Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın kızlar....................ınş herkes ıyıdır................
toprak macla ılgım yok olmadığı gıbı hıç katlanamam........... merak etme bebış ols sen onunla oynucan zaten ılk zamanlaer cocuk olmayınca öle oluyo yalnız kalmasın dıyosun cocuk olunca zaten dunya degısıyo...........şımdı oglumda fenerlı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy.................sevmem amanapım beraber ızlıyolar..............oğlum aksam üçünude fenerlı gıydıtrcem sakın dedım ınat ols dıye ben besıktas gıydırcemmmmmmmmm renkler daha uyumlu samsunspor renlerı urfaspor renklerıde guzel onları gıydırrırım ona gore dedım.............napcam ben nerde fenerlı tulum gorse alır valla.......................
herkese guzel bı gun denız bebıse alıştın mı.........................

hahahaha

yahu 3 tane bebek. 1 tane olsa fb giydircem bjk gs giydiricem diye kavga edin ama 3 adet:)) herkes 1 bebek alsin, paylastirin takimlari. zaten biraz daha gayret edersen sizin evden de bir futbol takimi cikar el muallimcim:))

cok merak ediyorum ucuzlerini. epey yorulacaksin ama olsun, ne tatli olur 3 bebek birden :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet sena kımse yok bugun ..............
mambaaaaaaa evet kız takım kurayım en ıytısı....................seneyede uçuz .............oooooooo tamam bu ışşşş

l muallim alıştım bebeğe yavaş yavaş. bu cumartesi 2. kontrol var bakalım ne diyecek. aşağıya şu zaman sayacını koymaya korkuyorum sanki onu koyunca birşey olacak gibi geliyor. bende bol iştah açılması dışında hiçbir mide şikayeti yok. :nazar: artık gulencim gibi midem bulanmıyor diye üzülmüyorum. demek şanslı % 30 içindeyim diyorum. ama yine de her kontrol bir korku ne göreceğim diye. bu gidişte 2. li testi konuşacağım. ben % 100 amnio istiyorum malum yaş 42,5. o zaman 2 li teste gerek yok diyorlar. ama acaba yaptırsam sonuç iyi çıkarsa rahatlarım mı? bir de sonuç kötü çıkar ama amniosentez temiz çıkar da o sonuç gelene kadar ben ne yaparım var. bakalım herşey yolundaysa inşşş bunu soracağım

günaydın kızlar, nasılsınız.... bebişleriniz nasıl,
serap, gökçe bugün sizden haber bekliyorum, nasıl gidiyor bi haber edin yahu....
nilcim sende yoksun, ne durumdasın, iyileştinmi, ne zaman geliyorsun tedaviye....

tedavin hayırlı olsun canım, inşallha kavuşursun be defa bebişine... bende son denememde öyleydim, ama muallimin dediği gibi olumsuz sonuçlara alışıyor insan, ben akupunktura gitmiştim ona bağlıyordum durumu...test yapacağım gün bile akşam6-7 ye kadar bekledim, iş çıkışı yaptırdım... ve çok şükür pozitif... Allah hayırlısını versin canım, heyecan ve fazla ümit de insanı fazla yıpratıyor zaten....

Teşekkür ederim canım.Allah sağlıkla tamamına erdirsin.Bebeklerini sağlıkla kucağına al inşallah.Benim 2. denemem ama sürekli ilkinde telefonda doktorun "ilaçları bırakın" dediği ses kulaklarımdan gitmiyor :( Bakalım bu sefer inşallah başka bi ses kalır aklımda :)

gunaydın kızlar......................denız ınş ıyı olucak dıye düşün.................ben ense ölç ıyı cıkınca asla amnıyosentez duşunmedım onunda azda olsa düşük rıskı var...........valla hıç bellı olmaz benım mıde bulantım 8 haftadan sonra basladı................ıyı bak bebıse
meltem ınş ıyı düşün ıyı ols..................rabbım sevındırsın ınş bebışın tutunur sanaaaaaaaaa
bekleyenler nasıl acaba...............hımmmmmmm sakın gızlı test yapmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................................

