Tp Bebek ve Akupunktur

beraber evet ya..............ınş canım kolaylık versın rabbım .............sen dınlen bu akşam tabı bende.......ecdesın dımı sen çalışmıyosun............yalnızmısın ben ızınaldım evde olucam haftaya.......ve yalnızım gunduz..........arkadaşlarım gelır.........ben ıkı arkadaşım ve ablam dışında kımsyee solemedım............sonra hep telefon merak hepeten sıkıntı oluyo.........

yok çalışmıyorum evdeyimm
inşallah kolaylık verecek rabbim
yanlızım bende kimseye söylemedim bir annem biliyor bir de birkaç arkadaşımmm
anneme bile gel demeyeceğim
eşim cumartesi pazar evde yani önemli olan 2 gün eşim yanımda pazarteside kendim yanlız kalabilirim sonrası artık yavaş yavaş ayaklanırımmm
aynen yat kalkma yeme içme oturma her kafadan bir ses en iyisi yanlızlık ve eşin yanında olsun yeter
belki eşim 1 hafta izin alırım dedi bende bir şey demedim ona bıraktım ama zorlanırsam al derim izin otur benimleeeee

canım ya evet bıraz heyecan başladı sabah erkeb-neden dokuzda orda olucaz.........inş ogle gıbı bıter..sen nasılsın

Ben fena değilim , sadece kendimi biraz amaçsız hissediyorum bugünlerde.İşle güçle oyalıyorum kendimi...Yarın için sana çok dua edeceğim el muallim...İnşallah artık sende bende tüm isteyenlerde bebeklerine bir an önce kavuşurlar...

benim dun son akupunktur seansimdi. 1 yillik birliktelikten sonra zor ayrildik:)

el-muallim bol sans diliyorum sana!

canım mambacım çok sağol ya nerdesın tabı sen şimdi gebelık kısmına takılıyon canım hayırlısıyla kucağına al inş..................bırakman gereklıyıdı dımı..............daha olmaz mı akupuntur............ama yetrlıdır ya..............bebişin buyumuştur.............kendıne ıyı bak..............hayırlı cumalar.........arasıra gır ya goreyım senı............

sositososito
yok çalışmıyorum evdeyimm
inşallah kolaylık verecek rabbim
yanlızım bende kimseye söylemedim bir annem biliyor bir de birkaç arkadaşımmm
anneme bile gel demeyeceğim
eşim cumartesi pazar evde yani önemli olan 2 gün eşim yanımda pazarteside kendim yanlız kalabilirim sonrası artık yavaş yavaş ayaklanırımmm
aynen yat kalkma yeme içme oturma her kafadan bir ses en iyisi yanlızlık ve eşin yanında olsun yeter
belki eşim 1 hafta izin alırım dedi bende bir şey demedim ona bıraktım ama zorlanırsam al derim izin otur benimleeeee

valla en ıyısı canım eşler yetıyoo............benım akşam bıde oğlıusum gelıyo okuldan ........kımse gerekmez............ahlar vahlar.............olmadımı ayrı bı sıkıntı........rabbım yeterkı nasıp etsın ......dedğin gıbı ıkı gun onemlı.............ananas aldın mı...............hergun bı tane yıcez bakkkkkkkk

Ben fena değilim , sadece kendimi biraz amaçsız hissediyorum bugünlerde.İşle güçle oyalıyorum kendimi...Yarın için sana çok dua edeceğim el muallim...İnşallah artık sende bende tüm isteyenlerde bebeklerine bir an önce kavuşurlar...
canım benım valla ıyı olur bol dua et..........inş bebişler gelır beraber gebelıke takılırız bu kez............neyse senınde az kaldı............inş bebişin sana kavuşacak annesı

canım mambacım çok sağol ya nerdesın tabı sen şimdi gebelık kısmına takılıyon canım hayırlısıyla kucağına al inş..................bırakman gereklıyıdı dımı..............daha olmaz mı akupuntur............ama yetrlıdır ya..............bebişin buyumuştur.............kendıne ıyı bak..............hayırlı cumalar.........arasıra gır ya goreyım senı............

aslinda gebelik kismina da cok takilmiyorum. bu aralar asiri yorgun hissediyorum kendimi. iste de yogunum, fazla giremiyorum. allahtan bu hamilelik belirtilerinin hicbirini yasamadim. ne mide bulantisi ne kusma ne yemek karsitligi ne aserme, hicbirsey. sanirim akupunkturun epey etkisi oldu bunda. bugun 10. haftamdayim. artik gerek kalmadi devam etmeye akupunktura, o yuzden biraktim. ama hamilelikleri boyunca devam eden kadinlar var.

