Tp Bebek ve Akupunktur

merhaba kızlar....
muallimcim geçmiş olsun canım...iyi dinlen...kendini yorma bu aralar..
toprakçım arkadaşınla ilgili anlattıkların çok etkileyci..rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah..
tedavidakilere hayırlı sonuçlar, hamilelere sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah.............

herkese mrb
nasılsınız güzelle rabbim hayırlı bi gün geçirmek nasip etsin inş
laleecim inş rabbim de sana bu mubarek günlerde bebeğini gönderir bizler dua ile birlikteyiz inş rabbim hepimizin yüüzünü güldürür

ya bide bugün rüyamda hayrolsun inş tüp bebek yaptırdım ama dr gitmişim dr işlemden önce bana bakıyo bunun traş edilmesi gerek diyo başlıyo bacaklarıma jilet vurmaya bende utanıyom dr bey diyom hazırlıksız geldim yoksa beni bilirsiniz hep temiz gelirim diyom neyse adam traş ediyo bacaklarımı felan:)ıyyyy aklıma geldi de ne acaip bi his yaa neyse sonra yumoşları bana yerleştiriyo daha sonra ben kalkıp gidiyom dışarlarda geziyom ya nie uzanmıyom diyom sonra vc ye gidip bakıyom birazcık kan var aha diyom gene tutmayacak benimki ama ilk aşılamamda kan daha fazlaydı die kendimi avutuyom felan işteee offf rüyalar başladı gene benim macera devammmm ediyooo kızlar sizce anlamı ne olabilir çok düşünmem mi?

stres etkiliyordur özgül cüm sen içini ferah tut, allahım aydınlıklara çıkarsın hayırlısını nasip etsin diye dua et, inşşş dualarımız kabul olacaktır bu mübarek ayda..

seranescim bilmiyorum galiba aşırı düşünce oluyo bende stres yapıyom hep uğraştım ilaçlar sonra aşılama olmayın ca tüpde de olmayacak gibi geliyo galiba zaten ekim ayına yaklaştıkça beni stres basıy o bakalım kısmet olaacak mı
serapcım maşallah devam ediyon akuya canım ii bari inş sana yardımı olur akkunun da bebişin gelir sana canım

İnşallah...canım kırmızıları bekliyorum..bugün yarın gelir kendileri....sonrasını biliyorsun zaten... Şeniz

Tekrar tedaviyemi başlıyorsun serap?
gülsüm gecmiş olsunnn canımm

senin adın serap değilmi? karıştırdımmı

buttery ınşşşşşşş canım hersey cok guzel olur................
gulencım sagol canım ............bebış nasıl...............herkes ıyı baksın kendıne..................bollllll duaaaaaaaa

ben kelebek....... akannehir
evet uzun protokolle tedaviye başladım canım.... opuyorumnanaktan
İnşallah rabbim güzel sonuçlar nasip eder...............

selam kızlar toprakçım hayırlısıyla arkadaşınada ALLAHIM nasip etsin bebeğini kucağına almayı inşş hepimize inşş

arkadaslar ankaradayım tedavi öncesi akapunktur düşünüyorum ankarada yaptıran varmı acaba serap arkadasımız varmıs ama özelden msj attım cevap vermedi merkez tavsiye edermisiniz lütfen

pardon serapcımkusura bakma baska konuda cevap yazmıssın tesekkürler bende ekimde baslayacagım sen nerde baslıyacaksın acaba tedavine bende ankaradayım

ii geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir kendinize ve bebişlerinize ii bakın...

el-muallim çok geçmiş olsun yazmasamda takipteyim unutmuş değilim..inşallah dahada güzel olur herşey ve rahatlıkla geçirirsin gebeliğini...valla doğurduğunda tek ohh çeken sen olmıcaksın bunu bil...aklımdasın ve okuyorum herşeyini...kendine ve prenseslere ii bak...çok güzel yazılar okumak dileği ile...

canım serıfe çok sagol .............ınş rabbım ıyı edr hepımızı ..................guzel dıleklerın benı mutlu edıyo...........rabbımde senı çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu etsın ıyı bak kendıne......................a e o

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn.............................tedavıdekıler ınş guzel sonuca yelken acmıştırrr

merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
benim dün kontrolümm vardı, ense ölçümleri yapıldı, her ikiside iyiler çok şükür... gelişimleri de güzel....
bu arada biri kız, diğerininde kız olma ihtimali yüksek... 1 ay sonra gittiğimizde kesinleşcek... muallimcim senin kızlara arkadaş geliyor,
Eşim çok mutlu kız oldukları için.... kızlar babalarına daha düşkün oluyorlar ya.... en çok beni sevcekler çatla, filan deyip duruyor.... ağzı kulaklarında sormayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…