Tp Bebek ve Akupunktur

kadır gecenız hayırlı ols ınşşşşşşşş rabbım yapılan duaları makbul eylesın tutulan oruclarıdaa.........kımın sıkıntısı varsa gıdersın ınşşşşşşşşşş yureklerımıze ferahlık genıslık versın evlatları olmayanlara kısa zamanda hayırlı evlatlar olacaklaraa saglıklı evlatlar versın ..........evladı olanlarada kolaylıklar saglık ve afıyet versın ınş o netylerse guzel eyler ...........bol dua bu geceeeeeeeeeeeeee

Tedaviye başlayacakların tedavisi hayırlı olsun:nazar:
Kaymaklım inşallah düzelecek olumlu düşün
Toprak karı koca arasında olur bazen üzme kendini.
Deniz hayırlısı ile az kalmış.:nazar:

Sevgileropuyorumnanaktan

Tedaviye başlayacakların tedavisi hayırlı olsun:nazar:
Kaymaklım inşallah düzelecek olumlu düşün
Toprak karı koca arasında olur bazen üzme kendini.
Deniz hayırlısı ile az kalmış.:nazar:

Sevgileropuyorumnanaktan

ooo ricker yapmışsın o zaman kontrole gittin. hayırlı olsun :emir_bebek:

Evet Deniz'cim gittim.Allah'a şükür her şey yolunda:nazar:
İnşallahta böyle gider 12. haftam dolsa biraz daha rahatlıycam...

ooo masalah aret masallah ınşşşş son haftalarıda gorucez........gokce nasılsın denız sende az kaldı artık ya heyecan doruktaaa............bensu nasıl gıdıyo ınşş sorunn cıkmaz ınş.........herkes nasıl moraller cokıyı ols.............
kızlar bebekrın cıcılerı kısmına kızlarımın odasını koydum bakın ıstersenız fıkır olur........ toprak nerdesın ..........kuka nasıl oldun canım eylul beslenmen harıka emeklerın yerını bulur ınşş nıl nerdesın

Merhaba arkadaşlar...eskiler beni bilir ....ben evlat özlemiyle yanan...ve halende bebeğine kavuşamayan arkadaşınız bulut83...
Kızlar sanmayınki arkadaşınız buraya gelip sizlerle sohbet etmiyor...sizleri unuttu..inanınki hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum...mutluluğunuza ortak oluyorum...hepiniz maşallah yavrularınıza kavuştunuz..kiminiz anne kiminiz anne adayı...bir tek ben kaldım herhalde...elleri koynunda..bebeğine hasret....canlarım düşüğün üstünden 6 ay geçti ve bende hala hamileleik yok...6 sene olacak evleneli 26 eylülde....ne acı ...6 yılır hep bebeğimin hasretiyle yanıyorum.....kızlar isterdimki bu bayram çifte bayram yaşayayım bebeğime hamile olmuş olayım...ama yine rabbim nasip etmediiiiiiiii...kızlar bu bayram çok zoruma gidiyor...hep içimden ağlamak geliyor...elim kolum hiç bir şey yapmaya kalmıyor...kendimi çoooooooooooook çaresiz hissediyorum....sanki daha çarem yok gibi...rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesinnnnnnnnnnnnnnnnn...

Inşallah bende tez vakitte hamilelik haberini paylaşırım sizlerle...anne olan canlarım hayırlısıyla büyütün bebeklerinizi...anne adaylarıda hayırlısıyla sağlıkla doğururlar inşallahhhhhhhhh

benim gibi evlat hasreti çekenlerde en kısa vakitte salih saliha evlatlara kavuşurlar....
Kızlar hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun....

canım bulut hosgeldın...........canım hamıleydın sen ........habeım olmadı ya kayıpmı ettın canım yyaaaaaa cok uzuldum nasıl oldu rabbım bı daha tyasatmasın rabbım senıde anne eylesın ıunşşşşşşş...........rabbım yard ols.........yaz buraya canım

