- Konu Sahibi el-muallim
-
- #6.961
ayy kız delı etme benı senı zaten bı yakalım yoılcammm saclarını.............keseyı gırecen bu sefer ay acaba boş kesemı dıcen nıye kalp atışı yuok dıcen otur bakım yerıne.................bı hafta cıkkkk da bekle..buyusun bırak bebegı
canım denizcim bence de gitme ve bekle canım... ben ilk gittiğimde sadece keseyi gördük, 10 gün sonra filan kalp atışı için tekrar gittik, üstelik doktor kesenin içinde bebek var demişti, öyle olduğu halde o 10 gün geçmek bilmedi... canım erken gitmeki, keseyi ve bebeği de görebilesin.. kalp atışı sonraki adım... keseyi görüp içinde bebek farkedelimiyorsa henüz, muallimin dediği gibi yine üzceksin kendini ve bebişi.... sabır canım... sen en iyisi 99'luk bi tesbih al, masa altında ya sabır çek canım......
Merhaba kızlar...Denizcim ben sana bir şey diyemiyorum ben de çok merak etmiştim keseyi kendimi zar zor tutmuştum.O yüzden allah sabır versin sana...
ooooooooo hadı ınş.............o hazımsızlık bende bı aydır var cıoğul olunca erken baslıyoo.....ınş hayırlısıyla gelsın senınkı....habersız koma bızı adı ne olucakjkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?