- Konu Sahibi el-muallim
- #10.981
ay ayrıca bugün cuma
kızlar cumamız mubarek olsun rabbim gönülden geçenleri kabul etsin inşallah
kızlar cumamız mubarek olsun rabbim gönülden geçenleri kabul etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli cumalar arkadaslar.
Demek istanbulda kapali hava var.Ahhhhhhhh oranin yagmuruda guzeldir.Kizlar coook ozledim istanbul gozlerimde tutuyor.
Gurbeet zor iste bende gelen giden cocuk ugrasiyorum.Kizlar bi sey soracam?Dun cook misafirim vardi oglumdan bir ay buyuk arkadasin oglu ama sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oldum cocuk topac gibi oglumu ikiye katlar.
Gordugum kadariyla 3 aylik bebekler baya bir kilolular.Acaba benmi bakamiyorum diyorum yaaaa
oglum onlarin yaninda ciroz gibi haaftaya sali kontrolumuz ve asilarimiz var.Dokturumuza soylicem sanirim yavruma mama yaramiyor.
Endise etmeye basladim kuzumun istahida iyi :çok üzgünüm:neyse hepinizi öpuyorum
hoşgeldin. merak ettik. hangi parçayı göremedin? bir de gerçekten erken gitmişsin. ayrıntılıya 22. hafta bakılıyor. ne kadar geç olursa organlar o kadar iyi gelişiyor. benim dr 22. hafta çaşırmıştı ben dayanamayıp 21+3 de gitmiştim. bence 21. hafta civarı tekrar git. bir sorun yoktur ama herşeyi daha net görürler. merak etme sadece ayrıntılı için azıcık erken.Günaydın Kızlar:)
İnşallah iyisinizdir..
Bilgisayarım bozuktu tamirdeydi yazamadım malesef
El-Muallim ağbin gelmiş Almanya'dan çok güzel geçmiştir tahminimce.Uzakta olunca zor oluyor.Bende 4 yıl İngiltere'de kalmıştım insan çok özlüyor ailesini yaşadığı yeri.
Eylül az kaldı keseleri görmeye
Ben dün ayrıntılıya girdim.Allah'a şükür herşeyi iyi yüzünüde gördüm doktor iri gözlü küçük burunlu güzel bir kız dedi çok duygulandım
Yanlız tek sorun Aret Bey beni erken göndermiş küçük bir parçayı göremedik.23 kasımda tekrar gidicem.off şimdi nasıl 23 kasım olur gerçi endişelenmemi söyledi doktor o parçayı besleyen damar yerindeymiş o parçanın oluşması 19. hafta erken gelmişsin dedi.Ama ben yinede endişeleniyorum.
Aret Bey'i aradım görememesi normal dedi offf o zaman niye 18.hafta gönderdi sanki
ben anlamam tabii ama mamayı alıyorsa dışkılama sayısı normalse herhalde sen evham yapıyorsun. hem her çocuğun genetiği ayrıdır. eğer gelişmesinde bir gerilik olsa dr söyler mutlaka endişe etme
hoşgeldin. merak ettik. hangi parçayı göremedin? bir de gerçekten erken gitmişsin. ayrıntılıya 22. hafta bakılıyor. ne kadar geç olursa organlar o kadar iyi gelişiyor. benim dr 22. hafta çaşırmıştı ben dayanamayıp 21+3 de gitmiştim. bence 21. hafta civarı tekrar git. bir sorun yoktur ama herşeyi daha net görürler. merak etme sadece ayrıntılı için azıcık erken.
eylül yok şimdi de?
Gökçecim iyiyim canım.Sen nasılsın?Küçük hanım nasıl?Küçük hanım 3 haftalık olmuş maşallah.Bir 2 ayı bitirin annelik keyifli hale gelmeye başlayacak.
Nilcim bebeğini başkka bebeklerle karşılaştırma.Her bebeğin özelliği ayrı ayrıdır.Kimisi erken konuşur kimisi zayıftır kimisi şişmandır.Kaldı ki bebeklerin kilosu önemli değil önemli olan sağlıklı olması o yüzden sakın kendini suçlama.Bence sen bebeğine çoook iyi bakıyorsundur.Ece de çok kilolu bir bebek değil ama aylık kilo alımı fena değil.Ortalamada olan bir çocuk.İştahı da maşallah iyi.Sağlığı da yerinde önemli olan o.
Deniz doğuma çok az kalmış.Doğuma az kalan arkadaş olunca ve sonuca az kalınca bende çok heyecanlanıyorum.Oğluşunla karşılaşacaksın inşallah.Darısı hamilelere ve hamile adaylarına...
Gülsüm abla siz nasılsınız?Kızların dayıları ile arası nasıldı?
Aret sanırım o bakılacak bölge damarların bebeği besleyip beslemediğine ilişkin olan bölge.Önemli bir bölge.Senin kızın hareketleri yakında başlar...
Canım bana herkes bunun arkası erkek diyor.Kızımı erkek sanıyorlar bir de alnında yeşil damar var , bu arkası erkek anlamına geliyormuş.Kısmet artık ama önemli olan sağlıklı olması arkası gelecekse.Ben bu lafın anlamını Ece yi kucağıma aldıktam sonra daha iyi anladım.kızlar merhaba.....nilcim....gerçekten seninki evham canım......ama insan muhakkak çocuğunu büyütürken böyle acabalar yaşıyor...önemli olan sağlığı...ALLAH ömür boyu senin ve hepimizin evlatlarına sağlık,uzun ömürler versin..........toprakcım...senin kızında iyi sanırım..maaşallah onada.....ya ben senin kini baştan hep oğlan gibi hatırlıyorum,sonra aklıma kız olduğu geliyor.şimdide öyle oldu....galiba gerisi oğlan canım......elmuallim......şu avatardaki resimlerini senin cadıların büyütülmüş halini koysanada daha iyi göerlim...baya değişmiş onlar maşallah............aretcim...sanada maşallah yaaa...ayrıntılı zamanların bile geldi......bakalım ben bütün bunları yaşayabilecekmiyim........hemde bu zamana kadar bebişin iyidi bundan sonrada iyi olucak inşşş............gökçecim...senin bebiş nasıl..alıştınızmı birbirinize..............deniz...senin oğlanda bayram çocuğu olucak galiba...maşallah yaa....nerden nereye.......az kaldı o güzel kokuyu koklamaya.........eylül...sen nerelersin......seninde pıt pıtlara az kaldı sanırım........diğer kızlar sizler nasılsınız?...bensuuuu......sen ne yaptın...tedaviye ne zaman başlican.........