Tp Bebek ve Akupunktur

oyyyyyyyyyyy cok guzel ya hadı ınşşşşşşşşşşş................aynen benımde esım oglum kız ols dıye delırdı...........ınş kucaklarız canım..................

selam herkese....nasilsiniz...masallah kizlar dolmus burda...
siz doktora kac haftada bi gidiyorsunuz....benim doktorum bana 5 hafta sonra randevü verdi...cok uzun degilmi arasi...ne var ne yok hic bilmiyorum....hersey yolundami diye cok merak ediyorum....doktorun baska zamani yokmus.....tuhaf degilmi

muhteşem inşallah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız. inşallah rabbim bana da o günleri gösterir :Saruboceq: kız çocuklarına bayılırım. inşş benim de bir kızım olur diyeceğim ama olsun da ne olursa olsun sağlıklısı hayırlısı olsun diyeyim önce. :Saruboceq:

bugün kontroldeydim yine 5 yumurtam güzel bir şekilde büyümeye devam ediyor .doktor bu günden itibaren femara hapa da başlattı sabah akşam. ben bu doktoruma güveniyorum. elinden geleni yapıyor. ben de elimden geleni yapıyorum. vitamin, bitkisel kürler, çok fazla seans olmasa da aku. inşallah rabbim yardım eder. artık yaş nedeniyle zamanım çok azaldı bu da negatif olursa çok çor atlatacağım. inşallah rabbim dayanma gücünü de verir böyle sonuçlanırsa :Saruboceq:

ayy canım bende sevindim ben kız cocuklarını çok severim ya inş sağlıklı bişekilde kucaklarsın canım onları inşş
aaa gerçektende acaip ama canım sen sıkma kendini rabbim inş sağlıklı göndermiştir meleğini sana

canım maşallah herşey yolunda görünüyo inş bu tedavinden sonra rabbim sana bebeğini gönderecek ben inanıyorum kimsennn duası geri çevrilmez inş herşey senin için ii gider inşallh sende şimdiden karamsar olma olurmu elinden geleni yapıyosun gerisi allah a kalmış inş olur canım inşş:Saruboceq:

denızcım ınlşş canım ..............sen elınden gelenı yapıyosun arytık rabbımızın takdırııııııııı.................ınş ol der canım...............
zummın haklısın ya ılgınç valla ben ıkı haftada bı gıdıyorum catlıyorum merakytan.............allah sabır versın beklemene ama ınş hersey yolundaysa onemı yok.................

özgül23 ve elmuallim...bende simdi arasam...ve gelmek istiyorum desem....biseymi oldu dicek...kanamanmi var dicek...yalandanda gitmek istemiyorum....9 ay hamilelik dönemimde 9 defa gitcem galiba...bu doktordan bisey anlamadim...burdada aklin geldikce baska doktora gitmene izin vermiyorlar...sigorta ödemiyor o zaman...kaldi 19 gün...safak sayiyom artik

Şenaycım gözün aydın, ne güzel kızların olacakmış.Allah sağlıkla kucağına aldırsın...Zümmincim valla ultrason günleri bana da gelmek bilmiyor, türkiyede de tek gebeliklerde 4 haftada bir ultrason günü veriyorlar yani oradan çok farklı değil...Denizcim femera yumurtaların kalitesini arttıran bir ilaç, dr. bana da 10 tane femera kullandırtmıştı ve yumurtalarım kaliteli olmuştu.Darısı başına...

toprakcığın sağol inşallah ya kaydirigubbakcemile3aynı gün tedaviye başlayıp kontrollere gittiğimiz alabama arkadaş var onun da 5 folikülü vardı ve benimkilerden büyüktü onun dr istediğim gibi büyümüyor iptal olabilir veya aşılamaya çevirebiliriz demiş ödüm patladı doktorumu aradım yok sizde öyle birşey şu an beklediğim gibi büyüyor kötü birşey görürsem size haber veririm zaten dedi. çok stresli bu tedavi çok :umursamaz:

zummıncım ols canım ınşşşşşşşş saglıklı olsunda beklersın...................ınş herkes muradına erer.............ınş hep guzel gunler vardır ıonumuzde kızlar.......................

