Tp Bebek ve Akupunktur

Sağol mambacım .ılk zamanlar dikkat ediyorum diye mi acaba kilo almıyor dedim ...Sonra hep faydalı şeyler yedim ama yine aynı çıktı.Demek ki yapısı böyle kızımın diyorum...

bende erken dogumdan cok korkiyorum....Allahim bidaha göstermesin...ama buda aceleci olcak galiba...simdiden baski yapiyor uzanmam gerek durmadan....ne acelesi varsa bunlarin...bi 28 haftayi bi gecim..ozaman rahatlicem....doktorumda dedi...belli olmaz sende...insallah bidaki randevümda bi sorun cikmazda hayirlsiyila bu seneyi atlatirim

canim MUALLIMCIM bebeklerine cok sevindim isimleride cok guzelmis masaallah rabbim onlari sana bagislasin
MAMBACIM doguma baya az kalmis rabbim hayirli bi dogum nasip etsin sana insaallah
TOPRAKCIM canim hic merak etme son aylarda bebekler kilo aliyolar almasalarda dogduktan sonra alir hiic canini sikma canim saglikli olsunda herseyin basi hersey gonlunce olsun canim
:lepi: :lepi:

kizlar ya ben nasip olursa 2 hafta sonra istanbula gelip progesteron ignesini alicam ve ocakta fransada sonkez tup bebek denicem bugun ELEVIT BENEXOL FOLBIOL kullamaya basladim trdeki dr vermisti acupuncturada basladim stres icin HAFTADA BIRGUN.TRANSFERE KADAR YETERLI OLURMU SIZCE TRANSFERDEN SONRADAMI DEVAM ETMEM LAZIM ..............
kafam cok karisik gercekten artik herseyin hayirlisi rabbim FIKIR VERIRSENIZ COK SEVINIRIM SIZLERI COK OPUYORUM

KIZLAR ASKOLSUN SIZE HEPINIZ HAMILE OLDUNUZ BIZI UNUTTUNUZ BANA BI KISIDEN BASKA BILGI VEREN OLMADI ASKOLSUN SIZE
KUSSTUM SIZE MEN mafoldumben

Gunaydin kızlar bilgisayarım bozuk telefondan anca giyorum dün maskoa gittik odalar güzel ama inanılmaz phalai bende Topkapı timasa gittim spotcular çarşına caploonba markalı marty bebek odasını almaya karar verdik maskoda aynı odaya bize 1900 dediler burda 1400 yatak ve nevrsimi dahil ayrten yatak odama sepet besik 140 tl bebek arabasida alicam kraftmi chiccomu derken sanırım babayzgo alicam çok sağlam gibi ve çok hafif fiyatida çok uygun birde oyn halısı alicam :) ama bugün gene her ihtimale karsı hasım Özcan'a gidicz iscan demeye çalışıyorum telefon yanlis yazıyor aklımda kraftmi matrix kraftmi dulexe ve firstwheles var bakacak artık 2 hafta sonrada mahmutlasaya gidicez bebek eskiklrini almaya ve bebek sekeri sepet kapı süsü isimlik almaya çok para lazimm tdavinin haricinde ben doktorada çok para veriyom Gönül en güzelini almak istesede frenliuoruz kendimizi onların canları sagolsun

Kaymaklım ben sana bir önceki sayfada cevap verdim dikkatinden kaçtı galiba...Sizi hiç unutur muyuz?Gönlümüz dualarımız hep sizlerle...Biz de sizin gibi 2-3 kez bu yollardan geçtik biliyorsun...
Gülencim mobilyaların hayırlı olsun ben de salı günü siparişimi vereyim diyorum bakalım artık.Bebek arabası için ve park yatak için ben de haşim işcana gideyim istiyorum.Uygun olursa peşin alacağım ben de.Bebek arabası sanırım chicco trio for me modeli var onu alacağım.Park yatakta yine chicconun lullaby yatağı var ondan almaya karar verdim.Ben bebeğin ve benim son ihtiyaçlarını dün tamamladım artık.Sadece bebek şekerim , kapı süsüm çikolatam ve mothercare(indirimini bekliyorum) çıtçıtlı bodylerimiz ve 1 tane daha hastane çıkışımız kaldı.Ben bebeğin banyosu biberonu ateşölçeri cicileri benim pijamam derken 1 milyarı geçkin para harcadım.Tabi buna daha göğüs pompası , telsizi ve soğuk hava makinesi biberon ısıtıcısı dahil değil.Bak daha onları da almadım.Masraf daha çok var yani.Çok çalışmamız lazım çok...Ama olsun hepsi bebeğimize değer, yeter ki sağlıkla gelsinler ...Allah hamile olmayan arkadaşlara da bu masrafları yapmayı nasip etsin(Bu dua mı oldu kötü bir şey mi oldu takdir sizin:-))

toprak, gülencim kolay gelsin kızlar...güzel telaşlar bunlar Allah aldıklarınızı doya doya giydirmeyi kullanmayı nasip etsin...rabbim bizlere de nasip eder inşallah......

elmulallim inşallah bebeklerin iyidirler canım.dualarımızdasınız......

kaymaklım senin tedavin de hayırlı olsun..Allah gönlündekini versin....

