Tp Bebek ve Akupunktur

Canlarım nasılsınız..sızden bırŞey rıca edeceĞım...bu yenı taze anneye yardım edın...geÇen hafta arkadaŞlar benım ıÇın 4444 tane tefrıcıye okumaya baŞladılar bende kendıme 1000 tane aldım bu cumaya kadar bıtmesı gerek..eĞer okumak ıstersenız bana Özelden yazın...ne olur kızmayın bana okuyamadıĞın Şeyı nıye aldın dıye..bu haftakı yaŞadıĞım heycanları bılıyorsunuz...ne olur yardım edınde cumayta kadar bıtsın canlarım...

Angel çoğul hamileliklerde kanama yaşanabiliyor diye biliyorum.Sanki el muallim kanama yaşadı gibi hatırlıyorum ama neden kanama oluyor onu bilmiyorum.ınşallah dorukta bebekleriyle birlikte sağ salim hastaneden çıkar.Dorukla Görüşürsen geçmiş olsun dileklerimizi de ilatirsin...

bugün bi arkadasimindan haber aldim...benden 2 hafta önde gidiyor hamileligi...sancilari baslamis...bunu duyunca heyecanlandim baya...demekki az kalmis bizim dogurmamiza....herneyse esime söylim dedim...ne heycanlaniyon dedi...nisana kadar bebek durcak karninda dedi...stress yapma dedi...anlamiyor beni...ben ilk ignemi vurdugumdan beri heycanliyim...ilk ultrason da ilk tepmede...bebegim cünkü hep benimle....onun heycani gitmezki...öyle degilmi?

Onlar heyecanımızı doğum nasıl olacak gibi algılıyorlar Zümmin.Oysa bizim heyecanımız nasıl bir bebek kucağımızı aldığımız an nasıl olacağa ilişkin...

angel..............cok gecmış ols arkadaına canım.........benımde yoğun kanamam olmuştu ama kanamaların cok farklı sebeplerı var dr ıyı bılrı ınş sıkıntı olmaz canım ya serkajda olmuş .......onun etkısıde olabılır ınş yatınca gecer acıl sıfalar
bulutcum rabbım gonlune gore versın canım ınan hıç fırsatım yok ama cok dua edıyorum ya..........hastaneye yıne gıttım kızlar seda emdı benı cok tatlı cok sukur ıyıler ama cok muınıklar.........herkes ıyı baksın kendıneeeeeeeeee

annelerın heyecanı baskaa.........bunu erkekler bılemez ......o duygu tarıf edılemez............yasamak gerek ............ınş guzel heyecanlı gunlereeeeeeeeee

canlarım tefriciyeler bitti..şükür olsun yarım kalmadı...evet...gerçekten annelerin duyguları daha farklı oluyor....muallimciğim dünkü rahatsızlığım şükürler olsun geçti...bugün çok iyiyim...hayırlısıyla kalp atşınıda duysam...rabbim sağlıklı 9 ay geçirmek nasip eder inşallah..sonunda cennet kokulumu kucağıma almayı..inşallah...hepimiz.....aminnnnnnnn

bulut ınşşşşşşşş pıt pıt duyucannnnnnnnnn sende ınş ...........cok sukur bıtmış dualar ama hep dua et zaten rabbımden arzularım ıhtıyaclarım bıtmez ..........
kaymaklım nerde kız onun karnı ben nıye gormedım ac kız toprak gorecemmmmmmmm.............
kaymaklım bugun emzırdım ya seda yı hemsıre ıkı kızım var dedı.ama su emzırme tadını yasamak ıçın yenıden doğurmak ısterım dedı ...........rabbım tum ısteyenlere nasup etsın cok guzel gerceketen ben hangısını yedırecemı sasırdım neyse bırını hemsıre yedırdı bıberonla

ben gelecek bebegimiz icin 4-5 cesit elbise aldim....ama suana kadar hangisini giydirecegimi bilemedim....secemedim...siz sectinizmi?

zümim :) heycanlanma tut kızı içinde :) bende çok heycanlıyım ne zaman bi konu cıksa birinin bebeği olmuyor vs bogazım düğüm düğüm oluyor aglamak istiyorum hiç atamadım üstümden o şeyi yani herşey unutulmuyor demekki

muallimcim sen anlattın ya şimdi emzirmeyi, bende heyecanlandım... tüylerin diken diken oldu inan... Allah hepsini sırayla emzirmeyi nasip etsin sana... inşallah onlar emince sütün de kat kat artsın canım....

Bulutçum Allah kabul etsin dualarınızı.... inşallah kalp atışını da, tekmelerini de duyacaksın... bende son 1 ayın tadını çıkarıyorum.. bu tekmeleri bir daha duyamam belki... onların içimizde olması, tekmelemeleri, kıpır kıpr halleri mükemmel bir duygu ama yüzlerini görmeki emzirmek de hepimize nasip olsun inşallah...

El muallimcim Sedayı emzirmişsin gözün aydın ,şimdi sıra inşallah diğer kızlarda...Şubat başı çıkar dediyse dr. haftaya evlerine gelecek demek ki pompişler...Maşşallah fıstıklara...Göbek benim değil Gülayın göbeği...Gülay seni facebookta ekledim...Kaymaklım zümmin şenay ve diğer kızlar sizi de ekleyeyim...

nevin yok kız eklememişsin balktım benim profil resmim kırmızı böyle bi karın

kaymaklımın adı nagihan benim listemden eklersin neivn onuda
gülsümde gülsüm zaten :)

muallimcim sen anlattın ya şimdi emzirmeyi, bende heyecanlandım... tüylerin diken diken oldu inan... Allah hepsini sırayla emzirmeyi nasip etsin sana... inşallah onlar emince sütün de kat kat artsın canım....
canım cok guzel bı duygu yasıcannn ınşşşşşşşşşş

ınş canım az kaldı cok sukur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…