Tp Bebek ve Akupunktur

ahh ahh kimse halden anlamiyor..esimin babannesi mevlutte memlekete gidince gelene gidene seven kucaga alana..1 kg lik bebek bunun doguracagi buydu,karni neydiki ufacik,yemedi icmedi olacagi buydu..bana surekli bakamiyorsun besleyemiyorsun..sen becerebilsen 1 kg dogurmazdin..sutten kesti beni..onun yuzunden 2 gun ac gezdim,uyumadim,agladim..simdide gozyaslarimi tutamiyorum..neyse acmayim yarami oglum icin..bizi anca bizler anliyoruz..gerisi bos..iyikide tupbebek oldugunu saklamisim yoksa bu cahil insanlar neler soylerdi kimbilir..:sinifsinif:

bebekistiyoruz canım çok sabırlıymışsın. onlar ne biçim laflar
denizcim haklısın valla.Allah bitirmesin tabi. Ama bu korkulu beklemeler çok zor yaa. Hamile kalmaya çalışmak ayrı zor, hamilelik süreci ayrı zor. E herhalde annelik de en zoru. Özellikle bizim gibi bunca zorluklardan sonra bu mutluluğu yaşayanlara.
Bluesuu tedavini söylemeyebilirsin canım. Deniz'in dediği gibi Opu 1 günlük iş. Ben pek söyleme taraftarı olmadım çünkü habire nooldu sorularıyla muhatap kalmak istemedim.

artivli canim biz iyiyiz cok sukur..oglumun ismi erdem 3.5 aylik oluyoruz..
bluesuu benimde tedavim gecen sene bayramdaydi..bayramin son gunu transferim oldu..hayirli gunde geldi oglum.insallah senin icinde hayirli olur..bence erteleme nasibini..bi sekilde idare edilir saklanir..
deniZ bende epidural dusunuyordum doktorum iyi bi merkezde yapildiktan sonra zarari tehlikesi yok.onemli olan senin kendine guvenmen yarida genel anesteziye donmeyelim demisti..ben olurmu olmazmi yarida paniklermiyim derken acil sezeryana alindim..memnun kaldim az bi aciklik yapistirma dikis.2.gunu ayaktaydim.cok agrim olmadi..karar senin canim.doguma girerken kamera gotur derim..dogum anini ceksinler hatira kalir..ben acil alininca gorevli kamera calisimini iyi dinlememis..cekememis..sadece ayaklar,benim kalp ritmim.oglumun aglama sesi cikmis kisa bi sure..uzuldum ilk dogum anini orda olsun gormek isterdim..az kaldi saglikla gelsin kuzun.ismide cok guzel adiyla yasasin insallah

epiduralde dayanabilir miyim bilmiyorum. lokal ameliyatları hiç sevmem. acı yok ama herşeyi hissediyorsun. diş dolgusu gibi. bebeğinin çıkış anını görmk çok güzel ama. bakalım belki bir doğum fotoğrafçısı ile anlaşırım.

ahh ahh kimse halden anlamiyor..esimin babannesi mevlutte memlekete gidince gelene gidene seven kucaga alana..1 kg lik bebek bunun doguracagi buydu,karni neydiki ufacik,yemedi icmedi olacagi buydu..bana surekli bakamiyorsun besleyemiyorsun..sen becerebilsen 1 kg dogurmazdin..sutten kesti beni..onun yuzunden 2 gun ac gezdim,uyumadim,agladim..simdide gozyaslarimi tutamiyorum..neyse acmayim yarami oglum icin..bizi anca bizler anliyoruz..gerisi bos..iyikide tupbebek oldugunu saklamisim yoksa bu cahil insanlar neler soylerdi kimbilir..:sinifsinif:
off hiç takmasaydın. aslında oraya kalabalığa gidip mevlüt de yaptırmasaydın. nasıl insanlar biliyorsundur. evde okuturdun duanı az kişi gelirdi. valla biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmüyor. olan sana oluyor sütün gitmiş sonunda :gitme:

bluesuu tedavini söylemediğin gibi hamile kalınca da 3-4 ay dolana kadar söyleme. belki en yakın 1-2 kişiye. sonra habire soruyorlar bebek nasıl diye sinir ediyorlar. mecburan benim işte duyuldu sonra herkese dert anlat. allah korusun birşey olsa bu sefer ne oldu nasıl oldu bir daha dert anlat. en iyisi ne kadar geç duyulursa o kadar iyi. ben aileme en son öyledim mesla. amniodan sonra. bir terslik olursa üzülmesinler bir de onların üzüntüsüyle uğraşmayayım benimki bana yeter diye

