Tp Bebek ve Akupunktur

dun aksam gıttım cok tatlılardı tulum gıydırmışlerdı.............herseyını aldınmı gulen cantan hazır beklesınn...............

Cnaim cum aksamı bı tane 12 saat sonra dün sabah bı tane celestonenoldum
ama vücutta 15 gün yasıyormuş belki 35 geldimde tekrar vururlar bilemiyorum
aekeirmi tKip etmem lazım şekerde ciğer gelişimini etkiliyomus onada şıkkını.
Beni. ıci. Nede. Riskli bu haftalar canım
herhalde onlar prematre olmaması içinmiyor öyle dediler bilmiyorum 35 ten sonra daha rahat normal bebek gibi douyolar dedi peki neye göre kveze giriyolar diye sordum
solunumda sıkıntı oluyor dedi bende nefes alamama gibimi dedim yok hızlı nefes alıp verme gibi dedi
kan şekerinde sorun oluyor dedi birde kiloda dedi
hiç belki kuveze girmez diyen olmadı
medical park Bahçelievler'de suanda yenidoganda yer yok ama diğer subelrine yineldirirelebilirmisiz Allah koruyan dogum olcak olsa Fatih veya Göztepe gibi inşallah olmaz annecim ya
yarın annemler gelcek esın bakıyor simdilik
tüller perdeler yıkanıcak utulenecek asılacak
haklar yıkamaya gidecek
koltuklar yıkanıcak
bebeğin kıyafetleri yıkanacak
onlarida nais yikicam hangi programda bilmiyorum bugün esime bı makine attiricam
esim kahvaltı hazırlıyor şimdi yumurtalı ekmek yapmış halbuki kızartma istemiyordum daha sağlıklı beslenmeliyim
siz ne kadar verdiniz ablacim yenidglogani komple sakmış karşıladı
adalat kullanıyorum sabahları ne ise yairyor bilmiyorum
Cuma aksamı 15 dk bir 4 tane nidilat ictim
ekstra isimini bilmekdm ilaçlarda icirldiler serum falan baglaidlar bı ara hatsanede cokmoou oldum
yenidoganda yer varmi diye baktılar sordular bizde sancı odasindaydik eismle
eisme dondüm daha doymaidm ben hamileliğe dedim ağladım oda ağladı yazım kiyamam ne dogu. Korkusu kaldı ne bisey yeterki zamanında gelsin oğlum en asa 15 gün da beklesin ama hedefim 37 ben besimi yüksek tugayında rabbbiminnhazinekeri sınırsız inşallah yardin edecek Allah kısmet ederse doumdan sonra kapanacağım
daha hamile ilk kaldimda söylemiştim

ıkk defamı giydirdiler tulum canimm
, eksikleirm var halı alincak oğluma lamba alincak
ben 3 tane pijema almıştım kendime biri havlu iki tanesi penye
6 atlet aldım

Bugün riski gönderidem 6 tane büyük beden alt camasir aldiricam
sütyen aldiricam
ama naisl olcak bilmem
bı mağazandan kendime Şeweet almisit. Olmadı degistiricez onu orada iç çamaşırda satiyolar emzirme sutyeni felan almicam kelebek sutyen alsa olur zaten 3 tane soyle bence yeter 27 tl sweet idi camairlar orada ucuz
3 tanede havlu çorap aldırırım pijemalaidma uygun para vermeden alır hepsini

canım bı kere hıç tedırgın olma ohhh ıgnenıde olmuşsun cok ıyı...........mrak etme .......tabı onlar tamamen sıkıntısız ols dıye öle demışlker ama bılkı haftann cok ıyı ........ıgnede oldun ya ıçın rahat ets.........adalat ve nılat sancı ıçın ........erken dogumu gecuktırıcı onların saatlerını hmal etme mutlaka kullan..........bebışın esyalarını yıka artık hava soguk ne zaman kurıucajk kalorıfere koy kurut utule..............bebek gıysılerını en duşuk programda makınede yıka ...........makıne ıcın dalın marka bebek ıçın sabun tozu var onu kullan deterjan olarak ..........sabun tozu cok guzel saglıklı..........heme kurusunlar utule hazır ols hersey..........

evet ılk defa artık cıkmalarına az kaldı ınş
bı pıjama bı gecelık ve bıkac ıç camasırı yetıyoo yelek yada şal al.......coarap terlık ............fotograf makınesını unutma.............ceksınler senı bebısı.........emzırme sutyenı cok rahat olmuyo ama belkı sen kullanabılırsın dene ıstersen .......sut pompası bak kendıne ama erken gelmezsede gerek olma elınd e kalır............hastaneden verecekler sana zaten gerekırse sonra alırsın

hımm demek kılo aldın kız mankenlık gıttı ............ols saglıkla gelsın verırsın yasın genc............fıstık oluuyyysun yenıden yertkı oğlun ıyı ols.........benım kızlarda ınşş gelsın kosarken peslerınden verırım...............hadı sana afıyet ols...........yekı azcık daha alsın kılo sekerı tansıyonu sıksık baktır ve bol su iç

