Tp Bebek ve Akupunktur

canım yaaa geçmiş olsun. geçer inşş. o kist zaten tedaviye engel olmaz mı? o zaman tedavin yine mi ertelenecek? sağlığın yerinde olsun da inşş. bana da co cultur yapılmadı bu arada

canım yaaa geçmiş olsun. geçer inşş. o kist zaten tedaviye engel olmaz mı? o zaman tedavin yine mi ertelenecek? sağlığın yerinde olsun da inşş. bana da co cultur yapılmadı bu arada

Denizcim ahhhh bir bilsen ben neler cektim bu son tedavide opuya 3 gun var okadar buyuduku icimde ilk once cok utandim doktora soylemekten yumurta takibi yapilacak ben acilar icinde kivraniyorum allah onun acisini yasatmasin cokk zor artik dayanamadim hemsireye soyledim ve (dr hale hanim gorunce sok oldu) sen bunun acisina nasil dayandin dedi.Bunun acisina dayanilmaz dedi hemen bunu bosalmamiz lazim dedi inanin kardesim agridan agliyorum bir tarafdanda ALLAHIMA YALVARIYORUM: benim kurtar diye beni odaya aldilar ve ameliyat icin giyindim ama hastaneyi ayaga kaldirmistim dayanamadim yanimda kimse yok esim burda has yalnizim ahhhhh ve o sirada o kendiliginden bosaldi yani rahatladim ve semra hoca bir gun sonra geldiginde ben boyle zorluklarla ugrasan hastam hic olmadi dedi ve dr bunun kokunden alinmasi lazim dedi. Bende pek umursamadim ama gene buldu beni tekrar o acilari yasamak istemiyorum asla aldiracam ne yapim burdaki drum korkacak bi sey yok dedi ya sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:

denız dra ne zaman gıtcennnnnnnnnn...................bı kere kan tahlılınden onbesgun sonra gıdılır..........haftaya dımı.............ınş sabır...............nılcım ınş bu sıkıntılarına karsılık cok guzel gunler nasıp olur............sıkıntı cok zor rabbım kolaylıklar versın

gülencim canım ne güzel şeyler onlar... rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin...
kızlar diğer hamile arkadaşlar sizler almadınızmı ... rabbim hepinizinkini sevdiklerine bağışlasın...

rabbim banada nasip et o günleri..ben onu kundaklara sarıp sarıp koklamazmıyım...onun gül kokusunu iliklerimde hissetmezmiyim...o melek yavrumu koynumda uyutmazmıyım...rabbim bizlerede en kısa zamanda nasip et...
kızlar sizleri üzmek istemiyorum..elimde olmadan bunları yazıyorum biliyorumki beni sizlerden başka anlayan yokkkkkkkkk....gülenim bebişinin elbiselerini görünce dayanamadım ağladım....
rabbim artık ağlamak istemiyorum...dindir biz kullarının göz yaşlarını...sen bizlere ver artık yavrularımızı hayırlısıyla.....

bulut ınş daha guzelerı nasıp olur sanada ınş..........alırsın koklarsın ...............bu gercekten zor ımtıhan.............ama kımse bısey yapamaz ınş rabbım ol dıyecek ınş..........nazlı bebışını bekle ...........sen ne yapıcan tedavı olucan mı.................ben daha bısey almadım ınş 28 den sonra..............

geçmiş olsun canım kist aspirasyonu çok acıtıyormuş. herşeyde bayıltıyorlar onu neden anestezi olmadan yapıyorlar ki. aldır kurtul tabii. allah korusun bir daha tekrarlamasın öyle.

evet ama benim değer ancak 18. gün yükseldiği için ondan 2 hafta sonraya çağırdı. uzadı yani. benim bu tedavi beklemekle geçiyor. inşş sonu hayırlı gelsin göriyim bebişi de :Saruboceq:

inşş olacak canım benim de gözlerim doldu resimleri görünce. ben güya hamileyim ama henüz keseyi görmeyip birşey hissetmediğim için inanamıyorum. boş kese falan çıkacak diye korkuyorum şimdi de. diliyorum rabbimden bize de o günleri tez zamanda göstersin inşşş:Saruboceq:

benim bebis sanki pit pit yapmaya basladi...minik kizimdaki gibi...cok tatli oliyor...biri kucagimda öbürü karnimdan pit pit yapiyor... hihi

