Tp Bebek ve Akupunktur

hava çok sogukk şenayy
kalın kalın giyiniyorum pijemalarım olmuyor bu akiam çıkıcam polar iki takım pijema alıcam sıcacık tutuyor onlar
esfomanda alıcam 2 tane
montlarımda olmuyo

kızlarrrrrr günaydınlar herkeslere....bu soğuk istanbul sabahından sizlere.... aman hamile arkadaşlar kendinize iyi bakın sıkı sıkı giyinin hastalanmayın...valla benim ev doğalgazlı ama onun kendisine faydası yok biraz fazlada açtımmı faturaya faydası var...nerde eski sobalar hatırlıyorum annnem yakardı içerisi sıcacık olurdu...ısındığını o zaman anlardın...birde kestane sobada tamam...ayyyyy kızlar canınız çekmemiştir inşallah..gerçi olsun kestane mevsimindeyiz....

senay guzel olmuş................hepsı kız gulen yasadı...................
gulen ınş antıbıyotuık ıyı gelır cok takma...........bence oluşun cok ıyı masallah obez olmaz merak etme................benımkıler soldakı kız 900 gra yakın sagdakı daha az alttakı daha mınık.............üçüde farklı ılerlıyo................ınş onbegun sonra 1 kılo olurlar ...................kılodan zıyaad saglıkları onemlı...........cıgerlerı cok onemlı.................ınş guzel gunler yakın..............15 kılo almışım bakalım karnım kocaman.................daha nekadar alırım

gülsüm maşllah ebn senle yarışıyorum sende üc tane bende bi tane var o ayrı :)
dolalgaz gerçekten bel büküyor ya ben bugün evden kacıcam acık tasarrud yapım abimlere gitcem onalrda bebecik var evleri cayır cayır zemuszemus

en güzelini yaparsın hem bebeciği sevmiş olursun hemde tasarruf.. senin doğum nezaman ama kışa gelirse ozaman yakarsın bol bol....muallim canım boş ver verirsin o kiloların hepsini keşke ben de hamile kalsam da kilolu olsam...çevremde görüyorum doğumdan sonra ay bu kadar kilo aldım nasıl verecem içimden diyorum bizim durumumuzda olsanız o kiloların hiç biri aklınıza gelmez....

gidemiyom malesefff bulutt bebe dedim cücü 3 yaşında yengemde hamile 25 haftalık :) şubat snunda dogacak

gülaycım yengenle çok yakınmış doğumlarınız, annen sana mı bakcak, gelinine mi? ne güzel ikiz gibi büyüyecekler, evlerinizde çok yakındı dimi? onun cinsiyeti ne?

muallimcim, benim karnımda bayağı büyüdü ama kilom çok şükür iyi şimdilik.... 5 kilo aldım tedavi başlangıcından bu yana... her ay 2 kilo almalısın dedi doktorum, bu ay tamam, 2 kilo aldım tam, ama gelecek aylarda ne olur bilmem... bu arada kasıtlı bir diyet yapmıyorum, gayet güzel yiyorum, ve biliyorsun bol bol uyuyorum... inşallah bebeklerin gelişimi de iyidir, yarın görcez...

evet çok yakın dogumlarımız
annem yengeme bakacak
banada kayınvalidem
ama nası olur bilmiyom benim kayınvalidem bana yattım yattaktan kaldırıp salca nerde domestos nerde diye sorar :) annem baksa da rahat olurdum ya ne yapalımm
yengemin kız
benim erkek :)
adını ılgın koyacak
ben da net değilim şuaralar deniz favorim :) petekleri actım 3'te akşama kadar dursun sonra 1 çekecem gecen sene en çok 76 tl ödemişiz ocak ayında dogalgaza :) ahh ahhh dermişim ama çalışıyodum yanii
evet annemler bi ön sokakta yengmele aynı apartmanda

Naber Gülen?Biz korkudan bıraktık artık ama kocişle birbirimize ciğercinin kedisi gibi bakıp duruyoruz.Ben değilde kocam çok vicdan yapıyor ve korkuyoır bir şey olur diye.Kilo konusunda ben de sanırım 7-8 kilo aldım , karnım çok çıkmadı.10-15 gündür insanlar hamile olduğumu anlıyor yavaş yavaş...

haklısın bulutcum ınş hamış ol kılo al verılır elbet can ım..............senay ıyısın toprak sende az almışsınız saglıklı ols ınş............bol bol uyuyun..............hele sen senay yandık bız uykuyu mumla arcaz ................sut pompsı aldınmı yavasca bazı seylerı alayım bende..............gulen yak kız kalorıferı usutme sakın...........doktora gıdecene yakıtıa gıtsın..............bız esımle oooooooooooo en bastan berı kardesız.................

gülencim deniz ismi çok güzel, ben birde barış ismini çok severim, bi daha ki sefere erkek olursa koyarım inşallah... Canım ya, kayınvalidende bakar ama anne gibi olmaz tabii, bizimde doğumdan sonra kayınvalidemle oturma durumu var, yardımcı olması için, annem sürekli kalamaz bizde, ben teklif ettim eşime ama bir taraftan da korkuyorum kendimden geçinemem diye, bakalım napcaz...

