Tp Bebek ve Akupunktur

bensucum..............rabbım bana temız evlatlar ver...............salıhlerden evlatlar ver.............demek peyganmberleruın yaptığı dua sayısı yok devamlı oku.............namazdan sonra ıftar vaktı her daım

el muallim bu sayfada rüyameleğim adlı bir arkadaş vardı sonucu ne oldu şimdi hamile mi
onun gittiği akupunktur merkezine gitmek istiyorum ama kendisini göremedim senin bilgin var mı

tşk .... el-muallim... RABBıMMMMMM dualarımızı daim etsin...:Saruboceq:... ezberledim bilem...

aminnn denizcim... inşallahh bu gözyaşları sevinç gözyaşları olarak sana geri döner....

jupıter canım bılemıcem o arkadas cok gırmedı haber veremedı bıze...........sen naptın onu bılmem ama cok kısı akuyla hamış oluyoooo..............ınş hamıştır

gunaydın guzel sabah ............gunaydın yenı doğan guneş...............gunydın guzel dostlar................ınş bu gun guzel olur................

günaydın arkadaşlar,
muallimcim erkencisin bu gün yine....
herkese güzel ve bereketli bir hafta olsun inşallah....
hamişlerin bebişleri sağlıkla gelişsin, tedavideki arkadaşlarımızın yumoşları hayırlısıyla büyüsün, Allah bekleyenlere de sabırlar ve güzel bir hazırlık dönemi versin inşallah......

özgülcüm ve nazcım yeni isimleriniz hayırlı olsun......
nazcım sen hamiş göbek resimlerini eksik etme biz alışana kadar... ben onlardan tanıyorum seni :)
birbirinize karıştırmayalım, aynı anda değiştiniz ya o yüzden......

valla ben şimdiden karıştırdım ikisini akannehir doktordan döndüm sağdakiler daha iyi büyüyordu biri daha da acele etmiş diğer 2 si eh ama soldakiler küçük kalmış :1no2: . sağdakiler 18-15,5-15 mm olmuş sol 13,5-13-12,5 galiba. ben şu üç büyüklerden ümitliyim:1rolleyes: inşallah ufaklıklar da lütfeder azcık daha büyürler abilerini ablalarını yakalarlar. yarın yine kontrolüm var. duruma göre ya yarın akşam ya çarşamba akşam çatlatma iğnemi yapıcam. inşallah çok güzel döllenirler. ne yapayım dua dışında elden gelen birşey yok. inşş büyük olan yavaşlar küçükler de ona yetişir :Saruboceq:

kızlar herkeslere günaydınlarrrrrrrrr....hamişler inşallah herşey yolundadır....büyüyordur sizin o göbüşler....tedavide olan arkadaşlarım sizlerinde emekleri inşallah boşa çıkmaz....rabbim evlat hasreti çeken herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar versin.... beni tez zamanda hamişler arasına katmayı hayırlısıyla nasip etsin ....

ınşşşşşşş denızcım ınşşşşşşşşş ..................bulutcum ınş hamışler arasına katılırsınız beklıyoz....................

doktordan geldım hersey cok sukur guzel.................kılo alımşlar..................üçüde kesın kız.....................

canım çok sevindim sağlıklı 3 tane kız ... allahım tamamına erdirsin...bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz...şimdi diyorum iyiki 3 kızız...çünkü kızkardeşler daha başka oluyor...biz birbirimizi daha iyi anlıyoruz..erkek kardeşimide çok seviyoruz ama 3 müz ayırız....

rabbim olmayanlarada nasip etsin....isimleride çok güzel ...rabbim sana bağışlasın onları...bu kadar uzun süreden sonra gelen büyük mutluluğunu sana...

amın ınş tamamına ererız.............rabbım sızlerede versın ...............ınş yureklerınıze gore verır..............guzel yureklerınıze gore ve sabrınıza karsılık versın sızlerede rabbım kısa zamanda..........................denızcım benım solda hıç yum oluşmadı bı tane vardı guzel buyumedıuı dokuz yum sagdaydı..............tembel olmuş sol taraf..........kafana takma ınş az ols kalıtelı ols ve ınş gelecemmmmmmmmm annecımmmmmmmmm desın..............ınşşşşşşşşşşşşşş

canım teşekkür ederim ben zaten hamile değilim ya o yüzden artık karışmaz bizimkisi:)sen nasılsın?
canım inş tedavin güzel gider yumoşların hepsi büyür güzelcede döllenirler inş canm

saol canım rabbim isteyen herkese inş anneliği taddırır hamişlerde sağlıkla kucaklarlar inş
doktordan geldım hersey cok sukur guzel.................kılo alımşlar..................üçüde kesın kız.....................

ay canım çok sevindim inş hepside sağlıkla gelişirler ve kucaklarsın onları isimleride çok güzel maşallahh
bende sabah dr gittim muayene oldum ve kan verdim yumurtalıklar normal çalışıyo kan tahlilini 2 de alcam öğlen ona göre konuucaz ne yapıcılıcak tüple ilgili bakalım hayırlısssıı

ela................dila..................hüma..............ınş gelıyooooooo ınşşşşşşşşşşşş

maşallah canım üç kız çok güzel hayırlısıyla al kucağına inş isimlerde çok güzel maşallah
: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…