Selamlar,
Bensunaz cok sevindim iyi haberlere. Bak guzel basladin tedaviye. Insallah boyle devam edecek ve hamile haberini alacaksın. Kaç aydır problem vardı. Başlamaya karar verdin, problem de yok.sorunsuz inşallah devam edecek.
Denizcim maşallah çok iyi gidiyorsun. Varis çorabını ihmal etme. Ayakta çok kalmamaya çalış. Bir de aman dikkat sürekli hareketsiz kalma. Gerçi doktorun söylemiştir mutlaka. Aman ihmal etme. Ben seni 38 yaş üstünde takip ediyorum ama, arada bir haber de ver yani.
Muallim 7/24 ayakta gibisin. Aret haklı valla.
Aretcim yarın kontrol haberlerrini bekliyoruz.
Gökçecim boşver sivilceyi lekeyi, kalıcı bile olsa seni rahatsız ederse geçirecek birşeyler bulunur. Ama geçmeyebiliyor. Bende geçmedi. Sen yakında kucağına alacağın bebeğinle mutluluktan görmeyeceksin bile onları.
Ben ne durumdayım derseniz;
Arı sütü bal polen, buğdayçimi (Deniz'in mucizesi), hayıt suyu devam. Coenzyme, B12, Bcomplex, omega3'e ilave son 2 aydır Amerika'dan getirttiğim fertilaid ve fertile cm kullanıyorum. Karbonhidrat yemiyorum, kahve-çay çikolata yok, bol sebze meyve yiyorum. Vs daha bir sürü şeyler.
Adet başlayıp tedavi başlayınca hepsi bitecek, artık tedavi nasıl sonuçlanacak diye bekleyeceğiz.
Yani herkes susacak doktor konuşacak :)
Bir yıllık emeğim var sonuçta. Yediğim içtiğim, yaptığımla. Umarım iyi gider.
sevgiler.