Tp Bebek ve Akupunktur

Hayirli aksamlar
Aretcim maasallah yolu yarilamissin burdan ötesi sorunsuz cabucak gecer inseallahh
Bluessu hakkinda hayirlisi olsun seneye bebekleriniz kucaklarinizda olsun insallahhhhh:49:
Senayk hg nerelerdesin kizlarin nasil rabbim hayirli uzun ömurlu etsin aminnnn

İnşallah canım benim.Kalbim sanki hızlı atıyor arada doktora sordum normal dedi??
Geçmiş olsun Eylül'cüğüm Ocak'taki denemen son olsun inşallahhhhhhhhhhh.Her işte hayır vardır diyelim rahmin temiz olması çok önemli bence.

selam....eylul temız olmus rahım ınşş tutunur sıkısıkı melegın.......
buluesu ınş canım hersey yolunda gıder gelır melegın
aret mınısın buyuyoo artık ıyıce annesı
bensu hazırlıklar nasıl ınşlşş senınde gelıcek melegın
kuka canım nerdesın rabbım senınde yardımcın ols gelsın nazlı melegın senınde
ne nazlılar yaaa......
denız nasılsın oğluşunla koklasıyonuzmu.......optt sızı
toprak nerdesın canım......
senay ınş daha ıyuı olursun dıkkat et kendıne neyse ben de ucundan kurtarmısım bu yasta desene..
opt sızı kım varsaa.......nıl bebıs ıstıyoz gokce...........hepınızı opt

benımkılerde sımdılık parmak emme yok hepsını alıştırdım emzıge oğlum almamıstı cok zor oluyo bunlara verdım valla allahtan aldılar ..bırbırlerınden kapıyolar kım kımın agzında emzık gorsun alıyo hemen cup kendıagzına ağlaşmalar gormeyın sonrada......zamanla bırakacaklardır ısrar etmeyın dıkkatı baska yone cekın .........

Selam arkadaşlar
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. Evet rahim içi temizlenmiş epeyce.3 yıl önceki histereskopide birşey yoktu. Demek ki bir kere yaptırdım yeterli dememek gerek. İnşallah Ocak'ta olur ve son olur gerçekten. Birkaç gündür çok olumsuzdum ya olmazsa, ya hiç olmazsa, yaşım geçiyor falan diye. Baktım olacak gibi değil moral olsun diye Celine Dion'un sayfalar dolusu tüp bebek serüvenini okudum. 42 yaşında ikizlerini doğurmuş, 6. denemesinde. Ben de okudum okudum sanki hayranıymışım gibi ezberledim. Ama moralimi düzeltti.
Bense şimdi manyaklığa varan bir beslenme şekli ile vücudumu tekrar hazırlamaya çalışıyorum. Ama her yediğim içtiğim şeyde kendimi hazırladığımı hissediyorum psikolojik olarak. iyi geliyor. Açıklanamayan infertilitede beslenme ve hayat tarzını değiştirme en önemli şeymiş. Ben de buna dikkat etmeliyim diye düşünüyorum.
Aretçim senin de iyice büyüyor bebeğin.Aman inşallah hep böyle sorunsuz olsun canım.
Şenay geçmiş oslun kendine dikkat etmelisin.
Bluesuu canım çok az kaldı tedavine.Aslında başladı demeliyiz. İnşallah canım olacak bu sefer.
Muallim canım ne güzel anlatıyorsun kızların durumunu, okurken gözümde canlanıyor gülüyorum. Sen de yoruluyorsundur mutlaka ama çok da eğlenceli.
Aklımın bir yanı da Deniz'de.

blesu canımm parçamı alındı..anlamadım nedenkii...canımm çok geçmiş olsunnn.....rabbim inşalllahh sana vede isteyen herkeze nasip eder canımm...dualarım hep sizlerle......eylülcümm ocaktamı başlayacan ..demekki beraber başlayacagız..canımm inşalllahh herşeyin hayırlısı olur...eylülcüm beslenme tarzın nasıl olcakki..yazarsan bende uygularım.....muallimcimm seninkiler birbirlerinden kaçırıyolar ölemi emzikleri .oyy kıyamam ben onlara..yerimm. ben ......nilcim kar yagmış ne güzell..bizim buralarda serin gidiyor birkaç gündür.....deniz dogurmuştur..saglıcakla kucagına almıştır inşalllaahhhhhh..........kıslarr hepiniz öpüyorumm ...

gunaydın...........kar yagmıs demek nıl....buralarada yagar sanırım aman cok yagmasın ıstanbul kaldıramıyooo .......bız uyandık evın her odasuı dolu ...ela uyanmıs gelıyoo yavas yavass salonaa..........
rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın ınşş eylul ınan kı bu ısın aslında yası yok.....genc yastra tutmuyoo bakıyosun ılerkı yasta tutuyooo hersey kısmet ....yetrkı o ol desın ınş canım dualarım sızınle ...ınşş beraber gezerız seneye bebeklerle...

