merhaba arkadaşlar,
toprakçım, bizim kuzuların ilk kontrolleri 1 haftalıkken olmuştu, ancak doğum kilolarını yakalamışlardı,(hst'den çıkarken kilo kaybediyorlar ya), ama 10 gün sonraki kontrolde bir 260 gr diğeri 450 gr almış... 100 gr gerideydi kara kuzum 100 gr öne geçmiş sarı kuzudan... bizimde yeni kontrolümüz 31 martta, hem kalça ultrasonları var hemde hepatit 2. aşımız olacak.. birde toprakçım, topuk kanı alıyorlar ya, 3. günü almışlardı bizde 24 şubatta... sorun yok diye arayan olmadı bizi ben arayacaktım ama bizim köydeki sağlık ocağı çok duyarlı çıktı eve geldi ebeler bebeklei kontrole, onlar araştırdı kan yetersiz gelmiş, çünkü erken alınmış, topuk kanı alınması için 72 saat geçmesi ve çocukların o zamana kadar çok iyi beslenmiş olması gerekiyormuş. doğum yaptığımız hst'deki çocuk dr'una devam ediyoruz hala, ona söyledim, alakası yok dedi ama devletin kurumu da sonuç çıkmadı diyor, hangisine inancam bilemedim. tekrar topuk kanı verdik geçen pzt. baklım bu nasıl çıkacak...
bebek istiyoruz, gözün aydın canım... ben bile özlüyorum o kıppırtıları, tadını çıkar canım.. birde emzirmeyi özlüyorum, sadece 2 gün emzirebildim, inş. tedavim çabuk biter ve sütüm gitmeden emzirebilirim tekrar...
muallimcim 3 bebekle, Allah kolaylık versin canım.. kızlarının çok güçlü olduklarını biliyoruz biz, maşallah onlara....