Tp Bebek ve Akupunktur

muallim geçmiş olsun canım ben de bu kız nereye kayboldu diyorum... meğer operasyonun varmış... çok geçmiş olsun... iyi olmana sevindim... üçüzleremize iyi bak... iyi dinlen...

babycım hoşgeldın sagol canım bıraz sıkıntılıydı ama atlattım bı onlem ols dedı doktorum ınş ıyı olur sende ıyı bak bebışe.............

merhaba arkadaşlar,
muallimcim geçmiş olsun tekrar canım, şimdi iyi olmana sevindim...
gülencim ikili test dediğime bakma, ense kalınlığı ölçülecek yarın....
herkes iyi sanırım, deniz de güzel haberlerle gelirse bugün daha da iyi oluruz, bakalım kaç yumoşu olmuş....
toprak nerde bu arada, birsüredir yazmadı sanırım, yda benmi atladım.....

canım çok saol rabbim hepimize hayırlı mutlu evlilik günleri yaşamayı nasip etsin inş seninde ii olmana sevindim bebişlerde ii maşalah kib allah a emanet

canım benim saol yaa allah razı olsun inş rabbim hepimize güzel huzurlu hayırlı mutlu evlilik geçirmek ve bebişlerle birlkite geçirmek nasip etsin inşşşş sen nasılsın canım akun nasıl gidiyo
bensucum sen nasılsın
serenanesscim kilo veriyomuşsun ama dr önemli deil diyosa üzüllme canım
bulutçum sen nasılsın nasıl gidiyo
nazcım hastaydın şimdi nasılsın
pinkcim sende saol canım inş hepimiz hayırlı evlilik yılları yaşarız bebeklerimzde olur tabikide yanımızda inş
toprakcım sen nasılsın canım durumun iidir inş
kızlar hepiinize mrb nasılsınız

ınşşşşşşşş hep guzel haberler yazarız........................senay ense olç ınş ıyuı gecer...............cınsıyetlerı belkı bellı olur.............toprak nerde yaaaaaaaa yoğun galıba

özgül cüm nice güzel yıllar kutlarsın hayırlısıyla eşinle inşallah..
ben dr henüz kilo vermem ne diyecek bilemiyorum, geçen hafta adamı bayağı bir daralttım şimdi bu hafta da 3-5 kez telefon açmayayım diye haftasonunu bekliyorum, kontrole gidince sorarım artık :)))
bıktı adam benden, bir doğurtsam da gitse başımdan diyodur..:lepi:

inşallah iyi geçer muallimcim, onun heyecan ve korkusu var geçen kontrolden bu yana, inan cinsiyetlerini hiç merak etmiyorum, etrafımdakiler ve ailedekiler daha meraklılar...
bende toprak'ı merak ediyorum, bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı hiç... dediğin gibi yoğun sanırım....

serenase bıkmaz canım ..........tatlı annelerden bıkılmaz.............
senaycım ınş ıyı gecer evet bende olç heyecanlandım cınsıyet enson sey ınş ıyı olur

serenase bıkmaz canım ..........tatlı annelerden bıkılmaz.............
senaycım ınş ıyı gecer evet bende olç heyecanlandım cınsıyet enson sey ınş ıyı olur

canım benim biz bize burda tatlıyız da , her şeyi kontrol eden, ıvır zıvırı bile soran , üstüne bir de doktora yorum yapan çok bilmiş ben orda tatlı mıyım emin değilim sırnaşık şey

çok güzel heyecanlar bunlar, allah sağlıkla sonuçlandırsın , hepimizi tamamına erdirsin sıkıntısız. bir taşla iki kuş ( pardon muallimim burda üç kuş ) vuran şanslılar sizi , hem kız hem oğlan olmuştur inşşşşşlallhhhhhhh

el-muallim şimdi iyi olmana çook sevindim canım..tekrar geçmiş olsun canım..RABBİM bu tür operasyonlara gerek kalmadan saglıklı dogurmayı nasip etsin..:Saruboceq:

serap çok sagol canım..peki acı varmı serap..inşalllah canım ..ben takip edecem bekliyorum haberlerini..:CüvCüv:

tşk ederim özgül..iyiyiym..sen nasılsın canım..ben böyle burda güzel haberleri alınca inan çok mutlu oluyorum..inşalllah RABBİM bu ayda yapılan dualarımızı makbul eyler..:Saruboceq:

