim bebeğim var. zaten 2 tane transfer etmişlerdi 1 tanesi tuttu...

canım arkadaşım toprakcığım öyle güzel şeyler yazmışsınki teşekkürler o eminim gönlünün güzelliklerinden oluyor...bebişin biraz meraklandırmak istiyor sizi galiba göstermiyor kendini ...olsun sağlıklı olsun eminim senin içinde cinsiyet fark etmez...
inşallah bizlerde bebişlerimizn heyecanlarını burda paylaşacağız...

iyi geceler ben bir şey merak ediyomrum kızlar;ben yeni hamilelerdenim de sürekli bir akıntım var
su gibi ;kendimi sürekli tuvalette buluyorum sizde de böyle oldumu acaba?

kızlar hepınıze cokkkkkkkkkk tes edrım.................rabbım ınş sevındırsın sızlerıde...............bu gunler gerıde kalsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi geceler ben bir şey merak ediyomrum kızlar;ben yeni hamilelerdenim de sürekli bir akıntım var
su gibi ;kendimi sürekli tuvalette buluyorum sizde de böyle oldumu acaba?

hoşgeldın.................hamılelıkte oluyo akıntı ama yınede mutlaka sor doktoruna............benım olmadı mesela bu tur akıntı son aylarda olur genelde...............ınş muhım degıldır ..............ıyı geceler

el-muallim ne arıyon kız bu saatte buralarda :)

az önce gördüm prenseslerin oluyormuş içimden geçen tuttu inan çok sevindim sağlıkla gelsin prensesler ...

günaydın arkadaşlar,
toprakçım bebeğin pek uslu, pek terbiyeli maşallah, göstermiyor edep yerini:) sağlıklı olsun da, doğana kadar göstermesin, ne güzelmiş önceden sürpriiiiiizzzzz, benim bi arkadaşımın sanırım 10 seneden fazla oldu, hep erkek dedi doktor, eşinin doğum yaptığını öğrendim aradım hoşgelmiş oğlun diye, yok dedi kız oldu.... gerçi artık cihazlar filan daha ileri teknoloji, böyle hatalar oluyormu bilmiyorum....
Tüm hamile arkadaşlarıma sorunsuz,bulantısız, iştahlı bir gün olsun, tedavi ve tedavi arefesindeki arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum....
öptüm sizi......

günaydın kızlar....uzun süredir giremiyorum ama hep aklımdasınız..özledim sizleri...geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır inşallah...ben yine yatış halindeyim..tekrar lekelenmelerim oldu..raporluyum...ama geçti çok şükür ..perşembe kontrolüm var...bu arada mide bulantıları ve özellikle iştahsızlık var..kendimi yemek için zorluyorum...(darısı tedavidekilerin başına inşallah..:) bu arada 9. haftamızdayız çok şükür.. ben yine uğrarım...hepinizi öpüyorum çok..Allaha emanet olun..

hoşgeldın ya nerdesın.............merak etytırdın ................ıyı olmana sevundım lekelkenme normal yetrkı kan olmasın canım benım 14. haftaya dek surdu ..............ınş gececk..............ıyı bak kendıne..............

serıfcımmmmmmmmm cok sagol canım rabbım ınş sanadsa versın amınnnnnnnnnnnnn...................ıyı bak kendıne olacak bebeklerıne lazımsın

el muallim şenay toprak ve diğerleri ben bugün iğnelerime başladım. 6 folikülüm varmış ve öğrenim en fazla 6 gelişebilir demekmiş. neyse sizlerdn bitkisel kulalnanlar (incir, bal-polen çörekotu, hayıt tohumu) tedaviye başlayınca bıraktınız mı? yumurta toplamaya veya transfere kadar devem ettiniz mi ne yapayım karar veremedim? fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…