Tp Bebek ve Akupunktur

slm hanımlar burda birazdan ezan okunucak herkese şimdiden hayırlı iftarlar olsun inş
kukacım ben hiç öyle bişey yaşamadım ama hamilelikte kırmızı ben oluştu bende oda protein fazlalıgından kaynaklanıyormuş acaba senin öyle bişey mi çok geçmiş olsun

Selam! Gokce Rana23 ya canim o proteini ogrenmek icin hangi tahlil yapilmali. Kanama cok fazlalasti dr bulmaliyim....

Allaha emanet olun!

kuka canımm neden gecmedı ama bazılarında oluyo bılıyorum drun numarası varsa bı ac sor ama alınan ılacların etksı bence .........cok gecmıs ols.......yada acaba kımyasal gebelıkmı ...........ınş ıyı olursun canım

merhaba kizlar nasilsiniz? Bensunaz eylulun dedigi gibi merak icindeyiz? haber ver?

el-mualim canim nasilsin? bebeisler nasillar? kimyasal gebelik tup bebekten sonra 1 aydan fazla gecti yeni de olma ihtimali var mi? Kanama cok fazlalasti....Burda tup bebek yaptirmadim gittim ya simi baska dr ayiyorum insallah gec kalmamisimdir.....

Gorusmek uzere Kizlar!

bensu nasılsın .........naptın ınş guzel haber ver basladımı tedavı..........
kukacım gecer ınşş ama yınede bı dra gıt baksın ...........off zor ya camnnım benım .........
herkese bol selam.........
bız cok sukur ıyıyız ela ve dıla ası oldu dort ası cok ama napalım agladılar ...............sımdı evdeyız seda uyuyoo dıla ve ela huysuz tabı ..............salonda yere yorgan sermısım ustunde dolasıyolar........

Merhaba kızlar.Kuka benimde ilk tüp bebek denememden sonra ara kanamalarım olmuştu hatta kahverengi çamursu idi kimi zaman rengi.O zaman dr. kalıntı demişti hatırladığım kadarıyla.Çok geçmiş olsun.
Herkesi çok öptüm...

slm kıslarr...eylülcüm başladık tedaviye..bende önceden kisk vardı .bu muane olmamda kisktin hiç olmadığını söledi doktor..klomen ,zikrotek.folbil ve marincab içtim...vede bazı tahililer istendi .kan degerleri homan tahlili bugünde onları yaptırdık...yarın kontrolüm var...inşşşş herlşey yolunda gider.....eylülcüm inşş sende biran önce başlarsın hayırlısıyla....kukacım bundan 6 ay evvel benim regl görmem 1ay sürmüştü....ama misafirim olduğu için bende doktora gidemedim...ondan sonrakiler artık yoluna girdi...doktora ilk gitmem kisktin engelmesiydi.çok ilaç kullandım ama her adet görüpte gitmemde kistin tekrar çıktığını sölüyordu doktorum..tatile gitmeden evvelde dogum kontrol hapı vermişti...şuandada kiskten eser yok...allahıma binlerce kez şükürler olsun.....kukacım bence hjiç erteleme biran önce doktora git derim..vede tahlilleride yaptır ..bak seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz...rabbim tez yakında eylül,kuka ,nisam ,aret ismini hatırlayamadığım herkezi hamile olanlardan nasip eder inşşş.....mualimcim seni ve bebeişleri çok çok öpüyorum.....................gökçecim sen neler yaptın.nasılsın ..son zamanlar nasıl gidiyor....gökçecim yüzündemi kırmızı ben çıktı anlamadım..belkim doğumdan sonra kaybolur......neyse kıslar ne olur bana dua edin ..çok ihtiyacım var buna..rabbim inşalllaahh emeklerimiz boşa çıkarmaz...hepiniz çok çok öptüm..k.i.b..opuyorumnanaktan

bensu cok guzel ya masallah bısey yok ve tedavıte basladın rabbım guzel eylesın ınş ya ınşşşşşşşşşşşşş............aret zaten hamıle ınş eylul kuka nısam ve senı gorucez ama acılısı sen yap ınşşşşşşş

