Tp Bebek ve Akupunktur

canlarım beniimm çookk sagolun......muallimim inşşşşşaaalllahhhh............. agzından bal damlaya .ilk açılışta olur inşaalllaahhh hayırlısıyla .......kendimide fazla alıştırmak istemiyorum..bugün ilk menegon iğnemi vuruldum..2toz 1su .........aretcim canım gözünaydın wala kafam o kadar karışık ki ben senin hamiş olduğunu unutmuş..inşşşş darısı benim başıma aretcim....rabbim sana ve gökçeye hayırlı evlatlar nasip etsin.......denizcim seninde doğum yaklaşömış..rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşş.....eylülcüm inşşş bu yaptıklarının karşılığını alırsın canım...pazar günü tekrar kontrolüm var...benim doktorum hale hanımda izne ayrılmış 10 günlüğüne..nur hanım bakıyor bana ...inşş hayırlı olur herşey hakkımda .....kıslarr hepinizi çok çok öpüyorum...akşamda yaklaşıyor.oruçda yok şuan .iğnemide vurulmaya gidiyorum..k.ib ...görüşürüz..opuyorumnanaktan

canım bensu kendını dedıgın cook kaptırma ama asla negatıfde dıusunme rabbım ınş ol desın ınlşş bu kez gelsın bebegın .........bu ımtıhan cok zor herzaman derım anlıga babalıga layık olmayan bıcok ınsan var bı okadarda annelık ıcın yanan..........ama ımtıhan dunyasındayız rabbım ımtıhanımızı kolay eylesın tasıyamayacagımızı vermesın bu guzel duyguyu tatdırsın canım ınşşşşşşşşşş veren o o herseye kadır tek ol desın yeter .............rabbımız emeklerı zayı etmez ınş canım hep dua bol dua

Selamlar,
Bensunaz cok sevindim iyi haberlere. Bak guzel basladin tedaviye. Insallah boyle devam edecek ve hamile haberini alacaksın. Kaç aydır problem vardı. Başlamaya karar verdin, problem de yok.sorunsuz inşallah devam edecek.
Denizcim maşallah çok iyi gidiyorsun. Varis çorabını ihmal etme. Ayakta çok kalmamaya çalış. Bir de aman dikkat sürekli hareketsiz kalma. Gerçi doktorun söylemiştir mutlaka. Aman ihmal etme. Ben seni 38 yaş üstünde takip ediyorum ama, arada bir haber de ver yani.
Muallim 7/24 ayakta gibisin. Aret haklı valla.
Aretcim yarın kontrol haberlerrini bekliyoruz.
Gökçecim boşver sivilceyi lekeyi, kalıcı bile olsa seni rahatsız ederse geçirecek birşeyler bulunur. Ama geçmeyebiliyor. Bende geçmedi. Sen yakında kucağına alacağın bebeğinle mutluluktan görmeyeceksin bile onları.
Ben ne durumdayım derseniz;
Arı sütü bal polen, buğdayçimi (Deniz'in mucizesi), hayıt suyu devam. Coenzyme, B12, Bcomplex, omega3'e ilave son 2 aydır Amerika'dan getirttiğim fertilaid ve fertile cm kullanıyorum. Karbonhidrat yemiyorum, kahve-çay çikolata yok, bol sebze meyve yiyorum. Vs daha bir sürü şeyler.
Adet başlayıp tedavi başlayınca hepsi bitecek, artık tedavi nasıl sonuçlanacak diye bekleyeceğiz.
Yani herkes susacak doktor konuşacak :)
Bir yıllık emeğim var sonuçta. Yediğim içtiğim, yaptığımla. Umarım iyi gider.
sevgiler.

canım çok güzel kampa almışsın kendini. inşallah emeklerinin meyvelerini toplayacaksın. tedaviye başlayınca arısütü bal polen ve omega 3 e devam edebilirsin hatta bahçeci kendi veriyordu bazı hastalarına omega 3. beslenme şekline de aynen devam. kafeini çok az kullan. arada yürüyüş falan da yapıyorsun değil mi? o da strese hormonlara çok iyi gelir.
psikolog nasıl geldi faydası oldu mu? o da anadolu yakasında mı? ben de stresli hamileden sonra stresli anne olursam düşünüyorum. valla hiç istemediğim birşey anneci çocuk yetiştirmek. korkuyorum kendimden.

Merhaba kizl nasilsiniz? bensunaz insallh iyi haberlri verirsin insallah hamis kalirsin...
1-a regl surersinde agri olmusmuydu? Toprakcim benim kanamaya nereyse 20 gun oluyor...

