Tp Bebek ve Akupunktur

canım kukaaaaaa cok guzel anlatmısın bu duygular cok normal ........canım cok zor gunler senın ıçın ınş rabbım o kokuyu verecek sanada ınşşşşşş yurekten ıstıyorum rabbım senı bensuyu ısteyenlerı bos cevırmesın sen guclusun ve ınanclısın rabbım verecek ve sevıneceksın .........bu mubarek gunler hurmetıneee canım sen benım burda ılk yazıstıgım kısısın ıçım ısındı sana parmaklarım sanal tuslarda olsada ......yurekler hısseder ya ...........rabbımm mahcup etme kullarını ...........kabul ve makbul eyle duaları................amınnnnnnnnn

merhaba arkadaslar nasilsiniz? el-mualim canim amin cocuk isteyen herkeze Allahim nasip eder insallah. Biraz toparlanmaya basladim.Allaha sukur artik arkadaslarla iftarlara bile gidiyoruz evden cikmak istemiyordum simdi galiba normal donebildim insallah iyi olurum.Canim sen nasilsin?Bebislerle bos zaman bulabiliyormusun? Nasillar bizim guzeller? Buyuyorlar mi? Allaha emanet ol!optum

bensunaz caim insallah hamile kaliriz ve herkeze duaciyim. Benim tup bebekte ilk denemem ama asilama 2 kere yapildi tup bebege giremiyorduk kac kere hazirlanip yumurta olgullasmasi zor ve amelyatlar yuzunden nasip olmamisti bu yaz ayni sorun yumurta cok gec olgunlasti yeni de girebildik malesef sonuc alamadik.

Her sene korkum yukseliyor artik bebeklere bakarak icim gidiyor o koku o gulumseme... Ne kadar zor 37 yasindayim 38 diyebiliriz artik ne kadar sansim var bir Allah birir. Buyuk umit var ve umitsizlik te var... Cocuksuz hayatima devam edemeyecegim gibi geliyor bu depresyon olabilir...Butun duygulari yasiyorum umitsizlik yalnizlik hicbirsey istememe kendimi hicbirsey yapamayan birisi gibi hisler devam ediyor... Basarmaya calisiyorum kolay olmuyor...Allah bizim icin hayirlisi ne oldugunu bilir..Insallah hersey istedigimiz gibi hayirli olur.

Allaha emanet olun!

Kukacim SELAM
Canim kardesim benim mafoldumben YAZDIKLARINI okuyunca kendimi zor tuttum seni öyle guzel anliyorumki (cocuksuz hayatima devam edemeyecegim gibi geliyor) demen beni aglatti senin yasadiklarini bire bir yasadim belki fazlasiyla ne olur guclu ol sabirli ol inseallah bu gunleri ALLAHIN IZNIYLE ATLATACAKSIN CANIM
Bak ben 20 sene sonra 8. tup bebek tedavisinde tek bir embriyoyla hamile kaldim.
8: DEDIM cunku 7. denememde sirf bir tane yumurtam oldu oda hic döllenmedi.
yani transferim hic olmasdigi icin bunu saymadim bile cooook cektim 7. denememde yavrum kucagimda ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE VERSIN INSELLAH
RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN AMINNNN

Muallimcim toprakcim bi sey soracam?
Bebegim cokkk kusuyor yaaaa bu normalmi allah askina yataginda surekli ikiniyor.Neye ikindiginida bilmiyorum.
Kabiz falan degil yavrum kip kirmizi oluyor.Korkuyorum acaba midesinimi usuttu ahhhhhhhhhhhhhhhh cokkkkkkkkkkkkk tecrubesizim cokkkkkkkkkkkkk gazinida cikartiyorum bunlar böyle buyucek herhalde acliga hic tahammulumuz yokkkk sutumuzde cokkk az ama genede elimden geleni yapiyorum pompaliyorum 3 saat arayla sutum artsin diye Kizlar yarin kontrolüm var,Insellah her sey yolunda gider.
Karmim halen daha sis ayaklarimda oyle ayakkabi giyemiyorum.Hastaneden ciktigimda tartilmistim tam 10 kilom gitmisti vucudum cokk su toplamis ayaklarimin sisligi nasil gecer acaba neyse kizlar hepinizi öpuyorum ALLAHA EMANET OLUN

nıl canım gazını cıkarsanda gazı vardır gaz damlası ver ve mutlaka dr a gotur ...........kusması bazı bebekler kusar benım dıla ve seda hala kuuyo hemde seda cok sıddetlı kusar .......yedıklerı fazla gelıyo olabılır mıdesını usutmuş olabılır dr onada bakıcak ıyı bı dra gotur bı sey yokda normaldır...yedırduıkten sonra hemen kucaga alma kaldırma basını altı yuksek ols bebegın ınş gecer canım bebegın karnın sıcak tut ayaklarına sıcak su torbası ko hava sıcak deme o mınık ususr cok .......

merhaba kizlar! aretcim insallah diyorum cok tesekkur ederim. Allah cocuk isteyen herkeze nasip etsin dye dua ediyorum herzaman.Insallah sevindirecek haberleri vermeyi nasip etsin!

