Tp Bebek ve Akupunktur

sagol sanada canim..
ben gaz sorunu gecer umuduyla ek gidaya baslayalim diyorum..buay 1 kg almis.doktor anne sutuyle cok iyi bu durumda ek gidaya baslamak yanlis olur dedi..az birseylerden tattirayim dedim..memeden soguyabilir dedi..bilmiyorum ki napsam..4.ay asisi bizde sorun yaratmadi..sunnet ya 1 yasa kadar yada 5 yasindan sonra uygunmus.oldu ya 1 yasindan sonra iltihap falan olustu acil yapilmasi gerekir..en iyisi simdiden yaptirmak dedik.dis mizmizi baslamadan yurumeye baslamadan dusunuyoruz bu hafta goruscez bakalim..afiyet bal seker olsun,yarasin tostosa sende op..

kızlar selammmmmmm...........benımkıler daha ıyı cok sukur ıshal kusma kesıldı yaa ..........
bebış ıstıyoruz gazlı bebek cok zor ben ıuç taneyle cok cektım........ama bılkı altı ay dolmadan gecmuyııoo az daha sabret.......demır onemlu kesme onu kabız yapıyo ama onemlı her sabah duzenlı zeytınyagı ver karnını ov masaj yap....ek besıne azcık gec.....elma suyu az az havuc suyu bu ay meyve suyu tatdıur sutun kılo aldırıyosa ıyı.........ama besıncı ayda artırırsın ek besını altıda tam gecıs yaparsın .........sunnet ıçın bır yasını bekle bence ...gazı bıoter rahat olur ......yada daha ılerde yaptır kuçukken rahat oluyo aslında .....genel zaten olmaz sakıncalı anestezı sakıncalı lokal olucaktır...........sen rahat ol bebekte rahat ols ama gazlı bebek cok zor ..herkesuı opt işim çokkkkkkkkk

tesekkurler aret...........kutlu ols bu gun............nasılsın buyuyosun dımı.........artık daha ıyı beslen...........

İyi geceler,
Denizcim sana yarın kolay doğumlar diliyorum. Öyle heyecanlıyım ki senin adına. Diyebilecek birşeyim bile yok. Sadece senin heyecanını düşünüyor ve mutlu oluyorum. Geç saatte yazdım ama biliyorsun histereskopi vardı. Rahim temizlenmiş, birkaç polip varmış. CD'yi izledim. Neler oluyormuş içeride şaşırdım. Ama rahatladım iyi ki olmuş dedim. Dediğin gibi her şerde bir hayır varmış. Parça kalmasa bu işlem olmayacak ve polipler kalacaktı.
Canım bebeğini kucağına aldığın ilk an hayatının yeni başlangıcı olacak. Ve hep aynı mutlulukla devam etmesini diliyorum.

Denizcim ben de gündüz bir kaç kez yazmaya teşebbüs ettim ama Ece izin vermedi.Çok hasta olmuşuz maalesef ki.
Yarın senin için yeni , zor ama çok güzel bir hayat başlıyor.Artık sen değil siz varsınız.Bu gece heyecandan uyuyamayacaksın büyük ihtimal.Sakin ol ve oğluşunun hayali ile bol bol uyu.Yarın allah senin ve oğluşunun yardımcısı olsun.Sevgilerimle...:71:

Gunaydin kizlar
h.g Toprakcim nasil gecti tatilin findik kurduyla umarim iyidir.Kizlar turkiyede havalar nasil burda kar yagacak bugun hayirlisi olsun bakalim coooook soguk coookk
Denizcim rabbim yardimcin olsun canim sanki dunmu yaptin dogumu icime oyle dogdu kuzu hayirlisiyla kucagina alda kizlar gorusuruz h.k gökce nasil acaba?

selam.........denız buyuk gun bugun mu ............ayy hadı ınşşş vıyakkkk vıyaklaa gelsın pasamız........eylul cok gecmış ols ınşlşş bı sıkıntılar son olur.......kım yaptı hısteroskıopıyı...........toprak buluesu bensu nıl bebış ıst herkese selam yagmur var bugun istanbulda uyku havasıu benım cadılar ayakta amaaa

merhaba arkadaşlar, çoook uzun bir aradan sonra merhaba...
doğum, sağlık sorunlarım, bebekler, iş derken giremedim buraya, face'den bazı arkadaşları takip edebildim sadece..
gelişmeleri bilmiyorum ama anladığım kadarıyla deniz bugün doğuma giriyor, Allah yardımcısı olsun...
görüşmek üzere öptüm herkesi.....

günaydın........evettt..denizin büyük günü.....ALLAH kolay doğumlar nasip etsin........eylülcüm...geçmiş olsun...bendede polipler varmış...bakalım benimkilerde histerskopiyle temizlendi...inşşş...ikimiz içinde bu tedavilerimiz son olurda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.......muallim....senin cadılar zaten hep ayaktalar maşallah......:35::36:

öğretmen arkadaşlar biraz geç oldu ama....öğretmenler gününüz kutlu olsun...dün giremedim kk ya.....benim kızkardeşimde öğretmen ve bu yıl ilk yılı......onunda dün öğretmenler gününü kutladım ve çok gurur duydum kardeşimle...çok yüce bir meslek.....

slmm
ay bugün denizin günümü yegenimiz gelicek inşş saglıkla gelsin
muaalimcim ben histereskpi ve laparaskopi yaptırdım genel anestesi ile nie sordun?bu arada tekrar geçmiş olsun yazmıştım silinmiş :(

buluesu ınşşşşşş ıyı gecer canım merak etmıstım.................rabbım kolaylık versın.............bugun herkese bol dıua.............denız ınşşşşşşşşş bebısıne kavıusur buyuk heyecan tarıfı ımkansız..........................
buluesu ve bensu ve eylul ve kuka................ınşş bu kıs bebeksız son kıs olur seneye kucanızda vıyaklayan sızı oturtmayan bebeklernız gelsın ınşşşşşşşşşşşşşş

ooo senay hosgeldın........hııım ıyı oldu bak facede sana nıye gelmıyon dıye fırca atmıstım........şaka ya gercekten zor........nasıl bakıyosun sen calışmaya basladınmı.............opt cok tatlılar yaa

gıokce sanamı sormusum ınan hatırlamadım.......ben buluesuyu merak ettım bıde eylule sordum ...............kızın nasıl.............opt ...

ooo senay hosgeldın........hııım ıyı oldu bak facede sana nıye gelmıyon dıye fırca atmıstım........şaka ya gercekten zor........nasıl bakıyosun sen calışmaya basladınmı.............opt cok tatlılar yaa

evet ablacım, fırça işe yaradı :)
ben işe başlayalı çok oldu, ama iş sağlığım açısından iyi oldu aslında, yoksa evde kendimi dinleyecktim.. kalp sorunu çıkmıştı biliyorsun doğum sonrası... tedavim devam ediyor...
senin kızların da maşallahı var, asıl sen napıyrsun 3 cadıyla...

Back
X