Tp Bebek ve Akupunktur

aaaa anammm maşallahhhhh ne zaman transfer peki

selam kızlar gunen senay...........toprak..............cuma toplanıyo yumoşlar hayırlısı ols.............şu an herşey ıyı ..........kendınıze ıyı bakın..........

nasılsın muallime
20 si gibi toplanır demiştin sanıyordummmm
inşallah güzel sonuçlar alacağız hep beraber
bende yeni geldim opudan iyi geçti yumoşlarda gayet iyi
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

selam kızlar gunen senay...........toprak..............cuma toplanıyo yumoşlar hayırlısı ols.............şu an herşey ıyı ..........kendınıze ıyı bakın..........

El muallimcim çok heyecanlandım ya.İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın OPU yu ardından da kaliteli embriyoların olur...Şimdi kaç tane yumurta görülüyor el muallimcim?Transferde salı mı olur acaba?Sonrada 12 günlük bekleyiş...İnşallah o günleri birlikte gecireceğiz...Bana gelince el muallimcim 29-30 mayıs gibi adet olmam gerek, ondan sonra da 18 gün sonra transferim olacak inşallah.Yani 15 haziran gibi benim de transferim olmuş olur.Ben de heyecanlandım şimdi ya...Benimde az mı kalmış ne?delikafadulden

canım ya.........böle dıye dıye bak şımdı benıde hayacan basıyo valla............canım inş beraber sevınırız..........hepımız bu yıl mutlu olur buluşmayı bebişlerle yaparız.............şu anda sekız yum goruluyo...bakalım.............ıyı dollenurler inş............sanırım pazartesı tarnsfer olur..........ben bu arada bı kez daha akupuntura gıderım inş...........neredeyse dedığın gıbı oluırsa benı sonucum senın tarasferın yaklaşık rabbım rabbım yardımcımız ols canım emeklerımız zayı olmasın...........hep dua edıyorum ......inş herşey guzel olur..........

çatlatma iğnesını bu gece olucam doktorum bana ıkı çatlatma verdı gobekten vurulucam..........iğnelerden kurtuluş yok sabır ne yapalım...........

transferde daha falza çıkıyor yumoşlar ama canım benim ..

inş canım bakalım .....sen nasılsın ....ben temızlığe devam edıcem..............sen nasılsa bıtırdın dun.......sıra bende............yarın dersım var ..bugun yapım işimi hazır tatıl..............sonra gelırım sen kek yap çayı koy................gelıyorum.................

ayy canım gel gel el atarsın eve hayır dün bitiremedime vim şuan çok dagıknık bonyoya kirli sepetini döktüm , salonda koltukların üzerilerinde ütülenmiş nevresimlerim dantellerim var mutfak dersen bi muftak toplu ve bide wc D: bugün bitiremem müthiş belim ağrıyor korkuyorum erken regli falan olmam umarım daha lucrine başlıyamadım bile

sen hamaratsın canım toplarsın ya.........bende bıtırdım ....şimndi yerız bışeyler ...............bana mola................

bende yicem şimdi kaşarlı makarna :d
dün gece rüyuamda bi arkadşaım beni 5 kg agırlığubda cocyk dogurdumu görmüş..
işstanbulda hava kötü cam kapı acmamak lazım tozu dumana katıyor hava transferden sonra yatıcakmısın

evet canı hava buı garıp.............transferden sonra ızın aldım evde kalıcam ama ıkı gun yatarım sonra zaten rutın devam edrım ...........ama gunler nasıl geçecek bılmıyom..........zor yanı bı olumlu bı olumsuz duşunceler ................ve son gun............bakalım ..benıde yalnız bıraktınız ..........sız benden sonra ınş..................afıyettt ols

yaa çok zor ben kendime bi seri oluşturucam sex and the city izlicem çok komik çok hoşlandığım dizi ama sırf şu dönemde izlerim diye 4. seznda kestim kışın izlemeyi.. :D böyle tv izlicem bol bol
ablacım bişi dicem
dün akiam parktayken eşimle yarış yaptık baya hızlı koştum koştum bugün sağ yumurtalığım ağgırıyor bıcak gibi saplanıyor bişimi oldu acaba

bişi olmamıştır ama zorlamışsın kendını canım yaaaa................zorlama .....öle hareketler yapma...........daha dukkatkı uslu bı kız ol................hadı tedavın hayırlı ols canım...........

bende komık şeyler ızlım barı yatma donemınde........cınayet fılmlerı severım aslında ama komedı seyredımde moral ols................

selam canım hoşgeldın ....................ıyıym heyecan yavaş yavaş başlıyo ama.............cuma yum toplancak............sen nasılsın canım ........nasıl gıdıyo...............kendıne ıyı bak

Back
X