Tp Bebek ve Akupunktur

toprakçım, bizim 2 kız olursa gülay ve mine olacak....
tek kız olursa, 2 isim olacak gülay mine diye... ama erkeğin ismini düşünmedik... olursa bakcaz artık... eşimin babası vefat etmiş 10 yıl önce, adı sinan... istersen koyabilirsin dedim ama... ne yapar bilmiyorum...

Nil senin bebişin ismi ne?Buradan biraz kopya çekeyim...

Canim benim keske olsada ismini koymak kalsa inseallah o gunlerde gelir ALLAHIN IZNIYLE ben kiz cocuklarina karsi sempatim cok rabbimin zoruna gider diye korkuyorum keske hep kizim olsa hayirlisi kizim olursa BELEMIR koymak isterdim olursada koyacam inseallah kaydirigubbakcemile

oooooooooo ısımler guzel .................ınş kısmet olur hepsıne.............senay bılmıyoom ama 29 dan sonra fuze olurumm herhal................sonra vermekle uğrascez...........ınş gelsınler..................
ela.................renk adı ve farscada cok gorkemlı bı agac adı
dila.............yurek gonul ıcten seven gıbı anlamları var
hüma.................cennet kuşu devlet kuşu ........fatıh sultanın annesının adı...............
ınş herkes yuregındekını yasar

isimleriyle çok yaşasınlar. aslında sinan da fena değil neden olmasın?

benim kiz olrsa zehra oglan olursa ya kerem can ya emre yada yusuf

emre olsun. neden bilmem onu seçtim.

ne güzel isim bakıyorsunuz. ben tabii henüz düşünmeye bile korkuyorum. ben transfer günü duru naz geliyor demiştim ama bizimki (erkek ya da kız) bana rağmen gelirse inatçı dayanıklı tuttuğunu koparır anlamında birşeyler koymak lazım :roflol:

denız ınlşş hersey guzel olucak..............defne koy bence guçlu saglam dayanıklı agac old ıçın koyuyo coğu anne defne agacı gıbı saglam ols................neyse hele o gunkler gelsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.....................nıl senınkıde cok guzel nasıp olur ınş............bızımkılerde ınşşşşşşşşşş nasıp olur sonuna kadar hep tedırgınız..............

zümmincim merak etme mine koycam, zaten biri kesin kız demişti doktor, en azından 2. ismi olacak. ama ben gülay'ı kullanmayı düşünüyorum kardeşimin adıydı çünkü...
denizcim hayırlısıyla isim düşüneceğin aylarda gelecek, bana da masal gibi geliyor 8-10 hafta öncesi, keseyi gördüğümüzde cetvel yapmıştım ya, ah diyordum ileri hamilelikleri görünce bizim daha 6-7 hafta ne zaman görcez 16-17 leri... ama zaman geçiyor, gördük çok şükür... bundan sonrasını da görürüz inşallah hep birlikte... Sende kendine bir hamişlik cetveli seç şimdiden bence.....

Mullamcim hade bakem az kalmis ne guzel ya kizlarin olcak yerim onlari ben cok seviyorum kiz cocuklarini rabbim inseallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder canim haa uzerimde kalmasin (kaswanin sana selami var) canim simdi tel konustum oda ikiz bekliyor canim ardasim benim Kizlar cok kotuyum ya dr gidecem esimi bekliyom idrarda yanma ve azicik kan gordum :bbo:korktum biraz son iki gundur azicik yanma vardi dun geceden beri cok kotuyum neyse optum sizi ALLAH EMANET OLUN

valla kalp atışını duymadan ben de cetvel seçmem. çok korkuyorum birşey olacak diye. kalp atışı görmeden cetvel seçmek de dereyi görmeden paçayı sıyırmak gibi geliyor hani bir de uğursuzluk getirir gibi. halbuki allah korusun kalbi atıp sonra 8. 9. ayda duran var. yani allaha emanet bu işler ama ne bileyim henüz düşünemiyorum

nılcım ınşşşşşşş canım cok sagol rabbım ınş senıde sevındırsın ............usuttun mu acaba ınş muhım bıosey olmazda tedavı ertelenmez ..............ınş hersey guzel gıder ...........kaswaya selam ıkızler kısmında konusuyoz onunla.............ınş hepımız guzel sona ererız.............sakın kafanı takma ..........ınş ıyı olcak hep ıyı duşun.................
denız kalp atısı gorucen ınş meralk etme...........................ay ınş bebışın sana cekmez .........hasrtane dr secene kadar delı ettın benı sımdıde kalp atışı dıyoon sabır azcık.........pıt pıt gorucen ınş sonrada guzel bı cetvel yaparsın..............