Dr gittim sol tarafta yumurtalikta enfeksiyon ve tuplerde yisikik sagda miyom diyorlar....Agri fazlalasti... 7.09.2010 tarihine kadar igne ilac aliyorum gecmese amelyat olabilir diyorlar... Benmiyom oldugunu dusunmuyorum sadece stres ve tedavide alinmis hormonal ilclardan kaynaklanmis neden olabilir diyorum... Iyi degilim iyi olmaya gayret ediyorum....

Allaha emanet olun! gorusmek uzere!

canım kuka ınş ılacların yanetkısıdır ya ınş gecerde suıkıntı olmaz rabbım sıfa versın kısa zamanda ınşş canım

Kuka inşallah bir an önce iyi olursun.Ama ne olursa olsun moralini bozma , unutma her şerde bir hayır vardır.Ameliyat olursan bile belki hamile kalmanı kolaylaştıracak bir operasyon olur.Hakkında hayırlııs olsun.
Bensunaz tedaviye başlamışsın.Bol bol su iç.Stres yapma sende strese neden olan ortamlardan ve kişilerden kaçın.Omega 3 al.Çay ve kafein az al.Protein ağırlıklı beslen.Ve en önemlisi nazlı bebişinin geliceğine inan.Bol bol dua et.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Denizcim Ece iyi oldu allaha şükür.Ama çok mızmız oldu sanırım dişi çıkacağı için.Onun tüm ağrıları sancıları keşke bana gelse ben çeksem diyorum.Sen de ağırlaşmışsın artık.Kendine dikkat et.Tuzlu yeme , bol su iç.Şimdi bol bol uyu.İlerde uyuyamayacaksın.
El muallim bana 1 tanesi yetiyor sen üçüzlerle napıyorsun.Hep aklıma geliyor.Senden güç alıyorum sıkıldığım anlarda.Allah sana da kolaylık versin.
Bugün eşimle kavga ettik , canım sıkkın.O çekti gitti.Ben de kıızmla ilgilendim durdum.Erkekler için ne kadar kolay gitmek.Ama biz kadınlar özellikle de anne isek gidemiyoruz.Çocuğumuz için kalıyoruz ayağımız üzerine basıyoruz, güçlü oluyoruz.Ve ben bir kez daha söz veriyorum kendime kızımın okuması ve iş güç sahibi olması için elimden geleni yapacağım diye...

hayırlı akşamlar kıslar..muallimcim kukacım çok sagolun rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşalllaahhh....kukacım rabbim tez yakında şifanı verir inşallaahhh....dualarım sizlerle...yarın kontrolüm var kıslar...bakalım sonuç nolcak.....................toprakcım çok sagol canım...omega3 yarın alayım ..inşş faydası olur ..artık çayada paydoş..birde toprakcım yeşil çay içiorum onunda yan etkisi varmı....neyse hepinizi bol bol öpüyorum..a.e.o......

toprak coooooooook haklısın..........gercekten öle erkekler cok farklı annelık cok farlklı zaten peygamber efendımız s a v.........kendısıne kıme ıyılık yapayım dıyen bı adama üç kez annnene annene annnne demıs sonra babana demıstır.........annelık cok kımyetlı .........erkek ceker gıder ama ana kalır evlatların basında.........rabbım hayırlı es hayırlı evlatlar versın cumlemıze ....gercekten zor ya üç tane ama cokda guzel kardes aramıcaklar enazından ınş cok ıyı anlaşan kardesler olurlar.......bende okudum ve okutucamm ınşş ınşşş severler okumayı oda onemlı baksana etrafa kızlarıuı sımdı okutuyoruz daha onbesınde kacıyolar eskıden okumak ıçın yalvarırlardı zorla evlendırılırlerdı sımdı tam tersı oldu noldu bu kızlara.........ınş okusunlar canım...........dıslerıdır sıkıntı veren benımkılerde öle ya cok mızmızlarr

iyi pazarlar a.s.

