- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.221
şenay cığım. pazartesi sabah 830 da çağırılar herhlde 10 civrı olur. inşş yumurtalar kalitelidir. valla bu sefer hem olacak gibi hissediyorum hem de çok korkuyorum. rabbim hayırlısını versin canım :Saruboceq:bu sefer 3. günü transferi olsa dedim 3. gün çağırdılar. sonuç testi hadta sonuna gelse edim cumartesiye geldi. en az 3 tane yumurta olsun dedim 3 tane döllendi. tabi en az 2 tanesi çok iyi kalite olsun dedimdi bakalım o tutacak mı? inşallah sonuç da istediğim gibi olur yerimseniben
bluesucum sen nasılsın canım tedavi felan başladınmı sende
gokce selam canım...............buluesu ıyıyım ınş bakalım az bı sancım var guıdıcem doktora tedırgın oldıum...........sen nasılsın ramazan yoğun gecıyoooooooo dımı..........ıyı bak kendıne...........
Canım sen 2 ye razısn ama inşallah 3'üde çok sağlıklı gelişir.... pzt sabahı, gitmeden bol dua et, kuran oku, namaz kıl.... hatta bıak onlar transferi yapsın, ilgilenme rahat ol, sen dualarını okumaya devam et, bu beni çok motive etmişti, çok şükür dualarımız da geri çevrilmedi.......... muallimcimin dediği gibi bol dua.............
gokce selam canım...............buluesu ıyıyım ınş bakalım az bı sancım var guıdıcem doktora tedırgın oldıum...........sen nasılsın ramazan yoğun gecıyoooooooo dımı..........ıyı bak kendıne...........
anladım canım zaten bende ramazanda sadece laparaskopi ile histereskoppi yaptırıcam oda bu salı günü olcak tüp tedaviside 29 unda başlıyıcak iğnelerle canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş yeni dr un yeni umutlar getirir sanahayır canım başlamadım.......bi kendime geleyim,birde ramazanı geçireyim diye düşündüm........bakalım ramazandan sonra farklı dr.larlada görüşmek istiyorum.........kararımı ona göre vericem.......artık hakkımda hayırlısı..........senin durumun nedir,ne aşamadasın şu an.......kusura bakma belki yazıyor topicte ama ,ben pek fazla girmiyorum.......
canım sen tedavini nerde oluyosun... sana niye 3. gün transferi yapıyorlar az olduğu içinmi??nazlı benim 2. denemem. ilkinde 2. günü transferi yapılmıştı 2 yumurta kimyasal olmuştu. bakalım inşş 3 tane döllendi bu sefer 3. gün transferi olacak hayırlısı canım. sen kan testi yaptırdın mı? ikimiz için de el muallimin dediği gibi bol dua ile :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?