- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.841
Nil senin bebişin ismi ne?Buradan biraz kopya çekeyim...
isimleriyle çok yaşasınlar. aslında sinan da fena değil neden olmasın?toprakçım, bizim 2 kız olursa gülay ve mine olacak....
tek kız olursa, 2 isim olacak gülay mine diye... ama erkeğin ismini düşünmedik... olursa bakcaz artık... eşimin babası vefat etmiş 10 yıl önce, adı sinan... istersen koyabilirsin dedim ama... ne yapar bilmiyorum...
benim kiz olrsa zehra oglan olursa ya kerem can ya emre yada yusuf
zümmincim merak etme mine koycam, zaten biri kesin kız demişti doktor, en azından 2. ismi olacak. ama ben gülay'ı kullanmayı düşünüyorum kardeşimin adıydı çünkü...
denizcim hayırlısıyla isim düşüneceğin aylarda gelecek, bana da masal gibi geliyor 8-10 hafta öncesi, keseyi gördüğümüzde cetvel yapmıştım ya, ah diyordum ileri hamilelikleri görünce bizim daha 6-7 hafta ne zaman görcez 16-17 leri... ama zaman geçiyor, gördük çok şükür... bundan sonrasını da görürüz inşallah hep birlikte... Sende kendine bir hamişlik cetveli seç şimdiden bence.....
nılcım ınşşşşşşş canım cok sagol rabbım ınş senıde sevındırsın ............usuttun mu acaba ınş muhım bıosey olmazda tedavı ertelenmez ..............ınş hersey guzel gıder ...........kaswaya selam ıkızler kısmında konusuyoz onunla.............ınş hepımız guzel sona ererız.............sakın kafanı takma ..........ınş ıyı olcak hep ıyı duşun.................
denız kalp atısı gorucen ınş meralk etme...........................ay ınş bebışın sana cekmez .........hasrtane dr secene kadar delı ettın benı sımdıde kalp atışı dıyoon sabır azcık.........pıt pıt gorucen ınş sonrada guzel bı cetvel yaparsın..............
cok sevındımmmmmmmmmmm.............buluesu ınş ya ınşşşşşşşşşş sende bu kez yakalarsın yenıden annelığı...............normalde senın problemın varmı.............yoksa testlere cok gerek yok troıd onemlı ve hısteroskopı............ınş hersey guzel cıkar ve bu yılın sonuna yetısırsın............ınşşşşşşş...........bu arada akuyuda duşun...........benım hıçbır pronblemım yok normalde aku ıyı geldu bana ..........ama bıde rabbım ol dedı o ol demeyınce kıme gıdersek gıdelım ..........ınş rabbım tum hamışlerı tamamına erdırır olmak ısteyenlere cok ugrasturmadan verır.................amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?