Tp Bebek ve Akupunktur

ya denız beklemek zıor buılıyorum ama hamışşsın sonucun cok guzel takma artık gıdersen ınan gorulmesse uzulursun aklın karısır coğu gormuyıo bu haftada dr sana dedıgı gun gorulmenın net olacagı gun..............gulende sabırsızdı gıttı kac defa ..........net gorulmedı bı turlu ...........zaten ıstesın zaman bıraz olsa gecer orda aklını cok verme.............somnra ay gorulmedı dıyewrek stres yapcan yaaaaaaaaaaaaaaaa...................bende 7 haftanın ıçınde gırrım daha once cok zor goruluyo ............bekle bence ...............

Selamlar sevgiler hatunlar tedaviye baslayan kardeslerime rabbim yardim etsin ALLAHIM YOLLARINI ACIK HAYIRLI SONUCLAR HAYIRLI HABERLER ALMAYI NASIP ETSIN
Bebis bekleyen kardesleriminde hayirli ve saglikli salih evlatlar nasip etsin inseallahhh kolay hamilelik gecirmeniz icin inanin size dua ediyorum canlarim sizde bizleri duanizda unutmayin nasilsiniz ya bazen dusunuyorum hamile kalinca asl zorluk bence o zaman baslar diye dusunuyorum kalp atisini duyaccammi sagliklikmi zor isler yaaa rabbim bizede tattiracak inseallah HAYIRLISIYLA KENDINIZI FAZLA YORMAYIN HEEEE YEGENLERIME IYI BAKIN:asigim:

yaaa allahtan gulencim cok sık girmiyo artık. yoksa biz ikimiz biri genç biri yaşlı el ele delirtirdik sizleri. ay napıyim insan çok merak ediyor. bişi yok kese gelişmedi veya boş çıkacak gibi geliyor. bunları anlamak için erken herhalde ama varsa nokta kadar bişi gözükmez mi? hesapladım hcg 2 kat artmaya devam ettiyse bugün 4000 i aşmış olmalı. yani kese bir şekilde gözükmeli. kalp atışı bebek falan gözükmese de.

ayy kız delı etme benı senı zaten bı yakalım yoılcammm saclarını.............keseyı gırecen bu sefer ay acaba boş kesemı dıcen nıye kalp atışı yuok dıcen otur bakım yerıne.................bı hafta cıkkkk da bekle..buyusun bırak bebegı

canım denizcim bence de gitme ve bekle canım... ben ilk gittiğimde sadece keseyi gördük, 10 gün sonra filan kalp atışı için tekrar gittik, üstelik doktor kesenin içinde bebek var demişti, öyle olduğu halde o 10 gün geçmek bilmedi... canım erken gitmeki, keseyi ve bebeği de görebilesin.. kalp atışı sonraki adım... keseyi görüp içinde bebek farkedelimiyorsa henüz, muallimin dediği gibi yine üzceksin kendini ve bebişi.... sabır canım... sen en iyisi 99'luk bi tesbih al, masa altında ya sabır çek canım......

mrb hatunlarrrr nasılsınız
denizcim bak muallimimizi üzme dedigi gibi azcık sabır et rabbim büyük keseyide bebegide görürsün inşş

harıkasın senayy yaaaaaaaaaaaaaaa......evet kjız cek bakım ya sabır......cunku sen kalp atısı gorsen de yetmıcek bu kez dıger kontrolu beklerken ay bısey oldumu nasıl acaba dıye yıne sabırsız davrancan...........cek bakımmmmmm ya sabır.....ya musavvir.....ya kerim....ya baki....ya halık.............................

serapcım saol canım inş hayırlısı ile kavuşuruz bebişlere hepimiz de inş..ya ben bir aydır dogum kontrol kullanıyodum o bitmeden lcurin verdi dr acaip gergin oldum hemen aglayasım geliyo geçen günde eşimle ufak bi sebepten küstüm bi tuhaf oldum galiba hep ilaçtan bende bu akşam gonla f imi vurucam lucrinle birilikte pazarda konrtole gidicem

ahh ah gokce kımler uzmedıkı ben erken test yapmıcam dıyen cookkk kışı gordum daha beklemenın altıncı yedıncı gunlerı ıdrar tewstlerıyle bozdularr kafayıı.........zaten varsa vardır yoksa yok ben careyı öle buldunm ne yaparsam yapım dedım varsa zaten var yoksa zaten yook................tabıkı zor bekleme......hadı ınş darısı serap nıl ve sana .....bulut nerede....toprakkkk

Merhaba kızlar...Denizcim ben sana bir şey diyemiyorum ben de çok merak etmiştim keseyi kendimi zar zor tutmuştum.O yüzden allah sabır versin sana...

Merhaba kızlar...Denizcim ben sana bir şey diyemiyorum ben de çok merak etmiştim keseyi kendimi zar zor tutmuştum.O yüzden allah sabır versin sana...

ama bak senay ve gulencim kalp atışından önce keseyi görmüşler. tabii toprak da 3 idrar testinden sonra yemiş azarları tutmuş kendini delikafadulden
evet serap bana büyük bir tespih lazım. gece de bir tek bebeği değil 1000 şeyi dert edip (eş en başta) 10 kere uyanıyorum. etmediğim dua kalmıyor. el muallim haklı kalp atışını görsem bu sefer ağrı sızı geçti bebek duruyor mudur diye dert edicem. zor işler bunlar zor. :bbo:
el muallim bak senin oraya kontrola geldiğimde haber vermiycem nemi lazım ya yakalar saçımı başımı yolarsın delikafadulden

yolucammmm.............. hemde nasıl.............. senın herıfın tepkısı ne oldu ya..............pozıtıf olunca senı opup tebrık etmedımı sarılmadımı...ya nerden buldun sen bu adamı.....senı uzmesıne ızın verme gıt annene gez ....
mambaaaaaaaaaaaaa nerdesın bebışın nasıl
toprakcım bız buyuyoz ınşşş sende buyuuucennnn

Ayyyy denizcim bak saçını yoldurmak istemiyosan sus artık bak bizde karışmayız el-muallim ne derse odur bak ona görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim ben. bebek de iyi. acayip bir hazimsizlik basladi bu hafta. gece uyandiriyor resmen. herhalde sonlara dogru bebek iyice asagi indikce gececek. bu aralar bol bol dogum videolari izliyorum. kasim'da esimle beraber lamaz derslerine gidicez, heyecanla bekliyorum.

ooooooooo hadı ınş.............o hazımsızlık bende bı aydır var cıoğul olunca erken baslıyoo.....ınş hayırlısıyla gelsın senınkı....habersız koma bızı adı ne olucakjkkk

mamba 23. haftanın ıçındeyım................ınş rabbım 30 u nasıp eder canım.............aaaaaaa adı bellı olsun az kalmış kız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…