Tp Bebek ve Akupunktur

offf yaaaa!!! ben umutluydum gökçeden...demekki daha vakti saati gelmemiş...şuan ne söylesek bizler inanki senin için gökçecim herşey boş..güökçecim RABBıM sabrını versin canım..kat kat......................

muallimcim bende çarşamba gidecektim doktora helede nille tanışacaktım kanamam olduğu için gitmedim...iptal ettik...şimdiyse kanamam yine durdu...anlamadım gitti................acaba menopoza mı giriyorum ne ???? kendi kendi düşünüp kafayı yiyecem ..ama yaşım daha 36 ..olurmuki muallim ..

günaydın kızlar, hayırlı cumalar....

bizim de ayrıntılımız yapıldı dün akşam... herşey yolunda çok şükür... bir tanesi yüzünü sakladı bizden, ölçümler sırasında burnunu filan zorölçtü doktor, renkliye geçtiğimizde ise hiç açmadı, kapanmış yüzükoyun, dr ittirdi filan yok, küsmüş bize galiba, aslında dr'u beklerden tekmeler sallayıp duruyordu... diğerini yandan filan gördük biraz... en ayrıntılısını 4 ay sonra görcez inşallah....

gülencim, seninde gözün aydın canım, herşey yolundaymış çok sevindim...

toprakçım, bugün nasılsın canım, işlerin çok yoğun değilse evde dinlen bence, grip filan olmadan tedavi et kendini canım...

bensunaz'cım geçmiş olsun canım, yine de gitseydin dr'a keşke, o esnada kontrol ederdi, menapoz değildir bence ama geciktirme bence biran önce git canım, böyle daha çok stres yapcaksın kendine ne olduğunu düşünürken...

muallimcim, seni ve kızlarını da çok öpüyorum,
zümmin neden uğramıyor artık, kayınvalidesi gelcekti, o yüzdenmi, acaba?

şenay benimkide ölçüm yaparken tekme felan attı için zor oldu bizimkide
kiloları ne alemde şenay
ben gözünüde gördüm göz kırptı bana hey fıstık yerim seni dedi :)
benimkinin hep hareketi şu sol eli hep kafasında düşünüyor hep düşünüyor
sag eliylede ayagını tutuyordu harikaydı

sağol el muallimcim.Dinleniyorum.
Gülencim gözün aydın , anne uzun baba uzunmuş ne olacak uzun boylu bir bebiş doğacak.Ne aldın bugün?

carrefoura gittik drdan dönüşe ama bi arbaa krizi yaşadık çünkü giderken araba fulyada bozuldu taksiyle kliniğe gittik döndün tamirci falandı evin önüne arabayı bıraıp taksiyle carrefoura gittik önce yemek yedik ay beni bi tuttu mide bulantısı bayılıcaktım
hemen geri döndük
buhar makinesi alıcaktım halbukii
birde dr sordum ben dogalgaz sobası kurdurucaktım bebişin odasına oda ufoyla falan ısıtın dedi soba saglıklı değişl dedi

ufo ile ısınan varmı aranızda ayaklımı olmalı duvara montemi kararsız kaldım

kızlar hayırlı cumalar hepinize
güzel tesellileriniz için sagolun üzüldüm ama napalım yapıcak bişey yok rabbim 10 tane yumurtanın hiçbirine 5. güne gitme iznini vermiyosa demekki kısmetimde yokmuş vakti zamanı gelmemiş insanoglu umut ediyor olur die ama ol demezse rabbim hiçbirşey olmuyor biraz ara vermek bana ii gelicek daha sonra belki denerim ama istanbul yada ankara da hem kendimi toparlamam hemde durumumuzu d
zeltmemiz gerek desteginiz için hepiniz sagolun arada durumunuzu ögrenirim sizlerden ögrenecek çok şey var kib öpüyorum hepinizi