Selamlar
Gercekdende burda sanki sibirya sogu var.Allah yardmcimiz olsun bakalim
Eylulcum sizler icin okadar cook dua ediyorumki Allahim bu sefer guldursun sabrini kat kat versin insallahhh
DR lar ne kadar yas desede takilma ben ilk denememde 26 yasindaydim bende hic tutunma bile olmamisti.
Bunca ugrasmama ragmen umutlar artik tukenmisti helede burdaki drlar bosuna ugrasmayin artik olmaz.Yasinizda gecti denemeyin bende dedimki turkiyeye gidicem ulkem artik cook ileride bana gulerekten dedilerki eger hamile kalirsan haberimiz olsun.Bende olacak dedim aglamamak icin kendimi zor tutmustum.
Tum olumsuzluklarima ragmen yinede umut dedim.
Ben inaniyorumki insallah bu sefer melegini kucagina alacaksin.Allahin izniyle canim kardesum her daim duamdasin.:emir_bebek:

gunaydın...........kar yagmıs demek nıl....buralarada yagar sanırım aman cok yagmasın ıstanbul kaldıramıyooo .......bız uyandık evın her odasuı dolu ...ela uyanmıs gelıyoo yavas yavass salonaa..........
rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın ınşş eylul ınan kı bu ısın aslında yası yok.....genc yastra tutmuyoo bakıyosun ılerkı yasta tutuyooo hersey kısmet ....yetrkı o ol desın ınş canım dualarım sızınle ...ınşş beraber gezerız seneye bebeklerle...

Selam hemsom
Bende katilirim size muallimcim gezeriz hep beraber.Gercektede sizlerle bulusmayi cook istiyorum umraniyede akrabalarim coook
Muallimcim beykozdan ev almayi planliyorz ne guzel olur görusuruz eger isterseniz vatanim gibisi yokkk
Bazen arkadaslarla konusuyoruzda benim sipada coookkkkkkkkkk milliyetci diyorum turkiyeyi secti gulup geciyoruz bu gunde dökuluyorum gurbet iste neyse arkadaslar herkese iyi hafta sonlari Allaha emanet olun:72::69:

merhaba canım, benim yaşım 36, 35 yaş üstü ve ikiz gebelik olduğu için kalp sorunu yaşadım... doğum sonrasına kadar anlaşılmadı,belirtileri hamileleiğin sonunda yaşadığımız sıkıntılardı çünkü... peripartum kardiyomiyopati tıbbi adı, hamileleiğin son dönemlerinde mutlaka kalp kontrolü yaptırmak gerekiyor, özellikle ileri yaş ve ikiz gebeliklerde...
sana da geçmi olsun canım, Allah gönlündekini en kısa sürede versin inşallah...

canım çok geçmiş olsun......temennilerin içinde çok sağol...seninkiler ikiside kızmı?:nazar::nazar:

blesu canımm parçamı alındı..anlamadım nedenkii...canımm çok geçmiş olsunnn.....rabbim inşalllahh sana vede isteyen herkeze nasip eder canımm...dualarım hep sizlerle......eylülcümm ocaktamı başlayacan ..demekki beraber başlayacagız..canımm inşalllahh herşeyin hayırlısı olur...eylülcüm beslenme tarzın nasıl olcakki..yazarsan bende uygularım.....muallimcimm seninkiler birbirlerinden kaçırıyolar ölemi emzikleri .oyy kıyamam ben onlara..yerimm. ben ......nilcim kar yagmış ne güzell..bizim buralarda serin gidiyor birkaç gündür.....deniz dogurmuştur..saglıcakla kucagına almıştır inşalllaahhhhhh..........kıslarr hepiniz öpüyorumm ...
bensucum...ko kültür için alındı parça......bu denemede onuda yapalım dedik bakalım......hayırlısı....sendemi ocakta başlıyorsun.......inşşş...arka arkaya sıradan hepimiz hamile kalırız...ne güzel olur ama dimi...burdanda hamileliğimizi beraberce geçiririz......:1:

ah can:nazar:m yaaaaaaa..... ne güzel evin dolu dolu..çığlık çılığa.....maşallah senin cadılara.......:16:

