Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın,
Muallimcim özeline yazdım canım.
Dün hava gerçekten çok güzeldi. Biz de çıktık ama ben 10-15 dk yürüdüm ve oturdum. Öyle yorulmuşum ki eve dönünce attım kendimi yatağa 1 saat uyumuşum. Anca kendime geldim. Haftaya Salı kalp atışlarını göreceğiz ya. Bu süre nasıl da uzadı böyle. Sanki tüp bebek transferi olan ben değilim. Daha da 1 hafta var.

tamam eylulcum sagol..........evet ya bu hafta bı yıl gbı sabır azcık daha canım.....sonra her ay buyudugunu gormek ınşşş ınşş yaaa

merhabalar..bluesu biz iyiyiz sen nasilsin?pek ugrayan olmamis.haftabasi isler yogun sanirim..
muallim abla ne guzel kizlarla gezmelere cikilmis..benimki h.sonu gunduz uyudu ben temizlik yaptim...gecede birlikte oturduk:))uykusuz gunler devam yani...nasil duzene girecek napsam bilemiyorumeyvahedigeldismile
deniz bende memorialda dogum yaptim,cok memnun kaldim..biberon ve mama gerekirse veriyorlar..ben hazirliksiz yakalandim..kiyafetleri bile yikanmamisti..gereken herseyi temin ettiler..saglikla gelsin insallah..ismi ne olacak?

Son düzenleme:
merhabalar..bluesu biz iyiyiz sen nasilsin?pek ugrayan olmamis.haftabasi isler yogun sanirim..
muallim abla ne guzel kizlarla gezmelere cikilmis..benimki h.sonu gunduz uyudu ben temizlik yaptim...gecede birlikte oturduk:))uykusuz gunler devam yani...nasil duzene girecek napsam bilemiyorumeyvahedigeldismile
deniz bende memorialda dogum yaptim,cok memnun kaldim..biberon ve mama gerekirse veriyorlar..ben hazirliksiz yakalandim..kiyafetleri bile yikanmamisti..gereken herseyi temin ettiler..saglikla gelsin insallah..ismi ne olacak?

sağol canım inşallah sağlıkla gelir. bakalım bez dahi aldım. biberon gerekirse de (ay gerekmesin inşş) onlar versinleryerimseniben adı batu olacak. son anda buldum. alışmaya çalışıyorum.delikafadulden
sana da kolay gelsin. inşallah çabuk düzelir. umarım benimki de ben işe başladığımda gece uykusunu uyuyor olur. :Saruboceq:

Selam arkadaşlar.

Şöyle bir bakayım dedim aman bütün eskiler burdaymış.kaydirigubbakcemile3.

Sitede bir tur attımda isimler çok yabancı geldi.

Bebiş asumanında oğulları olmuş maşallah gördüm resimlerini.

Nasılsınız hanımlar?

kızlar selam.....bebek istiyoruz canım bende iyim.......deniz.....hazırlıklar tamamlanıyor galiba... hayırlısıyla oğluşunun gelmesine az kaldı..batu güzel bir isim......eylül...bende bu haftamı gidiceksin dr.a dicektim ki daha haftayaymış...gerçekten bu süreç dahada uzun sürüyor gibi geliyor insana....hayırlısıoyla kalp atışınıda duyunca dahada rahatlarsın........muallim senin cadılarda iyidir inşşş.........diğer kızlar sizler ne yapıyorsunuz???*

Kizlar selam
Ugsasip duruyorummmmmm oglum son uc gundur cook miz mizzz sanirim karni agriyor.
Kuzum ikinip duruyor.Geceleri iyi maasallahhhhh fakat gunduzleri hic ii degiliz.
Kizlar sorum varrrrrrrrrr?
ogluma 3 yada 4 saatte bir 150 mm mama veriyorum sizce cokmu.Benide emiyor, ama cerez niyetine:roflol:

nıl evet ya yogunum ...abım gelıyo almanyadan bu aksam onu alıcam havalımanından ...sonra seda ıkı kez cok fena kustu onunla ugrastım zor uyuttum ya...senın oğlun masalllah ıyı sanırım ıçsın canım cok degıl alabıldıgı kadar alsın ver ek gıdaya gectınızmı...buluesu sen nasılsın ben bıldıgın gıbı ya yogunum artık ışim bebekler oldu ....cpook sukur ya hasta oolmasınlarda ınşş hdı senıde gorelım ınşş canım oğlum cok memnun cok sevıyoo senınkıde sevecek ınşş........
oooooooooo artvınlı canım hosgeldın yaaaaaaaaaaa ne ıyı yaptın........oğluşun nasıl buyudu masallah........ıyı bakın kendınıze
eylulden ses yok denızdende ınş ıyıdırler
,opt sızi

Sabahtan beri girmeye çalışıyorum. Sanırım proble vardı serverda. Şimdi zor bela girim.
Nilcim, inşallah en kısa sürede geçer problemi oğluşunun. Keşke bilsem de yanıtlasam. Doktora sor istersen.

