Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın arkadaşlar..... burada hafiften yağmur başladı, hava iyice kapalı... kış ciddi ciddi geldi sanırım...

dünakşam ilk defa benim kızlarımın tekmelerini dışarıdan gördük, ilk önce emin olamadım, nefes alışım sandım, göbüşümü açtım bekledim, eşimide çağırdım, pıt pıt vurdular, "endişelenme annecim, biz burdayız, her merak ettiğinde ultrasona gerek yok biz haber veririz sana" dediler... duygulandım ağladım...

Selam arkadaslar
Allahin rahmet ve bereketi uzerimize olsun inseallah
Nasilsiniz ben sancidan uyuyamadim.Cok korkuyorum cok
Adetmi olacam ne bak su ise cok siddetli yumurtalarim sanciyor
Kizlar dua edin ne olur ya erken gelecek sanirim.Aman pazartesiye kadar gelmesinde
Ne bu acele anlamadim.Daha gunume var hayitmi yapti boyle yaklasik 3 aydir iciyodumya canlarim bugun incir suyu kaynatip icecem sizce faydasi olurmu.Zaten ben onu 42 gun icmistim cok sordum galiba öpuyorum gununuz guzel neseniz bol olsunşutarafagitti

günaydın arkadaşlar..... burada hafiften yağmur başladı, hava iyice kapalı... kış ciddi ciddi geldi sanırım...

dünakşam ilk defa benim kızlarımın tekmelerini dışarıdan gördük, ilk önce emin olamadım, nefes alışım sandım, göbüşümü açtım bekledim, eşimide çağırdım, pıt pıt vurdular, "endişelenme annecim, biz burdayız, her merak ettiğinde ultrasona gerek yok biz haber veririz sana" dediler... duygulandım ağladım...

Senaycim gunaydin
oyy oyyy ne guzel yaaa yerim onlari ben Annesi fazla yorma kendini ne guzel bir duygudur eminim canim benim benide duygulandirdin pit pit
kendine iyi bak canim ALLAHIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSEALLAHHH:hulya:

senay artık bundan sonra heop hıssedersın.............gıttıkce kuvvetlı dovcekler senı...........ınş saglıkla ılerlerız.................evet hava kapalı kış gelıyo atrtık..........
nılcım tedırgın olma ınş hersey yolunda gıder.............o dedıklerını ıçme derım ..tedavıye baslıcan cunku sadece transfere kadar corekotu bal tarcın ye sabahları...............rabbım yuzunu guldursun ınşş

nil canım inşallah herşey yolunda gider bu sefer..

senayk canım yazdıklarını okurken içim bir tuhaf oldu sanki biran ben yaşar gibi oldum...inşallah rabbim bizlerede o günleri nasip edecek....

muallimciğim ve tüm arkadaşlar sizler nasılsınız ...

arkadaşlar beni sorarsanız bu aralar bütün olumsuzluklar beni buluyor sanki moralim çok bozuk ...rabbim başka şeyler vermesin bunlara hamd olsun diyorum...biliyorsunuz önce babam mide kanaması geçirdi ona üzülürken o arada eşim bana anlatmamış birde ona üzülmemeyeyimdiye işten çıkarıyorlarmış...bölümünü değiştirmişler eşim gitmek istememiş ya kabul edersin ya çıkış demişler...ben de bu ay kendimi farklı hissediyordum sanki bu ay bebişim gelecek gibiydi eşimde bende ümitlenmiştik ki adet gördüm...yani kızlar herşeyler üst üste geldi...rabbim sabrımızla sınamasın diyorum ..sonuçta insanım isyan etmekten korkuyorum..artık dayanacak gücüm kalmıyor...RABBıM SEN BıZLERı SABRIMIZLA SINAMA...DAYANAMAYACAĞIMIZ ZORLUKLAR VERME...

canım bulut ımtıhan zor ama bazen gercekten bazı seyler ustte gelır zorlar bızı bende cok cıkmazlara gırdım zor gunlerım oldu hayatta ama ınan canım rabbım mutlaka bı cıkış verıyoooooooo ..................ınş bol dua canım.................hanı ayetr var ya her zorlugun ardından bır kolaylık vardır..................ınş canım hep dua et sabret bı bakıcannnnnnnnn................o gunler gecmış ...........ınş bebışın de gelır herseyı unutursun tedavıyı ne zaman olucan ısterdsen bı sure bıtkısel kurler dene..................rabbım ferahlık versın yuregıneeeeee

canım nilcim, inşallah herşey yolunda gidecek ve o pıt ıtları en kısa zamanda yaşayacaksın canım...

bulutçum, herşeyi muallim söylemiş zaten, sabret ve dua et canım, mutlaka mükafatını alacaksın... inşallah bu mükafat da bebişin olacak... Allah sabırlar versin ve yardımcın olsun canım...

toprak ne zaman gelcek acaba, ultrasonu nasıl geçti merak ediyorum...

muallimcim senin tekmeler ne durumda, 3 tane yaramaz içerde ne yapıyorlar? bıktırmıyorlar dimi annelerini?

