Tp Bebek ve Akupunktur

evet canım ..bundan 2 hafta önce gidince daha adetim 4 gün geçmişti..doktor 3.4 haftalık dedi normalde 5 haftalık olması gerek ....geçen hafta kendini göstermedi bebek bu hafta gösterdi...demekki diyorum haftayada kalp atışını duyacağım....rabbim inşallah bu ÜMMÜHAN kuluna acır da yüzüne güler...inşallah bebeğim sağlıkla benimledir...çok zormuş...

toprakcim beni sormussun sagol cnm..
bugun detayli ultrason icin gittim...alan uzmani bakti...ense olcumu ve genel olcum normal fakat 2li test sonucu riskin cok yuksek...bu gozardi edilemez sadece detayli ultrason baz alinamaz...en kesin sonuc icin amniosentez dedi...amniosentez de bebek icin islem riski %1%3 arasiymis...test sonucu 2 haftada cikiyormus...doktorum karar senin....ben boyle riski dusunerek kadere birakarak 9 ay geciremem dersen yaptir derim....sonucu ogren ona gore karar ver derim...ama bu arada % delik riski de unutma...9 ayi endiseli huzursuz uzulerek gecireceksen yaptir...fakat ne olursa olsun seneler sonra bulmusum nasibim dersen ne olursa olsun dogurcam dersen amniosenteze hic gerek yok dedi....cok gecerlilik payi olmayan bi test...yinede icin rahat etsin huzurla saglikla 9 ay gecireyim dersen yaptir...esinle oturun muhasebenizi yapin....yaptirirsam ne gibi zarar fayda,yaptirmazsan ne gibi zarar fayda...karari birlikte verin...3 hafta sonraya randevu alin dedi..demesi ne kadar kolaymis onlar icin...ben yazarken bile tutularak eksik yaziyorum...
cok zor bi karar..beynim durdu sanki sadece gozyaslarim devrede....dusunemiyorum...sanki bi hikaye okuyorum...yasayan ben degilim...karari verecekte ben degilim gibi....
biraz kendimi dinleyim....insallh esimin ailemin sizlerin destegiyle dogru karari veririm..
gecmisi okuyamadim...herkes iyidir insallh...kendinize bebislere cok iyi bakin...zamani gelince saglikla gelsinler insallh...

muallim nil toprak senay hepinize cok tesekkur ederim kizim cok sukur bugun biraz daha iyi atesi cikmadi simdilik ins cikmaz ama yemek yemek istemiyor dulariniz icin cok sagolun a.s.

Canım benim gönlünü ferah tut...ınşallah güzel sonuçlar alacaksın.Güzel şeyler hissediyorum...Ama bu konu da karar vermek cidden de zor.Allah yardımcınız olsun...Hamileliğimin başında ben de de toksoplazma riski çıkmıştı.Ben de ağla ağla kötü olmuştum,kendimi mahvetmiştim çok zordu beklemek.Allahtan dr. uyanık çıkmıştı ve beni 2. kez test yaptırmak için başka bir lab. yönlendirmişti ve orada yapılan ilk testin yanlış olduğu çıkmıştı.O yüzden sen de kendini üzme bol bol dua et...ınşallah kötü bir şey çıkmayacak...

Kaymaklım kızının daha iyi olmasına çok sevindim...Hastalık sonrası iştahsızlık normal yakında iştahı açılır endişe etme...

arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar bana fikir versin..kafayı yiyeceğim..elimdende birşey gelmiyor...rabbime sığınıyorum..inanıyorumki o mutluluğumu yarım koymayacak..inşallah

kıslar iyi akşamlar....bugün ne güzel haberler yazmıssınız...vala okuyunca mutlu oldum.....bulutcumm bilmezmiyiz...inşalllaaaaahhhh kalp atışınıda duyarsın canım......nilcim gözünaydın canım..rabbim saglıklı nasip etsin.....nil hastaneye yurt dışındamı devam ediyorsun.................muallimim inşalllaaahh seninkilerde hayırlısıyla saglıklı bir şekilde sıcacık yuvalarına dönerler inşaaaaalllahh...............kaymaklım canım çookk geçmiş olsun..inşalllaahh kısların şifasına kavuşurlar canım.....senay,topragım iyisinizdir inşalllaahhh....kıslar hepiniz öpüyorum..kendinize iyi bakın....