Merhaba Güzel bayanlar...Ben buradayım fıstıklar siteye giremedim bugün toplantım vardı yeni bitti , dün de misafirim vardı.El muallim ablacım çok geçmiş olsun...Bebişler inşallah 40 hafta çıkacaz diye uğraşmayacaklar bu operasyonla...Dün ki misafirimden bahsetmek istiyorum sizlere .Dün ki Misafirlerim Eşimin akrabası .4 Yıllık evliler.Kızcaz 32-33 yaşında .Kız erken menapoza girmiş o yüzden bebekleri olmuyor.Kızın stres ve bağışıklık sişteminin düşmesi nedeniyle FSH değeri 125 lerdeymiş.Son zamanlarda 25 e düşmüş.Bu arada T3 T4 değerleri de düşükmüş bu değerlerde son zamanlarda normale dönmüş.Anlayacağınız bu arkadaşlara bebeğinizin olma ihtimali ancak yüzde 1 demişler.E kız ve çocuk artık evlatlık almayı düşünüyorlarmış hatta sosyal hizmetlerle görüşmeye gitmişler.Anlayacağınız hiç umutları yok.Ancak 15 gün önce kızın karnı ağrıyor ve kadın doğumcuya gidiyor kadın doğumcu 1 tane yumurtanız var deyince bu arkadaşlar şehir dışından memoriala geliyorlar ve 3 günlük bir iğne tedavisi sonucu tüp bebek yapılmasına karar veriliyor.Dün akşam da şehir dışında kaldıkları için bize geldiler , ben de daha önceden durumlarını biliyor ve çok üzülüyordum , hep dua ediyordum.Lafın kısası bugün arkadaş opuya gitti , ancak o gördükleri şeyin yumurta olmadığı anlaşılmış.Ve tabi arkadaşlar yıkıldılar.Dün bizde çocuk isimlerinden konuşuyorlardı.Onlarla birlikte ben de eşimde çoook üzüldük.Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim , hepimizin bebek olmaması için çeşitli nedenleri var , ama hiçbirimize dr. %1 şans vermiyor hepimize verilen şans en %30-%40.O yüzden sanırım allah şükretmemiz lazım.Bir de şu hayırlı günlerin hürmetine arkadaşıma lütfen dua edin.Allah ona da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım beni eşim öyle yoruyorki aku maku hiçbirşey fayda etmiyor ama belki yumurtalara eder. tabii bir de stres yapmayıp uyuyup dinlenebilsem daha iyi olacak
seninkiler sağlıklı gelişsinler de gerisi önemli değil. tabii bir de 1 kız 1 erkek olursa muhteşem olacak ama 2 kız veya 2 erkek de çok iyi anlaşan kardeşler olur kaydirigubbakcemile5

Toprak gerçekten çok acı , Çok gecmiş olsun onlara inşallah en kısa zamanda Rabbim onlara yeni kapılar acar inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin..

bugün dr gittim iki ölçüm yaptı birinde 14 hafta 5 gün ötekinde sata göre 13 hafta 4 gün çıktı bende 14 hafta 1 gün hesaplıyodum dedim ne yapaım oda sen sata göre hesapla karıştırıcaz dedi :) oha oldum

şu an hepinizin iyi olmasına çok sevindim. inşşa geçecek inşş saplıkla gelecekler...

çok üzüldüm yaaaaa
tüp bebek tedavisi geçirmiş ve sanki test sonucu negatif gibi bir durum olmuş, belki de daha kötüsü , nasıl oluyor bunlar anlamıyorum 3 gün evvvel bu yumurta 3 gün sonra yumurta değil...anlamaz mı bunu doktor ??!!

allah yardımcısı olsun, mübarek aylarda rabbim hem sabrını hem de mükafatını verir inşallah :Saruboceq:

ben sükrettim. doktorlar benim yaş gurubuma %10-20 arası veriyorlar ki % 1 den çok daha iyi. üstelik hala yumurtam doğal veya tüp gelişiyor. arkadaşın için sadece bazen mucizeler gerçekleşiyor ve hiç beklemediği bir ay yumurtası gelişir ve kendiliğinden hamile kalır diyeyim. inşallah...

Son düzenleme:
kızlar bugün kontrolüm vardı 5 yumurtam büyümüş. döndüm eski sayfalara baktım geçen tedavimde 5. gün 5-10 mm arası 7 folikül varmış bu sefer 4. gün 6,5-8 mm arası 5 folikül var. sayı az daha az ama büyüklükler birbirine daha yakın bilmiyorum inşallah bu daha kaliteli olduklarını gösterir inşallah bu sefer çok kaliteli 2-3 tane döllenmiş yumurtam olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…