Tp Bebek ve Akupunktur

merhaba arkadaslar,
inallah herkes iyidir. butun postlari okuyamadim. muallimcim nihayet kizlarin evlerine geliyorlar, gozun aydin canim.seda'nin da ameliyati iyi gececek eminim, hic canini sikma.

benim kizim da 8 haftalik olacak sali gunu. hersey cok iyi gidiyor masallah. yemesi, uykusu hepsi iyi. insallah sizlerin de boyle huzurlu mutlu olur bebekleriniz. sanirim bunun en buyuk nedeni asla formul vermemem. sadece anne sutu veriyorum. dolayisiyla ne kolik ne kabizlik ne gaz ne de uykusuzluk sorunumuz var. sizlere de en buyuk tavsiyem ne yapip edip mutlaka sadece emzirin, baska bir sey vermeyin ilk 6 ay.

günaydın arkadaşlar, herkese iyi pazarlar.... ben şimdilik iyiyim, bacaklarımdaki şişlik ve ağrılarım dışında tabii... u kadara şükür diyorum.. yarın kontrolümüz var..

mamba'cım hoşgeldin canım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... maşallah minik kızına.. hayatı boyunca böyle güzel ve düzenli bir hayatı olsun inşallah..

muallimcim, inşallah pzt 3'ünü de verirler kızlaının ve gözleriyle ilgili hrşey yolunda gider ve operasyona gerek kalmaz... ama kalırsa da ne yapalım, bu kızlar nerelerden geçtiler, inşallah bunu da atlatırlar...

Toprak, gülay nerdesiniz kızlar?

burge, bensunaz, gökçe, kaymaklım, zümmin, bebekistiyoruz, su10, bulut (unuttuğum arkadaşım varsa affetsin) çoook öpüyorum sizleri...

Günaydın kızlar...
El muallimcim gözün aydın kızların evlerine geliyormuş çooook sevindim, Seda nın da ameliyatı güzel geçecek , Şenay ne güzel demiş kızların neleri atlatmadı ki bunu da atlatacaklar , endişe etme...
Şenaycım son 7 günümüz heyecan ne durumda?Ben sürekli olarak nasıl olacak diye hayaller kuruyorum , inşallah her şey güzel olur...Bir de bel ağrısını sormuşsun benim özellikle akşamları bel ağrım oluyor sanırım yoruluyor vücut...
Bensunazcım ben nöralterapi de yaptırmıştım akupunkturla birlikte o adetliyken yapılmıyor ama diğer taraftan ne kadar çok akupunktur yaptırırsan etkisi o kadar artıyor.Benim dr. Emel hanımdıı.Seans ücreti 100-TL idi.Dr. transfer öncesi ve sonrası da akup. yapmıştı.Biraz pahalı ama el muallim ve şenay daha uygun yapan yerler bulmuşlardı istersen bir oraları da araştır...
Mambacım maşallah kızına darısı bizim kzıların başına...Ben de emzirme taraftarıyım inşallah sütümüz bol bol gelir...
Zümmincim sarı akıntı ben de de oluyor ben de idrar yolları iltihabı var sanırım onla alakalı...Bir de son zamanlarda akıntım çok arttı sanırım doğumun yaklaşmasından dolayı böyle oldu...

gunaydın ..........senay toprak zummın gulen burge ınş sızınde gelıyoo melekler......ınş hersey yolunda gıder ve yanınzda olur bebışlerınız dakkalar sonra...........bu ayın sonu bıurası senlenır ınş..............ben bı gece hastanede kaldım sedayı yanıma verdıler kendımı yenı dogum yapmış gıbı ılk kez hıssettım .....sabaha kadar uyudu sabahleyın mzımızlandı bıberona alışmış benı almak ıstemedı sagdım bıberon verdım..ama zaten uç tane emmek ıstesede üçüne yetmez ve sutum artık uçune yetmıcek ...yemelerı arttı...mamaya baslıcaz bakalım hayırlısı yarın alıcam ınşş ya evımız senlnecekkkkkk cok sukur rabbıme guzel temennılerınız ıçın sızlere cok tesekkur arkadaslar ınş sızde alın sıkıntısız..........
nılcım masallah sana canım sev bebısını konuş onunla
bensu ..... gokce ........su.............kaymaklım..denız.....ınş bu yıl sızede kımetlı gelırde bu yıl alırsınız bebeışelrınızı mıs kokulu meleklerınız gelır ınş........bulut ınş hersey yolundadır canım ıyı bak kendıne....hersey gonlunızce olsun hayatın tadı gelsın evlleınıze........
burası aku sayfası.......akuyla hamıle kalanların paylasımı var eeeeeeeee tabıkı doğal olarak gebelık sayfasına donuştu tabı hep akudan konusulmuyookı ama soran bılgı ısteyen herkese bılgı verıyoo arkadaslar.........
mamba masallah kızına canım annesutu vermen cok guzel ama su bı gercekkı kızının uslu olması cokda buna baglı deıl kısmetlı bı annesın ........ınş bızım kuzularda senın kuzu gıbı uslu olur canım..........
hepınıze guzel bı pazar.......ınş benım kızlarımdan ayrı son pazarım olur......uykusuz gunler ve geceler benı beklıyoo belkı ama onlar yanımda olsun saglıklı olsunlar da gececek ınş .........rabbım kımseyı auyırmasın bebışlerınden............ve tum ısteyenlere kısa zamanda nasıp etsın meleklerını altın toplarını.........senaycım cok sagol canım

