- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.861
gokce ınş olursun stres yapma..................bekle ..........relax olmaya calış............ınşşşşş bebışon eklıyoo bı yerde..................
eften puften...............ya bu nasıl ısım ya.............hoşgeldın............evet canım akucuların hepsı hamış çok şukur.............haftada bı seans gııtım ben tedavuden bı ay once baslamak daha etkılı.............senın bebış varmı ..............akuyumu duşunuyosun..........tavsıye edrım stresı aza ındırıyosun.................
öncelikle topik hatunları günaydınnnnn nasılsınız güzel bi gün geçirirsiniz inşş ben güne kırmızıları görerek başladım:)gokce ınş olursun stres yapma..................bekle ..........relax olmaya calış............ınşşşşş bebışon eklıyoo bı yerde..................
eften puften...............ya bu nasıl ısım ya.............hoşgeldın............evet canım akucuların hepsı hamış çok şukur.............haftada bı seans gııtım ben tedavuden bı ay once baslamak daha etkılı.............senın bebış varmı ..............akuyumu duşunuyosun..........tavsıye edrım stresı aza ındırıyosun.................
Kalp atışları başladında mide bulantısı başlar derler.. ama muhakkak herkez hissediyor mide bulantısını..
:) balıklama atladım demii
nevin nasılsınn iyimisin canımm?
şeker çıkmış sende gecmiş olsun nasıl fark ettiniz canım söylermisin bende kendimden şühpeliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?