Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın.......................gulemncımmmmmmm...............amerıkalım.........toprakcımmmmmmm
ya kızlar moralım bozuluyoo.......karnım ağruyoo adet olcam heralde ya.........tutmdı sankıı

tamamm canım benım.....haklısın..........................rabbım neylerse guzel eyler...............galıba canım asımmm moral verme sırası sana geldıı...sağoll canımmm

el muallim ne zaman sonuç alcaksin canim.senin için yasin okuyalim arkadaslarla.kardesin kardese duasi makbul olurmus.

canım ya sağol bı tanemmmmmm...................inş ıyı olur sevınırım ....8 hazıran....ama bışey dıcemm butur okumalar yasak bılıyorum daha once yapılduı ve ceza aldı arkadaşlar...ozelden yapılması ıstenıyo ..istersen sor canım..sonra sıkıntı yaşamayın....ama guzel bu hareket..sağol canım mutlıu old ınş sonuç guzel olur rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsssssssss

ne demek canim ya.hepimiz ayni yollardan geçmiyomuyuz.isterimki rabbimden benim yüzüm nasil güldüyse sizlerinde yüzü gülsün.8 hazirana kadar senin için her gece bir yasin aliyorum.allah yardimcin olsun canim.

tamam canim.uyarin için tesekkür ediyorum.ben senin için 8 hazirana kadar her gece 1 adet ysn aliyorum.allah yardimcin olsun canim...

canım benım rabbım razı ols ...ve bebışın senınde kucağına sağlıkla gelsın....cumle arkadaşların duası makbull ols çookk sağolllllllll

amınnnnnn...............yurekten amın.. burası öle guzelkı tanımasakta bırılerının dılındekı duada olmak ne guzelllllllllllllllll

çok haklisin canim.bizi birbirimizden baska en iyi kim anlayabilir.birde rabbimden baska.

:) uyandımmmm
biraz evi topladım bebişim sularımızda kesik :)
bu gün fark etttimki ben anne olmayı çok istiyorum biraz önce bir milyoncuya gittik şeffaf örtü kestirmek için oyuncakları görünce içim çoştu

canım ....inş rabbım tum arzu edenlerı anne etsın..annelık çok guzel doyumsuz bı duygu.....inş canım.............sular kesık mı zor ya........inş gelır......kahvaltını yaptınmı.........

ablacım bende 2 adet yasin alıyorum şuan hem hatim hemde 4444 dua okuyoruz fırsatımız oldukca sanada okuruz birini eşim okuyacak birinide ben okuyacağım canım okuyunca bildiricemm

yaptım canım yaptımmm sen yaptınmıı ? buarada karnın agrıyomuş morelini bozuyosun sapıksın herhalde ağrılar hep iyiye işaret hep öyle görmedikmii aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…