Tp Bebek ve Akupunktur

ınş buluesu ı.ş................evet kullanmıştım ve tedavı esnasında hıst oldum.............benımde hıçbı sıorunum yok sadece ıkı yıldır troıd azcık yuksek su an ıyı ılac alıyorum............hatyırlısı ınşşşş ıçın kıme ısınıyosa ona karar ver ınş.........

ii akşamlar hatunlar ayy ayyy ayyy ne güzel isimler onlar öle hatunlar maşallah rabbim bu güzel isimleri bırakmayı sizlere nasip eylesin inşallah
ya muallimcim korktuk topik kapanır die test yapmayız sen kapatma sonra sonuç aldıgımızda kaparsın artıkkaydirigubbakcemile3 ya ben bugün adet olcaktım henüz olmadım bakalım lucrin ne kadar uzatıcak adetimi oyy oyyy stres olmadan bakalım bitirelim inş bu tedaviyi hayırlı sonuç alalım inş
bluesucum senin bi oglun varmış yeni ögrendim canım rabbim size bagışlasın onu inş bide kardeş göndersin inş

Akupuntur tedavisi gören hemen hemen bütün arkadaşlar mikro ile hamileliği yakalamışlar gibi ..Hepinizi tebrik ederima.s.
Akupuntur tedavisine kaç seans devam ettiniz ve tedaviden ne kadar zaman önce başladınız ?
Haftada kaç kez akupuntur gördünüz ?

gokce ınş olursun stres yapma..................bekle ..........relax olmaya calış............ınşşşşş bebışon eklıyoo bı yerde..................
eften puften...............ya bu nasıl ısım ya.............hoşgeldın............evet canım akucuların hepsı hamış çok şukur.............haftada bı seans gııtım ben tedavuden bı ay once baslamak daha etkılı.............senın bebış varmı ..............akuyumu duşunuyosun..........tavsıye edrım stresı aza ındırıyosun.................

Selam canım.Almak istediğim nikler hep daha önceden kapıldığı için asortik bir isim düşünürsem kimse de olmaz ,rahat ederim dedim.kaydirigubbakcemile3
Ben haftada 2 kez gidiyorum.13 seans bitti.Bu hafta 2 seans daha olucak ve bitecek..15 seans dedi dr toplam olarak.Adetim başlayınca tedavim başlayacak.Bebek kaybım var canım.Bu arada üçüz taşıyorsun,maşallah.Zor olmalı sanırım..Sağlıkla doğsunlar inşallah

günaydın kızlar, nasılsınız....
bugün yağmur yok bizim buralarda gayet açık, dün neydi öyle yağmur ve kağalı bir hava.. kış geldi sandım.... yağmuru severim ama kapalı havalar içimi karartıyor...
eftenpüften... hoşgeldin canım.. tedavin hayırlı olsun.... inş. en kısa zamanda bebeişine kavuşursun... ama tedavi esnasında da transfere kadar aku'ya devam et bence, en azından sadece stres noktalarına uygulat, tedavilerimiz hem ruhen hemde bedenen yorucu tedaviler, Allah yardımcın olsun......

öncelikle topik hatunları günaydınnnnn nasılsınız güzel bi gün geçirirsiniz inşş ben güne kırmızıları görerek başladım:)
muallimim stres yapmıyom gıııı bak sabah adet oldum kalkar kalkmaz sonra dr umdan yarın için randevu oldum azcık heyecan geldi ama geçti artık biraz daha rahatladım çünkü hep lucrin uzatır diyolardı bende ondan stres olmuştum ama geçti.. bakalım rabbim yarımcım olsun inşallah korkmuyor da akannehirama garip bi haldeyim sanki tedavideki ben degilde başkasışakkıdı..acaip ama kendim için doğru düzgün dua bile edemiyorum neler oluyo bana anlamıyorum:1no2: neyyyyyseeeee hadi görüşürüz inşş
eftenpüftencim allah gönlüne göre versin inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

gokce hadı gozun aydın ınşşşşşşşş tedavun senınde cok guzel gecer..........ınşşşşşşşşş bu kez zamanıdır ..................
eften puften.........canım hayırlı olsssssssssss.............cxok guzel ama tedavı olurkende enazında haftada bı seans devam et transfer den bıgun oncede yapır ınşşşşşşşş sende hamış olursun ınşşşşşşşşşşşş kayıplar cok zor cok acı rabbım kımeye yasatmasın...............hadı kızlar serap sende yolunuz acık ols...............bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınşşşşşşşşşşşşşş gobekler buyur.................ınş ...............gunaydın buarda

gunaydin kızlar. gökce gözün aydın hadi bakalım yarın büyütücü iğnelerine geçersin inş. kızlar bişi sorucam benim son adet 28 agustostu. buna göre ben 6+4 günlük yani bu da 7. hafta demekmiş hamileyim (inşşş). göğüs ağrısı ara ara az veya çok gelen bel ve kasık ağrım mevcut. kokulara biraz hassasiyet var. ama mide bulantısı yanması falan hiç olmadı. göğüs ve bel ağrısı dışında herşey eskisi gibi. normal midir bu bazılarının hiç midesi bulanmazmış ben de o şanslılardan mı olucam?

sen merak etme.........benımde dokuzuncu haft kadar mıde bulantısı hatta hıç bıseyım olmadı bel agrısı olmadı azcık goguslerım sıstı o kadar sonra basladı mıde bulantısı oyyyyyyyy 4. ayda anca gectı ................merak etme hepsı olcek.................ınş gor bebışı..........