el-mualim canim evet bizim tanismamiza 1-seneden fazla zaman gecmis ne kadar cabuk gecti.... O zamanlar mumis/paris/pink-rose v.s. arkadaslar vardi onlari cok mera ediyorum acaba nasillar cocuk konusunda neler yapti? insallahhayat istedikleri gibi mutlu olmalarini dua ediyorum. Bu yaz Istanbulda Parisle bulusacaktik malesef denk gelemedik ayarlayamadik....
Canim senin destegin cesaretin guzel dualrin icin Allah razi olsun! Dedigin gibi insallah Rabbim mahcup etmes kullarini dualarimizi kabul eyler...

nil1971 canim senin icin cok sevindim bu yolun kolay olmadigini biliyorum yasiyorum seneden seneye hersey azalir umitsizlik daha fazlalasir.Bunlari asabilmen bebisini eline alabilmene cok cok sevindim. Allahim anneli babali buyumeyi nasip etsin! Allahim sizlere bagislasin!
yumurta topladiktan sonra bende kanama oldu hic yuruyemedim kendime gelmem bile zor oldu.tekrar bunlari yasmak kolay olmuyor. 7 kere bunlari yasman Allahim sana guc ve saaglik versin cocugunun butun guzelliklerini gormeyi nasip etsin!

Hepinize Allah razi olsun! Allaha emanet olun! gorusmek uzere!

el-mualim burda sadece akupunktur yapmiyorlar ek olarak masaj ve ilaclar veriyor buna sinir oldum.Ilac istemiyorum desem o zaman tedaviye devam edemiyoruz diyorlar. guvendigim hastane idi simdi nelere dikkat edecegimi bilmiyorum.DR mutlaka egtim almis bu dalda uzun en az10 sene calismaliymis deiler cunku fitik olanlar teklikeli bazen sinirlere dogru yapmadiysa felclik olabilirmis. Yasayanlar var.Simdi kafam karristi...
suan Dr ariyorum.....gorusmek uzere

canımm kuka gunaydın canım gelmen cok sevundırıyoo benı.....evet cok ark vardı en son pınlk le gorustuk tedavıye baslıcaktı daha gırmedı bende bılmıyorum cok merak edıyorum olumlu sonuç almadımı dıye artık gırmıyolar sanırım mumu ıse beklıyo galıba cok kayıpları oldu........canım bu yol vcok zor ınşş gelır melegın ınşş rabbım zamanını nasıp ets........cok ılgınç akuyla ılac vermelerı nasıl ılaclar bıtkısel mı arastır ıyı degılse kullanma yetkılı kısı ara canım cok opt rabbım sevındırsuın senı ınşş

GokceRance23 destegin icin tsk ederim insallah Allah buyuktur!

el-muallim canim akupunktur ve 10 cesit ilac o ilaclari aldiktan sonra nerdeyse 4 ay haftada ozuldilerim 1 kere yada 2 kere bazen 8-9 gune kadar buyuk wc ancak gidebilmistim. Dr soyliyorum temizleniyor diyor ne temizlenmesi berbat oldum. tedaviden sonra fitik cok iyi oldu masallah agri hic olmadi ve karaciger agrilar kesildi ama habizlik sonunu yuzunden yuzum berbat hale gelmisti.

Ilaclar bitkisel Dr cinde egtim almis doktorasin burda yapmis professor. sadece akupunkturla ugrasanlari bulamiyorum mutlaka ilac ekliyorlar veya masaj benim icin masaji oralardan almam uygun olmuyor masaj yaptirabilecegim uygun yer var suan arastiriyorum....

opuyorum

bol bol dua edelim bir-birimiz icin arkadaslar Allahim belki birimizin duasini kabul eyler! hayirli salih cocuk istiyorum......gorusmek uzere

kuka insallah tez vakitte gelir bebisin...hepimiz ayni yollardan gectik..cok iyi anliyorum..sabir bol dua..sirayla er gec hepimiz anne olacagiz..umudunu kaybetme...
topigin ugfuruna inanin..dualarim isteyen herkesle...

el-muallim sahurda da burdasin..topigini hic yalniz birakmiyorsun...biz o saatte gazla savasiyor oluyoruz..Allahtan ramazan ortalik sesli oluyor..uykumu dagitiyorum seslerden...
kizlar nasil?buyuyorlar masallah...