bende hipotiroid sorunu var ya tiroitlerim yavaş calışıyor
bnunla ilgili klinikte endokrine gittim 2 aylık hamileykene
bir sürü test yapıldı
subklinik hipotiroid teşhisi kondu
yani gebelikte olan bişiymiş
bununla ilaca başladım 4.23 idi 4.22 sınır idi
1 ay sonra 2.79 çıktı
dr ilacı tama çıkardı
1 ay sonra 2.69 düşmüş yani düşmedi istenilen kadar
gecen gün beni aradı bu testi yaptıralı 15 gün oldu amerikaydaydı bebeğin geliişimi nasıl dedi telefonda bende pipirikliyim randevu al gel bana dedi
aldık gititk dün muaynesi, 200 tl
beni tartıya çıkardı 68.00 kilo çıktım
sonrade bilmedimiz hiç bişi bana anlatmadı acıkcası
için özü çok kilo aldımı bebeğin hastalıklı dogabileceni söyledi bana
bu görüşme sırasıdna iki kere bora bey adamın odasına girip tartıştılar
bora bey kilonun bebeğe zararı olmadını herşeyin normal oldunu söyledi ama adamda para emmek için işte ugraştı bizle neyse birde bana 20 gün sonra radnevu verdi oda 200 tl
diyet listesi verdi
yine tartıya çıkarıcak çok kilo aldıysam ve o zaman yine tiroidim bu ilaca ragmen düşmediyse başka testler yapılıcakmış ve yine 200 tl
bana ğara vermek çok geliyor mustafa bahceciye şikayet etmek istiyorum
kliniğin sahibi o çünkü
görüşmeye gittimizde tiroidle ilgili kiloyla ilgili bana konuşuyor korktuyor ve bizi gitmek zorunda bırakıyor diyeceğim.. bora bey zaten bebek olması gerekenden fazla yada az kilolu olsa söylücem ben söylendiricem dedi ama ben o drdan kendimi kurtaramıyorum acık acık telefonda bana anlatın demek istiyorum siz ne yapardınız benim yerimde olsanız

gökce canım 5.güne gitmiyorsa olmucak diye bişi yok bak benim ilk tedavide 24 yumurtam toplandı
ve 3.günde konuldu ve dondurulucak kalmadı kalitesizdi
ikinci denemede 16 yumurta toplandı sadece 5 tane döllendi nası üzüldüm ben 5.gün trabnsferi istiyodum 3.gün konuldu ve 3 tane kalmıştı 3.gün başka yoktu ama çok şükür ben hamile kaldım.. biraaz dinlen ama ben çok pişman oldum ben tam 1 sene ara verdim

hayırlı cumalar kızlar.................
gokce canım benım ne guzel yazmıssın ...........rabbım sevındırsın senı ınş .................

senay demek bı kız uslu bı kız cadı olcek .............yerım onları ..........gulenınde senınde ıyı cıkmasına sevındım artık beklıcez o buyuk gunu...............rabbım sıkıntısız gunler versın...............gulen bence cok pıpırıklısın ınan kılon normal benım ılk gebelığımde yırmı kılo almıştım kac arkadasımyırmıden cok aldı ..............seker ıyıyse dıyete gerek yok...........troıdın ıse aynı benım gıbı dr normal dedı bende hergun tam alıyorum ............hıç kendını uzme bence.................sonra bu kılolar gıdıyo..............
toprak ıyı bak kendıne canım............
bensucum canım sanmam menopoz ols ama gırılebılırde..............gırılmez dıye bı sey yok........ama sanmıyorum sters mı yaptın mutlaka devam ederse dr a gıt baksın sonra ona gore tedavıye baslarsın............canım ınş hersey cok guzel olur bu mubarek cunma gunu rabbım herkesın yard olsnnnnnnnnn..................zummın ıyıdır ınş.................nıl nasıl acaba..............rabbım sevınçle gerı donmesını nasıp etsın...................

gülaycım kızlardan biri 413 gr, diğeri 430 gr, yani 25 günde tam 2 kat olmuşlar... bizim ayrıntılımızı başka bir dr yaptı, aynı yerdeler zaten, sonuçları benim dr'uma iletçekler... kendi dr'umla yeni kontrolüm 1 ay sonra... 0 zaman 800 gr mı olcaklar acaba... bu aylarda hep 2 ye katlanır diyorlar...
6. ayın bitiminde 800 gr
7. ayın bitiminde 1600 gr
8. ayın bitiminde 3200 gr
9. ayın bitiminde.... yok canım benim ikizler bu kadar tosun olmazlar... doğumda 2,5 kg'ı bulalım inşallah ben razıyım...

