- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.921
canım yaaa geçmiş olsun. geçer inşş. o kist zaten tedaviye engel olmaz mı? o zaman tedavin yine mi ertelenecek? sağlığın yerinde olsun da inşş. bana da co cultur yapılmadı bu aradaDun dr gittim kizlar durumum vahim gibi cok siddetli iltehab olmus eger gecmesse dedi dr kana gecme ihtimali var dedi 3 gunluk antibiotikum aliyorum dozu yuksek baya bazen diyorum sukur rabbim beni ne cok sviyorsunki boyle imtehanim var diyorum persembe tekrar gidecem acaba barthonel kisti var bende yoksa ondanmi dagildi diyorum bekli haftaya hastaneye yatacam aldiracam baya yumurta kadar olmus kadin olmak ne zor bisey ALLAHIM YARDIMCIMI OLSUN
canım yaaa geçmiş olsun. geçer inşş. o kist zaten tedaviye engel olmaz mı? o zaman tedavin yine mi ertelenecek? sağlığın yerinde olsun da inşş. bana da co cultur yapılmadı bu arada
geçmiş olsun canım kist aspirasyonu çok acıtıyormuş. herşeyde bayıltıyorlar onu neden anestezi olmadan yapıyorlar ki. aldır kurtul tabii. allah korusun bir daha tekrarlamasın öyle.Denizcim ahhhh bir bilsen ben neler cektim bu son tedavide opuya 3 gun var okadar buyuduku icimde ilk once cok utandim doktora soylemekten yumurta takibi yapilacak ben acilar icinde kivraniyorum allah onun acisini yasatmasin cokk zor artik dayanamadim hemsireye soyledim ve (dr hale hanim gorunce sok oldu) sen bunun acisina nasil dayandin dedi.Bunun acisina dayanilmaz dedi hemen bunu bosalmamiz lazim dedi inanin kardesim agridan agliyorum bir tarafdanda ALLAHIMA YALVARIYORUM: benim kurtar diye beni odaya aldilar ve ameliyat icin giyindim ama hastaneyi ayaga kaldirmistim dayanamadim yanimda kimse yok esim burda has yalnizim ahhhhh ve o sirada o kendiliginden bosaldi yani rahatladim ve semra hoca bir gun sonra geldiginde ben boyle zorluklarla ugrasan hastam hic olmadi dedi ve dr bunun kokunden alinmasi lazim dedi. Bende pek umursamadim ama gene buldu beni tekrar o acilari yasamak istemiyorum asla aldiracam ne yapim burdaki drum korkacak bi sey yok dedi ya sabirrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:
evet ama benim değer ancak 18. gün yükseldiği için ondan 2 hafta sonraya çağırdı. uzadı yani. benim bu tedavi beklemekle geçiyor. inşş sonu hayırlı gelsin göriyim bebişi de :Saruboceq:denız dra ne zaman gıtcennnnnnnnnn...................bı kere kan tahlılınden onbesgun sonra gıdılır..........haftaya dımı.............ınş sabır...............nılcım ınş bu sıkıntılarına karsılık cok guzel gunler nasıp olur............sıkıntı cok zor rabbım kolaylıklar versın
inşş olacak canım benim de gözlerim doldu resimleri görünce. ben güya hamileyim ama henüz keseyi görmeyip birşey hissetmediğim için inanamıyorum. boş kese falan çıkacak diye korkuyorum şimdi de. diliyorum rabbimden bize de o günleri tez zamanda göstersin inşşş:Saruboceq:gülencim canım ne güzel şeyler onlar... rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin...
kızlar diğer hamile arkadaşlar sizler almadınızmı ... rabbim hepinizinkini sevdiklerine bağışlasın...
rabbim banada nasip et o günleri..ben onu kundaklara sarıp sarıp koklamazmıyım...onun gül kokusunu iliklerimde hissetmezmiyim...o melek yavrumu koynumda uyutmazmıyım...rabbim bizlerede en kısa zamanda nasip et...
kızlar sizleri üzmek istemiyorum..elimde olmadan bunları yazıyorum biliyorumki beni sizlerden başka anlayan yokkkkkkkkk....gülenim bebişinin elbiselerini görünce dayanamadım ağladım....
rabbim artık ağlamak istemiyorum...dindir biz kullarının göz yaşlarını...sen bizlere ver artık yavrularımızı hayırlısıyla.....
benim bebis sanki pit pit yapmaya basladi...minik kizimdaki gibi...cok tatli oliyor...biri kucagimda öbürü karnimdan pit pit yapiyor... hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?