- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.221
canımmmmm geldim.. genelde kk dayım bi sürekli girdigim topik daha var orayada takılıyom bu topikte geldigim de kimse pek olmuyo okuyup çıkıyorum bende:) canım tedaviye başlamadım daha yaz gibi düşünüyorum genetik test yaptım ilaç verdi dr ka pıhtılaşması için vitamin b12 bide follibol verdi hücre bozukluguna bişey yapılmıyomuş zaten haaaa bide daha adet olmadım 5 gün geçti acaba diyom kullandıgım haplarmı uzattı gene test yapmak istemiyorum negatif görürüm dietoprakcım çok çok sagolasın RABBİM yar ve yardımcın olsun.....duaların içinn çok sagol canımcım........toprakcım birde fiyatları ne kadar seansı...sen kaç kere gittin...birde akuyu sana hangi doktor yaptı....ben şimdi hasta olup temizlendikten sonramı başlayım..yoksa hemen gidip görüşüp başlayayım mıı???...........muaallliimmimm bizler iyiyizz ..inşalllaaahhh seninde miniklerin saglıcakla evlerine dönerler..sıkıntısız bir gün dilegiylee........................aaa gökçem girmişşş..gökçeciimm nolduu başladınmıı tedaviyeeee...RABBBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaaaalllllaahhhhh......nilim ,şenay nasılsınız...hepinizi opuyorumnanaktan.....
canım bende seni çokkk öpüyorum ay seninde az kaldı topragında çok güzel yaa inş saglıkla kucagınızada alırsınız inşşşgünaydın arkadaşlar, herkese iyi pazarlar.... ben şimdilik iyiyim, bacaklarımdaki şişlik ve ağrılarım dışında tabii... u kadara şükür diyorum.. yarın kontrolümüz var..
mamba'cım hoşgeldin canım, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... maşallah minik kızına.. hayatı boyunca böyle güzel ve düzenli bir hayatı olsun inşallah..
muallimcim, inşallah pzt 3'ünü de verirler kızlaının ve gözleriyle ilgili hrşey yolunda gider ve operasyona gerek kalmaz... ama kalırsa da ne yapalım, bu kızlar nerelerden geçtiler, inşallah bunu da atlatırlar...
Toprak, gülay nerdesiniz kızlar?
burge, bensunaz, gökçe, kaymaklım, zümmin, bebekistiyoruz, su10, bulut (unuttuğum arkadaşım varsa affetsin) çoook öpüyorum sizleri...
gunaydın ..........senay toprak zummın gulen burge ınş sızınde gelıyoo melekler......ınş hersey yolunda gıder ve yanınzda olur bebışlerınız dakkalar sonra...........bu ayın sonu bıurası senlenır ınş..............ben bı gece hastanede kaldım sedayı yanıma verdıler kendımı yenı dogum yapmış gıbı ılk kez hıssettım .....sabaha kadar uyudu sabahleyın mzımızlandı bıberona alışmış benı almak ıstemedı sagdım bıberon verdım..ama zaten uç tane emmek ıstesede üçüne yetmez ve sutum artık uçune yetmıcek ...yemelerı arttı...mamaya baslıcaz bakalım hayırlısı yarın alıcam ınşş ya evımız senlnecekkkkkk cok sukur rabbıme guzel temennılerınız ıçın sızlere cok tesekkur arkadaslar ınş sızde alın sıkıntısız..........
nılcım masallah sana canım sev bebısını konuş onunla
bensu ..... gokce ........su.............kaymaklım..denız.....ınş bu yıl sızede kımetlı gelırde bu yıl alırsınız bebeışelrınızı mıs kokulu meleklerınız gelır ınş........bulut ınş hersey yolundadır canım ıyı bak kendıne....hersey gonlunızce olsun hayatın tadı gelsın evlleınıze........
burası aku sayfası.......akuyla hamıle kalanların paylasımı var eeeeeeeee tabıkı doğal olarak gebelık sayfasına donuştu tabı hep akudan konusulmuyookı ama soran bılgı ısteyen herkese bılgı verıyoo arkadaslar.........
mamba masallah kızına canım annesutu vermen cok guzel ama su bı gercekkı kızının uslu olması cokda buna baglı deıl kısmetlı bı annesın ........ınş bızım kuzularda senın kuzu gıbı uslu olur canım..........
hepınıze guzel bı pazar.......ınş benım kızlarımdan ayrı son pazarım olur......uykusuz gunler ve geceler benı beklıyoo belkı ama onlar yanımda olsun saglıklı olsunlar da gececek ınş .........rabbım kımseyı auyırmasın bebışlerınden............ve tum ısteyenlere kısa zamanda nasıp etsın meleklerını altın toplarını.........senaycım cok sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?