Tp Bebek ve Akupunktur

buluesu ınşşşşşş ıyı gecer canım merak etmıstım.................rabbım kolaylık versın.............bugun herkese bol dıua.............denız ınşşşşşşşşş bebısıne kavıusur buyuk heyecan tarıfı ımkansız..........................
buluesu ve bensu ve eylul ve kuka................ınşş bu kıs bebeksız son kıs olur seneye kucanızda vıyaklayan sızı oturtmayan bebeklernız gelsın ınşşşşşşşşşşşşşş

amiiiinnnnnnn inşşşş.... canım......duaların için çok sağol.....

evet ablacım, fırça işe yaradı :)
ben işe başlayalı çok oldu, ama iş sağlığım açısından iyi oldu aslında, yoksa evde kendimi dinleyecktim.. kalp sorunu çıkmıştı biliyorsun doğum sonrası... tedavim devam ediyor...
senin kızların da maşallahı var, asıl sen napıyrsun 3 cadıyla...
senay....seni hatırladım.....arada takip ediyordum sizleri.......geçmiş olsun rahatsızlığın için....kaç yaşındasınki kalp sorunun çıkmış?

kızım iyi muallim teyzesi agzında pamukçuk çıkmış onu temizliyom inş cabucak geçer ... ya bide yüzü acaip sert kızımın şampuandan mı oluo acaba yaa j.baby kullanıyoz bebek yagıda ondan ..o mu yapıyo pıtır pıtır dökmüş kırımızı yanakları kızımın:( sennasılsın
:79:

senay hosgeldın yenıden evet ya nasıl oldu kalbın dr ne dıyo......ben yalnız bakıyorum ıkı aydır alıştım sayışlır........
gokce gecmıs ols.......pamukcuk ıçın eczanelerde ılacı var ondan al hemen gecsın acı verır..........mama1-yıemez......yuzundekı sampuandan olmamalı yedıgı bı meyve veya bısey dokunmuş olabılır alerjı yapmıs olabılır takıp et sampuanıda kullanma bı sure bak bakalım nolcak...ben dalın sabunu ve sampuanı bubchen kullanoyrum bı sorun olmadı ama alerjı gıbı geldı bana gcer ınşşyada cok sıcaksa yada yuzune temas eden bı gıysı yorgan vs arastır

Hayirli aksamlar
Aretcim maasallah yolu yarilamissin burdan ötesi sorunsuz cabucak gecer inseallahh
Bluessu hakkinda hayirlisi olsun seneye bebekleriniz kucaklarinizda olsun insallahhhhh:49:
Senayk hg nerelerdesin kizlarin nasil rabbim hayirli uzun ömurlu etsin aminnnn

kızım iyi muallim teyzesi agzında pamukçuk çıkmış onu temizliyom inş cabucak geçer ... ya bide yüzü acaip sert kızımın şampuandan mı oluo acaba yaa j.baby kullanıyoz bebek yagıda ondan ..o mu yapıyo pıtır pıtır dökmüş kırımızı yanakları kızımın:( sennasılsın

Gecmis olsun gokcecim benim oglumnda noyle sanirim öpmeden oluyor.Kirmizi pitir pitir öpülmeyecek gibi degilki tostoslar:60:hele seninkide kiz bebek :6:ör ör giydir rabbim yavrularimizi hayirli uzun ömurlu etsin insallahhhhhh

Günaydın.
Muallimcim histereskopiyi Faruk bey yaptı canım. CD'yi de verdi. Ona göre birkaç küçük polip var temizledik dedi ama ben içeride neler olduğunu görünce iyi ki yaptırmışım dedim. Epey bir temizlik olmuş. Transfere hazırladık dedi. İnşallah iyi olur.
Bluesuu dün parça alınmıştı. Nasılsın şimdi? Bilgileri bekliyoruz.
Ben üstüste alınan rapor ve izinlerden sonra bir de histereskopi girince işten ayrılıp Deniz'e gidemiyorum. Oysa öyle istiyordum ki gitmeyi. Onun mutluluğunu görmeyi. Ama kalbim seninle Denizcim.

gunaydinlar..
denizin kuzusu kollarindadir..darisi isteyenlere..
eylul,bensunaz bende 2 negatif deneme sonrasi hist.lapors oldum rahim disinda 20 ye yakin polip yakildi,kist alindi sonra transfer sonra gebelik..rahimin temiz olmasi onemli.tutunmasi icin..sorun giderilmeden denemek anca insani yipratiyor..insallah sizin icinde oyle olur gelir bebisiniz..
bluesu gecmis olsun,hayirlisi olsun..dualarim seninle..
toprak gec`mis olsun..
gokcecim gecmis olsun..kirmizi yanak daha bi sevimli olmustur:69:
deniz de anne oldu sira Aret te sonra insallah pesinden bluesu,eylul,benzunaz..

