Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın arkadaşlar..........
bugünün en erkencisi benim..... akşamları da erken uyuduğum için, işe gidiş saatinde kurulu saat gibi kalkıyorum, vucuduma pazar ayarı yapamadım bir türlü :)
Güzel bir pazar sabahı ve günü olsun inşallah...

Canım sen 2 ye razısn ama inşallah 3'üde çok sağlıklı gelişir.... pzt sabahı, gitmeden bol dua et, kuran oku, namaz kıl.... hatta bıak onlar transferi yapsın, ilgilenme rahat ol, sen dualarını okumaya devam et, bu beni çok motive etmişti, çok şükür dualarımız da geri çevrilmedi.......... muallimcimin dediği gibi bol dua.............

canım pınk sagol...................sen nasılsın nasıl gıdıyo.............tedavı tam ne zaman..............guzel pazarlar .....................

merabaaaa
bugün misafirlerim var gene oyy yorulmuşum geliyim bakayım dedim herkes ii inş herşey güzel olur inşalahhhhhh

bluesucum sen nasılsın canım tedavi felan başladınmı sende

hayır canım başlamadım.......bi kendime geleyim,birde ramazanı geçireyim diye düşündüm........bakalım ramazandan sonra farklı dr.larlada görüşmek istiyorum.........kararımı ona göre vericem.......artık hakkımda hayırlısı..........senin durumun nedir,ne aşamadasın şu an.......kusura bakma belki yazıyor topicte ama ,ben pek fazla girmiyorum.......

gokce selam canım...............buluesu ıyıyım ınş bakalım az bı sancım var guıdıcem doktora tedırgın oldıum...........sen nasılsın ramazan yoğun gecıyoooooooo dımı..........ıyı bak kendıne...........

canım inşş bişi yoktur. dinlen.. inşşş iyi haberlerini bekliyoruz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşş bir de 8 hücreli kaliteli yumurtalar deseler tam bayram yapacağım. artık hakkımda hayırlısı neyse rabbim neyi uygun görürse o olsun :Saruboceq::kedi:

muallimcim geçmiş olsun, inşallah geçmiştir sancın...... yarın sabah mı gitceksin doktora.... öptüm.....

anladım canım zaten bende ramazanda sadece laparaskopi ile histereskoppi yaptırıcam oda bu salı günü olcak tüp tedaviside 29 unda başlıyıcak iğnelerle canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş yeni dr un yeni umutlar getirir sana

as ablacım saol sen nasılsın ay hayırdır sancınmı var hemen kalk git pc başından uzan lmaz: ayakta durma emii

sagol canım zaten genelde ya oturuyorum ya uzanıyorum öle cok degıl ınş önemlı degıldır canım............ınş senın işlemlerde ıyı gecer..............hersey guzel olur ınş bu yıl

El-muallım canım geÇmıŞ olsun..bence Şımdıden gıt ..yarına erteleme..ara doktorunu canım..bak Şımdı kendım gıbı tedırgın oldum..elmuallım canım dualarım senle..ıyı haberlerını beklıyorum..

deniz bulut canım senin ilk denemenmi benimde ilkdi hücresini falan bi kenarıya bırak onada çok takılma olacağı varsa oluyo zaten benimkiler blastokist aşamasında 6.gün 2 embriyo transfer edildi o yüzden çok umutlandım ama söyledikleri kadar önemli olmadığını işte bende gördük yani onlara takılma 1o gündür evden çıkmadım kendime çok dikkat ettim genelde yattım oda önemli değilmişsen sadece transfer esnasında sadece dua et zaten sen ozamana kadar elinden geleni yaptın bundan sonrası sadece allaha kaldı

Son düzenleme:
nazlı benim 2. denemem. ilkinde 2. günü transferi yapılmıştı 2 yumurta kimyasal olmuştu. bakalım inşş 3 tane döllendi bu sefer 3. gün transferi olacak hayırlısı canım. sen kan testi yaptırdın mı? ikimiz için de el muallimin dediği gibi bol dua ile :Saruboceq:

canım sen tedavini nerde oluyosun... sana niye 3. gün transferi yapıyorlar az olduğu içinmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…