- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.941
Gökçecim tedavin hayırlı olsun , inşallah allah size 20-25 gün sonra hamile haberlerinizi vermyi nasip eder...El muallimcim cidden de test manyağı olmuştum ama ilk defa o 2. çizgiyi gördüğüm için beni mazur gör...Bu arada bebişlerin maşallah çok büyümüşler canlarım benim , allahım sağlıkla kucağına alacağın günleride göstersin...Şenaycım ben göbeğime bir şey sürmüyorum o kadar büyümedi çünkü ama bitkisel şeyler satan yerden bana kayısı yağı ile kakao yağı vermişlerdi.Kakao yağının kokusu beni çok rahatsız etti ama kayısı yağı sürülebilir...Bugün 5,5 aylık hamile birisi ile yanyana idik benden 3 hafta önde baktım onun karnı kocaman benimki küçücük , benim de 3 haftaya kadar büyür mü acaba diye düşündüm...
canım seraaaaaaaaaaa cok sagol rabbım guzel dualarını makbul etsın ve sana da kat kat versınnnnnnnnnnnnn ınşşşşşşşşşşşşşşş napıyosun dondurulmuşları ne zaman kullanıcan ınş bu kez bırakmıcaklar senı.................ınş ...................bende ınş tamamına eerım .............ıyı bak kendıne
elmuallim canım nasıl gidiyor..............gökçecim tedavin hayrlı olsun.............nilcim geçmiş olsun canım................deniz nasıl gidiyo hamişlik. neyse k.k güzel hatunları hepinizi öpüyorum..mcuk .mcukopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?