Tp Bebek ve Akupunktur

cnm cok tesekkur ederim cvp verdigin icin ben bu sekilde kullanicam alma hastanesini tekrar aradim onlarda oyle soylediler coooook tesekkurler cnm tekrarda
bebeginin odasina bayildim rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallahhhh allahim hayirli bisekilde kucagina almayi nasip etsin amin
bu arada canim bebegin kilosunu hiccc kafana takma hamileliginin keyfini cikar sen bugunleri cok aradin ok kaydirigubbakcemile5
bu arada canim soylemeden gecmiyim dedim benim kizimada bebginiz kucuk bi bebek dedler 51 santim 3 480 dogdu doktor bilesastiki bu baya kucuk gorunuyordu diyekaydirigubbakcemile3 canim zayif bi bebek dahi olsa rabbim saglik versin o alr sen merak etme olurmu cnm kendine iyi bak allaha emanet ol optuma.s.

gunaydın kızlar guzel bı gun ols ınş hepımız ıçın..........senaycım ıyı olmana sevındım merak etmıştım.........bu kızım elvan dila..........ınş bugun sut goturcem ınş goruyucem kedının cıgere bakması gıbı bakıp bakjıp gelıcem ınşş daha ıyıdırler .............dua edın kızlar...........ınş her yenı dogan guneş bızlere guzel sevınçler getırır

günaydın kızlar.....
Canım muallim, inşallah eve getireceğin günler yakındır. Ama maaşallah güzel habeler alıyoruz onlardan ve mutlu oluyoruz. Hayırlısıyla annelerinin kucaklarına da kavuşsunlar en yakın zamanda...
Kaymaklım, bulutçum hayırlı olsun tedavileriniz, bizler doğuma gitmeden hayırlı haberlerinizi alcaz inşallah...
Toprakçım, gülencim dikkat edin kendinize.... O maddi sorunlar hepimizde var, ama ben doğuma kadar rafa kaldırdım onları, çünkü geleceği düşündükçe kafayı yiyor insan, nasıl olcak diye? ınşallah bebeklerimiz bol kısmetleriyle gelcekler.. Allah hiçbirimizi maddi-manevi darda koymasın...

Günaydın fıstıklar...Şenaycım biz iyiyiz bugün dr. ablamıza gideceğiz bakakım pompiş kızım nasıl?Bugün 34. haftaya girdik , sezaryana 39 , normal doğuma 49 günüm kaldı inş.Siz nasılsınız Şenay?Kızlarınla artık evdesiniz ne güzel...El muallimcim vuslata inşallah az kaldı sonra kızlarınla bugünlerin acısını çıkartacaksınız...

günaydın kıslar
dükkandayım bugün
babamla azıcık yardıma ihtiyacı varmış ama benim zoruma gidiyor hep evde yan gelip yatmak istiyorum :)
nevincim allah koılaylık versin hepimize bizimki biraz daha vah,m gibi gözüküyor :) neyse bu ayıda kurtardık önümüzdkei ay allah bilir artıkın
nevin bide çok uzun sayıyorsun sen normal dogummu yapacaksın
benim 5 haftam kaldı
gülsüm anne ne zaman çıkacak kızlar birde resimdeki hangisi isimleri çok güzel buaradaa

şenay sen napıyon yavrum aldınmı oda felan bayadır takip edemiyorum

sağol toprakçım iyiyim, işyerinde işler karışmış biraz evden yardım etmeye çalışıyorum. bugün bilg. başında biraz fazla oturdum ayaklarım bayağı şişti... biraz dinlencem şimdi..

gülencim ben doğum öncesi ve sonrası iznim süresince köyde olcam, çorluya taşındım yani... evimiz müsait değildi oda almadık.. ancak yerleşiyoruz.. park yatakla idare etcez.. Allahın da iznyle çalışabilirsem, ist'da kayınvalidemin evine yerleşcez, zaten yatak odasını oraya bıraktım, köye yeni aldım.. Eğer kayınvalideyle yaşamaya kesin karar verirsek onun müsait odası var, o zaman oda yapcam oraya...