gunaydın kızlar......eylul ınşşş bu son olur ınş canım rabbım sana bulesuya kukaya bensuya ısteyen herkese nasıp ets yenı yıl bereketlı gelsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar merhaba....... dün parçam alındı.....ama şimdiye kadar yapılan işlemlerin en zoruymuş....çoğu anestezili olduğu için yapılırken anlamıyoruz.....bunu canlı yaptırmak istedim...ama mahfoldum......hastanede 1 saat dinlendikten sonra eve geldik.......ama bugün iyim Allahaşükürler olsun......bunuda atlattım.....dün i iğnelerimide aldın...1 hafta sonra hayırlısıyla kontrole gidip iğnelerime başlicam......dualarınız için hepinize çok teşekkürler ediyorum.....hepinizi öpüyorum.....:21::1::1:

Hayirli cumalar arkadaslar.
Dualarimiz kabul amelerimiz makbul olsun insallahhh
Ogluma mamasini yedirirken bakayim dedim.bluessu gecmis olsun canim bu cektiklerin son olsun melegin gelsin insallah burada her taraf bem beyaz cook soguk cocugumu hasta edrim diye korkuyorum.
:44:ishal olmus ohhhh simdi birde kustu gorusuruz kizlarrrrrrrrr:97:

hayırlı cumalar......nilcim..... temennin için çok teşekkür ederim.....inşş...bu uğraşlarımın:1::69: sonu iyi olur......oğluşunuda geçmiş olsun....karmı yağdı oralara.....ben karı çok severim.....bizim burda havalar bir güzel,bir soğuk...tam grip havası...bende halen gripten kurtulamadım......

merhaba canım, benim yaşım 36, 35 yaş üstü ve ikiz gebelik olduğu için kalp sorunu yaşadım... doğum sonrasına kadar anlaşılmadı,belirtileri hamileleiğin sonunda yaşadığımız sıkıntılardı çünkü... peripartum kardiyomiyopati tıbbi adı, hamileleiğin son dönemlerinde mutlaka kalp kontrolü yaptırmak gerekiyor, özellikle ileri yaş ve ikiz gebeliklerde...
sana da geçmi olsun canım, Allah gönlündekini en kısa sürede versin inşallah...

senay hosgeldın yenıden evet ya nasıl oldu kalbın dr ne dıyo......ben yalnız bakıyorum ıkı aydır alıştım sayışlır........
gokce gecmıs ols.......pamukcuk ıçın eczanelerde ılacı var ondan al hemen gecsın acı verır..........mama1-yıemez......yuzundekı sampuandan olmamalı yedıgı bı meyve veya bısey dokunmuş olabılır alerjı yapmıs olabılır takıp et sampuanıda kullanma bı sure bak bakalım nolcak...ben dalın sabunu ve sampuanı bubchen kullanoyrum bı sorun olmadı ama alerjı gıbı geldı bana gcer ınşşyada cok sıcaksa yada yuzune temas eden bı gıysı yorgan vs arastır

ablacım, ben iyiyim çok şükür, günden güne iyiye gidiyor durumum,
sana da maşallah, tek başına nasıl bakıyorsun,süpersin valla, benim de annem bakıyor bizim evde, babam öğleden sonra yardıma geliyor, biz akşamları ve hafta sonları ilgilenebiliyoruz ancak...

Hayirli aksamlar
Aretcim maasallah yolu yarilamissin burdan ötesi sorunsuz cabucak gecer inseallahh
Bluessu hakkinda hayirlisi olsun seneye bebekleriniz kucaklarinizda olsun insallahhhhh:49:
Senayk hg nerelerdesin kizlarin nasil rabbim hayirli uzun ömurlu etsin aminnnn

Nilcim ben ve kızlarım iyiyiz, sen nasılsın, bebişine kavuşmuşsun, Allah ayırmasın uzun ömürler versin...
benimkiler de parmağını emiyor,uyurken ve uykuları geldiğinde... bıraktıramıyorum maalesef, doktor emziğe alıştır, emziği bırakır zamanla ama parmak emmek alışkanlık olarak kalır büyüyünce de dedi, özellikle bir tanesi emzik de almıyor, parmak ağızda uyuyoruz... napcam bende bilmiyorum, bu haldeyken görüntü çok tatlı ama:)

Gökçecim merhaba canım, Allah bağışlasın, uzun ömürlü olsun minik kızın... nasılsın?

Back
X