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum biraz karışık geliyor bu site bana her neyse ben umudumu yitirdim ama okuduklarımla umutlanıyorummm

ıyı geceler.........medıne hosgeldın ...umudunu asla yıtırme ....rabbım ol desın yetr ınş.........bu sayfa akupuntur tedavusı olanlar daha cok var tedavıyı yapılanları sonuçları gorduk cogu zaman ve tavsıye ettık..........sohbetlerımız devam edıyo moral buluyoruz burdaa...........anlat sende kendını ınşş umutvar ol..........

bensucum...ko kültür için alındı parça......bu denemede onuda yapalım dedik bakalım......hayırlısı....sendemi ocakta başlıyorsun.......inşşş...arka arkaya sıradan hepimiz hamile kalırız...ne güzel olur ama dimi...burdanda hamileliğimizi beraberce geçiririz......:1:

memorilde ilk denememizde bendende co-cultür için parça alınmıştı..canımm inşşş hayırlısı olur.....blesucum inşalllaahhhh hepimiz arka arkaya hamiş kalırız ..zaten bu sayfada sen,ben ,eylül vede kuka varr ...inanıyorum hepimiz hamişş anne adayı olacagız...en önemlisi umutlu olmak blesucum...umudumuzu asla yitirmeyelim......en yakın zamanda hamiş olmak dileğiyle..hayırlı geceler ...herkezee..:16:

Merhaba kızlar.Ece hasta kaç gündür.Brostanit nezlesi olmuş.Durumu p. tesi salı kötüydü.Hastaneye yatırılma ihtimali vardı.Sürekli buharlı makineyle ilaç veriyoruz.Mikrobik bir şeymiş.Köy gidip geldik mi bu çocuk hasta olup geliyor ya.Şimdi iyiyiz allahtan.Salı kontrolümüz var , inşallah iyileşmiş der dr. da buharı bırakırız.Zor oluyor.Neyse bizden haberler böyle.Siz nasılsınız?Şenay gelmiş hoşgelmiş.Kızlar nasıl Şenay?Kim bakıyor kızlara.Sana da çok geçmiş olsun.Gülsüm abla Ela yürümeye başladı mı?Bizim ki daha emeklemiyor.Arife günü 2 dişimiz geldi alttan.Şimdide üstler gelecek galiba.Ocak ayında ard arda denemeler yapılacakmış.Ne güzel.İnşallah Ocak ayı bereketli bir ay olacak.Hepinizi çok öptüm...

Merhaba kızlar.Ece hasta kaç gündür.Brostanit nezlesi olmuş.Durumu p. tesi salı kötüydü.Hastaneye yatırılma ihtimali vardı.Sürekli buharlı makineyle ilaç veriyoruz.Mikrobik bir şeymiş.Köy gidip geldik mi bu çocuk hasta olup geliyor ya.Şimdi iyiyiz allahtan.Salı kontrolümüz var , inşallah iyileşmiş der dr. da buharı bırakırız.Zor oluyor.Neyse bizden haberler böyle.Siz nasılsınız?Şenay gelmiş hoşgelmiş.Kızlar nasıl Şenay?Kim bakıyor kızlara.Sana da çok geçmiş olsun.Gülsüm abla Ela yürümeye başladı mı?Bizim ki daha emeklemiyor.Arife günü 2 dişimiz geldi alttan.Şimdide üstler gelecek galiba.Ocak ayında ard arda denemeler yapılacakmış.Ne güzel.İnşallah Ocak ayı bereketli bir ay olacak.Hepinizi çok öptüm...