kızlar mrb ben geldimmmm merak ettirmişim sizleri ama eşim izin vermedi pc başına geçmemi masaüstü oldugu için tlf unu bile yanıma bırakmıyordu arkadaşımla el muallime haber gönderdim yazsın transferim olsu die transferden öncede giremedim annemlerde oldugum için kızlar kusura bakmayın olurmu anlatım şimdikkk cumartesi günü 3 tane minik 1. kalite bebik verdiler bana:) sabah 8 gibi aldım onları resimlerini çekip odama gönderdiler akşam 6 ya kadar hastanede yattım daha sonra eve çıktık annemlerde iki gecede kaldıktan sonra pazartesi sabahı evime geldim ama müthiş bi agrı oldu bel karın kasık çatlıyıcak gibiydi akşama kadar sürdü geçti belirtim yok sadece arada hafif bi kasık agrıyo gibi oluyo sona geçiyo bide boll boll çişşş geliyo yaaa günde 20 kez vc ye gidiyom bakalım:) bugün 5 günüm oluyo galiba ilk günü sayarsam bakalım ayın 5 inde test günüm dualarınızı bekliyorum ...
bide banyodan bahsetmişsiniz bana dr um banyo yapmazsın demedi ilk 3 gün hiç kalkma sadece tuvalet ve yemek için dedi banyo demedi ama ben 4 gün saçlarımı yıkadım eşim yardım etti vucuduma da ılık su döküp çıktım inş bişey olmaz yaaa:( neyse kısmette varsa rabbim nasip etmiştir inşş kızlar bide bol bol turşu yiyesim geliyo galiba benimkisi psikolojik:)
serapcım seninde belirti yok galiba napalım sonu hayırlı olur inşşş kızlar kib öp sık giremiyom malum oc masaüstü eşimde çok oturma dio ama ilerleyen günlerde gelirim gene hadi görüşmek üzre...aeo

toprak canım inşallllahhh yyaaa!!! ama hiç umutlu değilim..hiç bir belirti yok ..elmuallim 5gün geçti...halende olmadım...kıslar acaba test yapsam çıkarmı....böyle dogal yoldan kalınca kaç gün sonra test yapmak gerekir....off yaaa kendimi inanın ki fazla umutlandırmak istemiyorum.....................gökçecim inşalllah pozitif sonuç alanlardan olursun..bütün dualarımız seninle.....kıslar hepinizi çok öpüyorum..mcuk...opuyorumnanaktan..

bensucum ınş hamışşsındır ...............on gun beklemek gerek ıdrar testı ıçın dogal olunca ama bıkac gun sonra kan testı yap ıstersen cıkabılır............cok sevınırım ınşş

inşalllah elmuallim inşalllahh.. ama ben o kadar umutlu değilim...hiç sanmıyorum benim doğal yoldan çocuğum olsun...ama RABBıM istedikten sonra diyom.neden olmasın....................eger olmazsam 10 yada 15 gün sonra yaparımm...tşk canım....

gokce hoşgeldın ..............ev et söledım arkadaslara transferı oldu dye...............ınş belırtı arama ınşşşşşşşşş bırlıkte sevınıcezzzzzzzzzzzz............bol dua

inşalllah elmuallim inşalllahh.. ama ben o kadar umutlu değilim...hiç sanmıyorum benim doğal yoldan çocuğum olsun...ama RABBİM istedikten sonra diyom.neden olmasın....................eger olmazsam 10 yada 15 gün sonra yaparımm...tşk canım....

canım ben doğal gündn hamile kaldığımda adet gününü 1 gün geçince çıkmıştı. 2. de 5 gün beklemiştim yine çıkmıştı. arkadaşlarımın da hep 2-3 gün geçikmede çıktı. yani idrar testiyle de büyük olasılık çıkar. ama en iyisi kan testi. kaliteli bir idrar testiyle ücreti de yakın. bekleyeceğine kan testi yaptırsana

ıyiyiz el muallimcim.Bugün ayrıntılımız vardı , allaha şükür kızım çok iyiymiş.yanlız ayrıntılıda 4-5 gün küçük çıktı ona biraz canım sıkıldı ama dr.asıl bundan sonra gelişimi olacak dedi , takılma dedi.bu arada 400 gr olmuşuz, dr. u fotoğraf verdi .kızımın çenesi babasına , burnu bana benziyor.burnunun bana benzemesini çok istiyorduk , çok iyi oldu.sanırım genel olarak da bana benziyor, ama doğduktan sonra bakalım kime benzeteceğiz.Şekerle ilgili olarak da dr. değerlerimi çok beğendi , sanırım bu riski en az zararla atlatacağız...Söylemeyi unutuyordum kızım annesiyle babasına gülücük attı, güler yüzlü bir kızımız var...

Son düzenleme:
bulutçum sen de kendini üzme , her şeyde bir hayır vardır.belki de bu sıkıntılar bebek olyını unutturup kendiliğinden hamile kalmak için bir vesiledir...

oy yerım onu................cok ıyı canım sakın uzulme benımkılerde 4 gun bırı 5 bırı uç gun geruden gelıyo............çok muhım degıl ..........onemlı olan gunune uygun ılerrlemesı...................ınş tamamlıocaz saglıkla

Back
X