Tp Bebek ve Akupunktur

dscf0066qe.jpg

bayyamınız kutlu olss

ayyyyyyyyy maşallah maşallah ...rabbim bir ömür boyu yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin prenseslerrrrrrrr....rabbim annenize babanıza tüm sevdiklerinize bağışlasın sizleri...siinde bayyamınız mübarek olsun fıstıklar....burdannnnnnnnnn çok canlar yakarsınız gibi gözüküyorrrrrrrrrr ....rabbim banada sizler gibi melekler nasip etsin emiiiiiiiiiii dua edin ümmühan teyzeniz içinnnnnnnnnnnnnn....

herkese iyi bayramlar a.s.a.s.

bensuaz umarım o tek yumurtan döllenir ve annesine sımsıkı tutunur. allah büyük inşallah sen de bu sefer kavuşursun meleğine :Saruboceq:

muallim kızların tam fıstık olmuş maşallah :nazar: odalarını da gördüm çok güzel olmuş. şu an rahat sığıyorlardır ama biraz büyüyünce ne yaparsınız bimem. değil odaya eve sığmanız zor olacak. kaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiinnnn mualllimciiimm inaşalllaaaaaahhhh..nil gibi banada dölllenirde tutunur inşalllaaaahhhh......tek temennim bu olur inşaaaalllaahhhh....amiiiiinnnn denizcim inşallllaaaaahhhhh.rabbim inşallllaaaaahhh hamile kalmayı nasip eder inşalllaaaahhhh....waalllaa çok yoruldum bu yoldaa....manevi olarak çok yıprandım....RABBİM sen büyüksün inşalllaaaahhh bugün hayırlı haberlerle müjdeli haberlerle ararlar...inşalllaahh benim hakkımda hayırlıysa,,,,döllenir yumurtam...........muallaaalimcimm çok şekerler kıslarınn rabbim analı babalı büyütsün inşalllaaaahhh..bende bayramlarını kutlarım daha nice senelere erişmelerini dilerimm...ha bu arada mulallimcim ben senin prolinden baktım çocuk odalarını göremedim....denizcim sen nerden girdin gördün.....:uhm:

Selam herkese,
Herkesin bayramını tcanım, inşallah döllenir, transferde de tutunur. Due ediyorum senin için. İnşallah canım. Habersiz bırakma bizi lütfen.
muallim kızlar çok tatlılar maşallah.
Bulut çok üzüldüm. Ama tekrar olacak inşallah. Geçmişi çok düşünmemeye çalış. Üzüntülü günlere takılmak insanı çok kötü engelliyor.

canım insan ister istemez üzülüyor...ama inşallah rabbim tekrar tatırır..bu sefer kucağıma almaı nasip eder....

denizcimm gördümm tşkk canımm..muallim süper yaa bayıldım walaa..gelinlik gibi bir odaa muhteşem olmuş.rabbim saglıklı mutlu bir hayat dilerim miniklere....................eylülcümm allahım razı olsunnn inşallllaahhh canımmm...bugün aradılar 1 kademe gelişmiş..2 kademe olursa mikroenzejsiyon yapılacakmış oda oldu .şimdilik yumurtam kendi halinde yarın haber inşalllahh hayırlı olur gelişmesi lazımmış....................:muallimm nilin yumurtası kalitesiz değildi dimi??:uhm:..ayrıca benim yumurtam kalitesizmişde.:çok üzgünüm:..............rabbim inşalllaahh hayırlıysaaaaa döllenir diyorumm...muaallimim ,denizcim,eylülcüm,gökçecimm,bulutcum,nilcim,toprakcım daha ismini yazamadığım çok arkadaşım neolur dualarınızı eksik etmeyin benden...çook ihtiyacım varr inanınkii....rabbimm bu ugurda mücadele eden kimsenin emegini boşa çıkarmasın inşalllaahhhh..hepinizi öpt..hayırlı geceler..opuyorumnanaktan

kızlar sagolun daha guzel odalar sızın ols ınşş.............denızcım sende alıcan yavas yavas ınşş........bıulut canım ınşş canım dua edıyoruzz ınş.............
bensu sanırım nılın kalıtelıydı ama takdır ınşşşş ıyı olucak..............
hepınınızı cok optt bayyam bıttı ınş daha nıce guzel bayyamlaraaaa hep bıurlıkte

mualimcim masallah .Rabbim uzun saaglikli hayat nasip etsin! Anneli babali buyumeyi nasip etsin! Biraz buyumusler....

