Tp Bebek ve Akupunktur

CANIM HAYIRLI OLSUN ..RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN..:Saruboceq:

ınş kızlar denız............serapy..........bensu..............ozgul.............pınk...............ınş hamış olursunuz gelırsınız ardarda.............bu yıl bıtmeden ınşşşşşşşşşşşşşşş

AMıııııNNNNN CANIM ıNAŞŞŞŞALLLLAAAHHH EL-MUALLıM.. YÜCE RABBıM BıZLERıDE SıZLERıN KERVANINA KATAR..:Saruboceq::1hug:

amınnnnnnnnnnnnn canım ınşşşşşşşşşşşşş............................yenı yıla hamış olarak gırın ınş gobeklerınız buyusun kılo alın benım gıbı......................ınşşşşşşşşşşşşşşş .................

ayyy inşallllaaaaahhh canım arkadaşım..ben herşeye razıyım yeter ki RABBıM nasip etsin..:Saruboceq: söle göbişlerimiz büyücek biz<z öle gezecegiz...ayyy düşünmesi bile mükemmel ötesi..el-muaalim sen nasıl oldun canım varmı bir yaramazlık..üçüzlerimiz nasılllar..

bensu ıyıyım canım yarın serkaj ışlemı ıçın gıdıcem ınş ıyı gecer dua edın.............rabbım ınş hep dua edıyorum bu yılı bereketlı eylesın dıye..................bak kac kışı oldu hamışler arttı bundan ıkı üç ay once gulende bende toprakta senayda acaba hamıle ıolurmuyuz dıyoduk..........ınş sızde hamış olursunuz................pınkcım sende hep dualarımdasın nasıl gıdıyooooooooo ................ınş zamanı gelırde bebışın naz yapmaktan yorulur...............bı ıkı saplak atarız poposuna................nazcım cok şukur ıyıyım sen nasılsın mınıcıktır senınkı sımdı..................benım karnım bu hafta belırgın olçude buyudu ben de öle................ınş rabbım kolaylık versın bıze...........tedavı olanlara ve olacaklara.................

bende ıyıyım çok sukur evet cok mınıktı son gıttıgımde 5.8 mm di ama şimdi buyumustur sanırım
ay ne guzel artık bellı oloyordur hamıle oldugun banada herkes erkek olucak dıyor benımde hamıle kaldıgım gunden berı ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı olsun hakkımızda
ben hala kontrole gıttıgımde bı suprızle karsılacakmısım gıbı gelıyor:))
her gıttıgımde soruyorum doktoruma tekmı dıye :))))

kızlar nasılsınız bebişlerinizle aranız nasıl. okuduğum kadarıyla cinsiyetleriniz belli olmaya başlamış. sizler öyle anlatırken kendimi düşünüyorum heyecanlandım biran. hııııı şimdiden beşik kermesi yapıyorsunuz çoçuklara bellimi olur belki bizler enkısa zamanda hamile kalırız inşallah. bizlerle olurlar kızlarınız oğullarınız belki bizimkileri ister.. gerçi oğlum olursa inşallah muaallim ablanın iki kızı var birini biz alırız. toprakçığımında oğlu var kızımız olursa onuda ona veririz belki..istersenizşimdiden karar vermeyin...bizlerde geliyoruz peşinizden...rabbim inşallah gösterir o günleri hayal etmesi bile güzel ya yaşaması acaba ?

ya bulut kız hemen bak nasılda bozdun besekkertmelerını...............aslında haklısın hemen karar vermeyelım............amma senın oğlun olursa kızımı nasıl alcak kızım buyuk olcak oğlundan yok olmaz kız buyuk olmaz ...............delikafadulden...............ama kızın olursa alırım oluşuma............evet teklıflere acıgız doğru bu yılın hamışlerı da bıtmedıııııııııııııııı ...................ınş gun dıoğmadan neler doğar.........................

ay naz artıkın sorma teke alış bence bellı olmaz gercı...............buyucek ınş ..............oğlansa senınkıde oğlan dolıuyo butrası benım kızlarda olmasa yanı....................hadı ınşşşşşşşşşşş sabırla bekle...........

yok kendımı alıstırdımda yınede bı umut:))))
hayırlısı olsun senın kızları kımse paylasamıcak valla bu gıdısleopuyorumnanaktan

nazcığım işte bizler bir umut böyle hayaller kuruyoruz işte. inşallah rabbim hayallerimizi gerçekleştirir bizleride sizlerin arasına alır...hayallerde kurmasak hepten umutsuzluklara düşüyoruz...

bulutcum bende hep boyle hayaller kurardım bırgun bende anne olabılıcekmıyım dıye cok sukur ALLAHIM NASIP ETTI SıZLEREDE EDICEK IHSALLAH HERZAMAN DUALARIMDASINIZ TUM ISTEYENLER

merhaba arkadaşlar, nasılsınız,
ben köyden yeni geldim, bu sabah ters bi hareket yaptım boynum tutuldu, yolda rüzgar mı çarptı, gece mi üşüdüm anlamadım, başımı çeviremiyorum. şu ağrı kesici ve romatizmal pomatlar var ya, onları araştırcam şimdi google'den zararı varmıdır hamilelere diye, evde birkaçtane var ama prospektüslerini atmışım... onlarla biraz masaj yaparsak düzelir belki, kas gevşetici filan içemem şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…