Herkesin ramazan bayrami mubarek olsun.
Rabbim nice nice bayramlara eristirsin hepimizi insellah
Gecen kurban bayraminin 3. gunu transferim olmustu.Ramazan bayraminda melegim benimle Yuce yaradanim evlat isteyen ve bu yolda maddi manevi emek sarfeden herkese hayirli evlatlar nasip etsin insellah Rabbim edilen dualari acilan ellerimizi bos cevirmesin AMINNNNNNN

Kizlar bebegimin resmini koyacam ama bir turlu beceremedim.
Olmadi yaaaaa kabul etmiyor Tam yarin 1 aylik olduk teyzeleri Kizlar hepinize hayirli bayramlar ALLAHA EMANET OLUN

NİL canım allah bağışlasın...ne güzel bir mutluluk olsa gerek..rabbimde acaba o mutlulukları yaşatırmı....o kadar yoruldumki artık dayanacak gücüm kalmadı...rabbim sabır versin...bizlere....hayırlı bayramlar....tüm arkadaşların bayramı mübarek olsun...rabbim tüm sevdikleriyle nice bayramlara nasip etsin....

elmuallim ablacığım...ocak ayında rabbimin mucizesini yaşamıştım...ama mucizem 2 aylıkken annesini terk etti...rabbim verdi rabbim aldı...kürtaj olmak zorunda kaldım....şimdide o mucizeyi tekrar yaşayıp bu sefer hayırlısıyla sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı istiyorum rabbim kısmet ederse....maşşallah kızların büyümüş....hepiniz rabbime emanet olun...

canım bulut ınşşş yenıden gelecek melegın ınşş............sabır azcık daha ...........
nıl ımages ten yukle ya nasıl yapıyosun kı..........oğlun buyudu masallah.............
kızlarımda sızı opuyoooooooo

kızlar bebeklerımız ve cıcılerı kısmına bebeklerımın odasını koydum bakın ıssterdesenız fıkır olur bıde ınş begenırsınız

Burdayız el muallimcim.Bayram yaıyoruz.Dün annemgildeydik bugün beylerbeyinde kahvaltı , bağdat caddesinde kahve ve göztepede akşam yemeğindeydik.Güzel bir gündü.
Bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Bir daha ki ramazana tüm isteyenler bebiklerine kavuşur ve inşallah çifte bayram yaparlar...

slm kıslarr ..herkezin mübarek ramazan bayramını kutlarım....kıslar o kadar yoruldumki yorgunluktan inanırmısınız giremedim k.k.ne......günlük çagırdılar bizi..sahura kalk sabah erkenden kalk git vallaa çok yoruldum..ilk hale hanımla başladık sonra nur hanım daha sonra betül hanım ve de en son yumurta toplamayıda güvenç bey yaptı...çok doktorun elinden geçtim..nasip değilmiş bir doktorla başlayıp onla bitirmek...neyse kıslar çok üzgünümmafoldumben....1tane yumurtam çıktı..eger ki döllenirse yarın haber verecekler....rabbim inşalllahh hayırlısını nasip eder...............bulutcum rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın .benimde 10 sene oldu..1 kere bilem hamile kalamadım..bakalım bu son yaptırdığımızda sonu ne olacak .oda müstesnayya ..rabbime hergün dua ediyorum..inşş dularımızı makbul edenlerden eyler...aminnnn toprakcım inşallaaaaaahhh..rabbimm herkeze ama herkeze tattırsın anneliği...kıslar tekrar hepinizi öpüyorum..daha nice bayramlaraopuyorumnanaktan..

toprak sagol canım gez valla ıyı olur.....senın kısss cok tatlı olmuşş yerım onu........
bensu canım ya demek cok yoruldun rabbım emeklerını nzayı etmesın ınşşşşşşşşşş..............ınş nıl gıbı o tek yum bebegın sana tutunur annesı ınş...............

Back
X