Tp Bebek ve Akupunktur

zummın masallah buyudun kız................bak ınş senay sende gecer o kıllar kullandığımız ılaçlar yapıyo..............ınş gecer............genelde gecıyo..........toparlarız ınş brende yok kıllanma ..........zummın evet dıkkart et kızın erken doğduğu ıçın tehlıken var..........ama ınş olmaz cunku onda prıblrem vardı bu ıyı olucak ınş...............sıkıntısız doğuralım ınşşşşşşşşşş..............serkajı sor ıstersın rahım uzunluguna baksın belkı kısadır ona gore serkaj olabılırsın konuş herseyı................

kızlar mrb hayırlı hafta sonları olsun inşş hepimiz için
denicimmm canım çok sevindim senin adına yumurtalar döllenmişler bak bide evham yapıyodun hadi inş dahada çoğalır lar bebişler :) rabbim bu mubarek günlerde senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşş canım yaa

gökce el muallim sağolun inşş. ne yapalım gökceciğim yaş ileri olunca insan her türlü stresi yapıyo. olucak inşallah. hep birlikte sevineceğiz. dün kızımın adını bile belirledim duru naz! ay bu sefer eskiye göre pek bir pozitifim çok havaya girdim allah utandırmasın :Saruboceq:

ay kız deniz bende gökceduru bırakmak istiyom kızımın adını inş rabbim nasip eder hepimize yaş konusunda haklı olabilirsin ama 60 yaşındaki kadınlar doğruyolar sen kendine stres yapma valla bak geçen arkadaş yazdı 60 yaşında kadın hamişmiş yaaa allah yardım etsin inş hep pozitif oll

deniz yarındaa araa ya vallah ben her gun aradım cunku benum ılkınde 15- bunda 5 tase dollenınce transfer edılemıyecek dıye cok korktum anlayışlı davrandılarr saollsunlarr

opuyorumnanaktankız gulen nerdesın ..............selam sabah yok mu kız...............nıye meraklandırıyoon bakım..............bebış nasıl ıyı bak ona..............gır ya yoksam bana kızdın mı..........

deniz ne güzel 3de döllenmiş...inşallah 3de kaliteli olurlar..transfer olupda sana tutunurlar canım..

deniz yarındaa araa ya vallah ben her gun aradım cunku benum ılkınde 15- bunda 5 tase dollenınce transfer edılemıyecek dıye cok korktum anlayışlı davrandılarr saollsunlarr

3 tane gülencim. kalitelerini naıl bölündüklerini pazartesi öğreneceğim. daha önce sormayayım pazatresi de elimde değil sorarım ama keşke sormasam 3 tane diyip koysalar çünkü 3 ü de istediğim gibi değilse baştan negatif düşünmye başlıyorum. bu tedavi daha sakin ve pozitif düşünmeye çalışıyorum. pek oluyor ya işte olabildiğince zemuszemus

deniz ne güzel 3de döllenmiş...inşallah 3de kaliteli olurlar..transfer olupda sana tutunurlar canım..
amin inşş :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlar..........
denizcim herşeyin yolunda olmasına sevindim........
bende tedavimin başında çok olumluydum, transfer sonrası zaman zaman umutsuluğa mutlaka kapılıyorsun, hatta beklemenin son 2-3 günü sanki olumsuz sonuç almışım gibi yeni doktor araştırmaya başlamıştım, doktorumdan çok memnun olduğum halde.. insan psikolojisi çok ilginç.... olumsuz düşündüğün anlar da olacak, ama bu negatif sonuç alacağın anlamına gelmez....
ben senin için çok güzel şeyler hissediyorum, Allahım yardımcın olsun inşallah.........
transfer pzt saat kaçta canım.......

şenay cığım. pazartesi sabah 830 da çağırılar herhlde 10 civrı olur. inşş yumurtalar kalitelidir. valla bu sefer hem olacak gibi hissediyorum hem de çok korkuyorum. rabbim hayırlısını versin canım :Saruboceq:bu sefer 3. günü transferi olsa dedim 3. gün çağırdılar. sonuç testi hadta sonuna gelse edim cumartesiye geldi. en az 3 tane yumurta olsun dedim 3 tane döllendi. tabi en az 2 tanesi çok iyi kalite olsun dedimdi bakalım o tutacak mı? inşallah sonuç da istediğim gibi olur yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…