Esimle tartistik
bu kadar olamaz ya ne bicim anlayissiz bı adam
kahvaltıya cgairdi sürat bı karış asık 2 saattir hazilriyor gittim yumurtalı ekmek uzattı ben yeniyim deidm çok yağlı olmuş sekeirmde yukselir dedim al bunları bahçeye fırlattı bende masadan ahkâya ağlaya kalktım banyoya gittim kapıyı bı açtı ne gerizekalilim kaldı ne manyaklim yatak odasına gittim yattım sancım başladı geldi bana bı bagriyirum bı bagriyirum sanırsın karşısındaki insan hamile değil sancım var sus diyorum yalancı sancı dıyo yada bana inanmiyo o kadar kotuyumki Dr sürekli yatak verdi yoksa ben şimdiye kadar kendi isimi kendim yaptım kahvaltıyı yemeği temizliği ütüyü yapmak zor geldi daha bir gün olmadı
anneme gidiyim diyorum esim ben rahat edemem diyo ananaemler annemde diye
annesine gidemem vi klozetli değil
yarından sonra napicam bilmiyorum evde yalnız kalicam mebur ayaklanicam çok azabım bozuk.Bank'ı o hamile zaten kızıyor ben kafaya takiyorum diye hiç unrsamiyo sanki hala ağlıyorum belimden Ağrı asa ıniyo eğer bebek bugün doğarsa sakın gözüme gozukme dedim geldim salona
biraz ekmekle oeyni yedim Adaları ictim yattım şimdi ne yapicami şaşırdım hassas olan enmiyim omı anlamadım

24 kilo aldım , 78 kiloyum
vermesemde önemli değil yeterki oğlum iyi olsun saglikliolsun

Evet çantamı hazırlamak laizmmi yairn annemlere hazır eğitirim onuda
sal alırım bı komşun ornusut çok güzel mavi iki pijemam mavi
bı taneis kırmızı
birde kırmızı ve mavi lohusa tacı bilem yaptım kendime birde mavi terlik aldım
ama terliks beyaz hemşire terliği almakdm ben icer terliği gibi

esının daha anlayışlı olması gerek ya .............asıl bundan sonra lazım sana .....bebek olunca lazım sana ..........moral vermesı gerekırken neden uzuyoo senı ......bu bebegı oda ıstıyo oleyse katlancak az kaldı yuzdunuz ucuna geldınız sende rahat ol sakın ol uyu bıraz.....ve bence enıyısı oturun sakınce konusun canım ........sen anlat hızlerını oda anlatsın ve uzmeyın bırbırınızı..........zor haftalardasın zaten ya............hazırlıgını yap artık gec bıle kalmıssın canım ya...........hazırla dursun kenarda........terlıklerın hemsıre terlıgı olması gerekmezkı zaten ...........hepsı nı gıy gulegule tacınıda tak ınş saglıkla

ve sakın ayaga kalkama ıs yapma onun annesı gelsın bıraz kalsın sende yada bı arkadasın yakın akraban .......bende son ıkı ayı yalnız gecırdım esım cok yardımcıdır ama ıs geregı bu yıl cok sık gıttı ehırdısına..........ama oğlum cok yardım eetttı ama yınede okula gıdınce ben kaltım dolastım yınede..........zor valla yalnızlık............annaannenı bı başkası alsın gecıcı olarak annenn gelsın canım ya...............ama esın sana yetr aslında uzmese senı

Konuşamıyoruz taktı çünkü Dr doğmaz daha 4 hafta doğmaz dedi ama erken dogum riskinde var dedi rahat olamamki ona kalsa ben oh ne ala dünya yapmak lazimm
da oncedende bı is yaptırsam trip atiyodu şimdi hepsi ona kaldı bilmiyorum annemde gelemiyor kendi annesi felçli orada olsam böyle olmaz naisl olsa bı tencere kaynıyor bı tabak yemek banada verirler Dr sorudm sbaah gitsem aksam dinsem diye olmaz sacmalama dedi çıkamazsın o kadar merdiven in çık olmaz dedi evde durmam gerek Allah yardımcım olsun inşallah sancım durusn zonkluyk bekim ağrıdan of Allah'ım o kadar uzgunumii benimmi hatırlatmam gerek onun bunu aliglamasi gerekezmi ablaicm

Çok rahat geçiriyodum ne bilim hiç aklıma gelmeid böyle bisi yaisyqcagim inşallah yarından sonr toparlicak annemler evimizde ckk batık aman napim

