- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.821
Günaydınnnnnnnnn kızlar nasılsınızzzzz
Toprakçım teşekkürler canım inşallah mutlu haberler verebilirim.Maşallah ciciler almaya başlamışsın ne güzel allah tamamına erdirsin canım
Zümmincim iyi olmana sevindim canım senin değerin sınır gibi erkek de olabilir 12. gün değeri 190- 200 ve üzeri olanlar kız oldu ama 90-100 gibi olanlarda erkek oluyor senin 140 olunca ortada yani kızda olabilir erkekde tabiki önemli olan sağlıklı olması bizimki merak sadece canım
Şenaycım teşk canım inşallah bende sizin gibi iyi haber verebileyim, ikiz olunca zor tabiki kendine ve bebiklere iyi bak canımmmm iyi yapmışsın alışverişini annen yapsın aslında annen sende kalsa ne iyi olurr canım
Denizcimmm hala emin değilsin ama biz senden eminiz canım sana rağmen evet bebeğin seninle allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Gökçecim hadi hayırlısı olsun ikimizinde canım heyecanlımısınnn gökçe baksana el muallim bizi topikten atacakmışşşşşş mafoldumben duydunmuuu heyecanlara artık
kızlar herkeslere günaydınlar... artık gittikçe tombiş olan annişlerimiz hepinize sağlıklı hayırlı günler diliyorum.. biz anne adaylarınada tez zamanda yavrularına kavuşmayı ve bol şanslar diliyorum...
kızlar kaçırdım galiba muallimciğim bu topiği neden kapatıyormuş... burası çoğumuza uğur getirdi..biz uğraşanlar içinde uğur getirecek eminim arkadaşlar..bizlerde o güzel haberi en kısa zamanda vereceğiz.inşallah..
kızlar birazınızda bebişlere alış verişe başladı galiba. ne güzel onlara öyle minik minik kıyafetler almak..rabbim ne olur bizlerede hayırlısıyla o günleri göster...en kısa zamanda.aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?