- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.181
benim canım dostlarım...şimdiye kadar benden dualarınızı hiç eksik etmediniz..hepinizden allah razı olsun...canlarım öyle bir sınavdan geçiyorumki..rabbim sonunda yüzümü güldürsün...biliyorsunuz benim hikayemi...geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum bebeğin gözükmediğini söyledi... bu arada 5 hafta 2 günlüğüz o hafta...bugün gittiğimde 6 hata 3 günlük olmuşuz...bebeğimi gördük..önce kalp atışını duydum dedi sonra duyamadım dedi..keseyede küçük dedi...nasıl moralim bozuldu..rabbim yardımcım olsun..haftaya tekrar istedi...gerçi bizim bebek nazlı olacak galiba geçen hafta göstermedi kendini bu hafta gösterdi...inşallah haftayada tam olrak duyarız kalp atışlarını....anlıyacağınız bir türlü hamile kaldığıma tam olarak sevinemedim...bir tarafım hep korku içinde...allahım sen bebeğimi bağışla bana..herkesinkini.....aminnnnnnnnn...varmı böyle kişiler duydunuzmu...canlarım....
toprakcim beni sormussun sagol cnm..
bugun detayli ultrason icin gittim...alan uzmani bakti...ense olcumu ve genel olcum normal fakat 2li test sonucu riskin cok yuksek...bu gozardi edilemez sadece detayli ultrason baz alinamaz...en kesin sonuc icin amniosentez dedi...amniosentez de bebek icin islem riski %1%3 arasiymis...test sonucu 2 haftada cikiyormus...doktorum karar senin....ben boyle riski dusunerek kadere birakarak 9 ay geciremem dersen yaptir derim....sonucu ogren ona gore karar ver derim...ama bu arada % delik riski de unutma...9 ayi endiseli huzursuz uzulerek gecireceksen yaptir...fakat ne olursa olsun seneler sonra bulmusum nasibim dersen ne olursa olsun dogurcam dersen amniosenteze hic gerek yok dedi....cok gecerlilik payi olmayan bi test...yinede icin rahat etsin huzurla saglikla 9 ay gecireyim dersen yaptir...esinle oturun muhasebenizi yapin....yaptirirsam ne gibi zarar fayda,yaptirmazsan ne gibi zarar fayda...karari birlikte verin...3 hafta sonraya randevu alin dedi..demesi ne kadar kolaymis onlar icin...ben yazarken bile tutularak eksik yaziyorum...
cok zor bi karar..beynim durdu sanki sadece gozyaslarim devrede....dusunemiyorum...sanki bi hikaye okuyorum...yasayan ben degilim...karari verecekte ben degilim gibi....
biraz kendimi dinleyim....insallh esimin ailemin sizlerin destegiyle dogru karari veririm..
gecmisi okuyamadim...herkes iyidir insallh...kendinize bebislere cok iyi bakin...zamani gelince saglikla gelsinler insallh...
kıslar iyi akşamlar....bugün ne güzel haberler yazmıssınız...vala okuyunca mutlu oldum.....bulutcumm bilmezmiyiz...inşalllaaaaahhhh kalp atışınıda duyarsın canım......nilcim gözünaydın canım..rabbim saglıklı nasip etsin.....nil hastaneye yurt dışındamı devam ediyorsun.................muallimim inşalllaaahh seninkilerde hayırlısıyla saglıklı bir şekilde sıcacık yuvalarına dönerler inşaaaaalllahh...............kaymaklım canım çookk geçmiş olsun..inşalllaahh kısların şifasına kavuşurlar canım.....senay,topragım iyisinizdir inşalllaahhh....kıslar hepiniz öpüyorum..kendinize iyi bakın....
canım nil bende başlayacaktım ama bir ara havalar felaket soguk olup kar da yagınca vazgeçtik...şuanda bitki kürler kullanıyorum....inşalllaahh mart gibi başlayacam........nil hep dualarımdasın...inşalllaaahhh saglıklı bir şekilde RABBİM dogurmayıda nasip eder....
Kızlar biz dr. geldik...Sezeryan randevumuzu aldık 22.02.2010 saat 10.00 da allah nasip ederse ECE mize kavuşuyoruz...O kadar heyecanlıyız ki gözlerimiz dolu dolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?