gunaydın kızlar................zummın ıyı hadı hıssettırmış senınkı ..................kızına arkadas gelıyoooooooooo......................nıl ınşşşşşşşş sanada nasıp olur yuce mevlam sızlerıde sıraya dızer ınş burda gelırsınız arkamızdan................kocaman olur gobuşlerınız.....................coğullar sayfasında bırı var 16 sene sonra hamışım dıyo dorduz muş alalım demışler kabul eytmemış...............ınş rabbım kucaklarımıza verır hayırla..................ınş...................hadı ya bana arkadas yok mu senay yaklastı azcık ıkızle.................üçüz hamış olun yaaaaaaaaaaaaaaaa...................ınşşşşşşşşşşşşşş...........................gecenlerde üçüz annelerı okuyorun nette doguda sanırım bı alıle 6 yıkl sonra tedavıyle üçüz dogurmuş adam ısı yok eve bez sıt mama getıremıyo kadın bırakıp gıtmış annesıne yaaaaaaaaaaaa adam perısan...............yanı ne anne.................nasıl bıraktın hevesle aruyla bekledın bumuydu annelık.................ac kalsan onların ağlasına degermı bı sekılde yol mutlak bulunur...........hayatrt cok garıp bazen...................rabbım zorda bırakmasın ınş

nasıl yni üçüzleri de mi babaya bırakmış? adam nasıl baksın? yazık yaaa. bakamaz yurda falan gönderirler şimdi. o kadar bekle sonra üçüz yap ve sokağa at. o bebeklerin günahı ne. çok kötü çok

günaydın arkadaşlar....

Nilcim çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin, bu kistin alınması bebişin gelmesini çabuklaştıracak inşallah....

herkese hayırlı günler....

muallimcim anlattığın olay çok acı, evet denizcim işte böyle, insanlar işin kolayına kaçıveriyor... maalesef bebekleri doğrumak marifet değil, bakamayacaksan niye çocuk yapmaya uğraşıyorsun, hemde tedaviyle... herkesin imtihanı farklı oluyor....

Günaydın kızlarrrr
Nilcim tabiki o kistin alınması lazım ki bebeğin gelsin . kist varken zaten hamile kalman zor canım
şimdiden geçmiş olsun canım

Şimdi transferden sonra ki 12 günlük bekleme dönemimde yazdıklarımı okudum çok duygulandım , o pozitif sonucu aldığım anı tekrar yaşadım ,allaha tekrar binlerce kez şükürler ettim.Allahım bebiş isteyen tüm kardeşlerimize o günleri göstersin...

selam kızlar.................. geldım...................çok şukur bebışlerım poz verıyooo ..........yaklasık 500 gr olmuşlayyyyyyyyyyy...............darısı sıze............ınlş tamamına ererız ınş.................toprak kız sana kızdığım kısımlarıda okudun mu..............sende ıdrar tetının canını cıkarmıştın yaaaaaaaaa..........yakınımda olsaydın dovcektım ..........kurtardın ................nasıl bebış hareketlenıyo dımı...............tam 21 bekle

kızlar mrb ben geldim nasılsınız bakalım gelelim bugün kü sonuca dr gittim önce kan verdim kan sonuçlarım temiz sonra muayene ettti oda güzel temiz sonra grip oldugumu felan anlattım sünizit var dedim galiba dr da kbb ye gönderdi orda batılar evet sünizit varmış kulak zarımda incelme varmış ve burunda bişey yamulmuşmu ne işte dr dilinde konuştu anlamadım:) birsürü şey çıkardı ve 4 tane ilaç yazdı kendi tüp uzmanı dr uma götürdüm yazdıklarını bunları kullanamazsın ama biz sana antibiotik eşinede antibiotik ve agrı kesici vercez bunları kullan geçer dedi ve igneleremi başlatttı dozlarını hemşire ayarladı yarından itibarende hem geliştirici hem baskılayıcı igneyi vurmaya başlıyıcam iptal etmedi tedavimi sordum dr geçmezse yumurtalarda sorun olurmu die yok dedi sadece narkoz alırken sorun yaratır dedi bakalım bismillah diyerek başladık moralim daha ii ama başım çatlayacak gibi ağrıyoooo

merhaba arkadaşlar,
toprakçım ben iyiyim sağol, c.tesi olsun da bebişlerimi göreyim diye resmen gün değil saat sayıyorum artık, bende az önce ayna karşısında göbüşümü sevdim, yani bebikleri... o bekleme günleri ve o öğrendiğimiz ilk an da çok heyecanlıydı muhakkak, ama bebekleri ultrasonda bile görmek ömre bedel dimi?
muallimcim maşallah canım, 41 kere maşallah..... canlarım 500 gr olmuşlar ha.... son kontrolde 200 ve 250 idiler galiba.. harika bi gelişme.. darısı başımıza... bizimkiler kaç gr oldular bakalım... toprakçım senin kontrolün geçen haftaydı dimi, sen biraz bekliyeksin yeni kontrol için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…