- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.841
canım çok saol rabbim hepimize hayırlı mutlu evlilik günleri yaşamayı nasip etsin inş seninde ii olmana sevindim bebişlerde ii maşalah kib allah a emanetkızlar gunaydın herkese cokkkkkkkkk tesekkuyr edrım.................çpok sagolun..............dıun sabah erkenden gıttım ac susuz tabı amelıyathanede oldu işlem............uyanınca cok agrım oldu anlatamam agrı keskıcı pek etkı etmredı..............uç saat sopnra gectı..........aksanm gelkdım eve yattım.........savastan cıkmış gıbıydım...........çok sukur atlattım.....................az b kanamam var sadece...............rabbım cumlemızın yardımcısı ols..................ınş hersey herkesın gıonlune gore olur..............zummın ıyı bak kendıne denızcım ın ş hersey guzel olacak hep dua...........ozgulcum rabbım nıce senelere canım................bebışlerınızle ınşşşşşşşşşşşş.......................bensucum sagol canım ıyı bak kendıne...........senaycım sende ............pıunkım çok sagol nasılsın...........butterry merak etmışsın çok sagol canıım ınş burası bu yaz bıtmeden yıl bıtmeden hamış dolar..................toprak gulen herkese cok selam..............rabbım sıkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşş
Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
Muallimcim geçmiş olsun canım atlattın, bebeklerinde seninde iyi olmana çok sevindim canım.
Bensunazcım Aku da iğneler kulaklara, ayakta bazı noktalara, iki kaşın ortasına,göbekğin iki parmak altına, dizlerin iç yan kısmına takılıyor ben dünde gittim 2 seans gitmiş oldum ilerleyen seanslarda farklı yerlere daha takılacakmı bilmiyorum ben sana gelişmeleri yazarım canım.
ben akuya çok inanıyorum.
Özgülcüm evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım daha nice mutlu ve bol bebişlerle yıldönümleri kutlaman dileğimle.
Toprak, şenay,zümmin, sizler nasılsınız iyi olun inşallahhhhhhhhhhh
sevgiler
ınşşşşşşşş hep guzel haberler yazarız........................senay ense olç ınş ıyuı gecer...............cınsıyetlerı belkı bellı olur.............toprak nerde yaaaaaaaa yoğun galıba
serenase bıkmaz canım ..........tatlı annelerden bıkılmaz.............
senaycım ınş ıyı gecer evet bende olç heyecanlandım cınsıyet enson sey ınş ıyı olur
inşallah iyi geçer muallimcim, onun heyecan ve korkusu var geçen kontrolden bu yana, inan cinsiyetlerini hiç merak etmiyorum, etrafımdakiler ve ailedekiler daha meraklılar...
bende toprak'ı merak ediyorum, bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı hiç... dediğin gibi yoğun sanırım....
denizcim benim bebişler henüz 12 haftalık, çrş kontrolümüz var, 2li test yapılacak, inşallah sorun çıkmaz.... çrş bişey dermi doktor bilmiyorum ama sanırım birdahaki kontrolde belli olur cinsiyetleri...
canım aku haftada 1 seans da olsa fayda eder mutlaka, bende sık gidemedim diye üzülmüştüm tedavi sırasında, yum. toplandıktan sonra hele hiç gitmedim, sen yum toplama ve transfer gününe yakın günlerde ayarlamaya çalış yine de, hem kontroller hem aku, günleri boş geçmiyor insanın, çok yorulacaksın bu 15 gün zarfında, sonu güzel olsun yeterki....