El muallim kızınla yatmışsın çok duygulandım , yarından sonra inşallah bir ömür kızlarınla birlikte olacaksın...Allah bir daha ayırmasın...

Bütün güzel annelere ve anne adaylarına günaydın. Bugün istanbulda güzel bir hava var. tıpkı bu forumdaki hava gibi.
Sevgili Muallim yarın senin için büyük gün . ınşallah bir ömür boyu birlikteliğin temelleri yarın atılacak. Çok garip bir duygu olmalı. Aynı anda 3 tane bebiş. Mutluluğun resmi. ınşallah minik kızının göz ameliyatına gerek kalmadan şifaya kavuşur. Allah sizi bir ömür ayırmasın. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
Toprak ve Şenaycım bende bu hafta sizlerle heyecanlıyım. Nerelerden nereye geldiniz. her şeye çok şükür. Bütün zorluklar geride kaldı. Bunlar artık tatlı telaşlar...
Diğer arkadaşlarada sevgilerimi gönderiyorum. Ve herkesi öpüyorum.

Su cum sağol arkadaşım , inşallah sizin de doğum haberlerinizi alacağız vakti zamanı gelince...Zaman o kadar çabuk geçiyor ki biz 9 ay nasıl geçer diyorduk allaha şükür geçti...Gerçi şu 1 hafta 10 günde saatler dakikalar geçmiyormuş gibi geliyor bana...

muallim çok sevindim canım. 3'ü de hep yanında olur inşallah... maşallah size... bu savaşı kazandınız... sağlıkla günler aylar inşallah... büyüyüp okula yolcu ettiğin günleri de görürsün inşallah canım..
torpakcığım sen de sona yaklaştın.. mutlu sona. inşallah herşey yolunda gider canım. sezeryan mı oalcaksın? hayırlısı olsun. sğalıkla al bebişini kucaına... tüm doğum yapacakların allah yardımcısı olsun. psikolojik olarak çok rahat ol canım. doğum anı çok güzel. bebeğini kucağına almak harika...

canımmmmm geldim.. genelde kk dayım bi sürekli girdigim topik daha var orayada takılıyom bu topikte geldigim de kimse pek olmuyo okuyup çıkıyorum bende:) canım tedaviye başlamadım daha yaz gibi düşünüyorum genetik test yaptım ilaç verdi dr ka pıhtılaşması için vitamin b12 bide follibol verdi hücre bozukluguna bişey yapılmıyomuş zaten haaaa bide daha adet olmadım 5 gün geçti acaba diyom kullandıgım haplarmı uzattı gene test yapmak istemiyorum negatif görürüm die sende başıyıcan galiba hadi hayırlısı olsun canım
canım bende seni çokkk öpüyorum ay seninde az kaldı topragında çok güzel yaa inş saglıkla kucagınızada alırsınız inşşş

canım senin için çok sevindim duaların içinde saol rabbim bizlerede nasip etsin inşş hayırlısı ile kib
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorummm rabbim hamiş olanlara saglıkla kucaklamasını bizlerede göbüşünü doldurup sonrada kucagına almasını nasip etsin inşş
sevgililer gününüz kutlu olsun ..biraz geç oldu ama... a.s.

toprakcım öyleyse ben akuya hasta olup bittikten sonra başlayım ..vede o zamana kadar da araştırma yapayım...inşalllaaaahh hakkımda hayırlısı olur...toprakcım zaten sayılı günlerin kalmış kendine çookk dikkat et..yorma kendini.......................mualllimimm oy oy oyy ....yarın evi şenleniyorr....ne güzellll....RABBıM bebişlerinle saglıklı mutlu hayat nasip etsin..........................gökçecim arada girsende arada bir yaz..valaa yazmayınca merak ediyorum....canım inşalllaaahhh hamilesindir.....bellimi olur RABBıM ol dedikten sonra vakti saati geldikten sonra kim engel olabilirki..yeterki RABBıM istesin...bak bulutta kendiliğinden hamile kalanlardan...gökçecim bizler bol bol duamızı edeceğiz...hiçbir zaman için vazgeçmeyecegiz.........şenaycım çook geçmiş olsun......nil nerde acaba?? kıslar hepinizi öpüyorum hayırlı geceler....