toprakçım valla benim ikiz diye mi, yoksa zaten göbekten yana zaten eskiden beri dertli olduğumdan mı, benim bayağıdır belirgin, hatta hamile kıyafetleri giymeye başladım 1-2 haftadır, artık işyerinde, müşterilerden filan öğrenmeyen kalmadı... hatta karnımı gören sen hala çalışıyormusun filan oluyor...

muallimcim bizde kardeşiz kocamla 5 aydır, benim enişteme çok gülmüştü eşim 9 ay nasıl sabretmiş diye, başına geldi işte, boşuna dememişler gülme komşuna diyeee :)

Aman biz kardeş değilizde ne olacak bizimde 5-6 ayda sayıyladır.Adamın psikolojisi bozuluyor ya kızıma bir şey olduysa diye.Benim kocam yengeç burcu biraz duygusal...Canım benim...

muallimcim bi de, süt pompası aldın mı diye sormuşsun, biz daha bebişlerin kıyafetlerini almaya çalışıyoruz, annem bişeyler aldı, kıyafet, battaniye filan.. bizde pazar günü çıktık biz aldık olsun diye 2 şer tane tulum aldık, ama biberon, süt pompası filan onlara başlamadım daha... araştırıyorum, diğer topiklere bakıyorum, arkadaşların tecrubelerini okuyorum... ama marka konusunda karar vermedim hiçbiri için.... önce kıyafetleri tamamlayayım, 2. sırada bu konular var, en son da beşik mobilya filan bakarım diye plan yaptım... ama çift bebek ve herşeyden çifter çifter bayağı masraflı oluyor, Allah sana ve eşine de güç kuvvet versin, 3 tane daha da masraflı.... ama yavaş yavaş olcak hepsi.... yeterki onlar sağlıkla gelsinler...

evet toprakçım, biz çift diye hiçbirşey yapmıyoruz ama tek olsa ve normal yolla olsaydı bile bişey yapamazdık, benim eşimde aynı fikirde... biranlık zevk için onları riske sokamam diyor başka birşey demiyor.... sabretcekler napalım...

Şenaycım bebiş kıyafetleri için bir Eminönüne de uğra.Orada da kaliteli şeyler oluyor.Pazarlıkta yapabiliyorsun.Ben bebişin zıbınlarını battaniyelerini oradan aldım.Mothercare de de her ayın 15 de indirim oluyor , kasım sonu aralık başıda tüm ürünlerde indirim olur diyorlar.Şu çıtçıtlı setleri çok güzel oluyormuş mothercare in.Kasım ayında 7 li set 28-TL ye iniyormuş.Süt pompasında da amedanın ve medellanın pilli ve elektirikli olanı iyi diyorlar.Tarafk tırnak makası , ateşölçerde de chicco alın diyorlar.Bakım setini chicco aldım ama acaba sebamedde mi alsam diyede kararsızım.Arabasını e-bebekte bayram kampanyası oluyor(en azından geçen bayram vardı) hediye çeki veriyorlar , oradan alırım diyorum.Hediye çekleri ile de park yatak alırım diyorum .ılk zamanlar onda yatırırım sonrada oyun alanı olarak kullanırım diyorum.Odasını da aralık ortası söyleyeyim diyorum 1-1,5 ayda gelse sonrada havalandırırım.Şubat başı gibi de çantam ve oda hazır olmuş olur inşallah.Allahım inşallah sağ salim bize ve tüm arkadaşlarımıza bunları yapmayı nasip eder.Bebeklerimizi sağ salim kucağımıza aldırır.Olmayan kardeşlerimiz de inşallah bir an önce hem de kendiliğinden hamile kalırlar..

insallah yeni yili gecirirsin muallimcim. benim dogum normal olacak insallah. epiduralsiz nosnormal planliyorum. bakalim...

toprakçım, evet annem eminönünden aldı bahsettiklerimi, mağazalarda hastane çıkışları 70-80 tl, orda sanırım 30 civarı bir rakam söyledi yanlış hatırlamıyorsam... yine oraya gitcek ama beni göndermiyor kocam yorulurum diye, annemin ayaklarına kuvvet yapcak alışverişimizi sağolsun... Anne olmak gerçekten zor, bu yaşta bile, bizim için koşturuyorlar sağolsunlar...
bende hafta sonu chıcconun bakım setini gördüm, hani şu çantasıyla birlikte kampanyada olandan mı aldın, ama dediğin gibi benim de aklım sebamed de kalmış, bi düşüneyim dedim almadım, aslında bayağı hesaplıydı.. gerçi deneyip görcez, her üründen memnun olan da var, şikayeti olan da.. birazda bizim bebişlerin nazlılığına kalıyor.. bence hepsi kaliteli ürünler....
sende bütün plan-program yapılmış ne güzel, sırayla uygula canım... inşallah bütün hazırlıkları bitirebilirz minişler gelene kadar, erken gelmezler inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…