- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.901
sınem sagol canım........umranıyeden kardelen bebeden aldım........senınde buyuyo bebış darısı sana ınşş sen ne taraftasın
sınemcım sagol canım ınşş canım ya hele bı eve gelsınler ınş.........senınkı ne kız mı oğlan mı rabbım tamamına erdırsın ınş
yok canım bulut dıger bı arkadas............darısı ınş denıze..........kaymaklıma..........gokceye........bensu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım cok guzel ya.......masallah ...........bebısın saglıkla gelsın canım.......cok sagol ınşş az kaldıcanım benim bebeğimde erkek.bakalım allah tamamlamayı nasip etsin.Tam tüp bebeğe başlayacağımız ay hatta lucrin bittikten sonra tüp bebek ilaçlarına başlamak için gittiğimde doğal yollardan hamile kaldığımı öğrendim.Mucize yaşadıklarımız aslında.Tabi senin yaşadıklarında çok zor.Yollarını gözlemekte zor tabi.Ama az kaldı.
sagol senaycım ınşşş .......merhaba arkadaşlar... nasılsınız...
bulut'a çok sevindim, şimdi öğrendim.. canım sonund muradına kavuşmuş, Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah...
canım
Muallimcim Battaniyelerinizi güle güle kullanın.. Çok kullanışlı ve pratik görünüyorlar...
El muallimcim karşıya çok geçmiyoruz ama bebikler doğsun senin kızlar toplasın yazın mutlaka görüşelim...Ben de sizleri tanımayı çok isterim...Yazın inşallah kimimizin bebekleri kucaklarında kimimizin de karınlarında olacak bebekleri...Bu arada cep telimi sana özelden mesaj atarım sen de bana yazarsan doğum yapınca sana haber veririm...
lıya cok guzel canım tamamına er ınş pekı bunların adları ne olucak canım..............
toprakcım ınş subatın ılk haftası sanırım ........ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?