Tp Bebek ve Akupunktur

senin bebegin iri demis doktor.......moralim bozuk....

cok komigime gitti bu resim...bide yanina onu yazmislar....

Eklentiler

• $birth.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 23
2 gün sonra annem geliyor........cok mutluyum.......ben artik fazla girmem arkadaslar...hepiniz Allaha emanetsiniz....görüsmek üzere

Merhaba kızlar...Zümmincim gözün aydın, anne gelsin sana da kızlarına da baksın şöyle güzelce...El muallimcim nasılsın?Pompişler nasıllar?ınşallah kızların çok yakında iyi olacaklar üzme kendini...Bu göz dr. daha önce bakmıştı kızlara da iyi problem yok dememiş miydi?Şimdi niye böyle diyor ya?

ablacim bebeklerine uzuldum ins bisey cikmaz moralini yulsek tut allahtan umut kesilmez
insallahhhh hersery guzel olucak ablacim dualarim seninle allaha emanet olun

selam kıslar..zümmün ne güzel yaa annenin gelmesi ..gözünaydın canım...darısı bana inşalllaaahh..başlarsak benim annemde yollara düşücek....senin annen yakındır inşalllaahh......mualllim kısların dan bir haber varmı...bak bizi merak ta koyma..haberdar et....

gunaydın kızlar...........ıyıyız ınş goz kontrolumuz de ıyı cıkar bakalım ............
herkese guzel bı pazar bugun hava cok guzel..........gecen hafta kar kıyamet bugun sıcak bıle.........sabah sut goturdım gordum bebışlerı uyuyolardı ya alamadım kucama..ıyı bakın kendınıze subat gırmeden sakın dogurmayınnnnn...........

günaydın canım...amiinn mualllimmm..hep dualarımdasınız...selametle kalın.........hamiş anne adayları nasılsınız...varmı sancı....artık ocak ayını da geride bırakıyoruz....RABBıM hepinize hayırlı saglıcaklı dogumlar vede evlatlar nasip eder.....kendinize iyi bakın.......

sagool canım.................herkese gunaydıın...........hava cok gusel.........doguran yok dımı.............havayı guzel bulupp dogurmayın sakın

ben dogurmadım alkisalkisalkis
hepımızınpompişler içimizde demii?
nevin çok sevdim buy lafııı

mine goxunnaydınn canımm
şenayyy ıst cokguneslı corlu nasıl

evet bende o yuzden 22 istiyorum
benım Muhammedimde pazartesı dogsun ıstıyoruzz bakaloım dr ne dıcekk

vasınız saolsun canımm isimleriyle yassasın fındıklar ıns herkez bılıyomu tup oldunu canım

Merhaba kızlar...Biz doğurmadık halen...Asayiş berkemal...Gerçi dün dr. idik mide bulatım baş dönmem var diye...ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı,antibiyoriğe başladık...NST ye girdik benim kız karakter olarak tam babası.NST de ki kemerlere dayanamıyor sıkılıyor her tarafa tekme atıyor bir ara eşimle fırlayacak diye korktuk...Babası da sıkıntıya gelemez, tip ben ama karakter baba...Gülaycım biz küçük hanımı pompiş diye seviyoruz , annemgil arayıp pompiş nasıl diye sorarlar...El muallim bugün mü göz dr. bakcaktı kızlara?Dualarımız güzel kızlarınla...ınşallah sıkıntı çıkmayacak...Bensunaz, kaymaklım , gökçe, Şenay siz nasılsınız?

gecmiş olsunn nevın
nasıl anladın enf oldunu canım

buaradas sizde pompiş , bizde papiş kaydirigubbakcemile3

Testler sonucu anlaşıldı enfeksiyon Gülaycım.Mide bulantım geçmeyince dr. karaciğerden şüphelendi ve kan testi , idrar testi ver ve NST ye gir dedi...El muallimden haber yok değil mi?Papişte süper annesi...Canlarım benim bir sağlıkla kucağımıza alsak arkadaşlarımızda bir hamile kalsa...

kızlar selam.....herkes nasıl....ne guzel bı hava vardı bugun yaa............yarın ınşş goz muayenemız ınşş sıkıntı olmaz ya .........bugun gıttım cok sukur artık ıyıler butun aletler cıktı ....ınş eysanı ıkı hafta ıçınde verırız dedıler ınşş ..

Yarın inş. güzel haberler vereceksin el muallim.Dualarımız seninle...ınşallah sen kzılarına bizden önce kavuşacaksın.Bizim allahın izniyle 3 haftamız var...

iyi akşamlar herkese...

bende doğurmadım henüz merak etmeyin, dün ist'a gittik kayınvalideme. bugün kontrolümüz vardı ya, eşim öğlene kadar çalıştı.... kızlarım 2 kiloyu geçmişler teyzeleri maşallah... çok şükür bi sıkıntı yok, nişantaşının ortasında arabamız bozuldu, sanırım ondan tansiyıonum biraz yüksek çıktı, dr'um dikkat et, 10 gün daha geçirirsek sorun olmaz dedi.. ama eve gelip, dinlendikten sonra ölçtüm normaldi.. ve müthiş yağmur vardı yolda... bardak değil, kovayla dökülüyordu sular.. çok şükür sağ salim geldik evimize...

Şenaycım maşallah güzel yiğenlerime...en az 2,5 kiloyu geçkin doğarlar...Sen de doğurayım deme dur inş. Gülay sen ben üçümüz beraber doğuracağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…