- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.161
arkadaslar merhaba ben daha öncede yazmıstım tüp bebek tedavisine baslayacagım akapunktur için ankarada bayagı arastırma yaptım size bir sey danısmak istiyorum burda fiyatlar çok yüksek sadece 60tl ye bi yer bulabildim.haftada 2 kez 4 hafta yapalım bide transfer günü yapalım dedi yanlız kulaklı olursa 100 diyor seanslara. sadece ilk seansta kulaga yapalım bide transfer günü yapalım kulaktan diyor 4. denemem olacak tedirginim sizden yardım almak istedim.aranızda bu sekilde yaptıran varmı acaba?
inşallah hepsi döllenecek ve kaliteli olacak canım...... ışin en keyifli yanı beklemek....... Güzel sonuçlancak herşey, Allah yardımcımız canım........
transfer pazar günü olur o zaman dimi?
denız ınş hersey guzel olucak ınşşşşş yarın dualarımız senınlre..........
Denizcim hadi bakalım canım yarın çok güzel olacak...Güzel haberlerini dua ile bekliyoruz...
denizcim inş herşey güzel olur senin için yumoşlarında döllenir canım sen şimdiden sıkma canını allah yardımcın olsun inşşşş
hayırlı cumalar..............................
denız ınş bu saatlerde yum toplanıyo...........ınş rahat gecer guzel yum olur
Toprakcım çok geçmiş olsun canım baya bir badire atlatmışsınız
Denizcim opu çok iyi geçer inşallah 1. kalite bol yumurtan olur ve seni bırakmazlar haberlerini bekliyoruz
naza çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın nazcım en yakın zamanda hamiş kalır ve kucağına alırsın inşallahhhh yaşın çok genç evin bebeklerle dolacak hiç üzülme canım
slm kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize
denizcim inş yumoşların 3 üde güzel döllenirler annelerine gelirler canım
bende adet bitti dr umu aradım salı günü saat 4 te yapıcak laporskpi ile histrskpoiyi inş rabbim hayırlısını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?