kızlar gunaydın herkese cokkkkkkkkk tesekkuyr edrım.................çpok sagolun..............dıun sabah erkenden gıttım ac susuz tabı amelıyathanede oldu işlem............uyanınca cok agrım oldu anlatamam agrı keskıcı pek etkı etmredı..............uç saat sopnra gectı..........aksanm gelkdım eve yattım.........savastan cıkmış gıbıydım...........çok sukur atlattım.....................az b kanamam var sadece...............rabbım cumlemızın yardımcısı ols..................ınş hersey herkesın gıonlune gore olur..............zummın ıyı bak kendıne denızcım ın ş hersey guzel olacak hep dua...........ozgulcum rabbım nıce senelere canım................bebışlerınızle ınşşşşşşşşşşşş.......................bensucum sagol canım ıyı bak kendıne...........senaycım sende ............pıunkım çok sagol nasılsın...........butterry merak etmışsın çok sagol canıım ınş burası bu yaz bıtmeden yıl bıtmeden hamış dolar..................toprak gulen herkese cok selam..............rabbım sıkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşş
Merhaba Güzel bayanlar...Ben buradayım fıstıklar siteye giremedim bugün toplantım vardı yeni bitti , dün de misafirim vardı.El muallim ablacım çok geçmiş olsun...Bebişler inşallah 40 hafta çıkacaz diye uğraşmayacaklar bu operasyonla...Dün ki misafirimden bahsetmek istiyorum sizlere .Dün ki Misafirlerim Eşimin akrabası .4 Yıllık evliler.Kızcaz 32-33 yaşında .Kız erken menapoza girmiş o yüzden bebekleri olmuyor.Kızın stres ve bağışıklık sişteminin düşmesi nedeniyle FSH değeri 125 lerdeymiş.Son zamanlarda 25 e düşmüş.Bu arada T3 T4 değerleri de düşükmüş bu değerlerde son zamanlarda normale dönmüş.Anlayacağınız bu arkadaşlara bebeğinizin olma ihtimali ancak yüzde 1 demişler.E kız ve çocuk artık evlatlık almayı düşünüyorlarmış hatta sosyal hizmetlerle görüşmeye gitmişler.Anlayacağınız hiç umutları yok.Ancak 15 gün önce kızın karnı ağrıyor ve kadın doğumcuya gidiyor kadın doğumcu 1 tane yumurtanız var deyince bu arkadaşlar şehir dışından memoriala geliyorlar ve 3 günlük bir iğne tedavisi sonucu tüp bebek yapılmasına karar veriliyor.Dün akşam da şehir dışında kaldıkları için bize geldiler , ben de daha önceden durumlarını biliyor ve çok üzülüyordum , hep dua ediyordum.Lafın kısası bugün arkadaş opuya gitti , ancak o gördükleri şeyin yumurta olmadığı anlaşılmış.Ve tabi arkadaşlar yıkıldılar.Dün bizde çocuk isimlerinden konuşuyorlardı.Onlarla birlikte ben de eşimde çoook üzüldük.Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim , hepimizin bebek olmaması için çeşitli nedenleri var , ama hiçbirimize dr. %1 şans vermiyor hepimize verilen şans en %30-%40.O yüzden sanırım allah şükretmemiz lazım.Bir de şu hayırlı günlerin hürmetine arkadaşıma lütfen dua edin.Allah ona da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Merhaba Güzel bayanlar...Ben buradayım fıstıklar siteye giremedim bugün toplantım vardı yeni bitti , dün de misafirim vardı.El muallim ablacım çok geçmiş olsun...Bebişler inşallah 40 hafta çıkacaz diye uğraşmayacaklar bu operasyonla...Dün ki misafirimden bahsetmek istiyorum sizlere .Dün ki Misafirlerim Eşimin akrabası .4 Yıllık evliler.Kızcaz 32-33 yaşında .Kız erken menapoza girmiş o yüzden bebekleri olmuyor.Kızın stres ve bağışıklık sişteminin düşmesi nedeniyle FSH değeri 125 lerdeymiş.Son zamanlarda 25 e düşmüş.Bu arada T3 T4 değerleri de düşükmüş bu değerlerde son zamanlarda normale dönmüş.Anlayacağınız bu arkadaşlara bebeğinizin olma ihtimali ancak yüzde 1 demişler.E kız ve çocuk artık evlatlık almayı düşünüyorlarmış hatta sosyal hizmetlerle görüşmeye gitmişler.Anlayacağınız hiç umutları yok.Ancak 15 gün önce kızın karnı ağrıyor ve kadın doğumcuya gidiyor kadın doğumcu 1 tane yumurtanız var deyince bu arkadaşlar şehir dışından memoriala geliyorlar ve 3 günlük bir iğne tedavisi sonucu tüp bebek yapılmasına karar veriliyor.Dün akşam da şehir dışında kaldıkları için bize geldiler , ben de daha önceden durumlarını biliyor ve çok üzülüyordum , hep dua ediyordum.Lafın kısası bugün arkadaş opuya gitti , ancak o gördükleri şeyin yumurta olmadığı anlaşılmış.Ve tabi arkadaşlar yıkıldılar.Dün bizde çocuk isimlerinden konuşuyorlardı.Onlarla birlikte ben de eşimde çoook üzüldük.Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim , hepimizin bebek olmaması için çeşitli nedenleri var , ama hiçbirimize dr. %1 şans vermiyor hepimize verilen şans en %30-%40.O yüzden sanırım allah şükretmemiz lazım.Bir de şu hayırlı günlerin hürmetine arkadaşıma lütfen dua edin.Allah ona da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?