- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.101
Cidden de badem ya ben de korkmaya başladım erken doğumdan.Bu iğne kaçıncı hafta da vuruluyor?Ben bir daha ki dr. gittiğimde 27+1 olucam.Bu haftada vurulur mu acaba?
cok sagolun ...........camlıca medıcanada yaptım ..........cok yakın degıl ama arabayla gıdup gelıcem..........ınş sagolun .......rabbım onları bana bagışlasın...............bol dua beklıyorum .............opuyorum sızı..........
Günaydın kızlar...İnşallah el muallimcim her şey çok güzel olacak.Allahtan ciğer geliştirici iğneyi vurdurmuşsun.Bence o iğne çok işe yarayacak.Kızların çok yakında hadi anne baba evimize gidelim diyecekler...Dualarımız seninle...
Diğer kızlar siz nasılsınız?Hepimiz şoka girdik sanırım.Ben de de erken doğum korkusu başladı.30. haftada çantamı hazırlamayı düşünüyorum.
Tek gebeliklerde de vuruluyor mu bu iğne...Bir 32. haftayı görsem biraz rahatlayacağım...Hakkımızda hayırlısı artık...Sen yarın gitceksin değil mi dr?Ben de merak ediyorum senin kuzuları.Kaç taneler acaba?
İnşallah şenaycım...Doğru söylüyorsun mamba...Bu arada benim doğuma tam 100 gün kalmış...
İnşallah şenaycım...Doğru söylüyorsun mamba...Bu arada benim doğuma tam 100 gün kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?