Tp Bebek ve Akupunktur

el muallim kızlarının sağlık haberlerine çok sevindim az kaldı inşş tehlikeli haftaları atlatacaklar. senay ve toprak çok yorulup bebişlerinizi de tehlikey atmayın. boşverin şu an kadar çalıştığınız yeter inşş bebişlerinizi kucağınıza alın yine çalışacaksınız. serap ve gökçe inşşş hayırlı sonuç alacaklar peşpeşe...

kızlar siz bu domuz gibi aşısını sordunuz mu doktorunuza? bazıları hamileyken çok tehlikeli mutlaka olmak lazım diyor. bazıları aşı tam denenmmiş. ne yapmalı?

mambaa cığım maşallah sen yolun sonuna gelmişsin peki başındakiler veya ortasındakiler ne yapmalı?

Günaydın kızlarrrrr
herkes için iyi bir gün olur inşallah
benimde bu gün 6. günüm hala banyo yapmadım çok rahatsız oldum yaa dayanamıyorum siz kaçıncı günü banyo yaptınız kızlar, durmadan kendimde belirti arıyorum sizlerin belirtilerini hatırlamaya çalışıyorum gögüslerde dolgunluk ve hassasiyet bazen oluyor bazen yok gibi damarlanma yok, kasıklarda ara sıra batma oluyor aslında hiçbir belirti aramayacağım diye söz vermiştim kendime ama olmuyor kaldı 6 günüm 10. gün idrar yapmayı bazen düşünüyorum bazen vaz geçiyorum bilmem yaparmıyım ama genel olarak rahatım ay şu günleri bir atlatsaydım
gökçe de dün transfer olmuş galiba hayırlı olsun inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız

Muallim,toprak,şenay,deniz ve diğer arkadaşlar hepinizin iyi olmasına çok sevindim allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh
sevgilerrrrrrr

Şenay sarimtirak akıntısı oluyordu aslında dokuz haftalikken enfk saptanmış ama ilaç kullanılamadı için su içerek geçir demiş Dr doğuraydı arkadasım Dr önemsememiş ee kız nerden bilsin hiç kaşıntısı felan olmamış enfk vücudunu sarında kesesi yırtılmış şimdi Ankara'da yatıyor hastanede bende dün esra kültürü yaptırdım sonuc Çarşamba cikicak insbisicik yoktur

gunaydın hatunlar..........................
mamba bende domuz grbıbı asısı olmadım olmayıda üşünmuyorum................dıkkat edelım herkese sarılmayalım.................ya kızım nasılsın yazsana kızın kac kılo oldu annesı.................
serapıy ben altıncı gun ayakta hafıf ılık suyla duş alıp cıkmıştım sende gır al rahat edersın.............ama ayakta drum oturma demıştı.................kendını yorma belıtrtı arama veeeeeeeeeeeeeeeee ıdrar testı yaptırırsan gozume gozukmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................az kalmış ınş hadı guzel haberın gelsın rabbım senı de gokceyıde sevındırsın ardından nılı.................ınş.................
kız gulen sabah sabah gırmışsın bı selam yok mu kız..................küstümmmmmmmmmmmmmmmmm

ıyi pazarlar kızlar...El muallim kızlarının iyi olmasına çok sevindim, hadi gözün aydın biraz daha sıksın kızlar dişlerini bol bol tembihle...Domuz gribi aşını ben de sordum dr. O da bekleyelim biraz izleyelim ona göre karar verelim dedi.O yüzden bizde beklemedeyiz ama doğrusu ben de olmayı düşünmüyorum...Ama dr. olalım derse aşıyı olurum diye düşünüyorum...

ınş canım ..............ıyı gıdersem ınş kasım ortasında gıdıp bakıcam odalara sonrada sparış vermesı kolay olur................ınş saglıkla alalım............

mambaa cığım maşallah sen yolun sonuna gelmişsin peki başındakiler veya ortasındakiler ne yapmalı?

burda da ozellikle hamilelere bu asinin yapilmasini siddetle tavsiye ediyorlar, benim doktorum da ol dedi ama ben kesinlikle yaptirmadim, yaptirmam. klasik grip asisini bile yaptirmam. ne de cocuguma yaptiririm. bu asi yeni bir asi. yeterince denenmis degil. ne gibi yan etkileri var, uzun vadede ne gibi zararlari var kesinlikle bilinmiyor. su anda yapmaya calistiklari bu asinin etkilerini incelemek. o yuzden de mumkun oldugunca cok insanin bu asiyi olmasini saglamaya calisiyorlar. 1-2 sene sonra asinin zararlari/yararlari ortaya cikacak bugunku insanlar da kullanilmisliklariyla kalacaklar.