Selam arkadaşlar,
Kuka öyle güzel anlatmışsın ki durrumunu. Okurken bir ay önceki kendimi okudum neredeyse. Bir kaç haftadır psikoloğa gidiyorum. İyi geliyor. Düşüncelerimi bebek konusuna odaklamamda bir azalma oldu. Akşamları yatmadan önce de hipnoz cd'si dinliyorum. En çok o rahatlatıyor. Kısacası bunları anlatmamdaki amaç şu. Bu durumdan çıkmak için birşeyler yap Kuka. Yarı uzanır şekilde bir yere otur, çok yumuşak rahatlatıcı bir müzik aç ve derin nefes alıp ver ve sadece buna odaklan. İşte benim yaptığım ve herkese de yapılan rahatlama egzersizi bu. İnan çok iyi geliyor.
Ben arkadaşlarımla görüşmeyi kestim, zorlasam da olmuyordu çünkü mutlu olmuyordum. Zorlama sosyalleşmelerle kafandan atamıyorsun, hobi bulmak da çok işe yaramayabiliyor. Çünkü isteksiz olabiliyorsun. Bende durum buydu. Son bir senede kaç keredir tedavimi erteledim. Yaşım 38 diye panikliyordum, erteledikten sonra 39 oldu. Ama kendini iyi hissetmenin hepsinden önemli olduğunu düşünüyorum.
Kısacası Kuka, çok yıpranıyor ve çok üzülüyoruz. Kendimizden çok şey veriyoruz. Ama en kötüsü umutların kül olmasına katlanmak oluyor. Umarım sen de en kısa sürede kendini toparlayıp rahatlataak adımlar atmaya başlayabilirsin.
Sevgiler.

gunaydın kızlat..........
toprakcım kızın nasıl ........buyuyolar artık dımı .....
nıl oğlun gazı ıkı ay bekle cnım daha ıyı olucak
gokce az kaldı dımı hadı hayırlısı
aret hadı canım ıyıce buyumustıur bebegın ınşşşş
bensu ınş hersey ıyı gıdıyodur canım
kuka canım arrsatır ınş gonlune gore bı yer bulursun eylule kulajkver ıyı gelebılır sanada..........
eylul ınş canım ya ınşşş ıyı olman cok guzel.........

Evet şimdilik iyi gidiyor El-Muallim.Yarın 9 hafta oluyor Allah nasip ederse.Haftaya yani 10.hafta drar.Bakalım ne diycek doktor? Herkese Sevgiler.İsteyen herkes en en yakın zamanda hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.Hepimiz aynı üzüntülerden aynı ruh hallerinden geçiyoruz.Bence bol dua-istek -emek-uğraş-sabır.

aret masallah canım ya senınkı ınş kış bebgi olucak dımı benımkılerde subatta olmaları gerektı ta aaaaaa kasımda geldı akrep oldu cadılar...........ınş zamanında gelsın annesı.........
ozeldekı yazılara cevap yamak zamanımı alıyoo......bı arkadas üçüzleri oldu ıkısını kaybettı bırı cccok sukur ııyıımıs cok sevındım rabbım bırını ols bagışladı...........

El muallimcim biz iyiyiz.Bugün büroya gittim öğleden sonra eve kızımın yanına geldim kızım defalarca sarıldı durdu , beni ağlattı.Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım tam anlamıyla o zaman ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Çok kötü oldum kızımın o sarılışlarını görnce.Çalışan anne olmak çok zormuş ama kızım için çalışmak zorundayım.Sağlıkları yerinde olsunda buna da katlanırız ne yapalım.Siz nasılsınız?Fıstıklarım ne yapıyor?Kahvaltı ve diğer öğünler nasıl gidiyor?Benimki kaşık olayına karşı , elden ve bizim yiyeceklerden yiyecekmiş.Bizde böyle.
Eylül , kuka topiğin başlarına bakarsanız aynı şeyleri bizlerde yazdık, bizlerde hissettik.Çoğu zaman yıkıldık , umutsuz olduk, hayal kırıklığına uğramaktan korktuk.Keşke duvarların dili olsa da konuşsa, anlatsa o gözyaşlarımı, boyun bükmelerimi.Ben 2 kez yenildim bu savaşta.Ama en sonunda her şeyin nasip kısmet olduğunu anladığım , bir yere kadar müdahale edebileceğimi anladığım ve allah yumurta ve maddi ve manevi güç verdiği sürece mücadele etmeye karar verdiğim zaman hamile kaldım.Siz de böyle düşünün.Ve inanın , yazılmışa inanın.Bardağın dolu tarafına bakın.Ben inanıyorum çok yakında allahın izni ile sizde hamile kalıp bebişinizi kucağınıza alacaksınız.Bir de sakın yaşım şu , şu kadar denedim olmadı , ya olmazsayı düşünmeyin.Kndiniz 18 yaşında ve ilk kez deniyormuş gibi hissedin.Ya olmazsayıda olmadığı zaman düşünün.Dualarımız ve yüreğimiz sizinle...

selam kızlar...........
babaanneye gıdıyoz hepsı vıyak vıyak ıkısını yıkadım sıra elada ..........alıştım tel yıukamayada.......bugun oğlum talha nın dogum gunu .............orda pasta alıcazzz...............amac bırlıkte olmak opt sızı

selam kızlar...........
babaanneye gıdıyoz hepsı vıyak vıyak ıkısını yıkadım sıra elada ..........alıştım tel yıukamayada.......bugun oğlum talha nın dogum gunu .............orda pasta alıcazzz...............amac bırlıkte olmak opt sızı

doğum gününüz kutlu olsun...hep birlikte nice doğum günlerine inşşşş....:nazar:

Back
X