Tp Bebek ve Akupunktur

ınşşşşşşş canım guzel olucak.............tedavıye baslayanlar ınş guzel haberlerıyle doldurur burayı................şimdi denız................bırıncı sırada ...........rabbım mahcup etmesın ınş
pınk............
bensunaz
ozgul
serap
bulut
baska varmı .....................ınş guzel gunlere.................

saol mualllimim halen ozgul diyo:) neyse saol ellerine sağlık inş rabbim bizede nasip eder hamişlik inş hayırlısı ileee

ya ne dedım .........alışmam zor olcek...............ınş zamanla alışırım yada sen hamış kalırsın ancak o zaman alısırum yenı adınaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

El muallimcim 3 tane kızımız geliyormuş hadi gözün aydın...Bu arada maşallah 4. ayıda bitirmişsin...Nerdeyse yolu yarılayacaksınız kızlarınla.Ne güzel...Maşallah...Denizcim yumişler çok güzel gelişmişler.ınşallah ilk güzel haberi senden alacağız...Ben de perşembeyi merakla bekliyorum.Dr. kontrolümüz var.Bebişim nasıl bir de büyük ihtimal cinsiyetimiz belli olacak...

toprakcım nerdesın yaaaaaaaaaaaaa gulende ortalarda..............senay nerde.................ya bıraktınız benı kapatsakmı bu topıguı acaba...................

tam sıkayet edıyodum senı.................kurtardıııııııııın................ınş canım senınkıde bellı olur..................valla tum kızları ben aldım bıde senayın bı kızı...........sıze erkekler kaldıdelikafadulden

kızlar merhaba bende 7 senelik evliyim akupunturu bende yaptıracağım ama ıspartada yapan yer var mı bilmiyorum tüp bebek yaptıracağız 3 ay sonra ben şimdiden başlamak istiyorum kilo vermem de gerekiyor bildiğim kadarıyla kilo vermeyede yardımcı akupuntur. bizim memleketimiz biraz geri bu konularda bir yer varmış kapanmış bakalım araştırıyoruz ne gibi faydasını gördünüz tam olarak kaç ay önce başladınız yazarsanız sevinirim

cığdem hoşgeldın.........ılk basları okursan daha ıyı bıgı edınırsın ınş............kılo ıcınde faydası var tutunmayıda yardımcı oluyo onemlısı stresı azaltıyo............burda bıçok kışı faydasını gorduk canım.............orda arastır bakalım ınş bulıursun ınşşşşşşşşş sende hamılş olursun................enaz ıbı ay once baslamak uygun once basla kıloda verırsın.................bol dua

tatıle gırmedımı.............adlı tatıl ...............kendını yorma sakın ............yok canım senayın bırı kız bırı erkek bılıyorum...............gelsı o sölesın bıde..............yorma bebışımızı sakın...........

Adli tatil bugün başladı el muallimcim 1 aydır iyi yattık...Gerçi ben her gün işe geldim ama rölantide çalıştım....ınşallah bir daha ki yıl adli tatilde 1 ay boyunca bebişimle olacağım , o zman çalışmayacağım...

hadı ınşşşşşşşşş canım................artık anakucagıyla gelırsın ışe..........bı odayı ona yaparsın

selam herkese...bugün doktorum aradi....randevüyü bir hafta öne aldilar...neden bilmiyorum....sormak ta istemedim...kimseye söylemicem ama...esime bile...tek size söyledim...o gün ense kalinligi ölcülcek..o gün benim kizimda yikildigim gündü...cok korkiyorum...bu sefer ailemden kimsenin duymasini istemiyorum...kimseyi üzmek istemiyorum....

zummın ınş bu kez ıyı olucak canım..........anlıyorıuum senı bende gıttıgımde elım yuregımdeydı oncekı gıbı cıkacajk dıye cok şukur hepsı ıyı cıktı...............ınş senınde ıyı olacak aklına kotu bısey getırme bol duaaaaaaaa

toprakcım daha hazırlık yapmadım ............sanırım kolay kolay yapmam..............hele otuzu bı gorım ınşşşşşşşşşşş bıkac parca gıysı alırım...............herseyı ayarlarım gıder bakarım ama alma ısını doğdukları zamana bırakırım ınşşşşşşşşşşşş....................cunku bebek ışı zor............hersey olabılıyo .........ıyıu dusunuyorum ınşşşşşşşşş ıyı olucak..........rabbım zorda bırakmasın bızlerı...................bıde coğıul........üçüzler topıgınde bı arkafasımız bebışlerden bırını bı arkadfaas ıkısını kaybettı...............rabbım acı yasatmasımn ınşşşşşşşşşşşşşş

merhaba arkadaşlar,
muallim, canım hadi hayırlısı, kızlar geliyor.... maşallah onlara..... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
muallimcim bide benim biri kız ama diğeri belli değil net olarak... ama dr. ikisi de kıza benziyor, bir dahaki kontrolde netleşcek demişti... ama herkes senin gibi diğerinin erkek olduğu konusunda hemfikir.. hayırlısı bakalım, sağlıklı olsunlar da....
toprakçım, sen bu sıralar çok sık gittin kontrole dimi, yada arada başka bi dr. gitmiştin galiba...ben mi yanlış hatırladım... ne güzel sık haber almak....

El muallimcim üçüzlere de giren umutta tedavi olmuş adapazarlı bir arkadaş vardı.O doğum yaptı mı?Umutun forumu 1 aydır bozuk merak ettim onu.Doğru söylüyorsun hazırlık konuusnda el muallim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…