Kuka inşallah bir an önce iyi olursun.Ama ne olursa olsun moralini bozma , unutma her şerde bir hayır vardır.Ameliyat olursan bile belki hamile kalmanı kolaylaştıracak bir operasyon olur.Hakkında hayırlııs olsun.
Bensunaz tedaviye başlamışsın.Bol bol su iç.Stres yapma sende strese neden olan ortamlardan ve kişilerden kaçın.Omega 3 al.Çay ve kafein az al.Protein ağırlıklı beslen.Ve en önemlisi nazlı bebişinin geliceğine inan.Bol bol dua et.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Denizcim Ece iyi oldu allaha şükür.Ama çok mızmız oldu sanırım dişi çıkacağı için.Onun tüm ağrıları sancıları keşke bana gelse ben çeksem diyorum.Sen de ağırlaşmışsın artık.Kendine dikkat et.Tuzlu yeme , bol su iç.Şimdi bol bol uyu.İlerde uyuyamayacaksın.
El muallim bana 1 tanesi yetiyor sen üçüzlerle napıyorsun.Hep aklıma geliyor.Senden güç alıyorum sıkıldığım anlarda.Allah sana da kolaylık versin.
Bugün eşimle kavga ettik , canım sıkkın.O çekti gitti.Ben de kıızmla ilgilendim durdum.Erkekler için ne kadar kolay gitmek.Ama biz kadınlar özellikle de anne isek gidemiyoruz.Çocuğumuz için kalıyoruz ayağımız üzerine basıyoruz, güçlü oluyoruz.Ve ben bir kez daha söz veriyorum kendime kızımın okuması ve iş güç sahibi olması için elimden geleni yapacağım diye...

geçmiş olsun kızına bir daha tekrarlamasın. diş çıkarma zamanları da çok zormuş ama bu da geçecek. çok da şirin olmuş maşallah doğan büyüyor işte. :nazar: eşinle çabuk barışırsınız umarım üzmez seni. işle uğraş bebekle uğraş evle uğraş üstüne bir de bu adamlar ve çoook haklısın. ne yapıp edim kızları okutmak meslek sahibi yapmak

Merhaba kizl nasilsiniz? bensunaz insallh iyi haberlri verirsin insallah hamis kalirsin...
1-a regl surersinde agri olmusmuydu? Toprakcim benim kanamaya nereyse 20 gun oluyor...

Dr gittim sol tarafta yumurtalikta enfeksiyon ve tuplerde yisikik sagda miyom diyorlar....Agri fazlalasti... 7.09.2010 tarihine kadar igne ilac aliyorum gecmese amelyat olabilir diyorlar... Benmiyom oldugunu dusunmuyorum sadece stres ve tedavide alinmis hormonal ilclardan kaynaklanmis neden olabilir diyorum... Iyi degilim iyi olmaya gayret ediyorum....

Allaha emanet olun! gorusmek uzere!

inşallah çabuk geçer kanaman. ama yapışıklık iltehap vs diyorlarsa her durumda en azından histeroskopi olman gerekecek. merak etme basit bir işlem. hem sonrasında yeni bir deneme öncesi rahim de temizlenmiş hazırlanmış olur. inşş biran önce sağlığına kavuşursun

kuka sana rahım fılmı cekıldımı hıç veya hısteroskopı yapıldımı ya ...........ıyı bı arastırma oldumu merak ettım .........ınşş sıkıntın uzuun surmez ama nolur ıyı bı dra gıt

kuka adı nolcak oğlusunun.........dogum nerde olucak ............ısten ayrıldınmı ızne........

kuka ya mı sordun bana mı hamilelerden birine mi? :uhm: kuka için allah söyletti diyeceğim. :Saruboceq: bana gelince izne ayılmadım. dr um sezeryen dolayısıyle 1 hafta erken yani 31. hafta, ya izin ya dayanabilir hissedersem çalışabilir raporu yazacak. doğum da ya memorial ya gayrettepe florence nigthangale düşünüyorum. dr umun çalıştığı hastanelerden sigortama uyanı bunlar. dr seçer artık. adını benim dışımda çoğu kimse arda olarak beğendi. benim içime sinmedi ama daha sinenini de bulamadım.