zümmincim dr değiştirme imkanın yokmu madem ilgili deil başkasına baştayken gitsen daha ii olur belki yada sabırla bekle inş herşey ii geçer senin için

etmezmiyim el-muallim her zaman aklımda vede dualarımdasınız..dün bursaya emir sultan hazretlerinin türbesini gezmeye gittik eşimle..ama şansa bak ki adetliydim..isterdimki içeriye girip namaz kılıp bol bol dua edip yasin okumayı çok isterdim.ama nasip degilmiş...bende dışardan ellerimi açıp duamı yaptım...RABBıM SEN ıSTERSEN NELER OLMAZKı....muallim sen nasıl oldun canım..nasıl gidiyor..bebişler nasıllar..dün gelmemizde gece 11:00 di ..dün girdim k.k... ama o kadar yorgundumki ..yazmaya takatim yoktu..şimdi iyiyim ..

canım sagol bugun daha ıyıyım ...............ınş mubarek mekanda dualaruın makbul olmuştur..............ınşşşşşşşşşşşşşş yurekten amın...........................rabbım kımseyı zorda komasın.............ıyı bakkendıne................

kızlar merhabalar....hamişlerimiz herşey yolundadır inşallah..tedavide de olanlara başarılar rabbim güzel sonuçlar nasip etsin...bende yarın ALLAH kısmet ederse sultanahmete ordan eyüp sultana ziyaretlere gideceğim...mübarek cuma gününde rabbim dualarımızı kabul eder inşallah... ziyaretlerimizde hayırlı olur... arkadaşlar hepimiz için dua edeceğim...

ınşşşşşşşşş bulutcum ............gercı nerde olursak olalım onemlı olan duamızı ıçten yapmaktır rabbım her yerde duyar ve duamıza ıcabet edr.............ınş hayırlı guzel bı cuma herkese

evet yer ve mekan önemli değil yeterki gönülden içten yapalım dualarımızı rabbimize sığınalım ona teslim olalım...O bizleri boş çevirmez kapısından...böyle güzel yerleri ziyaret etmek bir başka güzel oluyor...helede böyle özel bir günde....inşallah ....

cok tuhaf degil aslinda. normalde olmasi gereken (bebek tekse eger) 4 haftada bir kontrole gitmek. seninki 5 hafta sonraya vermis. herhalde bir seferlikten bir sey olmaz ama her kontrolun 5 hafta arayla olacaksa iyi degil. 4 haftada bir gitmen lazim tek gebelikte. eger doktorundan memnunsan bunu sorun etme derim, ama muayene sikligini mutlaka sor. aksi taktirde doktorunu degistirmen iyi olabilir...

selam akupunktur yaptırınca tüp bebek yaptırmadan hamile kalınmazmı

kalinir. eger adet duzensizligi ve hormonlara bagli sorunlarin varsa akupunktur yardimci olur ama akupunkturcunun infertilite konusunda uzman olmasi, ne yaptigini cok iyi bilmesi lazim. bu tip durumlarda bir de otla destekleyici tedavi veriyorlar. ben 1 sene kadar denedim normal yoldan hamile kalmayi ama ise yaramadi, 1 sene sonunda tup yaptim ve tuttu.

bana gelince 25. haftamizdayiz kizimla. artik hareketlerini epey hissediyorum. cok guzel bir duygu. darisi basiniza insallah. aslinda disardan da hissediyorum ama esim elini koyunca farkedemiyormus. artik ilerleyen haftalari bekleyecek. yarin kontrolumuz var. insallah hersey yolundadir. bu aralar dogum sekline karar verdim. ilacsiz desteksiz normal dogum yapicam bir aksilik cikmazsa.

sizler nasilsiniz?

bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldu mu?

Son düzenleme:
kız mambaaaaaaaaaaaaa nerdesın ya unuttun doıyodum bızı............masallah buyumuş senın cadı ınş az kalmış.................bızden herkes ıyıcok şukur ve tedavıye yenı gırecek arkadaslar var ınş onlardas guzel haber alırsa degme sevıncımıze....................canım ıyı bak kendıne...............gulenın oğlu gelıyo senay bı kız bı erkek ben ıkı kız bırı bellı degıl toprak nazlı çıktı bellı degıl ınş hepsı saglıkla gelır.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…