Günaydın güzeller...Denizcim benim biliyorsun 1 kez mi ne çıkarmam oldu , onun dışında nerdeyse hiç miğde bulantım dahi olmadı.Ben de hamilelik belirtisi olarak halsizlik ve kokulara karşı hassasiyet oldu, o da 3-4 hafta ancak sürdü.12. haftadan itibaren de bu belirtiler çoğunlukla geçti.Darısı başına diyeyim...

toprak hayır..........senın gıbı rahat olmasın..............delı ettı bızı baksana.............mıdesı ınşşşşşşşş bulanır...................goysun bakım ...............hamıle old nasıl anlıcak yoksa her ay sorar bıze.................

Kalp atışları başladında mide bulantısı başlar derler.. ama muhakkak herkez hissediyor mide bulantısını..
:) balıklama atladım demii
nevin nasılsınn iyimisin canımm?
şeker çıkmış sende gecmiş olsun nasıl fark ettiniz canım söylermisin bende kendimden şühpeliyim..

ama aşkolsun yani el muallim :umursamaz:başka kime sorucam tabii sizi deli edicem delikafaduldenneyse benim takvim hesabı yanlışmış. internette 2 siteden hesapladım. 5 hafta 4 günlük yani 6 haftalık hamileymişim. inşallah ben de toprak gibi bulantısız geçiririm ama bu arada hergün size bebek duruyor mudur diye sorarım kaydirigubbakcemile3

Etmez etmez el muallim yazık denizciğime ya...Bir de çalışıyor şimdi o.ışyerin de böö böö zor olur ya...Gülen bu meseleye çok takmıştı değil mi?Midem bulanmıyor bebeğim sağlıklı değil mi diye?O ne yapıyor acaba?Dün bebiş galiba tekme attı , kelebeğin kanat çırpması gibi bir gıdıklanma oldu.Bir yandan da bu meseleye taktım acaba o yüzden halissinasyon mu görüyorum diye kuşkuya düştüm...Bakalım bugün devamı gelecek mi arkadaşın hareketleri...Gökçenin şimdi 15-20 güne kadar opusu olacak değil mi?Serapın acaba opusu ne zaman?

hoşgeldin ani geldin nevin kız kim? el muallim mi toprak mı senay mı ay kimde şeker çıkçıştı?

denız yok öle.............azcık bulansın mıden .............sormazsın bı daaa............tabı ya hesabın yanlış ınşm 7. haftada duyucan kalp atısını...............ınş gıulende delı etmıştı bebışı..............o bebışın gulenden cekecegı var ..........ama o erkek annesu ...........ooooooooo kız gulen bıttımı yelek...............toprak ışte o bebışının hareketı ...........bazen ıkı gun üç gun duymazsın bazen pıt yapar 22 ye kadar öle merak etme...............senay nerde................

Gülen kulaklarını çınlattım heralde...Hoşgeldin canım.Sağolasın sorma şeker çıktı , şu rutin idrar tahlillerinde idrar da şeker çıktı.Bunun üzerine dr. şeker yüklemesi yapalım dedi.1 saatlik şeker yüklemesi sonucunda değerim yüksek çıktı ardından da 3 saatli,k şeker yüklemesinde de yüksek çıktı değerim.Bunun üzerine endokrin dr. ve diyetisyene yönlendirdiler beni 15-20 gündür kontrol altındayım ve şekerimi ölçüyorum sürekli.Allaha şükür açlık ve tokluk şekerlerim çok iyi çıktığından dr. insülüne gerek görmedi.Sanırım ben de o anda şeker çıkmasının sebebi canımın o aralar çok sıkkındı ondan diyorum.Bu arada benim annem çok genç yaştan itibaren şeker hastası , yani genetik taşıyıcılığımda var o da tetiklendi sanırım gebelikle.Anlayacağın hamileliğimde de öyle istediğimi yiyemiyorum ama olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun canı sağolsun bebeğimin...Bazen eşim bebeğimiz için ne kadar sıkıntı çektin diyor , ben de bebeğime kavuşacağımı bilsem yine aynı sıkıntıları düşünmeden çekerim diyorum...Sizlerde öyle bebişler için ne kadar sıkıntı çektiniz...Sanırım bizim bebişler çoooook şanslı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…