Selamlar,
Bensunaz cok sevindim iyi haberlere. Bak guzel basladin tedaviye. Insallah boyle devam edecek ve hamile haberini alacaksın. Kaç aydır problem vardı. Başlamaya karar verdin, problem de yok.sorunsuz inşallah devam edecek.
Denizcim maşallah çok iyi gidiyorsun. Varis çorabını ihmal etme. Ayakta çok kalmamaya çalış. Bir de aman dikkat sürekli hareketsiz kalma. Gerçi doktorun söylemiştir mutlaka. Aman ihmal etme. Ben seni 38 yaş üstünde takip ediyorum ama, arada bir haber de ver yani.
Muallim 7/24 ayakta gibisin. Aret haklı valla.
Aretcim yarın kontrol haberlerrini bekliyoruz.
Gökçecim boşver sivilceyi lekeyi, kalıcı bile olsa seni rahatsız ederse geçirecek birşeyler bulunur. Ama geçmeyebiliyor. Bende geçmedi. Sen yakında kucağına alacağın bebeğinle mutluluktan görmeyeceksin bile onları.
Ben ne durumdayım derseniz;
Arı sütü bal polen, buğdayçimi (Deniz'in mucizesi), hayıt suyu devam. Coenzyme, B12, Bcomplex, omega3'e ilave son 2 aydır Amerika'dan getirttiğim fertilaid ve fertile cm kullanıyorum. Karbonhidrat yemiyorum, kahve-çay çikolata yok, bol sebze meyve yiyorum. Vs daha bir sürü şeyler.
Adet başlayıp tedavi başlayınca hepsi bitecek, artık tedavi nasıl sonuçlanacak diye bekleyeceğiz.
Yani herkes susacak doktor konuşacak :)
Bir yıllık emeğim var sonuçta. Yediğim içtiğim, yaptığımla. Umarım iyi gider.
sevgiler.
cawnım yok takmıyom sivilceyide ne bilim elime felan denk gelince gıcık oluom neyse sende iyisin inş canım
denız masallah yaaaaaaaaaa ınş alıcan bebegını ınşş kucana .......ammma cok streslı bı anne olucan gıbı dıkkat et .....oğlan çocoukları sıkıya gelemıez......
gokce sende ıyısın dımı sıvılce ve onun gıbı seyler normaldır gecer dıogumdan sonra bende lekeler cok olmıustu gectuı ılaçların yan etkılerı .........
eylul ınş emeklerın bosa gıtmez canım ınşş beslenmmen cok guzel.........ay bensu canım ınş hersey yolunda gıder ınşş sakın sıkma kendını cok pozıtıf ol.........
kuka canım gıt mutlaka dra ınş rahatlarsın ınş gecer bıu kanama..........aret ıyı haberle gel bakalım.....,
bebek ıstıyoruz valla gece halımı bı gorsen gercı sende farklı degılsın benle bı ıkı aydır dımı her saat bası ayaktayım bırı olmazsa boırı mıkır mıkır..........
bugun alışverıs yaptım yazlıklar olmuyoo artık ve hava serınledı ay uç kız benıu ıfklass ettırcekk ya tıoprak nerdesınnnnnnnnnnnn ..........
canım çok şükür yiiyim sende iyisin inş ya lekeler felan pek üzülmüyom ama inş geçer ilaçtandır die düşündüm bende bakalım bebişleri öp benim için
kuka ya mı sordun bana mı hamilelerden birine mi? :uhm: kuka için allah söyletti diyeceğim. :Saruboceq: bana gelince izne ayılmadım. dr um sezeryen dolayısıyle 1 hafta erken yani 31. hafta, ya izin ya dayanabilir hissedersem çalışabilir raporu yazacak. doğum da ya memorial ya gayrettepe florence nigthangale düşünüyorum. dr umun çalıştığı hastanelerden sigortama uyanı bunlar. dr seçer artık. adını benim dışımda çoğu kimse arda olarak beğendi. benim içime sinmedi ama daha sinenini de bulamadım.

canım demek bebiş ismi ada düşündünüz ama arda isiminde kaç bebek gördüm acaip yaramaz aksi durmuyolar yerinde sen bilirsin koymak isteyebilirsin ama bana cazip gelmiyo :(
hayırlı kandiller rabbim duaları kabul etsin inşallah evimiz huzurla dolsun

Deniz ben memorialda yaptım doğumu çok memnun kaldım hizmetinden.Doğumda değil otelde gibi hissediyorsun kendini.Biraz kazık ama sigortan varsa bence orada yap.Bir de 9. katta suit odalarda kal.6. katta ki odalara çok gelen giden oluyormuş.Oğlum olsa bende Arda ismini istiyordum.Bence çok güzel bir isim
.Dün gece 3 de Ece ateşlendi.Gece mesaimiz vardı anlayacağınız.Bugün iyiyiz.

merhaba kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir bizde iyiyiz insallah.bu aralar biraz canimiz sikkin allahim bugunun hurmetine yavrumu bize saglikli bi sekilde bagislasin amin.kizlar biliyosunuz once ensesi kalin diye amniosentez yaptirdik cok sukur temiz geldi aradan 2 ay gecti simdide doktorlar bebegin beynindeki sivi miktari limitte eger artarsa cok tehlikeli olur diyolar ya artamazsa dedim ozaman yapacak bise yok hersey normal dediler ins allahim yuzumuze bakarda su artmaz yavrumda sagsalim kucagima gelir. iste kizlar bende son durum bu onun haricinde gayet iyiyiz bebegim iyi normalde cok hareketli bi bebek ama bu aralar anne cok sikkin ve agladigi icin kuzum baya sakinlesti onada cok uzuluyorum dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elden ins hersey cok guzel olur bu imtahanida boylece atlatmis olurum amin...... kendinize cok iyi bakin hepinizi cok optum allaha emanet olun