Canim ya gecmis olsun
Bende onu sormustum ardaslara banada dun yapildi bebegin organlari santim santim incelendi.DR gerek yok dedibilmiyorumkismile bebek cok saglikli dedi.
Yalniz biz tedaviye baslamadan once esimden ve benden kan alinip kromozomlara bakildi.Temiz cikmisti ne zormus yaaa
Yalniz ben karindan alinan suyu yaptirmicam canim dr konustum bunu birde o 20. haftalarda yapiliyormus hadi bir sorun cikti bebegimimi aldiracam dedim kabulum
Canim benim rabbim buyuk ALLAH KERIM genede kendi kararin Moralini bozma canim ne olur.
Senin kandami cikti yoksa pek anlayamadim ben inaniyorumki yavrularimiz saglikli inseallah benimde korkularim agrilarim cokkkkkkkk
Rabbim kimselere dert hastalik agri aci vermesin Allahim tamamina erdirsin inseallah hepimize AMINNNNNNN

Bensucum selam
Tesekkur edrim canim rabbim sanada tez gunlerde hayirlisiyla versin inseallah evet canim burda devam ediyorum.
Ben orda kalp atisini alip dondum korkularim hala gecmedi ne zormus yaaaa
Rabbim yardimcimiz olsun sen ne yaptin tedavin ne zaman canim?
Bensucum inanki kardesim hep duamdasiniz ne olur sizlerde bizim icin edin öpüyorum canim hk

canım nil bende başlayacaktım ama bir ara havalar felaket soguk olup kar da yagınca vazgeçtik...şuanda bitki kürler kullanıyorum....inşalllaahh mart gibi başlayacam........nil hep dualarımdasın...inşalllaaahhh saglıklı bir şekilde RABBıM dogurmayıda nasip eder....

Inseallah canim aminnnn Mevlamda senin gonlune gore versin inseallahhh
Inanki bak guzelim bizim elimizde bi sey yok vaktini zamanini rabbim tayin ediyor.
Benim tedavim okadar cok ertelendiki anlatamam tam 10 ay bekledim demekki vakti zamani varmis.
Kendini ne zaman hazoir hissetiyorsan o zaman baslarsin baslayammadim diye uzulme vaktini tamamliyorsun canim inseallahhhh
Birde incir kuru yap ben 42 gun ictim 3 ay hayit tohumu ictim birde hafize sultan macunu var cokkk aci ama ondan yedim sifa allahtan ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE VERSIN INSEALLAH HAYIRLISIYLA KAYMAKLIMADA canim benim sizler icin dua ediyoruz sizlerde bizim icin dein inseallah opüyorum:Saruboceq:

Gunaydin kizlar
Namaza kalktim bir bakayim dedim takilip kaldim hadi bakem gunler sayili heyecan dorukta
Canim kardeslerim agrilariniz varsa rabbim dindirsin dertleriniz varsa derman uzuntulerinizi sevince
Bebeklerinizi tez gunlerde kucaklariniza versin inseallahhhhhhhhhhh sizleri cokkkk seviyorum.
Allah icin sevmek ne guzel gozlerim sizleri gormesede gonul gozumle hissedebiliyorum.
Allaha emanet olun

Günaydın kızlar...Nilcim ne güzel dualar etmişsin ben de dualarına amin diyorum...Ben bugün de doğurmadım yarına allah kerim...El muallimin sesi soluğu çıkmıyor acaba kızlar eve mi geldi?

merhaba arkadaşlar,

buluçum canımbiraz daha sabret, bende kalp atışı için erken diyorum, dr da neden endişelendiriyor ki seni, bence sıkıntı yapmadan bekle canım, inanaıyorum ki bebişin orda ve çok sağlıklı...

bebek istiyoruz, canım, geçmiş olsun, Allah kolaylık versin, zor bir karar.. ama bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum.. başka bir doktora da gitmeye ne dersin canım...

toprakçim, benim de gecelerim çok sıkıntılı, 11 gece kaldı çok şükür... akşam olmasın istiyorm inanki.. Allah sana da sabırlar versin canım...

