- Konu Sahibi el-muallim
-
- #5.901
merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
benim dün kontrolümm vardı, ense ölçümleri yapıldı, her ikiside iyiler çok şükür... gelişimleri de güzel....
bu arada biri kız, diğerininde kız olma ihtimali yüksek... 1 ay sonra gittiğimizde kesinleşcek... muallimcim senin kızlara arkadaş geliyor,
Eşim çok mutlu kız oldukları için.... kızlar babalarına daha düşkün oluyorlar ya.... en çok beni sevcekler çatla, filan deyip duruyor.... ağzı kulaklarında sormayın....
ayy canım bende sevindim ben kız cocuklarını çok severim ya inş sağlıklı bişekilde kucaklarsın canım onları inşşmerhaba arkadaşlar, nasılsınız....
benim dün kontrolümm vardı, ense ölçümleri yapıldı, her ikiside iyiler çok şükür... gelişimleri de güzel....
bu arada biri kız, diğerininde kız olma ihtimali yüksek... 1 ay sonra gittiğimizde kesinleşcek... muallimcim senin kızlara arkadaş geliyor,
Eşim çok mutlu kız oldukları için.... kızlar babalarına daha düşkün oluyorlar ya.... en çok beni sevcekler çatla, filan deyip duruyor.... ağzı kulaklarında sormayın....
aaa gerçektende acaip ama canım sen sıkma kendini rabbim inş sağlıklı göndermiştir meleğini sanaselam herkese....nasilsiniz...masallah kizlar dolmus burda...
siz doktora kac haftada bi gidiyorsunuz....benim doktorum bana 5 hafta sonra randevü verdi...cok uzun degilmi arasi...ne var ne yok hic bilmiyorum....hersey yolundami diye cok merak ediyorum....doktorun baska zamani yokmus.....tuhaf degilmi
bugün kontroldeydim yine 5 yumurtam güzel bir şekilde büyümeye devam ediyor .doktor bu günden itibaren femara hapa da başlattı sabah akşam. ben bu doktoruma güveniyorum. elinden geleni yapıyor. ben de elimden geleni yapıyorum. vitamin, bitkisel kürler, çok fazla seans olmasa da aku. inşallah rabbim yardım eder. artık yaş nedeniyle zamanım çok azaldı bu da negatif olursa çok çor atlatacağım. inşallah rabbim dayanma gücünü de verir böyle sonuçlanırsa :Saruboceq:
Şenaycım gözün aydın, ne güzel kızların olacakmış.Allah sağlıkla kucağına aldırsın...Zümmincim valla ultrason günleri bana da gelmek bilmiyor, türkiyede de tek gebeliklerde 4 haftada bir ultrason günü veriyorlar yani oradan çok farklı değil...Denizcim femera yumurtaların kalitesini arttıran bir ilaç, dr. bana da 10 tane femera kullandırtmıştı ve yumurtalarım kaliteli olmuştu.Darısı başına...
selam herkese....nasilsiniz...masallah kizlar dolmus burda...
siz doktora kac haftada bi gidiyorsunuz....benim doktorum bana 5 hafta sonra randevü verdi...cok uzun degilmi arasi...ne var ne yok hic bilmiyorum....hersey yolundami diye cok merak ediyorum....doktorun baska zamani yokmus.....tuhaf degilmi
selam akupunktur yaptırınca tüp bebek yaptırmadan hamile kalınmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?