Gülaycım benim doğum şekli hanfendinin keyfine kalmış durumda...Ters duruyoruz 2 haftaya kadar pozisyon değiştirmezse sezaryan olacağız, değiştrirse normal istiyorum kısmet artık.Gülaycım ben de 5 hafta var diyorum.Ama bu sezeryana göre olan tarih baz alınğında kalan hafta....
Şenaycım evdede rahat yok desene , neyse belkide iyi olur canın sıkılmaz...
Biz bugün dr. gittik.Ece hanıım 2060 gr olmuş 2 haftada 460 gr almış kızım.Maşllah ve aferim ona.Boyu 45 cm olmuş.Genel ortalamada doğumu 2 gün öne geçmiş , gerilerden geliyor derken allaha şükür öne geçebildik...NST ye girdim allaha şükür problem yok.Kızımın yeri artık daralmış , iyicene toplanmış olarak duruyor...Dr. ultrason aletini biraz bastırınca hemen tepki gösteriyoruz , bizde tekme atıyoruz.Nst yi biraz sıkınca hemşire ablamız ona da tepki gösteriyor güzel kızım...Allah inş. sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder, tüm isteyen arkadaşlarımıza da bu güzel duyguları bir an önce yaşatır...

amin toprakcığım amin...maşallah ece kızımızada..inşallah hepiniz sorunsuz bir şekilde doğumlarınızı gerçekleştirirsiniz...maşallah doğumada az kalmış...inşallah kızının ayağı uğurlu gelir..tüm bebeklerin..biz bebek isteyenlerde bebeklerimize kavuşuruz....

ınş bulut sende guzel gunlerını bekle ınş...........hadı kızlar buranın nufusu artsın bakalım..............gulen bu kızım en kuçuk olan elvan dila.........bugun gıttım süt goturdum seda 1 390 dila 1 200 ela 1 280 olmuşşşşşşşşşşş ınş annelerıne gelıcekler ınşş

oooooooo maşallah muallimciğim minik prenseslerimiz büyümüşler..inşallah bundan sonrada daha güzel kilo alırlar ve anneleriyle sıcak yuvalarına giderler..muallimciğim kaç kilo olmaları gerekiyor eve gitmek için...canım...inşallah topiğimizin nüfusu artar daha çok oluruz..hamileler doğurmuş olular bizlerde anne adayı...yeni hamişler inşallahhhhhh...bizler sizlerin tecrübelerinden yararlanırız..eeeeee kıdemce yükseksiniz bizden...rabbim sen hayallerimi gerçeğe çevir yarabbim...ver bana hepimize minik meleklerimizi....

merhaba canim nasilsin nasip olursa ne zman basliyor tedavin ins bizde senle ayni zamanlarda aliriz pozitifleri burdakilerin hepsi dogurmus olacagi icin bizde birbirimize sorariz neler yapacagimizi :kedi: insallahhhhhhopuyorumnanaktan

SENAYK TOPRAK GULENCIM ALLAHIM EVLATLARINIZI SIZE BAGISLASIN VAKTINDE GELMELERINI NASIP ETSIN INSALLAH

ELMUALLIM ABLACIM BEBEKLERININ KILOLARINA MASALLAHHHHHHHH
INS DAHA IYI OLUCAK ABLACIM HERSEY
ZOR BI IMTAHANDASIN ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN opuyorumnanaktan

Aminnn canim kardesim Aminnnnnn
Yaradanim tez gunde sana ve tum isteyenlere hayirli salih evlat versin inseallah canimm
Rabbim gonlune gore versin Allahim bu yolda ugrasanlarin ellerini bos cevirmesin
AMINNNNNN
Maasallah muallimcim Maasallah meleklerimiz buyuyor canim kardesim ALLAH
SABRINI BOL EYLESIN ALLAHIM SANA VE BEBEKLRE GUC VERSIN INSEALLAHHHH AMINNNN

nılcımm bulutcum kaymaklımmmmmm sagolun cokkkkk sagolun rabbım razı ols ınşşşşşşşş daha ıyı olucaklar bırbucuk olunca bıberona baslıcaklar ıkıye yakın oluncada ınşşş verecekler............

Canlarım hepınızın cuması mÜbarek olsun..rabbım gÖnlÜnÜzdekı muradlarınızı sızlere versın...tabıkı banada amınnnnnnnnnnnn

hayirli cumalar kizlar....el-muallim masallhhh kizlarina az kaldi kucagina almana inslh..
toprakcim senaycim...Allahim vaktinde saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inslhhh...bulutcum dualarim seninle...inslhh bu sefer kavusacaksin....topigin uguruna(arkadaslarimizin dualarina)ben cok inanmistim....tek tek er gec annelik duygusunu hepimiz yasiycaz inslhh..

bebek istiyoruz canım allah razı olsun sizden..inşallah canım bende bu sefer bebeğime kavuşurum...cuman mübarek olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…