gunaydın kızlar......................denız ınş ıyı olucak dıye düşün.................ben ense ölç ıyı cıkınca asla amnıyosentez duşunmedım onunda azda olsa düşük rıskı var...........valla hıç bellı olmaz benım mıde bulantım 8 haftadan sonra basladı................ıyı bak bebıse
meltem ınş ıyı düşün ıyı ols..................rabbım sevındırsın ınş bebışın tutunur sanaaaaaaaaa
bekleyenler nasıl acaba...............hımmmmmmm sakın gızlı test yapmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................................

selammm kızlar nasılsınız
inşallah hep iyi olunnnn bebeklerinizle
bugün benimde 8. günüm belirti aramayacağım diyorum sürekli gözüm ve parmaklarım gögüslerde
bazen çok dolgun oluyor bazen az arasıra kasıklarda adet olacakmış gibi bir agrı okadar
bu gün işe başladım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla ne yalan söliyimmmm
ama hala yapmadımmmm eşim de öyle inatki bana eczaneden test alıp gelmiyorr
oda sizden.
genel durumum heyecansız rahatım
bakalım hayırlısı inşallah olumlu haberler verebilirim sizlere
sevgilerrrrrrrrr

selammm kızlar nasılsınız
inşallah hep iyi olunnnn bebeklerinizle
bugün benimde 8. günüm belirti aramayacağım diyorum sürekli gözüm ve parmaklarım gögüslerde
bazen çok dolgun oluyor bazen az arasıra kasıklarda adet olacakmış gibi bir agrı okadar
bu gün işe başladım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla ne yalan söliyimmmm
ama hala yapmadımmmm eşim de öyle inatki bana eczaneden test alıp gelmiyorr
oda sizden.
genel durumum heyecansız rahatım
bakalım hayırlısı inşallah olumlu haberler verebilirim sizlere
sevgilerrrrrrrrr

serappty cnm hayırlı olsun inşallah
şeker ekim ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğinde listedesin şekerim aşk olsun bize hiç gelişmelerden haberdar etmiyosun trasfer günü dualarımız var belki bilmiyosundur ama sanada okurduk şeker bi uğra topiğimize de görşelim opuyorumnanaktan

Selam arkadaslar
Kusuruma bakmayin giremedim cok yogundum.Dgunumuz vardi munchenden ablam geldi.Misafirim vardi. Dunde dr gittim canim muallimcim senayim denizim topragim dun cok mutluydum inanin dr sarildik aglastik.
Yaralarim kapanmis dr dediki bana bu sefer inseallah icindeki yaranda kapanir deyince krize girdim.
Cok duygulandim halanda oyleyim.Muallimcim topik actim yazmissin guzel dileklerin icin rabbim hosnut ve razi olsun inseallah
Bana burda moral oldunuz.Dertlerimi dinlediniz rabbimde sizi iki cihandada guldursun cennetine nasip etsin cumlemizi inseallah.
Ben cumartesi geliyorum.Allah izin verirse hersey yolunda pazartesiye randevumu aldim semra hocadan simdide hale hanim aradi dudumumu sordu.Cok iyim dedim canim kardeslerim ben sizinle dahada cok iyim maalesef sizden ayri olacam nete giremem olsun ne yapayim genede firsat bulursam size haber veririm duanizda ne olur beni unutmayin
Rabbim untturmasin inseallahhhhhh sizleri cok seviyorum rabbimde sevsin inseallahhh