Deniz ben memorialda yaptım doğumu çok memnun kaldım hizmetinden.Doğumda değil otelde gibi hissediyorsun kendini.Biraz kazık ama sigortan varsa bence orada yap.Bir de 9. katta suit odalarda kal.6. katta ki odalara çok gelen giden oluyormuş.Oğlum olsa bende Arda ismini istiyordum.Bence çok güzel bir isim
.Dün gece 3 de Ece ateşlendi.Gece mesaimiz vardı anlayacağınız.Bugün iyiyiz.

geçmiş olsun ateş diş çıkardığı için herhalde. ben o zamanlarında bir de çalışıyor olacağım. nasıl başa çıkabileceğim bilmem. artık rabbim gücünü verir herhalde.
memorial ın fiyatını ben amerikan a yakındır diye düşünmüştüm ama sordum dr hariç 3500 müş. uzun zamandır zam gelmedi zam olabilir dediler. 4500 ü aşmazsa sorun yok. aşmaz inşallah. epidural de olsa fiyata dahilmiş. suit odaları ben de düşündüm sigorta farkını verir mi bilmem bir de limitimi ne kadar aşar bilmem ama çok rahat olur herhalde. farkını soracağım. çok korkunç değilse biz de verebiliriz. o günler gelsin de bir.

merhaba kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir bizde iyiyiz insallah.bu aralar biraz canimiz sikkin allahim bugunun hurmetine yavrumu bize saglikli bi sekilde bagislasin amin.kizlar biliyosunuz once ensesi kalin diye amniosentez yaptirdik cok sukur temiz geldi aradan 2 ay gecti simdide doktorlar bebegin beynindeki sivi miktari limitte eger artarsa cok tehlikeli olur diyolar ya artamazsa dedim ozaman yapacak bise yok hersey normal dediler ins allahim yuzumuze bakarda su artmaz yavrumda sagsalim kucagima gelir. iste kizlar bende son durum bu onun haricinde gayet iyiyiz bebegim iyi normalde cok hareketli bi bebek ama bu aralar anne cok sikkin ve agladigi icin kuzum baya sakinlesti onada cok uzuluyorum dua etmekten baska hicbisey gelmiyor elden ins hersey cok guzel olur bu imtahanida boylece atlatmis olurum amin...... kendinize cok iyi bakin hepinizi cok optum allaha emanet olun
gemiş olsun. kasım hamilelerinden birinine de geçen ay sıvı miktarı limitte (9 mm di galiba) hidrosefali riski var demişlerdi ama 1 ay sonra sıvı 7mm e düşmüş. senin de düşer inşallah. :Saruboceq:

canım demek bebiş ismi arda düşündünüz ama arda isiminde kaç bebek gördüm acaip yaramaz aksi durmuyolar yerinde sen bilirsin koymak isteyebilirsin ama bana cazip gelmiyo :(
hayırlı kandiller rabbim duaları kabul etsin inşallah evimiz huzurla dolsun

valla gergin anneden ve öfkeli babadan zaten çok gazlı huzursuz bebek olacak diye korkuyoum bir de arda olursa yaşadık desene eyvahedigeldismileyaa ne bileyim doruk dedim beğenmediler. utku dedim onu da beğendiremedim. anlamı güzel diye onat dedim olmadı. umut u da reddettiler. off yani ben de daha içime sineni bulamadım. bu gidişle arda ya kalıyoruz :uhm:

denız tabıkı sana sıordum kukada hamıle kalır ınşşş onada sorarım............arda guzel bı ısım ama utku daha guzel bence hayırlısı ne ıse o ols canım ........ıyı bı hastanede yap dogumu ınş........
gokce gecer o suıvılceler bebegın ıyı ols yeter saglıkla gelsın ınşş
toprakcım gecmıs ols dıstendır mutlaka hemen calpol verseydın veya fıtıl at ........ay hasta olmasınlar razııyım herseye..............
oooooooooooo kaymaklım hosgeldın kız facede gorup duruyoom ıyı oldu sagol gel dedımm geldın...........canım takma kafana hersey guzel olucak sagllıkla gelıcek bebegın..........bazen böle seyler oluyoo ama gecıcıdır uzme bebegıı etkılenmesın

Back
X