Ben de bacaklarımı mı üşüttüm yoksa crinone jelde yazan bir yan etki midir bilmiyorum bacaklarımda bir halsizlik var. Önce çok endişelendim. Ama ayaklarımı uzatınca geçiyor. Bu iyi sanırım. İnşallah kötü birşey yoktur. Sanırım kalp atışını duyana kadar ben böyle kafayı kırıcam.

Artvinlim hosgeldin nasilsin?Yagiz nasil.buyumustur masallah..
nil masallah tosuna..geceleri uyumasi iyi..gunduzleride insallah duzene girer..
Eylul iyiye yor agrilarini..artik 1 bedende iki kisilik dolasim dusun,kan dolasimi v.s hizlancak bu nedenlerden dolayi da bacaklarda halsizlik oluyor..az kaldi bebisnin kalp atislarini duymaya darisi isteyenlere insallah..
muallim abla gecmis olsun..usuttumu aceba..

Kizlar selam
Ugsasip duruyorummmmmm oglum son uc gundur cook miz mizzz sanirim karni agriyor.
Kuzum ikinip duruyor.Geceleri iyi maasallahhhhh fakat gunduzleri hic ii degiliz.
Kizlar sorum varrrrrrrrrr?
ogluma 3 yada 4 saatte bir 150 mm mama veriyorum sizce cokmu.Benide emiyor, ama cerez niyetine:roflol:

Canım oğlun daha 2,5 aylık sanırım.Bence 150 cc fazla.
Benim oğlum 4,5 aylık 3 saatte bir 120 cc anca yiyor,

Selam hanımlar.....

Ben iyiyim çok şükür,yağızda iyi teyzeleri.....4,5 aylık olduk.
Sizler nasılsınız;?
Muallim ablacım hep kulaklarını çınlatıyorum allah kolaylık versin.
Bebekistiyoruz canım sen nasılsın.Oğluşun nasıl kaç aylık oldunuz,ismi ney,aman ne çok soru sordum be.
Blusue canım sen nasılsın.

nıl evet ya yogunum ...abım gelıyo almanyadan bu aksam onu alıcam havalımanından ...sonra seda ıkı kez cok fena kustu onunla ugrastım zor uyuttum ya...senın oğlun masalllah ıyı sanırım ıçsın canım cok degıl alabıldıgı kadar alsın ver ek gıdaya gectınızmı...buluesu sen nasılsın ben bıldıgın gıbı ya yogunum artık ışim bebekler oldu ....cpook sukur ya hasta oolmasınlarda ınşş hdı senıde gorelım ınşş canım oğlum cok memnun cok sevıyoo senınkıde sevecek ınşş........
oooooooooo artvınlı canım hosgeldın yaaaaaaaaaaa ne ıyı yaptın........oğluşun nasıl buyudu masallah........ıyı bakın kendınıze
eylulden ses yok denızdende ınş ıyıdırler
,opt sızi

Muallimcim abin almanyanin neresinde oturuyor?
Gecmis olsun canim bu kusmuklari ne zaman biter bilmiyorum.Gecen gun umut kusma krizine girdi oyle korkdumki cocugun nefesi tikandi Oyle boyle buyuyecekler.Oglum uslu teyzesi birazcik miz miziz birazcikta nazli eeeee 20 yil sonra geldim der gibi tostosum neyse Allah sanada kolaylik versin canim maasallah barekallah muallimcim ben bazen yetisemiyorum.Rabbim yardimcin olsun öpüyorum A:E:O:

gunaydın kızlar ..........abımı almaya gıttım ya TEM ın ortasında kaldım trafık felakettıo hava yagmurlu .........off neyse uzun bı sıkıntıdan sonra eve geldık ........gece uyandı sese benımkıler .........sımdı bı seda uyandı oğlum odasındayız o okula gıtttı her oda dolu sıkştık buraya ay bu yaz buyuk bı eve gecmem gerek 130 luk ev yetmıyo bana ........bu kusmalar oluyo ya hergun makıne acıyorum ben ..artvınlı sagol canım ....nıl abım berlınde oturuyo...kızlarımla ınş gıdıcemm bakalım......
optum hepınızı ....eylul az kaldı gorecez altın keselerını ınşşşş
denız nerdesın buluesu bu ay baslıyosun dımı ınş canım ınş
bebış ıstıyoruz nıl ve yenı olan arkadasla aret.........herkesı opt

Back
X