- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.061
birde profil resmini değiştirirmisin lütfenn o günlerde yaşadığın acıyı hissettiriyor bana
daha neşeli resimler koy allah rızası içinnn
allaha emanet olun
torakcım evet canım yollar ıyıyduı gıttım once dılayı sonra elayı yedırdım ......sevdım kucagımda yıne mayıstılar ya ve yıne sedayı sevemedım yıne uyuyodu..........canım atrık duruşmalara ara ver bebegını sımdıden tartsmalara sokma kız o senden cok avukatr olcak merak etme ona sokmezzzz o ayaklarzemuszemus..............hadı artık rabbım kolaylık versın sana senaya gulene burgeye .........
El muallim haftayada 3 tane duruşmam var ondan sonra yatışa geçecem inşallah...İnsanın kendi işi olunca böyle oluyor maalesef ki.Dosyalarımı diğer arkadaşlara doğumdan sonra emanet ederim diyorum o yüzden şimdilik ben giriyorum duruşmalara , toplantılara gidiyorum.Allaha şükürde kendimi iyi hissediyorum...Ancak kızım duruşmalardan ve toplantılardan nefret ediyor resmen kuduruyor duruşmalarda , kaburgalarıma vuruyor yaramaz...Kesin avukat olmayacak bu kız diyorum...Çok yaramaz benim kzıım ya ne yapcaz bilmiyorum...Sen de kızlarınla hasret gidermişsin , İnşallah çok yakında kızlarına tamamen kavuşacaksın...Dualarımız hep siiznle...
Bebekistiyoruz çok geçmiş olsun canım .1,6 çok büyük bir rakam değil diye biliyorum 2 üstü ikili test için riskli diye biliyorum.Bir de sen OHSS olmuştun o da kan değerlerini etkilemiş olabilir mi?Bir başka dr. daha gitsen.Ayrıca içini ferah tut , 2 li testte riskli dedikleri durumların pek çoğunda bir şey çıkmıyor.Geçen gün sen aklıma geldin Nil ile konuşurken acaba bebekistiyoruzun bebeğinin cinsiyeti ne diye geçirdim...
kizlar...moralim cok bozuk...bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz...2li testimiz ense olcumu 1.6 normal cikti...fakat kan degerlerim normal cikmadi...1/30 risk grubunda cikti...detayli ultrasonla bakilip duruma gore amniyosentez yapilcakmis...buda bi sinav biliyorum..nelerin ustesinden geldik..uzulmuycem diyorum ama elde degil...cok zor... kavusmusken...:gitme:
kizlar...moralim cok bozuk...bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz...2li testimiz ense olcumu 1.6 normal cikti...fakat kan degerlerim normal cikmadi...1/30 risk grubunda cikti...detayli ultrasonla bakilip duruma gore amniyosentez yapilcakmis...buda bi sinav biliyorum..nelerin ustesinden geldik..uzulmuycem diyorum ama elde degil...cok zor... kavusmusken...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?