birde, o yüzünü göstermeyen cadının gelişimi tam gününde görünüyor, diğeri yani 413 gr olan 1-2 gün geride dedi doktor. ama bu yatış pozisyonu ve ölçümden kaynaklanıyor olabilir veya bu biraz geç tutunmuştur rahme diyor... inşallah sorun yoktur....

gülaycım, vallahi doktorunu tanımıyorum ama banada para avcısıymış gibi geldi... ordaki prosedürleri bilmiyorum ama hep bora bey'e gitsen ne olur, diğeri bora bey'in hocası mı... bence de yönetime şikayet etsen haklısın... başka bir dr'a geçsen olmaz mı? acımıyoruz o paralara veriyoruz çocuklarımız için ama gereksiz yere ne diye verelim... kolaymı kazanıyoruz, 200 tl'ye bir sürü eksiğini tamamlarsın bebeğinin..

hayirli cumalar arkadaslar.allahim hepinize bebeklerinizi hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaklariniza almayi nasip etsin.

kadındogumcular takip etmiyor tiroidi canım , gülsümünde böyle bi sorunu var bakalım onun dr nasıl davranıyor onunla konuşup doktor değiştirip değiştirmiceme karar vericem

maşallahh şenayyy ay bende birinden duydum 28 haftada 1 kilo bebeiş banada çok imkansız geldi bana 15 gün sonra gel dedi bora bey :)

gülsüm senin tiroidini kim takip ediyor yazdını şimdi gördüm çok kilo almamı tiroide baglıyor dr haklımı sen her defasında kontrole gidiyormusun yoksa telefondamı hallediyorsunuz

canım angel .............gunaydın ..........amın canım rabbım razı olsun guzel duan ıçın..........ınşşşşşşşş rabbım bu ımtıhanı atlatırsın ve kısa zamanda nasıp eder canım...........hersey onun taktırı ınş ol dıcek canım olacak............cok zor bı ımtıhan ..............ama bılıyosun rabbım sevdıgı kuluna verıyo.........uzme yuregını ..............bu guzel cuma hurmetıne sana gokceye serapıye nıle tunm yananlara versın rabbım onun rahmetı cok genış............ınş canım

senaycım buyuk ıht sen 36 37 lerde yaparsın dogumuınş ıyı beslersen 2 buçuka yakın olurlar...........bakalım ınş benımkıler de 34 u bulur dıyorum kısmet rabbım saglıkla versın hepsını

bidaki gittimizde kaç kilo olacaklar acaba iki katımı? 4 hafta sonramı ama iki katı

muallimcim inşallah o haftaları görürüz, özellikle de sen canım.....
36-37 hafta demek şubatın 20 si filan demek.... hayırlısı inşallah... öyle olursa, gülen ve toprak benden 2 hafta filan öndeler... onlarla zamanı kapatmış olcam ve aynı anda doğurcaz yani.. ne güzel....

gülaycım, 4 hafta sonra şuanki kilolarının 2 katına çıkcaklar herhalde, ama bana zor geliyor o kadar olmaları... aman sağlıklı olsunlar inşallah... bekleyip görcez bakalım...

gulen benım esımın dayısı dahılıye duktoru ona gıdıyorum o takıp edıyo karısıda doktor...........kendı kadın doğumcumda her zaman sonuçlarıma bakıyo..........su an 2 .4 ...........ve cok normal dedıler gunde buı tane alıyorum.............kılomuda hıç sorun yapmıyolar...........herdsey ıyı cıktı cunku.......hamırişi az ye............gerısını takma sakın..............normalde zaten etrafına bak genelde kılo cok alınıyo ............cogu zaten şiş.........dogumdan sonra gececk ınş..........kendınıde bebışıde uzme..............gayet ıyısın ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…