Bebek_istiyoruz canim benim ne olur takma kafana bende bir hos oldum.Cahiller canim bu dunya imtehan dunyasi bos ver.
Yavrularimiz kucagimizdami sagliklimi sukur.Gerisi bosss birde beni dusun 20 senedir cekmedigim kalmadi.
Ya benim gibi olsaydi dusunemiyorum bile sanki bizmi ciziyoruz kaderimizi hayir.Bu son tedavimde ne SIKINTILAR cektim esim haric hic kimse destek olmadi.
Yeter artik ne deniyorsun olmuyor kendinimi öldureceksin en yakin arkadaslarim bile kafayi yemese bari demisler.
Agzi olan konusur derlerya konussunlar artik kimseyi takmamistim sonucta dert benim derdim.
Allahimiza binlerce sukurler olsun Rabbim verdiya saglikli bir sekilde 1 kilo 2 kilo ne farkeder.
Böyle cahil insanlar icin aglamaya degmez uzulme bebegini benim icin öpermesin canim bende su an mamasini yediriyorum teyzesi BIZIM BEBEKLERIMIZ OYLE GUCLUKI ONLARDAN NASIL ADAM OLACAK GÖRECEKLER ALLAHIN IZNIYLEolumunekankayizsmile

slm kızlar
bebekistiyoruz bütün kayganalr böyle galiba aman sen takma onu canım duymamazlıktan gelll salla gitsin
kızlar benim kız ik gecedir iyi uyuyodu ama genelde kusuyo fazla deil gazını çıkartmakta zorlanıyoruz çıkarsak bile kusuyo biraz oda normal galiba. neyse herkes ii inş.
eylülcüm sen ne zamn kalp atışı için gitcektin?* inş duyarsın o pıtırtıları inşş

gunaydın herkese yagmurlu bı sabahtan yaramaz kızlardan gunaydın............
gokce az kusuyosa bu normal benımkıler cok kusuyoo .....az kusunca gazınıda cıkarırı hem rahat edsr böle buyucekler ınş rabbım caresız dert vermesın kızlar herkes nasıl bu sabah
ayyyyyyyyyyyy canım amerıkalı gelmıs canım yaaa cok sevındımmmmmmmmmmmm hosgeldın nasılsın ...............neler yaptın toparladınmı ıyı bak kendıne ...........

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yararlı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

bluesuu tedavini söylemediğin gibi hamile kalınca da 3-4 ay dolana kadar söyleme. belki en yakın 1-2 kişiye. sonra habire soruyorlar bebek nasıl diye sinir ediyorlar. mecburan benim işte duyuldu sonra herkese dert anlat. allah korusun birşey olsa bu sefer ne oldu nasıl oldu bir daha dert anlat. en iyisi ne kadar geç duyulursa o kadar iyi. ben aileme en son öyledim mesla. amniodan sonra. bir terslik olursa üzülmesinler bir de onların üzüntüsüyle uğraşmayayım benimki bana yeter diye

denizcim.....aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum.....3_4 ay olmadan söylemeyi düşünmüyorum.....diğerlerinde söyledim çok yıprandım...dediğin gibi birde düşük olayları yaşadım herkese laf anlat dur......birde şu teslli sözünden(aaa olsun üzülme olur olur yine denersin gençsin ) lafından gına geldi.....tabii bu sözü söyleyenler tüp yaptırdığımı bilmeyenler..... bilseler ben o hamileliğe nasıl ulaşmaya çalıştığımı.......kaydirigubbakcemile

iyiyim canim is ev arasi gidip geliyorum iste esim hacca gidiyor haftaya biraz huzunluyum ondan ayrilacagim icin ama seviniyorum hacca gittigi icin bakalim bana kismet olmadi bu sene insaallah seneye sen ise baslamadin degilmi herhalde biraktin sanirim kizlar buyuyorlar face dende goruyorum resimlerini cin gibiler masallah ayy birde onalar yuruse isinde daha zor olcak ama olsun rabbim yardim eder insaallah saglicakla kal canim arakadasim

gunaydın herkese yagmurlu bı sabahtan yaramaz kızlardan gunaydın............
gokce az kusuyosa bu normal benımkıler cok kusuyoo .....az kusunca gazınıda cıkarırı hem rahat edsr böle buyucekler ınş rabbım caresız dert vermesın kızlar herkes nasıl bu sabah
ayyyyyyyyyyyy canım amerıkalı gelmıs canım yaaa cok sevındımmmmmmmmmmmm hosgeldın nasılsın ...............neler yaptın toparladınmı ıyı bak kendıne ...........
canım az kusuyo yani gık diyo agzından biraz geliyo böyle agız dolunca ögürerek gelmiyo çok şükür seninkilerde i öyleydi hımm neyse demekki normal saol canım

Back
X