benim korunmak icin yaptigim ellerimi sik sik yikamak, kamu alanlarindan uzak durmak, toplu tasima araclarina binmek zorunda kaldigimda ellerimi alkolle temizlemek, iyi beslenmek, bol su icmek, egzersiz yapmak ve vitaminlerimi minerallerimi almak. kendimizi mikroplardan korumayi basarabilirsek hicbir sey olmaz. bu hastaligin abartildigi kadar ciddi olmadigini dusunuyorum. amerika'daki ilac endustrisinin korkunc gucunun bir yansimasi butun bunlar sadece.

korkmayin arkadaslar.

herkese merhaba,

muallimcim iyi olmana sevindim...1-2 gün birinden haber alamayınca merak ediyoruz... ama şükür sen ve kızların iyisniz...

mambacım, benim çamaşır ıslaklıklarımda her zaman olmuyor ve renksiz kokusuz... sanırım gülencimin dediği gibi terleme... karnım büyüdükçe bacaklarıma yaklaştı tabii, o teleme yapıyor sanırım, ama dr'a gittiğimde özellikle sorcam... bende şimdilik grip aşısını düşünmüyorum, söylediğin gibi tedbirlerimizi alalım, kendimize dikkat edelim Allahın da izniyle birşey olmaz diye düşünüyorum...

serapçım sakın erken test yapma, bak muallim abla kızar sana... deniz 3 günle kurtuldu, sana ne ceza verir bilmiyorum....

herkese iyi akşmalar... öptüm....

ooooooooooo hıç ılgım degıl.......................ben mıllı mac ızlerım o kadar...................hadı ıyısınız fb kazandı..............

Biz her hafta sonu maç izliyoruz.Eşim maç izliyor ben de yanında ya kitap okurum ya bilgisayara bakıyorum bu arada maça da kulak kabartıyorum...Ne yapalım birbirimizin zevkine saygı duyuyoruz bu arada da birlikte vakit geçiriyoruz...

burda da ozellikle hamilelere bu asinin yapilmasini siddetle tavsiye ediyorlar, benim doktorum da ol dedi ama ben kesinlikle yaptirmadim, yaptirmam. klasik grip asisini bile yaptirmam. ne de cocuguma yaptiririm. bu asi yeni bir asi. yeterince denenmis degil. ne gibi yan etkileri var, uzun vadede ne gibi zararlari var kesinlikle bilinmiyor. su anda yapmaya calistiklari bu asinin etkilerini incelemek. o yuzden de mumkun oldugunca cok insanin bu asiyi olmasini saglamaya calisiyorlar. 1-2 sene sonra asinin zararlari/yararlari ortaya cikacak bugunku insanlar da kullanilmisliklariyla kalacaklar.

benim korunmak icin yaptigim ellerimi sik sik yikamak, kamu alanlarindan uzak durmak, toplu tasima araclarina binmek zorunda kaldigimda ellerimi alkolle temizlemek, iyi beslenmek, bol su icmek, egzersiz yapmak ve vitaminlerimi minerallerimi almak. kendimizi mikroplardan korumayi basarabilirsek hicbir sey olmaz. bu hastaligin abartildigi kadar ciddi olmadigini dusunuyorum. amerika'daki ilac endustrisinin korkunc gucunun bir yansimasi butun bunlar sadece.

korkmayin arkadaslar.

doğru söylüyorsun aşıyı henüz deniyorlar ve sanırım bizim gibi az gelişmiş ülkeleri de daha bir kobay olarak seçiyorlar. şimdi öğrencileri askerleri şunu bunu da zorlayacaklar aşı için. ama ben korkuyorum da. bizim şirkette karşı masada oturan arkadaş nezle oldu sonra yanındaki sonra ben sonra benim yanımdaki vs vs. biz separatörle ayrılmış dipdibe masalarda çalışıyoruz camları açılmayan merkezi havalandırmalı binada. yani bağışıklık sistemi zayıfladığı an mikrop kapmamak olanaksız gibi ne kadar ellerimi yıkasam boş aldığım hava mikroplu. ne diyeyim inşallah o virüs bizim binaya girmez yoksa yandığımızın resmidir :olmaz:

gunaydın kızlar....................ınş herkes ıyıdır................
toprak macla ılgım yok olmadığı gıbı hıç katlanamam........... merak etme bebış ols sen onunla oynucan zaten ılk zamanlaer cocuk olmayınca öle oluyo yalnız kalmasın dıyosun cocuk olunca zaten dunya degısıyo...........şımdı oglumda fenerlı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.................sevmem amanapım beraber ızlıyolar..............oğlum aksam üçünude fenerlı gıydıtrcem sakın dedım ınat ols dıye ben besıktas gıydırcemmmmmmmmm renkler daha uyumlu samsunspor renlerı urfaspor renklerıde guzel onları gıydırrırım ona gore dedım.............napcam ben nerde fenerlı tulum gorse alır valla.......................
herkese guzel bı gun denız bebıse alıştın mı.........................

merhaba arkadaşlar, nasılsınız....
tüm gündür işyerinde adsl sorunu vardı, giremedim... ama pek kimselerde gelmemiş zaten.... inşallah herkese iyidir...
öptüm herkesi....

Back
X