bensunaz Allahim yardimci olsun! Insallah dolleir insallah transfer olmayi nasip eder Allahim.Duacigiz...Eylulcim nasilsin? Herkeze Allahim yardimci olsun!

kuka canım cook sagol rabbım ınşş bu yıl sızınde yuzunuzu guldurur tatlı guzel bebısler nasıp eder ınşş canım .......nasıl oldun gectımı sıkıntın bıraz nolur ıyı bı hekıme gıt ya ........sevılay hosgeldın ..........kukaa ordamısın canımm

Merhaba kizlar! Nasilsiniz?

Toprakcim ben de seneye ramazanda yada hamile olarak yada bebislerimizi ele alarak baslamayi nasip et diye dua ediyordum...Insallah Allah buyuktur.
nil1971 Allahim anneli-babali buyumeyi nasip etsin! Cok guzel bir duygudur insallh bize de rabbim bu duyguyu yasatir insallah...

bulut83 cok uzuldum Allahim yardimcin olsun!Insallah en kisa zamanda hamile kalmayi nasip etsin!

el-mualim canim nasilsin? Dr gittim kanama 16.08.2010 baslamisti 11.09.2010 baslayarak azaldi lekelenme gibi devam ediyor. Igne ve ilac vermislerdi.Igne yapilirken dogru yapmadik mi mikrop mi kapti igne yapilan yer morarip kizrmizi renk alarak cok buyuk boyutta sisti...yatmak yurumek ve oturmak zordu. Agridan inliyordum...Kanamayi unutup orayi tedavi etmeye basladim....

Allahim bu senede olan sinavlari kaldirabildigim icin gonderiyor diye dayaniyorum...Sukur suan iyilesiyor.haftaya iyi olursan kanama icin dr gidecegim....

Anlattigim isler karisti...Cozemedik.Bugun kanuni yoldan islemler baslayacagiz hayirlisi..Hangi birin dusuniyim diye biraktim olacak sey olacak Allahin buyuklugune inaniyorum....Bu arada hic Allah korkusu olmayan hic inanmayan insanlarla karsilastigimiz icin isler zorlasti... Sasirdik hic korku yok...Boyle insanlari Allahim uzaklastir diyoruz...

2011 kadar dinlenip bu deli eden Tezi bitirmeliyim 4 ayim var yetisebilsem iyi olurdu diye bugun basladim...

Onemlisi saaglikliyiz bereberiz ayaktayiz Allahim buyuktur bu gunler de arkada kalir insallah..Duaniza ihtiyacimiz var....

Allah hepimize yardimci olsun!

Kizlar birseyler anlatmak istiyorum anlatamiyorum kelimeler kayboluyor kafamda.Is yerine gittim Tezkonusu ile sorular soruluyordu konuyu anlatiyorum fidanlik unuttum anlatmak istiyorum analatmiyorum sonra haftaya geldigimde anlatiyim dedim. Allah Allah diye 1-gun sonra aklima geldi..Deliyormuyum norolojik birseyler mi oldu yoksa srtesten hatta depressyondan mi diyorum....

Bu arada 2.5 haftada yaklasik 5.5 kilo vermisim....Allahim zayiflasam zayiflasam diyordum ama dertsiz stressiz dememisim.. Allahim duami kabul etti...

paylasiyorum caninizi sikmamisimdir Hakkinizi helal edin !gorusmek uzere!

Back
X