Tp Bebek ve Akupunktur

çokkkkkkkk seker...............ınş tedavın guzel gıder.................olsun nerde olursan ol yurekler bır olsssssssssss

canım şimdi resim gözüküyor..süper valllaa yaaa!!! el-muallim RABBİM inşalllah pinkin yollladığı gibi güzel saglıklı bebişler nasip eder.....

ben varım el-muallim ..:dance: sonu naz la bitiyor...başı olmasada..kaydirigubbakcemile3

canımm bensunaz ınşşşşşşşş canım amınnnnnnnnn...................ve ınş sızede rabbım guzel saglıklı bebışler versın..........hep beraber sevınelım sevelım..............asla umutsuzluk yok...............

cok guzel pınkkkkkkkk cok seker...............artık tartıda yer kalmamış bırını uste komuşlar.......................kaydirigubbakcemile3

gercı evet bensunaz ve naz yakın bırbırıne ama ben alıştım ıkısıde cok guzel................sımdıkı adında guzel ama ben naz dıyım sana alışana dek.................

kızlar ıkı gundıur sagdakı pıtpıt yapıyo sanırım ıyıce hareketlendıler..................rabbım hepınıze yasatsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş...................bu guzelk gunler hep el acıp dua edelım................

amin el muallimcim inşalllahhhh ..RABBıM bizleride sevindirir...sizlerin kervanına dahil eder..tabiki el-muallim aslaa umutsuzluk yok yola devamm.. inşalllah RABBıM daha fazla arattırmadan nasip eder..:Saruboceq:

el-muallim demek artık birbirleriyle tanışmaya başlamışlar...ayy ne güzel yaaa!! ıNŞALLLLAAAAHHHH RABBBııMMM BıZLEREDE NASıP EDER....SANA DA HAYIRLI DOGURMAYI NASıP EDER ıNŞALLLAHHH...:Saruboceq:

bugun toprak yokkkkkkkk sanırım dınlenıyoooooooooooo...................senayda yok.................gulen cok gırmıyoooooooooo zaten..............ınş sıkıntı olmasın da herkes ıyı ols moraller ıyı ols..................

her azman her an ozellıkle ıftarda dua ederken söle söleyınnnnnnnnnnn
rabbı heb li mınessalihin....................rabbi heb li zurrıyyeten tayyıbeten......................

canım yaaa çok merak ediyorum bu duyguyu rabbim inşşş bize de yaşatır yaaa :Saruboceq::Saruboceq: bu tedavide yüklenen hormonlardan tuhaflaşmaya başladım dün bugün sulugöz olmaya doğru ilerliyorum inşş sonunda da sevinçten ağlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…