Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın dedim ilk ben gelirim ama ablacımız gelmiş önceee :d
yarın doktora gidicem gene biraz sarsıntı şeklinde iğneden korktumu hissediyorum artık yarın akşam tatile gidiyorum birde lucrine başlıyorum :D

Günaydın arkadaşlar,
muallimcim 1 gün kaldı büyük günlerden ilkine, sonra transfer, sonra sonuç.... aman moralini yüksek tut, bu sefer olcak inşallah, benim içime öyle doğuyor senin için...
Gülencim, sana da şimdiden iyi tatiller diliyorum, ne zaman dönceksin, tatilde bize yazcan mı?

canım orada netimiz yok canım yazamam ama pazartesi perşembe havalimanında yazarım size.. lucrini gene karnıma batırıcammm uyyy yerimben o lucrini.. bugün adet kivi yedim şifa niyetine :d 22 akşamı yola çıkıcaz pazartesi sabah dönücem akupunktur için öğlen dönücem perşembde gelicem öğlen dönücem temelli yani dönüşüm 31 mayıs canım..

canım orada netimiz yok canım yazamam ama pazartesi perşembe havalimanında yazarım size.. lucrini gene karnıma batırıcammm uyyy yerimben o lucrini.. bugün adet kivi yedim şifa niyetine :d 22 akşamı yola çıkıcaz pazartesi sabah dönücem akupunktur için öğlen dönücem perşembde gelicem öğlen dönücem temelli yani dönüşüm 31 mayıs canım..

Ah canım benim, tatilin yollarda geççek valla.
Ama değer dimi. Ah bu yaramazlar için katlandıklarımıza bakın....
Normal yoldan hamile kalanlar bunun ne büyük nimet olduğunun farkındalar mı merak ediyorum.
Allah yolunu açık etsin canım...
Öptüm

bilmiyolar ya... gecende abim bizi hocaya götürdü yazmıştım galiba beklerden dediki bak benim abim bide çok büyük bi eksiklik değilmi diye sordu ne garip bi soruydu öyle

selam...............canım senaycım allah razı ols............inş çıçine doğan gerçekleşır..inş hepımız için guzel gunler yakın ama önce ben alıcam sonucu ya heyecan daha çok...........
gulencım tatılemı çıkıcan kız.........neyse ols anlamazsın telaşla belkı daha ıyı olur zaman geçer mesela ben ışteyım ya ışın telaşıyoışla anlamadım zaman geldı yum toplancak.........zaman daha ıyı geçtıf-de ışin enzoe kısmu bekleme kısmı var onumde..........inş sızınle ve guzel dualrla gececek.........rabbım hepımıze yardım etsın ......bu arada reyhan nerelerde..........

kız gulen yıne ne sayfası açtıın kız yetışemıyozz ya...........bebeklerın bı gelsın vıyak vıyak gorucem senı...............
bende oğluma üç sene sonra kavuşmuştum ............sende inşşşşşşşşşş

inşallahh bebişimmm :) dur dur cumadan sonra rahata erceksiniz görürüm sizi hele bi özleyin benii hıhhhhhh :) geldiğime karnında böbüşler olacak senin kıs :D inşallah olur resimleirnide al onları işkna etmeye çalışta gelsinler nazlı şeyler .. reyhan gol attı bize gelmiyo artık yoksa bizi begenmiyomuu

El-muallimcim, sana iyi akşamlar diliyorum, yarın için de herşey çok kolay ve güzel geçer inşallah. Ben bugün daha giremem herhalde internete. Şimdi akupunktura gidiyorum, evden girmeye vaktim olmuyor. iş-güç derken zaman geçiyor ve biraz da tavuk sayılırım ben, erkenden uyuyorum. Benim gibi tavuk bi arkadaşım vardı, şimdi tüp bebek ikizleri var, ikiside cadı mı cadı 2 kız... hiç tavukluk yapmaya vakti olmuyor. Acısını çıkarıyor veledler.... Darısı başımıza...
gülencim sana da hayırlı akşamlar
öptüm herkesi....

tamam canım kendıne ıyı bak...................dua et canım...........evet gelsın bebışler sızı gorurum .........uyku yok.............gulencımm ozlıcez senı ............ozletme gır............

senaycım akıpuntur rahat geçıyo dımı.............inş ıyı olcak çok sağol canım..........sana kolay gelsın

El muallimcim yarın büyük gün ha ..Heyecan durumu nasıl?ınşallah yarın opu sorunsuz ve ağrısız geçer.Opudan gelince bize haber ver hemen.Kaçta olacak opu?

canım ya evet bıraz heyecan başladı sabah erkeb-neden dokuzda orda olucaz.........inş ogle gıbı bıter..sen nasılsın

inş bakalım rahat geçer.............yavaş yavaş gun yaklaşıyo.....sonu beklemek en zoru ya........hıç denemeye kalkamasamıydım ..yavaş yavaş başladı bak..........rabbım ne dedıyse o olcak ama yınde sıkıntı basıyo sankı..................

allahım inşallah sorunsuz bir opu geçirmen dileğiyleeee
bebişler çifter çifter gelsin inşallahhhhhhhh
heyecan yok sakin git olurmuuuuuu sakinde dönnnnn
hayırlı haberleri bekliyorummmmm

canım seracım sağol ya................inş canım senınle moral bulucam........bol bol dua edlım..........

rabbiyesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr
rabbim kolaylaştır zorlaştırma
rabbim hayırla tamamlamayı nasip etttttt
ayetel kürsü ile yaptığım tek dua bu idi opu öncesi
sende ezberle inşallah olacak
kuran-ı kerim hocam ezberletmişti

canım inş.............okuyorum bol bol bu arada canım ben kuran kursu hocasyım tabı ıstıfa ettım şımdı özel bı yerde çalışiyorum...........okuyorum bol bol canım inş kabul olcak dualarımız........ne guzel sende hep oku........herşey onun elınde..........o dılerse açacak guller yuzumuzde...........senın yarından sonra beklemek başlıyo .......beraber geçırecez ınş canım gunlerıııııııı

canım inş.............okuyorum bol bol bu arada canım ben kuran kursu hocasyım tabı ıstıfa ettım şımdı özel bı yerde çalışiyorum...........okuyorum bol bol canım inş kabul olcak dualarımız........ne guzel sende hep oku........herşey onun elınde..........o dılerse açacak guller yuzumuzde...........senın yarından sonra beklemek başlıyo .......beraber geçırecez ınş canım gunlerıııııııı

bak bilmiyordummmmm
hocam burdaymışta haberim yokmuşşşşşşş
allahım sizlerden bu yola baş koyan arkadaşlardan razı olsunnnnnn
özeli devleti fark etmez üstlendiğiniz görev çok kutsallll benim için
allahım her alanda muvaffak olmanız dileğiyleeeee
allahım artık açtırsın gonca güllerimizi
bizde baharda çiçek açalım meyve verelim kuru dallara kalmayalım inşallah
evet beraber yattığımız yerden yazışırız artıkkkkk
allaha emenet hocammmmm

beraber evet ya..............ınş canım kolaylık versın rabbım .............sen dınlen bu akşam tabı bende.......ecdesın dımı sen çalışmıyosun............yalnızmısın ben ızınaldım evde olucam haftaya.......ve yalnızım gunduz..........arkadaşlarım gelır.........ben ıkı arkadaşım ve ablam dışında kımsyee solemedım............sonra hep telefon merak hepeten sıkıntı oluyo.........

Back
X