Çok geçmiş olsun Toprak'çım

Toprakçım çok geçmiş olsun. İnşallah Salı günü güzel haberler alırsınız. Ama şimdi de iyiymiş neyse ki.
Bensunaz canm beslenmeyle ilgili son 1 yıldır neredeyse hergün 3-4 saatim okuyup araştırmakla geçti. Genellikle Amerika, Kanada, İngiltere ve Hindistan'daki fertiliteyi artırmak ve tüp bebekte başarıyı artırmak üzere merkezler var. Oralardan doktorların yazdığı makaleler ve Amerikan Ulusal Sağlık Örgütünden tek tek hangi yiyeceğin neye iyi geldiğini öğrenmeye çalıştım. Herşey yaşı ileri olan kadınlarda beslenme düzeni değişiklikleri ile neler başarılabildiğini okumamla başladı. Çok detaylara girmeyeyim karışık olabilir. Kısaca anlatayım.
Kahve, meşrubat, hazır meyve suyu, soda, vs yani hazırda satılan hiçbir içecek kesinlikle yok. Günde en fazla iki bardak açık çay içiyorum.
Yine hazır yemek, fast food, konserve, tatlandırıcı, hazır soslar, sebze tuzları, paketteki bisküvi, kurabiye, çikolata, kakao, cips, ve benzeri vs aklına buna benzer nitelikte gelebilecek veya içeriğinde katkı maddesi gördüğüm hiçbirşeyi yemiyorum.
Şeker kullanmıyorum, tuzu Himalaya kristal tuzunu alana kadar azaltmıştım, şimdi bu tuzu yemek sağlıklı olduğu için normal tüketebiliyorum. Amanormal tuz yok denecek kadar az.
Rafine hiçbir ürün yemiyorum.Beyaz pirinç, ekmek gibi. Çok tahıllı ekmek ve kaverengi kabuklu pirinç aksine çok yararlı.
Yulaf, başta nohut olmak üzere diğer bakliyatlar, yeşil sebze çok tüketiyorum. Bunlar çok önemli besinler.
Meyve suyunu evde hazırlıyorum. Katı meyve sıkacağında aklıma gelen tüm sebzeleri bir elmayla karıştırıp içiyorum.
Bal, polen arı sütü propolis karışımından hergün yiyorum.
Soğan, sarmısak selenyum içerdiği ve selenyum da fertilitede en önemlilerden biri olduğu için çok tüketiyorum.
Yemekle beraber ve bittikten yarım saat sonrasına kadar su içmiyorum. Besinlerin emilimi azalmasın diye.
Glisemik endeksi düşük gıdalar tüketiyorum. Kızartma hiçbirşey yemiyorum. 3-4 ayda bir patates kızartmasını saymazsak tabi.
Yoğurt ve tereyağını mutlaka organik kullanıyorum, organik olanlar küfleniyor. Küflenmiş bir yoğurt ve tereyağ görmeyeli yıllar olmuştu:)
Mevsim dışı sebze meyve tüketmiyorum. Soğuk su kullanmıyorum.
Genelde bunlar var. Bir de çok önemli vurgulanan şey fertility cleanse dedikleri ama esası karaciğer dtoksuna yönelik bir detoks uygulamak. Bunun zamanı da önemli. Tedaviye başlamadan önceki adet biter bitmez. Yani tedaviye 3 hafta kala. Bu detoksun özünde de şu var: En az 3 gün olmak üzere 3-7 gün arası sürüyor. Sebze suyu diyeti gibi. Günde 6-8 öğününü sebze suyu içerek, kalan sürede de su ve bitki çayları içerek geçiriyorsun. Sebzeler sapıyla kereviz, ıspanak, lahana, havuç, çok önemlisi pancar. Örnek: Bir havuç, iki pancar, bir avuç ıspanak ve bir elmayı karıştırıp içiyorsun. Karaciğer vücudu temizlediği için çok öenm veriyorlar buna.
Fertilitede en önem verilen besinler ise, brokoli, karnabahar, lahana, yulaf, bakliyat, esmer pirinç,.
Bitki çaylarından ısırgan otu ve yeşilçay. Ama bunları ovulasyondan sonra içmiyorsun.
Denizden öğrendiğim buğday çimini de araştırmıştım. Günde 5 gr ondan alıyorum takviye. 500 gr buğday çiminde 12,5 kg sebze karşılığı varmış. Kanı temizliyor.
Son olarak da günde 2 lt'den az olmamak şartıyla su. Ben ek olarak bazı bitkisel vitamin takviyeleri de alıyorum ama onları kullanmayı herkes istemeyebilir diye yazmadım. Sadece doğal beslenme çözümlerini yazdım yani. Atladığım birşeyler olabilir. Ama önemli ise yazarım yine. Umarım işine yarar. Ama eğer bir multivitamin alıyorsan içinde 15 mg çinko ve 100 mg kadar selenyum olanını al canım. Bunlar en önemli iki madde.
Sevgiler

Back
X