Muallimcim aman aman sakin ertelenmesin ben tam mayista baslayacaktim ertelene ertelene kasima geldim ALLAHIM NE OLUR RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASIP ET RABBIM COK YORULDUM ARTIK COK FECI YANMA VAR birde kanamam basladi inseallah kotu degildir birazdan cikacam idrarimi yapamiyorum sancidan niye boyle oldu anlamadim imtehan sabir baska caremiz yok :sinifsinif:muallimcim ben inaniyorumki siz cok iyi birisiniz RABBIM RAZI OLSUN SIZDEN INSEALLAH BURDA OYLE GUZEL RAHATLIYORUMKI SIZLERLE KONUSTUGUM ZAMAN CANIM ARDASLARIM IYIKI KK VAR SIZLERI TANIMA IMKANIM OLDU BEN BURDA COK YALNIZIM KIMSEM YOK gurbet iste silaya hasretim en cokta anami ozledim toprak kokulu anam bilmiyor tedaviye baslayacagimi yeter artik kizim yapma diyor cok uzuluyor toprak kokulu anam keske hamile kalsamda ona ben soylesem mujdeyi duasini cok aliyorum anamin ana gibi yar olmuyor iste .turkbayragi:asigim:

Nil çok geçmiş olsun idrar yolları iltihabıdır...Nil hiç öyle deme bizlerde isim koymayı allah nasip eder mi diyorduk allah en azından şimdilik hamile kalmayı nasip etti , inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.Sizede allah inşallah yakında kocaman göbiş vericek...Şenay ben de öyle 6-7 haftalar geçer mi diyordum şimdi nerdeyse 20. haftama geleceğim...zaman çabuk geçiyor...

nıl canım hersey ıyı olucak bu rahatsızlığında gecer ınş dıkkat et bakalım............gelsınde ınş bır ay ıkı ay gec olmuş onemlı degıl ama bılıyorum sabur cok zor ama rabbım ol dedımı olucak ınş................ınş annecığıne mujdeyı sen verırsın mutlu edrsın o sana daha cok yanıyodur ana yuregı yanar ............ama ondan bolbol dua ıste onun duası gerı cevrılmez.............annen nerder menmleket nersıydı................yazın tr ye gelıcen mı ınşşşşşşşş bebışınle gelırsın............sıla ozlem bıtmez..............bende ıst da yalnızım aılemden bı ablam bı abım var ablam samsunda abım almanyada ıkı hafta sonra gelıcek az kalıcak..............anne buyuk bı ozlem............ınş bol dua ..............ınş rabbım yardımcısı ols tedavıye gıreceklerın...............valla denız öle böle atlattı................ınş sıra sızlerde

canım yaaaa.....bende bir problem yok,bulunamıyorda.....bir problem çıksa ,sorunuda çözeriz en azından...... sen bu denemende doğum kontrol hapı kullanmışmıydın......birde hapları kullanırkenmi histereskopi oldun......bu yeni dr.um doğum kontrol haplarını kullanırken histereskopi daha iyi olur dedi........yanlız ben hala karar veremedim.....kendi dr.umamı devam edeyim,bu yeni dr.amı başlıyayım........gerçi testleri yaptırıcam......diğer dr.umda yaptırmıştı,troid,şeker vs.... kendi dr.um doç....yeni gittiğim dr.prof.........kendi dr.uma çok alışkınım,ama sanki değişiklik olsa iyimi olur diye düşünüyoruz eşimle........yani hangi dr.la yola devam edelim bilemiyorum.......... hayırlısı.......

canım....seninde maaşallah 5 ayı hayırlısıyla bitiriyorsun........sağlıklaisıhhatlede kucağına almayıda ALLAH nasip edicek inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…