Tp Bebek ve Akupunktur

gulencim sana ozel mesaj gonderecektim ama doluymus kutun bitane silmen gerekiyomus gereginin yapılmasını onemle arz ederim

güloş benim içinde dua et kardeş.hepimizin duaları kabul olsun.ööff ya işte böle zor bir süreç aglıyosun ediyosun.allah inşallah kollarımızı doldurur gözyaşlarımız bosa gitmez allah emeklerimizi bosa cıkarmasın.cok yıpratıcı bir süreçç alllaaaahhhııımmm duuy sesimiziii...:Saruboceq:

Geldim kızlar.. korkarım ben 444 duayı bitremicem okuyom okuyom bi saydım 475 daha

figen canım Hepimizin adına başlıyorum zaten yarın kine seninde adını veriirm canım aslında bi kagıda yazsam süper olacak

hadi kolay gelsin şekerim.evde olsam bende sana yardım ederdim okumanda ölede oluyomuş.beraber okur sayardık.şimdi gidicem ya orda fırsatım olmas.

aaa otomatik olarak forum linki koyamıyorum yaa çok güzeldi hepimiz yararlanırdık

seni ekledim nursevgi ama seni listemde bulamıyorum beni kabul ettinmi msne

Arkadaşlar merhabaaaa.Nasılsınız bakim?El muallim nasıl gidiyor yarın 8. günün bir test yapsan mı acaba?Malum 5.gün transferi belki çıkarBen yapmayı düşünüyorum da
Gülencim sen ne zaman akupunktura gidiyorsun.Ben cuma günü saat 10 da merkezdeyim.Belki karşılaşırız.Senin opu ne zaman şimdi.Transferimiz belki aynı zamanda olur.Benim ayın 15 inde olacak transferim inşallah.
Şenayın heralde ayın sonunda olur transferi.
Asicim sen naptın?Jüpiter sende hoşgeldin, sen hangi aşamadasın?

toprakcim vallahi ben perşembe gelicem sonraki zaman artık yumurta kontrollerime göre olacak sanırım bakalım.. bi görüşemedik evet sana şuan nöralterapi yapıyormu ?
daha belli değil yarın belli olur ne zaman opu olacağı?
sana eti balığı ve tavuku yasaklamışmıydı

Geldim gülencim deryaaykırının cevaplarını okuyordum.Bana kabızlık problemim olduğu için bu aralar baklagil ve sebze ağırlı beslen , proteinini ondan al dedi, çok et yeme dedi.Sen omega 3 kullanıyor musun?Acaba bende başlasam mı diyorum?Senin yumurtalar ne durumda ?Kaç tane yumurta gözüküyor?

da yarın ilkez kez muay gidicem 3 gün oldu puregona başlıyalı
banada hiç et tavuk balık yime dedi hiç yemedi transfere kadar kabızlık yok ama genelde oluyor bana .
ben omega 3 kullanıyom civadan ve demirden arındırılmış
sen masaj yapıyormusun yaglan ? birde yoga verdimi sana

selam kızlar toprakcım ya kotkuyorum ya ...........negatıfse uzlurum gerçeı çok kafayı takmam herşey olacağına varır bakalım canım.........bende belırtı fılan yokk zate..........neyse sızın yumoşlar nasıl....inş yakında toplancakkkk.............jupıter ası var.................sayı artıyooo..nursevgı tedavı oluyomu acaba..............kız gulen ne boyundan buyuk işleregırıyon bebişim.....o sayı çoookkkkkkkk zor bıtırırsın......ama onemlı olan şu canım............gonulden ıste.........sayı ne olursa olsun ...rabbım yurekten yapılan dualrı makbul eyler..........sen dualrına devam et bende edıyorum ınş rabbım ol der ve kavuşuruz bebşilerımıze...................

eşim bugümn iştede okumuş saolsun 320 adette o bitirmiş maşallah Allahın izniyle annecim bitiricez..
önceki tuttunda belirti olmuşmuydu ?

yumoşları yarın görecem meyve takviyesi alıyorum şuanda

Yeni başladım masaj yapmaya.Yoga yapmadım daha sen başladın mı yogaya?Omega 3 ün markası ne yarın bende alayım bari...
El muallimcim ben test yaparım diyorum ama benimde bir transferim olsun bende cesaret edemem heralde.İlk sonucu almaya kendim gittim , her şey çok iyi diye eminim ya pozitif çıkacak diye bir gittim negatif , merkezden büroya gelene kadar böğüre böğüre bir ağladaım bir daha ağladım...Ondan sonra dondurulmuş sonucunu almaya nerdeyse tüm sülale ile gidecektim üzülmekten korktuğumdan.Anlayacağın ben de çok cesaretsizim erken test konusundaopuyorumnanaktankafamçokkarıştı

bende yaparım kesin diydum ya ne zaman bekleme dönemine geldim ilk 3-4 gün zateb böyle havada oluyor sonra başlıyor korku sarmaya ama bende çok cesurudm ya yamuk yamuk oturuyom hastanede sonucu bekliyom negatif çart diye dştüm bayıldım insanların içinde :)
seven seas benim ilacımın adı
sen hangi ilacları kullandın toprak ne olur bilgi ver kaçma
puregon kaç ünite
vitamin neler kullandın?
ben yarın gidince glukofone isticem onu kim kullandıysa gebe kaldı anasını satım

Kaçmıyorum gülencim kaç gündür ayrıyım ya buradan, sayfaları okuyorum.Ben pregonu 150 ile başladım 50 ye indim en sonda, yanında 2 tane daha iğne kullandım, birde femera kullandım 5 gün bu ilaç yumurta kalitesini artırıyormuş, glukofage kullandım , coraspirin kullanıyorum bir de folikasit kullanıyorum.Bu glukofage genelde pco lulara veriliyor gülencim , malum bizim insilün direncimizle ilgili problem var, pco da o yüzden oluyor...Ben ilaç içmeyi hiç sevmem ve çok zorlanıyorum , ilaç içmek işkence aslında benim için ama inatçı keçiler için bunlarada katlanıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…