KIZLAR ASKOLSUN SIZE HEPINIZ HAMILE OLDUNUZ BIZI UNUTTUNUZ BANA BI KISIDEN BASKA BILGI VEREN OLMADI ASKOLSUN SIZE
KUSSTUM SIZE MEN mafoldumben

kaymaklim benim adima senaycim cevap vermis zaten, ben de tekrar olmasin dedim. ben transferden sonra da 3 ay daha gitmeye devam ettim akupunktura. senay'in da dedigi gibi cok rahat bir hamilelik gecirmemde akupunkturun faydasi olmus olabilir. cok sukur en ufak bir sikayetim olmadi. 1.5 haftamiz kaldi doguma, eger vaktinde gelmezse yine gidecegim akupunktura dogumu baslatmaya yardimci olur diye umarak. onun disinda epiduralsiz tamamen normal bir dogum planliyorum, sancilari azaltmada da yardimci olacagini dusunuyorum

yani sen git, yarari olma ihtimali cok yuksek ve asla zarari olmaz.

Şeniz

Nevin kesinlikle gi diyorum hasım iscan ben kraft energy modelini ikili 280 aldım peşin fiyata piyasada 400. Tl imiş beni cezbeden yönü oturma sasesininncikarilip iskelet gibi kalıyor üzerine ana kucağı takılıyor Bayada hafif 5.6 kilo bisi dor. Tekerlegide donüyor ben aslında firstwheles almak için gitmiştim ama çok ağır geldi bana chicco bakmadım ben hiç acicasi bilmiyom ama cihicco en iyisiymis aslında ha buarada araba suspansiyonlu satıcı adam üzerine oturup zipladi kirilmadiya ohh dedim çok uygun soylim park yataklar falanda ben oradan yatak odam için sept besik beğendim kocaman bambunı demeliyim bilmiyom baya guzell

Serapcim amin Allah inşallah saglikla columuzla cocugumuzla kullanmayı nasip etsin

Gülencim güle güle kullansın oğluşun arabasını.Bugün bizde mi gitsek acaba dedik haşim işcana ama sonra üşendim.Ben de mutlaka bakayım istiyorum.
Butterflycım sağol canım , hep dualarımdasın rabbim inşallah yakında sana da bu telaşı yaşatsın...

buttery canım cok sagol.............kızlar nasılsınız...........ben ıyıyım bebışlerde ıyı ınş kılo almaya baslasalar daha ıyı olucak beklıyoruz.............kaymaklım nasıl gıdıyoo ıyı bakın kendınıze hazırlıklar baslamış...............ne guzel.............

muallimcim merhaba, bizlerde iyiyiz canım, sizlerin iyi haberleriyle daha da iyi oluyoruz... bebişlerimiz inş en kısa sürede kilo almaya başlarlar ve sıcacık evlerine giderler... Allah yardımcın olsun, sabırlar versin canım...

toprakçım, geçmiyor dediğimiz zaman aslında ne çabuk geçiyor dimi... şimdi senin çizelgene bakıyordum, sanki dün gibi 100 gün kaldı deyişin.. bak senin 87, benim 97 olmuş bile... Allah sağlık sıhhat versin, zaman su gibi....

toprakçım, geçmiyor dediğimiz zaman aslında ne çabuk geçiyor dimi... şimdi senin çizelgene bakıyordum, sanki dün gibi 100 gün kaldı deyişin.. bak senin 87, benim 97 olmuş bile... Allah sağlık sıhhat versin, zaman su gibi....

hem de nasil geciyor zaman... benim 10 gunum kaldi :) kendimi super hissediyorum yahu. sanki ben degilim haftaya doguracak olan. inanilir gibi degil. doktorum spor yapmayi birak artik dedi, suyum azalmaya baslamis. biraksa ben daha hop hop zip zip giderim. cok enteresan...

yarin NST'ye girecegim, bakalim bebegin durumu nasil.

insallah herkes iyidir a.s.

El muallimcim kızlar yakında kilo almaya başlarlar , solunum cihazından çıktılar ya buna da şükür...Şenaycım doğru söylüyorsun ama ben bugünlerde niyeyse çok endişeliyim vücudum da son 3 ayda ağrılar sızılar çok arttı bebeğime bir şey olacak diye çok endişeleniyorum , eşyalarına bakıp bakıp içleniyorum bunları sağlıkla giysin diye dua ediyorum...Anlayacağın çok duıygusalım bugünlerde...inşallah bizde mamba gibi 10 günümüzün kaldığı günleride görürüz.Mambacım ne güzel 10 gün sonra kızın kucağında olacak bu yolu bitirip yeni bir yola gireceksin...

Back
X