canım nilcim inşallah tedavin çok güzel geçecek. bu sefer kavuşacaksın bebeğine allahın izniyle. dualarım seninle. ne zaman haber verebileceksin? dönünce mi ancak? hayırlı haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Bebikler , embriyolar, yumurtalar nasıl?Onlara çok iyi bakın bakim...El muallimcim şekerin çok yüksek çıkmamaış , özelliklede ailede şeker geçmişin yoksa çok telaşlanma derim.Benim ilk 1 saatlik şeker 180 çıkmıştı , 3 saatlik şekerimde 2 değer 200 ün üstünde çıkmıştı...Şimdi kendim ölçüyorum değerim normal değerinde altında çıkıyor , bu işte bir gariplik var ama ben anlamadım...Yarın bir daha endrokrin dr. gidicem.Bakalım o ne diyecek...Yarın bir de ayrıntılımız var , inşallah her şey iyi çıkar.Onun biraz stresi var bende , hayırlııs artık...Denizcim her randevu öncesi korku stres bende de oluyor , inşallah bebiklerimiz iyidir.Önce hamile kalacakmıyız endişesi , sonra bebikler iyi mi endişesi , doğumdan sonra da bir sürü endişe.Sanırım bu anneliğin kaderi.Bu duruma alışsak iyi olur...Şenaycım kızların başladı mı tekmeye?Ne durumdasınız?Ayrıntılın ne zaman?...Nilcim canım kardeşim ne güzel dua etmişsin , allahım bebek bebek diye göz yaşı çeken bu kullarının mükafakatını hem bu dünyada hem de öbür dünyada verir inşallah...İyi olmana iyileşmene çok sevindim...Bu yolda çok acı çektin , allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek...Bu yolda emek veren tüm kardeşlerimize özelliklede çok emek verdiğin için senin için hep dua ediyoruz , allahım sana 2-3 çocuk versin de acılarını bir anda unut...Serapçım 10. gün test yap bence de , 5. gün transferi ya seninki çıkar diye düşünüyorum...Gökçe ne yaptı acaba?

merhaba kızlar, burası şenlenmiş yine, haber beklediklerimiz gelmişler, ne güzel...
serapçım çok az kaldı güzel haberi almaya, inşallah iyi olacak,
nilcim iyileşmene çok sevindim canım, hayırlısı olsun inşallah, türkiyedeyken yinede bul biyerlerde internet ve yaz bize, minicik bi haber bile yeter...
toprakçım, minişler ufak ufak tepikliyorlar, ama relax vaziyetteyken daha çok hissediyorum, ama kafaya takmıyorum fazla, henüz çok düzenli olmayacağını biliyorum artık.... bizim ayrıntılı ultrasonumuz gelecek hafta perşembe.... çok merak ediyorum onuda, bakalım neler görcez, hayırlısıyla olumsuz bişey çıkmayacak ama onları görecek olmak daha çok heyecanlandırıyor beni.... sen yarın görceksin ne güzel....
denizcim, c.tesiymiş kontrolün, ama c.tesiden sonra çizelgeni yap bence artık, yeğenimiz kaç haftalık oldu görmek istiyoruz...

herkes ıyı masallah............ınş nıl serap ve gokceden guzel havber alalım sıra sende rabbım yolunu acuk etsın saglıkla gel bebışle gıt ınş..............toprak evet yuksek degıl aslında uçuz bıde on gun azcık dıkkat edeyım...........sende dıkkat et.............senay artık bebısın burdayım deyıp tepıklıyoo dımı ...........sımdı hafıftır duzenlı degıldır.................cok guzel bı duygu ınşşşşşşşşşş tum ısteyenler böle tekme yerrrrrrrrrrrr.................

bu tekme olayını hep merak ettim ben inşş rabbim bana da gösterir. bakalım belki bu cumartesiden sonra çizelgemi de yaparım. 9 un içindeyim haftaya 10 a başlayacağım inşşş.

kızlar maşallah yavaş yavaş doğuma doğru ilerliyor hamişlerimiz...tedavidekilerimizde inşallah güzel haberler verecek....evet denizciğim bende çok merak ediyorum tekmeleme olayını rabbim herkeslere nasip etsin hayırlısıyla...sen yakında hissetmeye başlarsın..bizlerde hayırlısıyla hamile kalalım tez zamanda bizlerde hissedelim...onların kıpırtısını...güzel bir duygu olsa gerek...rabbim bizlerede nasip et ...bizlerin de yuvalarını çoçuk sesleriyle coştur....aminnnnnnnnn

kıslar yazmasamda hep takip ediyorum sizleri...aklım hep sizlerde...iyiy haberlerinizi aldıkça inanki çok mutlu oluyorum....birde gökçeyi merak ediyorum...acaba noldu...inşallllah hayırlı müjdeli haberlerle gelir...gökçecim yaa bir zahmet girde yaz canımyaa...yada yanında kim varsa ona söle o girip yazsın..canım bak merak ediyoruz...............elmuallim benimde günüm geçiyo ama kendimi o kadar umutlandırmak istemiyorum.......kesin değilimdir.....neyse kıslar hepinizi öpüyorum...hayırlı günler....

Back
X