Günaydın kızlar...Babytwincim çok teşekkür ederim , bugünü saymazsak 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım kızıma kavuşacağım için...Şimdi haftaya bu saatlerde kızımı kucağıma almış olacağımı hayal ediyorum...Allahım inşallah o günleri de bana ve tüm isteyen kardeşlerime nasip eder...Sezeryan olmaya karar verdim babycim, bebek için en rahatı buymuş.Doğrusu bu noktaya gelmişken bebek için en az riskli olanı yapmaya karar verdik ama bu arada kızım normal gelmek isterse ona da varım...Psikoljik olarak rahatım , doğumdan korkmuyorum sadece kızımı kucağıma alacağım için çok heyecanlıyım...Asıl sen nasılsın?Annelik nasıl gidiyor?Cemrecik nasıl?Cemreyi benim için öp...Canım benim...
El muallim kızlarını hastaneden çıkarmakla uğraşıyordur, ne kadar güzel ya...
Şenaycım dr. agidecekti bugün , inşallah güzel haberlerle gelirsin...
Bensunazcım canım benim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran...Bu tedavi de ne olur rahat ol.Hiç bir şeyi stres yapma.Bu sefer olmazsa bir daha ki sefer olur diye düşün.Hiç umutsuzluğa kapılma.Allahın izniyle günün birinde nazlı bebişin gelecek...
Gökçecim inşallahhhhh hamilesindir...Ne kadar çok sevinirim böyle bir şey olsa...

toprak....doktorun demesine göre bebek 38 haftalik gözükiyor dedi...napcagimi sasirdim...demesine göre bu haftada gecerse dogsada bisey olmaz....hakkimizda hayirlisi. bilmiyorum nolcak...Allah in izniyle bu haftada bi gecse ondan sonra nolcak bakalim...cok korkiyorum....

Geçer Zümmincim inşallah gönlünü ferah tut.Bir de bizden önce doğurayım deme) Şaka bir yana hakkında hayırlısı olsun.Bana da dr. 34. haftayı görsek rahatlayacağız demişti ama küvözde kalmaması için yani akciğer gelişimini tamamlaması için 36. haftayı doldurması gerekiyormuş.Bu kafa, boy kilo gelişimi ile akciğer gelişimi farklı şeylermiş.Netice olarak zümmincim bebişin bugün doğsa allahın izniyle yaşar ama küvöze girmemesi için biraz daha dayanın.Fazla hareket etme...

evet toprakcim...senin dedigin gibi....kilosu boyu önemli degil....haftasi önemli...akcigeri önemli...yok canim....söz verdim arkadasima...türkiyeye tatile gelcek ben gelmeden dogurma emi dedi...he dedim söz sanki benim elimde kaydirigubbakcemile3 annem sagolsun hic bi is yaptirmiyor bana...hem kizima hem bana hem esime cok iyi bakiyor...onun hakkini ödeyemem....Allah ondan razi olsun...
insallah sizlerden 2-3 hafta sonra dogururum... :) ben bi ortayi bulamadim zaten biri cok kücük erken dogdu...digeri cok iri kilolu dogcak kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar Merhaba,
sabahleyin stresli bir olay yaşadım sonra bir baktım ki akıntı ile beraber pembe kan vardı. Hemen doktora gittim ultrasonla baktı bebek orda dedi. Kese ctesiye göre büyümüş dedi. Git yat dedi. tam hastaneden çıkarken bir baktım 5-6 damla yine açık pembe rengi kan vardı. Tekrar dr çıktım vajinadan bakmadı merak etme dedi. Bir problem yok dedi. Ama ben korku içersindeyim. Şu an tuvalete çıktıkça birer damla olarak geliyor. Acaba tehlikelimi. Bu durumu yaşıyan oldumu.

toprakcim sayili gunun kalmis...pamuk kizina kokusuna kavuscaksin insallh...cok heyecanli gunler...saglikla gelsin ecem kiz....Allah bi nefeste kurtarsin dicem ama olmuycak sezeryan sanirim....ne desem ki...Allahim bi uykuda kurtarsin insallhh...

su gecmis olsun...bende olmadi tam yardimci olamam ama...bazen bebis yerlesirken boyle az kanamalar oluyormus...doktorum bana az kanaman olursa takilma yogun olursa hemen gel demisti...sende yapilmasi gerekeni yapmissin...bebisin iyimis...bol bol yat dinlen,cok yogunlasirsa tekrar doktora git derim...haklisin o korkular endiseler bitmiyor...sen yinede yuregini ferah tutmaya bak...bebisleri uzmemek gerek....

kızlar herkese selammmmmmm kızlarım 86 gun sonraaaa evımızde cok sukur cokkkkkkkkk darısıu sıze ınşşşşşşşşşşşşşş

gozun aydın...allahım hiç ayırmasın..........sonsuz mutluluklar...çok sevındım.................darısı tum bekleyenlere.................saglıkla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…