El Muallim,
Saat 2:00 de bile hiç üşenmemiş bilgisayarı açmışsın:)demek ki dördüz dahi olsa başa çıkabilirmişsin sen:)
Yarın doktor kontrolüm var tam on haftalık yarın bakalım doktor ne diycek sabırsızlıkla bekliyorum:)
Bensunaz tedavin hayırlı olsun Allah ın izniyle inşallah bu sefer olacak:)

Sevgiler....:CüvCüv:

aret guldurdun kız benı...........uyudular azcık hadı gırım dedım merak edıyorum yaa........ınş senın bebıste kılo almıstır hadı bakalım

merhaba kızlar nasılsınız? arada okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor. tek yazdığım başlık 38 yaş üstü kısmı. daha fazlasını yapamıyorum. kasım hamilelerini de okuyorum arada. zaman kalmıyor. herkes iyidir umarım. bensunaz tedaviye başlamış. hayırlı olsun. inşallah bu sefer kavuşsun bebeklerine. muallim toprak iyisinizdir umarım. toprak ın kızı da iyi olmuştur herhalde. muallim 3 melek de iyidir (cadı deme şunlara bak cadı kalacaklar başına :jeyyar:) inşş. benim de geçen haftaki son kontrolde herşey iyiydi. sadece ileri derece varis oluştu. sıcakların bitmesiyle 3 gündür varis çorabı giymeye başladım (bu da bir servet ama hem sağlık için hem allah korusun emboli önlemek için lazım). bebek doğsun büyüsün bakıcam çaresine artık. bir de yürüyememe derdim vardı. 20 metre yürüsem nefes nefese kalıyorum bacaklarım ağrıyor oturup dinlenmeden geçmiyordu. doktorum eskiden kalp deliği nedeniyle ameliyat olduğumdan kalpçiye kontrole gönderdi. birşey çıkmadı tahmin ettiğim gibi. o da kan % 50 ağırlaşır bu dönem diyim idrar söktürücü verdi. haftada 2 yetmezse günaşırı dedi. bugün anladığım günaşırı içmem gerek yoksa aynı sıkıntı geri geliyor. başka bir dert yok şu an sükür. 30. hafta kan uyuşmazlığı testini tekrar edip kontrole gideceğim. inşallah böyle gitmeye devam eder.

El Muallim,
Saat 2:00 de bile hiç üşenmemiş bilgisayarı açmışsın:)demek ki dördüz dahi olsa başa çıkabilirmişsin sen:)
Yarın doktor kontrolüm var tam on haftalık yarın bakalım doktor ne diycek sabırsızlıkla bekliyorum:)
Bensunaz tedavin hayırlı olsun Allah ın izniyle inşallah bu sefer olacak:)

Sevgiler....:CüvCüv:

aret neden ticker yapmıyorsun tam kaç haftalık olduğun gözükür iyi olur

Yarın sabah doktor kontrolüm var .Doktor kontrolümden sonra yapıcam inşallah:)10 haftalıkken başlamak istedim:) Deniz sana da az kalmış hayırlısıyla:) :)opuyorumnanaktan

denizcim çok geçmiş olsun canım inş 30 haftada kan testinizde güzel çıkar
aretcim yarın güzel haberler al inş canım dr dan
kukacım ben hangi dr asorulur bilmiyorum kendi dr una danış inş geçer yakında :)
torakcım avatardaki kendi bebişinmi ay çok tatlı maşallah

slm kıslarr...eylülcüm başladık tedaviye..bende önceden kisk vardı .bu muane olmamda kisktin hiç olmadığını söledi doktor..klomen ,zikrotek.folbil ve marincab içtim...vede bazı tahililer istendi .kan degerleri homan tahlili bugünde onları yaptırdık...yarın kontrolüm var...inşşşş herlşey yolunda gider.....eylülcüm inşş sende biran önce başlarsın hayırlısıyla....kukacım bundan 6 ay evvel benim regl görmem 1ay sürmüştü....ama misafirim olduğu için bende doktora gidemedim...ondan sonrakiler artık yoluna girdi...doktora ilk gitmem kisktin engelmesiydi.çok ilaç kullandım ama her adet görüpte gitmemde kistin tekrar çıktığını sölüyordu doktorum..tatile gitmeden evvelde dogum kontrol hapı vermişti...şuandada kiskten eser yok...allahıma binlerce kez şükürler olsun.....kukacım bence hjiç erteleme biran önce doktora git derim..vede tahlilleride yaptır ..bak seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz...rabbim tez yakında eylül,kuka ,nisam ,aret ismini hatırlayamadığım herkezi hamile olanlardan nasip eder inşşş.....mualimcim seni ve bebeişleri çok çok öpüyorum.....................gökçecim sen neler yaptın.nasılsın ..son zamanlar nasıl gidiyor....gökçecim yüzündemi kırmızı ben çıktı anlamadım..belkim doğumdan sonra kaybolur......neyse kıslar ne olur bana dua edin ..çok ihtiyacım var buna..rabbim inşalllaahh emeklerimiz boşa çıkarmaz...hepiniz çok çok öptüm..k.i.b..opuyorumnanaktan

