- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.261
herkese selam canım serapı sena gkce ve pınkcım cok sagolun canlarım gıttım doktor bısey yok dedı baktı ..........bugun daha ıyıyım ınş sanırım coğul olunca arasıra bu sıkıntılar olucak alışmam lazım.......................cok opt sızı ınş hersey yuregınıze gore olur dıolar burası .................ya denızın bugunmu transferı ısmını bılemedım sordum ama yası tutan bı kısıde o degıldı ..........gelsın sorım adını yanına gıdecektım ...............ınş ıyı gecmıştır.................bı kadın vardı oda transfer olmuştu ay zor ya o gunler geldu aklıma rabbım kımseyı zorda komasın ınş guzel haber alır tum bekleyenler zor ımtıhan bu..........ay bıde beklerken ıkızlerı olan aıle geldı bırı bırının kucagında bırı dıgerının bırı kız bırı ekek ..........rabbım herkese versın ınş.............
toprak nasılsın ............sena gulen...................burge nerde ya.................ve hamış adayları ıyı bakın kendınıze.....................
korkma bayılınca birşey hissetmiyorsun. bana laproskopi yapılmadı ama o da basimiş. az ağrın olursa da ağrı kesici verirler inşallah ekimde de hamilesin :lepi:ay serapım yaa sen söle yaa ama yakında alışırsın canım bende iyiyim nolsun yarın 4 te benimde histrskpi ile laprskopi var allah yardım etsin sana da inş herşey temiz çıkar seninde benimde canım
denizim naptı acaba bitti mi işlemi yaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kızlar nasılsınız?Bugün denizcimin transferi vardı , inşallah güzel geçmiştir ve ben inanıyorum denizin nazlı kuzuları bu sefer gelecek...Serapçım histereskopi anestezi altında yapıldığı için ağrı sızı hissetmiyorsun hiç korkma...El muallimcim geçmiş olsun benimde arada karnım ağrıyor , normal galiba...Gökçecim senin de tedaviye başlaman aaz kalmış , allah yardımcın olsun...Şenaycım siz nasılsınız?Ben de bugün dr. gittim tekrar.Dr da ben de cinsiyet konusunu gurur meselesi yaptık.Ve nihayet %70-%80 oranında cinsiyetimiz belli oldu...OĞLUM olacakmış...Ama bu oğlan öyle utangaç ki bugün dahi bacakları zar zor açtı...Bir de o kadar uykucu ki bu bebiş doğumdan sonra yaşadım diyorum.Babası da bebekken sürekli uyurmuş , zorla uyandırırlarmış...O bakımdan çok şanslıyım...Bizden haberler bu kadar fıstıklar...
serapçım inşallah işlemin rahat geçer canım,
gökçecim inşallah seninde yarın işlemin rahat geçer, biran önce başlarsın tedaviye.....
toprak oğluşun hayırlı olsun tekrardan, vallahi öyle uykucu olursa yaşadın sen, benim de tek hayalim uslu uslu çocuklar... ben ve bebilerim genel olarak iyiyiz canım...
saol canım yaa inş rahat çecer temiz çıkar herşey sonrada gelsin bebişler dua et bana canım olurmu sen nasılsın nasıl gidiyo bakimmserapçım inşallah işlemin rahat geçer canım,
gökçecim inşallah seninde yarın işlemin rahat geçer, biran önce başlarsın tedaviye.....
toprak oğluşun hayırlı olsun tekrardan, vallahi öyle uykucu olursa yaşadın sen, benim de tek hayalim uslu uslu çocuklar... ben ve bebilerim genel olarak iyiyiz canım...
ay toprakçım geçmiş olsun canım artık dikkat etcen meyve yerken bile canım kib bide öğrendin en sonunda nazlı oğluşun oluyomuş maşallah rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşBu arada ben de hamilelik şekeri çıkmış , sıkı yönetim başlayacak anlaşılan bana da...
denizcim hayırlı olsun canım.. inşalllah en önemlisi sana tutunmaları.. dualarımız senle canım:Saruboceq:...
muallim iyiy olmana çok sevindim...tekrardan çokk geçmiş osun...RABBİM sanada hayırlısı kucagına almayı nasip etsin...
özgülcüm sende başlıyorsun haa!! canım inşalllah hayırlısı olur...güzel haberlerini bakliyoruz..bu arada takvimin süper olmuş...bayılldım vallaaa..
toprakcım RABBİM ogluşunu sana bagışlasın..kucagınada almayı nasip etsin...
denizcim geçmiş olsun şimdilik, işlemler bitti, şimdi sıra beklemede....
su gibi akıp geçer inşallah bu zaman da.... bayram sonuna kadar evdemisin canım?
denizim ya bence senin bugün ilk günün yaa fazla oturma yaa oc başında hadi git dinlen sonra gel olmazmı aklım sende yaa otururken rahatsız olma hem canım olurmu
olur da sıkılıyom. film koyayım bari :smiley-cool:
perş veya cuma işe gidip çalışsam iyi olacak. senelik izin almadım mazeret ve raporla idare ediyorum. servis ve arabayla gidip masa başından kalkmayacağım için olur dedi doktorum. bayramda evdeyim. 1-2 yeri anca gezerim. annemler halamlar yazlıkta bayram sonrası döner. eşimin ailesi denizlide yaşıyor. yani çok kapı yok gezicek.
amin bensucum amin rabbim buralara hamileyim çok şükür die yazmayı da nasip edr inşş kız ne saçımı yoluyon kıskandırmayaydın benüü ben de yapmazdım takvim:)opuyorumnanaktan kisme emi takılıyom sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?