Tp Bebek ve Akupunktur

ELMUALLıMCıM canım allah hem seninhem bebeklerinin yardımcısı olsun kolaylıkla atlatırsınız inşallah bugünleri bebişlerinde bi sıkıntı olmadan inşallah canım allah büyüktür rabbim yavrularını sana ve eşine bağışlasın canım iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım

Cidden de badem ya ben de korkmaya başladım erken doğumdan.Bu iğne kaçıncı hafta da vuruluyor?Ben bir daha ki dr. gittiğimde 27+1 olucam.Bu haftada vurulur mu acaba?

Daha erken haftalarda vurulanlar bile var..Ben de şimdi prematüre bebeklerle ilgili konulara bakıyorum sitede..

Tek gebeliklerde de vuruluyor mu bu iğne...Bir 32. haftayı görsem biraz rahatlayacağım...Hakkımızda hayırlısı artık...Sen yarın gitceksin değil mi dr?Ben de merak ediyorum senin kuzuları.Kaç taneler acaba?

ben şimdi okudum. daha 4-5 hafta var derken. hayırlısı olsun. inşallah hepsi de küvözde gelişimlerini sağlıkla tamamlayıp evlerine gelirler. allah yardımcınız olsun. zor günler. ama inanıyorum ki pozitifliğinle allahın da izniyle en kısa sürede kızlarına kavuşacaksın. habersiz bırakma bizleri vaktin oldukça yaz. opuyorumnanaktanhep dediğin gibi bol dua ile.....

Canım kardesım muallımcım rabbım yar ve yardımcın olsun ınseallah
Ben ınanıyorumkı her sey yolunda gıdecek rabbım ınseallah hayırlısıyla evıne donerler
cok zor rabbım hepımızın yardımcısı olsun
INSEALLAH DUAMIZDASIN CANIM ALLAHA EMANET OL BEBISLERIN RABBIME EMANET OLSUN KENDINE IYI BAK

toprakcim senin tek bebek degil mi? erken dogumdan korkman icin baska bir neden mi var? servikste sorun? seker? tansiyon gibi? neden korkuyorsun?

canim muallim bugun nasilsiniz umarim hersey yolundadir sen ve bebeklerin icin inaniyorum ben rabbimin izniyle saglikli bi sekilde goturuceksin evine bebeklerini kizlar azimli olurlar merak etme ins hersey yoluna giricek ama zaman ve sabir canm benim opuyorumnanaktan

Tek bebek mambacım.Ne biliyim niyeyse çok etkilendim el muallimden.Daha doğrusu bebeğimi kaybetmekten korkmaya başladım.Bir de Şeker var malum.Biraz kuruntu anlayacağın benim ki...

toprakçım, hepimiz etkilendik, çok üzüldük... hemen kendimize yorduk muallimin durumunu.... ama çok fazla da kuruntu yapma canım, dikkat et kendine, yorma fazla kendini, senin işin de yorucu... inşallah bişey olmayacak....

toprakcim senay'a katiliyorum. erken doguracagim diye endise edersen strese sokabilirsin kendini. gereksiz bir endise bu, hic bosuna tasalanma. boyle bir ihtimal olsaydi zaten doktorun seni uyarirdi.

Tek gebeliklerde de vuruluyor mu bu iğne...Bir 32. haftayı görsem biraz rahatlayacağım...Hakkımızda hayırlısı artık...Sen yarın gitceksin değil mi dr?Ben de merak ediyorum senin kuzuları.Kaç taneler acaba?