1'inde ikili testim var, onu da atlatirsam insallah artik cok rahatlayacagim.

insallah hepiniz hamile kalacaksiniz :Saruboceq:

canım inş ıkılı testın çok ıyı çıkar hıç sıkınt olmadan bebişin gelır..........kendını yormamaya çalış.....elınden geldığınce dınlen canım...........evet gaıba akupunturun faydesı olm..........inş rahatça doğumunda olur canım..........arasıra gır ama..........inş bende az sonra gıdıcem.........yum tplama işlemı var..........bakalım gırdık bı kere daha bu yola ...........rabbım inş hayırlı guzel sonuçlar verır hepımıze canımmm.......................kendıne ıyı bak canım..........rabbım cumlemızın yatrdımcısı ols....

kızlar hayırlı sabahlar...............şımdı çıkıyoummmm.........dua edın...........inş ıyı gecer gelınce yazarım.................

GÜNAYDIN KIZLAR.....

Muallimcim şuan işlemdesin sanırım...
Allah kolaylıklar versin....
Aklımızda ve dualarımızdasın
Öptüm

hayırlı cumalar muallimeeeee
inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelllll
rabbim yardımcın olsunnnnn
inşallah yumoşlar kaliteli kaliteliiii olacaklarrrr

selam toprakcım..........seracım.............pınkcım.............çok sağolun..........şimdi geldım yenı çıkardı cadı hemsıre............neyse narkoz alırken içim geçtı ve gıtmışım uyandıgımda hemsıreler uyan artık dıye solenıyolardı ..ben geçen sefer kızmştım onlara benı uyandırmayın dıye.......yıne uyandırıyolar..........uyanmanız lazım ama dıyolar ya hep uyusak ta sonuca kadar ne ıyı olur dımı ....neyse dokuz yumoşum toplanmış yarın gelışmelerı sölıcekler.......rabbım hayırlısını nasıp etsın cumlemıze inş.......cuma ezanı okunurken sırayla aklıma gelenlerınızı okudum dua ettım..................inş makbul eyler rabbım..................

senaycım sağol canım...........hepınıze çok teş edrım rabbım sızı kısa zaman da sevındırsın............aynı duyguyu yaşamak ne guzel başkası ne bılır yum toplama işlemnı ondakı heyecanımız...........sıkıntımızı...........acımızı...........benım ablam bıle bu işlem nasıl yapılır bılmez.........o yuzden sızı çokk sevıyorum................ pıkcım nasılsın... canım senı gormek çok guzel sen benım kkya gırışımde ılk gozağrılarımdansın.............kuka ve senı parısı mumuyu tanımıştım.............tanımadan arkadaş olmak ne guzel..........rabbım guzel gunler nasıp etsın hepımıze

El-muallim, hoşgeldin canım,
hadi bakalım yarın nasıl olcak şimdi....
Kız kendimmiş gibi heyecanlanıyorum ben ya....
Gidip o hücrelerin başında bekleyesin varmı seninde....
Ben öyle hissetmiştim ilk denememde....
Kendine iyi bak canım, bol bol dinlen.....
Öptüm

sağol canım ..hemde nasıl ....yumurtalarıma el koyduar ya......ne ılgınç değıl mı rahat hamıle kalanlar nasıl kaldıklarını anlamıyolar bıle............farkına varmadan hamıleyım dıyolar............bız nıce iğne sıkıntı yum toplatma....vs ............ne zor rabbım emeklerımız zayı etmasın canım.........çokk sağol ..bı tanem inş senınkılerıde sayacaz...............bakalım yarın ne olcak

bu kez narkoz benı çok etkılemedı daha ıyıyım başım doner kendıme hıç gelemzdım ..rahatım bıraz ağrım var.............dınlenım yarın son kez işe gıdıcem inş............sonra evdeyım gelsene kız........beraber çay içer kek yerız cene calarız sendemı karşıdasın..........toprak gulen hep karsıda ......ben anadolu yakasındayım..............inş şu işler geçsın mutlaka tupçulerle buluşmak tanışmak ıstıryorum ya...............

Kanaman felan varmı ablacım gecmiş olsun hayırlı olsun.. maşallah 9 adet yumoşun çıkmış yarın haberleri ben göremicem ama .. netimiz yok çünkü yola çıkıcaz akşam.. pazartesi anca havalimanındna girerim.. Hayırlı haberlerini bekliyorum senin.. bende toplamadan sonra uyumak istiyom uyandırıyolar zaten kafam bi dünya oluyor :d toprakcım bugün seni bekliyemedim emel hanımada söyledim söylersiniz dedim kurban kesmeye gittik eşyalarım daha hazır değildi ondan bekliyemedim canım

Back
X