canım dualarım seninle rabbim gönlüne göre versin inş sonn tedavin olur inşşş canım
ben yüzümde deil vucudumda felan çıktı küçük kırmızı ben bide leke gibi sanki sivilce ama sivilcede degil bazıları aman neyseinş hamişllikten sonra geçer

Selamlar,
Bensunaz cok sevindim iyi haberlere. Bak guzel basladin tedaviye. Insallah boyle devam edecek ve hamile haberini alacaksın. Kaç aydır problem vardı. Başlamaya karar verdin, problem de yok.sorunsuz inşallah devam edecek.
Denizcim maşallah çok iyi gidiyorsun. Varis çorabını ihmal etme. Ayakta çok kalmamaya çalış. Bir de aman dikkat sürekli hareketsiz kalma. Gerçi doktorun söylemiştir mutlaka. Aman ihmal etme. Ben seni 38 yaş üstünde takip ediyorum ama, arada bir haber de ver yani.
Muallim 7/24 ayakta gibisin. Aret haklı valla.
Aretcim yarın kontrol haberlerrini bekliyoruz.
Gökçecim boşver sivilceyi lekeyi, kalıcı bile olsa seni rahatsız ederse geçirecek birşeyler bulunur. Ama geçmeyebiliyor. Bende geçmedi. Sen yakında kucağına alacağın bebeğinle mutluluktan görmeyeceksin bile onları.
Ben ne durumdayım derseniz;
Arı sütü bal polen, buğdayçimi (Deniz'in mucizesi), hayıt suyu devam. Coenzyme, B12, Bcomplex, omega3'e ilave son 2 aydır Amerika'dan getirttiğim fertilaid ve fertile cm kullanıyorum. Karbonhidrat yemiyorum, kahve-çay çikolata yok, bol sebze meyve yiyorum. Vs daha bir sürü şeyler.
Adet başlayıp tedavi başlayınca hepsi bitecek, artık tedavi nasıl sonuçlanacak diye bekleyeceğiz.
Yani herkes susacak doktor konuşacak :)
Bir yıllık emeğim var sonuçta. Yediğim içtiğim, yaptığımla. Umarım iyi gider.
sevgiler.

denız masallah yaaaaaaaaaa ınş alıcan bebegını ınşş kucana .......ammma cok streslı bı anne olucan gıbı dıkkat et .....oğlan çocoukları sıkıya gelemıez......
gokce sende ıyısın dımı sıvılce ve onun gıbı seyler normaldır gecer dıogumdan sonra bende lekeler cok olmıustu gectuı ılaçların yan etkılerı .........
eylul ınş emeklerın bosa gıtmez canım ınşş beslenmmen cok guzel.........ay bensu canım ınş hersey yolunda gıder ınşş sakın sıkma kendını cok pozıtıf ol.........
kuka canım gıt mutlaka dra ınş rahatlarsın ınş gecer bıu kanama..........aret ıyı haberle gel bakalım.....,
bebek ıstıyoruz valla gece halımı bı gorsen gercı sende farklı degılsın benle bı ıkı aydır dımı her saat bası ayaktayım bırı olmazsa boırı mıkır mıkır..........
bugun alışverıs yaptım yazlıklar olmuyoo artık ve hava serınledı ay uç kız benıu ıfklass ettırcekk ya tıoprak nerdesınnnnnnnnnnnn ..........

Back
X