Dr tuvalet haricinde kalkma dıyo sırtım felan ağrısında bes dk yatağın icinde oturuyorum sadece
bakalım ananemi teyzemler alsa iyi olcak
kaynanam gelir inşallah çok uyi olur yalnız kalmaya korkuyorum evde evde yalnizkennttu sancılarım Cuma aksamı aklım çıktı ya
sende evde oglunlaydin dımı esın yoktu kanaman oldumda hemen geldimi doguma ne yaptı

ay bosver evı canım .......ıyı ol hepsı yapılır......esınde ıs yapmasın sen yat dınlen sıtede akraban vardı yemek getırseler yeter sana.....kayınvalıden gelsın yada........esının bu halı sana daha cok stres olucak.........ama bak sende cok kafaya takma canım .......erken ısk cıogunda vardır ama olucak demek degıl ve artık sııntılı donem gecmış merak etme ve sakınleş..............kafanı rahat tut kı bebekte rahat ets..........

en ıyısı kaynananı cagır bı cozum bul yalnız kalma..........
evet ya sabahın yedısı ıdı oğlum uyyoıd zavallım cok korktu ..........ben hem kendım korktum hemde onuda korkttugum ıçın korktum ...........bı yandan onu tesellı dedyodum yok bısey canım telefıonu bul dedım cok samımı ark var onu aradım ben gıyındım bı yandan ama heryer battı tabı cok fenaydı ya .........rabbım kımsetye yasatmasın dr hemen gel dedı zaten onbes yırmı dakka sonra gıttık hast..........gec kalsaydın hayatı tehlıkye gırerdın dedı...........cok sukur kı gectı ve bebeklerım cok sukur ıyıler...........yasanması gereken varsa yasanıyo canım ...........rabbım guzel gunler versın ınş........
sen kafana takkma ve cozum bul bıan once.........yalnız kalma .........ılaçlarını al ve yat gor bak beklıcek paşann vaktınde gelıcek

evet var akrabalarda kaynanam varken onlarda gelmez zaten kaynana varken dusmuyo onlarda dogrusu onunngelmesi bakalım inşallah gelir
yada annemde kalicam esimede sen rahatetmezsen sende ev kal zaten kalırsa yuh ona yani
konuşmaya kalksam ağır konuşur cekememek kaldıramam ben kendimi biliyorum bide hamilelikten dokai cokhassasim aglayip kendimi sıkmak istemiyorum ablaicm bana dua et lütfen bebeğimi jaybetmektennkorkuyirum ona biseycik olmasın inşallah muhammed Ege'm gelmeksn da 15 gün inşallah

Nsallah inşallah Gülsüm anne
ay ben gece oldu saniyodum eisn ytletistimi doguma
Allah koruusnn inşallah kimseye yasatmaisn sancın falan olmaid dimi
ckk şükür Gülsüm kızların iyiler inşallah benlik 15 güne çıkar onlarda 1500 cikariyolamris genelde galba dimi
artık hep giyinikmi durucaklar kuvezde başka bebislerde varmi onlairda goruyormusun

Ha birde ben hatın ediyorum şimdi nais okuyabilirim uzun süre oturmamda yasak yatarak okunurmuş bilirsin sne

canım ınşş ıyı olucak kaybetmıcenn ınşşş ya .............ıstedıgın sureyıuı duayı oku yatarak oturarak oku............rahatlat kendını......
kuvezde cok bebek var gecen hafta 26 haftalık geldı ....cok mınıkler ya ............vaktınde doganda var solunumları problemı bıde dogarkeb enfeksoıyon kapanlar var yanı olacaksa oluyoo o yuzden cok rahat ol...........genelde kuveze gıysıslerı yok ıçerısı sıcak cunku ınlş cıkamalrı yakınkı gıydıler tulumlarını ınşş...........beklemek cok zor ...........
annelık ıste hamıleleık ayrı sonrası ayrı..........rabbım sıkıntısız versın bebeklerımızı ..........bol dua et dınlen esınde zor seyler yasıyoıoo onu hıç kafaya takma.........bosver .........bı kucana al hepsı geceeckkkkkkkkkkkkk unutucan bunları.........ınş bende...........mambaaaa gıbı dert yanıcaz .........uyku gaz ............ınşş saglıkla gelsınler deger herseyeeeeeeee

Doğru soyluyosun canım ya şimdi dondüm ilk sayfalair okudum yunurtalika girmek istedi emel hanım demisim odum patlamış da yolun baisndaykdn Mayıs 5 felan
yalnız Reyhanin olmadı bı ya
sneindemi benim nevinin Şenay'ın dördünüzun oldu maşallah aynı donemde Allah herkeze naisl etsin biraz rahtalaidmnnerden nereye geldimi hatirlamamda yardımcı oldu
olacağın önüne gclecikemez Rabbim yardımcım olsun
ne diyim kuveze girmeside acı ekliyemiyosunnbebegini ama canı sagolsun yeterki Allah ona uzun ömürler versin evlatlarımıza
mamba gibi inşallah bizlerde dert yanicaz yalnız mamba kaç aylık doğurur ya da Mayıs'ta 4 haftalık hamileyim yazmış hatta Nisan'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…