Muallimcim, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım?

kaymaklım, nil ve zümmin sizleri de çook öpüyorum.. bu arada gülencim de ortalıkta yok.. nerdesin bakalım paşanın annesi, nasılsın?

çok sağolasın senaycığım ve diğer arkadaşlar...demekki annelik böyle birşey..dualarınızı eksik etmeyin...ümmühan arkadaşınızdan...

toprakcim sagol canim insallah o guzel yureginin dedigi gibi guzel seyler olur...

Nilcim gozun aydin bebisinin saglikli olmasina cok sevindim...bizimde 2.tedavi oncesi esimle sayili kromozomlarimiza bakilmisti temiz cikmisti...fakat o test hepsini kapsamiyordu..onemli olanlarini....16.haftada amniosentez 18.hafta sonuc....bende senin gibi dusunuyorum fakat esim benim gibi dusunmuyor(Allahim insallh onlari yasatmaz insalh tek duam bu..karar vermis degiliz...amniosentez yaptirmazsam 9 ay nasil gecer bilmiyorum...2 gundur icimde bebis oldugunu bildigim halde ne kadar zorlasamda yiyemiyorum...benim 2li test yani kanda cikti..risk yuksek cikan 2 deger var...bunlarda fiziksel gorunum degil...down sendromu riskini tasiyormus...bunuda en net anlamanin yolu amniosentez dendi...(ense olcumu v.s normaldi)cnm agrilar cok olmadikca normal...rahim genisliyor o bendede var...zayifladigini soylemissin...bende 3 kilo eksideyim...depodakilerle beslendiler bundan sonra almaya baslariz...yiyemiyorum beslenmiyor diye dusunme....korkular endiseler bitmiyor...hareketleri hissedince otokontrol sende olunca biraz daha raat olursun gibi geliyor...bana oyle geliyordu...yeterki saglikli olsunlar...aminnn..

senaycim sagol...cok zor karar vermek...insallh dediginiz gibi sagliklidir insallahhh...canim 3 doktorla gorustum hepside ayni islemden yana...
aceba diyorum...baska merkezde 3lu test mi yaptirsam ilerleyen haftalarda...belki normal cikar bu isleme gerek kalmaz...dusunuyoruz iyice... Allahim insallh en dogru karari vermemize yardimci olur...

bebislere iyi bakin...El-muallim habersiz birakmazdi..bende merak ediyorum...insallh kizlari kendisi iyidir...

arkadaslar topikte akapunkturla ılgılı deneyımlerı okumak ıcın gırdım ama alakasız bır ıcerıkle karsılartım. kızmayın ama resmen gebelık takıbı topiki olmus.

Kızlar biz dr. geldik...Sezeryan randevumuzu aldık 22.02.2010 saat 10.00 da allah nasip ederse ECE mize kavuşuyoruz...O kadar heyecanlıyız ki gözlerimiz dolu dolu...

Patricia başlarda ki yazışmalarımıza bakarsan bu konuda ki tecrübelerimizi bulabilirsin...Biz hamile kaldıktan sonra da bu topiği gündem de tutmak için hiç bırakmadık...Bu konuda soru soranlara da hiç bir zaman yardımdan ve bilgi vermekten kaçınmadık...

Kızlar biz dr. geldik...Sezeryan randevumuzu aldık 22.02.2010 saat 10.00 da allah nasip ederse ECE mize kavuşuyoruz...O kadar heyecanlıyız ki gözlerimiz dolu dolu...

canım hadi hayırlısı inşallah, Allah kurtarsın...

bana da hayal gibi geliyor hala o gün, sadece 11 gün kaldı ama kesin şu saat deyince doktor ciddiyetini anlıycam sanırım senin gibi.. Allah bugünleri gösterdiği için çok şükür...bizde kesin olarak pazartesi günü öğrencez ama muhtemelen aynı gün olcak seninle, bakalım saatlerimiz de aynı mı olcak, doktorumuz sabah erken gelirsin demişti ama saat vermemişti önceki randevuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…