Tp Bebek ve Akupunktur

gökçecim, hadi hayırlısı canım...... Allah 20-25 gün sonra o güzel haberi almayı nasip etsin bize.... dinlen canım, inş. en kısa sürede iyileşirsin.....

serapçım senin tedavin ne durumda, dr. gittinmi, yumoşlar büyümüş mü? gerçi daha erken sayı ve büyüklük için... birkaç gün daha beklememiz lazım... ben ilk kontrollerde sormamıştım, düşük sayı çıkar da moralim bozulur diye....

kızlar bişey sorcam, büyüyen göbüşlerinize ne sürüyorsunuz.. ben neutrogina'nın vucüt nemlendiricisi vardı önceden kullandığım onu sürüyorum sabahları işe gitmeden, bide bazı geceler badem yağı... halam kayısı yağı önerdi, tv.de bir sanatçıdan mı ne duymuş... inşallah çok harap olmaz karınlarımız..... gerçi olsa da razıyım, ama elimizden gelen tedbirleri almak lazım....

gokce tedavın hayırlı ols...........ınşşşşşşş sevınırız ınşşşşşşşşşş..................bol dua..............
senaycım sıznkılerde buyuyo ınş cok tatlılar...............guzel gunler versın rabbım

Gökçecim tedavin hayırlı olsun , inşallah allah size 20-25 gün sonra hamile haberlerinizi vermyi nasip eder...El muallimcim cidden de test manyağı olmuştum ama ilk defa o 2. çizgiyi gördüğüm için beni mazur gör...Bu arada bebişlerin maşallah çok büyümüşler canlarım benim , allahım sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin...Şenaycım ben göbeğime bir şey sürmüyorum o kadar büyümedi çünkü ama bitkisel şeyler satan yerden bana kayısı yağı ile kakao yağı vermişlerdi.Kakao yağının kokusu beni çok rahatsız etti ama kayısı yağı sürülebilir...Bugün 5,5 aylık hamile birisi ile yanyana idik benden 3 hafta önde baktım onun karnı kocaman benimki küçücük , benim de 3 haftaya kadar büyür mü acaba diye düşündüm...

canım göbüşün büyüklüğünü dert etme sakın. benim 1 arkadaşım vardı ne zaman hamile kalsa (1-2 düşüğü ve erken doğumu olmuştu bebeğini kucağına almadan önce) 3 aylıkken göbeği 5 aylık gibi oluyordu herkes ikiz bu diyordu. başka arkadaşımın neredeyse son aya kadar doğru dürüst karnı büyümedi hatta 7 aylığa kadar istese çok rahat saklardı. ama ikisi de maşallah 4 kilo civarı canavarlar çıkardılar. yani herkesin iç karnı dış karnı vücut tipi farklı. aman çok çıkmasın daha iyi daha rahat edersin hem çatlamaz da yerimseniben

kızlar çokkkk sagolun rabbim inş o güzel haberi almayı ve bırda paylaşmayı hayırlısı ile nasip eder
serapcım hadi bakalım girdik yola rabbim hayırlısı ile sevindirsin hepimizi
nilcim geçmiş olsun canım inş hemencecik geçer ii olursun..kib

nasılsınız kızlarrrrr
muallime nasıl gidiyor
maşallah bebişler iyi sende iyisin değilmi
çoğu gitti azı kaldı
inşallah sağ sağlim kucağına alacaksın meleklerini
allaha emanet olun cennet sahibi anneler
inşallah sizlerde sağ sağlim meleklerinizi kucaklayacaksınız hepinizi öpüyorummmm

canım seraaaaaaaaaaa cok sagol rabbım guzel dualarını makbul etsın ve sana da kat kat versınnnnnnnnnnnnn ınşşşşşşşşşşşşşşş napıyosun dondurulmuşları ne zaman kullanıcan ınş bu kez bırakmıcaklar senı.................ınş ...................bende ınş tamamına eerım .............ıyı bak kendıne

elmuallim canım nasıl gidiyor..............gökçecim tedavin hayrlı olsun.............nilcim geçmiş olsun canım................deniz nasıl gidiyo hamişlik...............kıslar nasıl gidiyor göbüşler............tedavide olanlara RABBıM hyırlı hamişlikler...hamile olanlara RABBıM saglıklı doğumlar...tedaviyi düşünenlerede RABBıM hayırlısıyla başlamalar nasip etsin........................elmuallim canım benimde memleketten misafirlerim olduğundan fazla giremiorum....yada girip okuyup pat diye çıkıyorum... ama aklım hep sizde.......neyse k.k güzel hatunları hepinizi öpüyorum..mcuk .mcukopuyorumnanaktan

bende bu kız nerde dıyodum ............nasılsın sukur ben ıyıyım ınş ıyı devam edr hep..........sen ne zaman baslıcan

amin canım benim
benimde hamişliğim devam etseydi bende 22 hafta 2 günlük olacaktım takdiri ilahi
uzun zamandır girmedim kk ya çok şeyden haberim yok
ben daha düşünüyorum dondurulmuşları karar veremiyorum
gerçi dondurulmuş embriyo varken tüp bebek denemesi yapılmıyormuş
bilmiyorum canımmm yaaaaa
kafam çok karışık hayırlısı inşallah

canım cok bekleme ..........ınş dondurulmıuşlarını dene cok kışı olumlu sonuç alıyo ınş canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................rabbım sabrının karsılığını versın ınş.............bak toprakta dondurulmuşlarla hamış ..............dılerım guzel gunler yakındır ...............akuyuda dene hem stresın azalır moral bulursun ınş vaktı gelmıştır ınş rabbım ol der.............cok zor cok...............hep dua bol dua..............ıyı bak kendıne .............

günaydın kızlar.... hayırlı günler olsun inş.....

toprakçım benim göbeğim bayağı oldu, henüz çatlak yok tabii ama tedbir alayım dedim erken erken... kakao yağı duymuştum ama almadım, ama kayısının kokusu güzel dediğin gibi ona devam edeyim... ama inş. çok çatlak olmaz....

SERA96 merhaba, sorunyaşadığın günlerde sürekli okumuştum seni, inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun...hatırladığım kadarıyla bahçelievlerde tedavi görmüştün, orada mı oturuyorsun bilmiyorum ama akupunktur düşünürsen ben merter'de vatan hastanesinde devam ettim aku'ya... tavsiye ederim....

Günaydın kızlar nasılsınız
bende iğnelerin 6. günündeyim gökçecim hayırlı olsun canım bu iğnelere başlayalı bir tuhaf oldum ben beye etkiliyor asabi sinirli bazen çok rahat gibiyim anlıyamıyorum eşimin hareketlerini çok kafaya takıyorum sürekli benle ilgilensin istiyorummm offff ya sizdede oldumu kızlar böyleeee

gunaydın kızlar pınkım nasılsın..............ıyı bak kendıne..............senay senın gobuş bebım gobuş buyudu..............onlarda bı tane tabı .............ben bebeyagı kullanıyorum ...........serapy le olman normal ınsan hassaslaşıyıo bende esme habıre naz yaptım ...........halada öle............ama o donem aku cok rahattlattı benı.................

canım sağol ama ben hala hamile olduğuma inanamıyorum ki. el muallim canım bu akşam doktora gitsem çok kızar mısın? kalp atışı değil ama en azından kese varsa gözükür. zaten gözükmezse de depresyona girer ben bir daha buralarda gözükmem. lmaz::gitmefff ya beklemek çok zor.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…