Toprakçım sitede rahim ağzı yetmezliği nedeniyle erken doğum ya da geç düşük yapan arkadaşlar oldukça fazla.....Örneğin ben..ılla çoğul gebelik olmasına gerek yok..Dr.lar bana da çok sağlıklı ,gelişimleri çok iyi bebeklerinin diyorlardı ama işte 3 gün önce dr a gittim 3 gün sonra doğum günümde doğum yaptım..Tek gebelik olup akciğer geliştirici iğne yapan bir sürü arkadaş var..Tek gebelik olup kasılmalar ve rahim açılması yüzünden aylarca tuvalete bile kalkmadan yatan arkadaşlar var..Bu konuda dr.lar bazan ihmalkar davranabiliyorlar..benim eşim de dr ama başıma geldi işte..sitede gel_bebek_ gel diye dr bir bayan arkadaş var o da 5 buçuk aylıkken bebeğini kaybetti,yeterli önlem alınamadığı için..ılla böyle bir şey olucak diye bir şey yok ama tedbirleri almak gerekir..Sen çarpıntın olduğunu ve vücudunda ödem olduğunu söylemiştin yanılmıyorsam,ben de sende yüksek tansiyon olabileceğini düşünmüştüm.Preeklampsi de de bu şekilde belirtiler seyrediyor.Tabi dr una danışsan çok daha iyi olur .ınşallah sağlıkla zamanında doğum yapıp bebeğini kucağına alırsın canım:Saruboceq: :1hug:
Yarın biz de kese görmeye gideceğiz,hayırlısı ile artık...:Saruboceq:

İnşallah şenaycım...Doğru söylüyorsun mamba...Bu arada benim doğuma tam 100 gün kalmış...

geri doğru sayalım toprakçım.... senin 100 benim 110 günüm var.... hamilelik haberlerimizi almamız dün gibi değil mi... zaman geçiyor bi şekilde... yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar, herşey yolunda gitsin...

Bademcim ben bir dr. ile de konuşayım bu meseleyi bakalım o nediyecek?Yarın bize bebik sayısını mutlaka bildir...Mambacım valla bana günler geçmiyor gerçi şu yılbaşını geçirsek sanki günler hızlanır gibi geliyor.Senin hamile haberini aldığımız dün gibi , şimdi ne güzel kızının gelmesine çok az kaldı.Gerçi Şenayın dediği gibi hamile haberlerini aldığımız da dün gibi.Bak el muallim tedaviydi transferdi derken doğumu bile yaptı.Bizim de öyle olacak inşallah...Senin Şenay doğum ne zaman?Sen benden önce doğurursun...

toprakçım, normal doğum günü 14 mart... ama 37 yada 38. haftada alıyorlar sanırım ikizleri. sen benden 10 gün öncesin, senin miniş kızın zamanını beklerse aynı hafta içi doğum yaparız belkide... ama büyük ihtimalle benim minişlerim seninkinden 1 hafta- 10 gün önce gelirler....

senaycim sen de 24 haftayi gecmissin bile. doktorun hangi haftada bekliyor dogumunu? insallah 35i asarsin canim. 30'a gelmeden bebeklerinin esyalarini hazir et. gerci diyene bak; benim 3 haftam kaldi daha besigini bile kurmadik. ancak kiyafetlerini yikadim.

benimki gecen hafta erken gelecekmis gibi geliyordu simdi nedense 40'i gecirecekmisiz gibi geliyor. en ufak bir rahatsizlik hissetmiyorum. yarin tekrar bakicaz acilma var mi yok mu.

Mambacım henÜz doktorumla doĞum konusunda konuŞmadık ama 2 hafta cıavrı erken olacabıleceĞını sÖylemıŞtı hamılelıĞın baŞlangıcında, o da ıkız olduĞu ıÇın...
Ama halam ve arkadaŞım ıkızlerını 37. Haftanın ıÇınde doĞurmuŞlardı... ınŞallah herŞey saĞlıklı gıder bende 37. Haftayı bulurum....
MaŞallah senın hamılelıĞın Çok gÜzel ılerlıyor, tatlı kızın tam zamanında gelecek sanırım... 3 hafta uzun bır zaman mambacım, tÜm hazırlıklarını bıtırırsın o zamana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…